Frankrijk: “Allahu Akhbar” op joodse woning geschreven, 10-jarig meisje in elkaar geslagen omdat ze joods is

In Frankrijk is het tegenwoordig gevaarlijk om joods te zijn.

Het moge duidelijk zijn wie de nieuwe nazi’s zijn:

A 10-year-old girl was assaulted by her classmates and the home of a family was daubed with racist graffiti in two Paris-area incidents deemed antisemitic.

The alleged assault was reported to France’s ministry of education by the National Bureau for Vigilance Against Antisemitism, or BNVCA, the watchdog group wrote in a statement on its website Tuesday.  Separately, the same group reported that unidentified individuals on Wednesday wrote antisemitic slogans on the side of a home belonging to Jewish family in the eastern suburb of Noisy le Grand.

De moeder van het meisje dat in elkaar is geslagen door haar klasgenootjes klaagde recentelijk bij de politie omdat haar fundamentalistische-islamitische klasgenootjes haar meerdere malen hebben mishandeld. Dat gebeurde zelfs dag na dag. Vandaag krijgt ze klappen en morgen weer. De reden? Ze is joods.

Eén matpartij was zo gewelddadig dat het arme meisje, Ness, kneuzingen had op haar buik én ribben. Ze had maar liefst tien dagen nodig om daarvan te herstellen.

Nou zou je denken dat de oplossing voor handen is: alle betrokken kinderen moeten van school getrapt worden en er moet onderzoek gedaan worden naar de denkbeelden van hun ouders, die hun kroost hoogstwaarschijnlijk persoonlijk geradicaliseerd hebben.

Helaas is niets minder waar. De agressievelingen mogen gewoon naar school blijven gaan. Het is Ness die maar moet verkassen.

In het geval van de antisemitische graffiti bleef het niet bij “Allahu Akhbar.” Er stond opeens ook: “Fuck de kutjoden, lang leve Palestina” op de muur. Dat is al erg genoeg, maar daar komt nog eens bij dat het joodse gezin in kwestie eerder al een envelop in de brievenbus kreeg met daarop de tekst “Allahu Akhbar” én kogels erin. Oh ja. En korte tijd later ontvingen ze weer post van een antisemiet: een kogel van een AK47 met de tekst: “De volgende is voor jou.”

Aangezien dit soort antisemitisme tegenwoordig aan de orde van de dag is in Frankrijk — natuurlijk door bepaalde niet nader te benoemen groepen — kiezen steeds meer Franse joden ervoor om dan maar naar Israël te emigreren, het enige land ter wereld tegenwoordig waar ze zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijk antisemitisme van hun buren. Ondertussen klopt Europees links zich heel trots op de borst dat we zogenaamd ‘heel tolerant’ zijn.

Uhu. Jammer alleen dat die tolerantie niet voor joden lijkt te gelden.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. DolleDries

  En de EU met in hun kielzog de linkse idioten keken toe en vonden dat het goed was.

  1. Kodi

   Het is ook angstwekkend stil rondom de Islam apolegeten 1001 leugens, Guus Geluk en Beukman. Zwijgen is instemmen in dit geval. Herken uw vijand!

   1. Kodi

    En het bleef stil…

 2. DolleDries

  Zweedse nationale politiechef: “Ik heb gefaald omdat er een hoge mate van wegkijken en onkunde is bij onze regeringsleiders”
  Posted on oktober 8, 2017 door rommel in Artikelen // 1 Comment
  Foto: Nyheter Idag / svtplay.se
  In de afgelopen twee jaar is het aantal ‘kwetsbare gebieden’ – politiek correct spraak voor islamitische migrantengetto’s –  in Zweden gestegen. Dit ondanks het feit dat twee jaar geleden de Sociaal Democratische rijkspolitiechef had beloofd de controle terug te winnen in bepaalde getto’s. In een een nieuw interview met de Zweedse Radio Ekot erkent hij nu dat hij heeft gefaald en beschuldigt de ontwikkeling aan de onkunde van de regeringsleiders in het land.
  Twee jaar geleden beloofde Dan Eliasson dat de politie onder zijn controle de zogenaamde kwetsbare gebieden in Zweden zou terugveroveren.
  “Gedurende 2015 en 2016 zal de politie meerdere gebieden terugveroveren die door criminele bende’s worden gecontroleerd,” zei hij toen als hoofd van de politie.
  Volgens Ekot was zijn uitspraak een “zeer concrete belofte”.
  Maar Dan Eliasson heeft die belofte niet kunnen waarmaken. Het aantal gebieden is niet afgenomen, het is niet eens op hetzelfde niveau gebleven als toen, maar is integendeel gestegen.
  Volgens een politierapport van juni 2017 zijn er 61 gebieden die door de politie als ‘kwetsbaar’ zijn geklasseerd, met in totaal 5000 criminele activiteiten van 200 netwerken. Van de 61 gebieden zijn er 23 geclassificeerd als bijzonder ‘kwetsbaar’, dat zijn er acht meer dan in het vorige rapport van 2015.
  In een interview van gisteren erkent Dan Eliasson dat hij zijn belofte niet kon houden. hij is ook van mening dat het aantal kwetsbare gebieden is toegenomen omdat de regeringleiders van het land niet durven te realiseren hoe groot en ernstig het probleem is.
  “Er is een hoge mate van wegkijken en onkunde, er is een heilig geloof dat dit niet op Zweden lijkt, dat het niet bij ons zelfbeeld past,” zegt hij tegen Ekot.
  Tegelijkertijd is hij nog steeds optimistisch en gelooft dat nieuwe methoden en meer politieagenten de trend kunnen keren. Hij wijst erop dat de politie momenteel meer middelen naar de voorsteden verhuist en bewakingscamera’s in onzekere gebieden opstelt. Voorheen werd het probleem op nationaal niveau behandeld, maar nu wordt het bestreden door speciale mensen op lokaal niveau, legt hij uit. Daarnaast werkt de politie samen met andere autoriteiten, waaronder de arbeidsdienst en de sociale dienst in de kwetsbare gebieden.
  Hij wil echter niet een nieuwe belofte doen wanneer het aantal gebieden is verminderd.
  Bron:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6793607

 3. denk eens na

  Misschien is het dan is tijd om dat soort problemen op de Israelische manier op te lossen.Zeven miljoen joden in Israel tegen honderd miljoen moslims en ze weten zich beter staande te houden dan wij met rond de tweemiljoen moslims

  1. hans-e-pans

   Prima voorbeeld en prima verwoord.

 4. Ben Zine

  Onnodig te zeggen dat dat arme kind wordt getraumatiseerd voor de rest van haar leven. Werkelijk afschuwelijk om zoiets te moeten meemaken als je nog maar 10 jaar jong bent… Met dank aan het poeslief en mierzoet lachende “moedertje” Merkel. Een moeder uit de hel.

 5. DutchDropveter

  GVD ik roep het al jaren geloof 18+ dan is het toch opgelost?! mochten er dan nog problemen ontstaan dan kun je echt enkel de ouders aanwijzen. Klaar basta domme samenleving waar we naastelkaarleving blijven toepassen.

 6. Ritter

  Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam

  “Wie het Midden-Oosten een beetje kent of zich weleens heeft verdiept in het islamitische gedachtegoed, kan onmogelijk verrast zijn. Het is jammer, maar waar: de strijd tegen de Joden hoort bij de islam.

  De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie.

  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/blog/2014/07/wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/

  1. Dubbele Komma

   Zeer veel waardering voor jouw bijdragen,Ritter.

   “De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie.”

   En zo is het ook. 1 en 1 is simpelweg 2 ondanks dat doppertjes de som willen veranderen in al hun waanzin.

 7. Rosasolis

  Ik vind het heel moedig van de Franse ouders van dit meisje, dat zij haar hadden gestuurd naar een gewone openbare school! Om op de groeien als gewone Franse
  burger! Heel erg jammer is het, dat de school bestuur en leraren niets konden doen
  om dit ellende te voorkomen! Binnenkort zal alle openbare scholen te maken met dit
  soort moslim jeugd-terrorisme. Maar het alternatief prive school system is ook niet veilig. Joodse scholen worden aangevallen. Ik heb nog steeds een paar oude contacten in Toronto. Vorige maart krijg een mail van een oude collega, over een Joodse lager school die op een dag werd door de politie bestormd, wegens een bom melding. En inderdaad die simpele bom werd gevonden, nadat alle kinderen en personeel waren veilig uit het gebouw gebracht. Omdat er geen berichten werden achter gelaten, konden de politie niet bewijzen wie dit primitieve bom had geplaatst. Maar zo gaat het tegenwoordig.
  waar zijn wij eigenlijk veilig van terroristische aanvallen en haat?

 8. Floris

  Antisemitisme als Arabische traditie

  “De bestaande negatieve
  denkbeelden over
  Joden onder moslims
  hebben eeuwenoude
  wortels. Islamitische
  jongeren proberen hun
  zelfrespect te redden
  middels een identiteit
  die vooral bestaat uit
  het zich afzetten tegen
  het Westen en ‘de
  Joden’. Een gesprek met
  Arabist Jan Jaap de Ruiter
  over het islamitische
  antisemitisme.”

  http://www.janjaapderuiter.eu/wp-content/uploads/2016/09/NIW7523-lowres_voor_website.16-18.pdf

  1. Steve Van der Vekens

   Wat een zielige ideologie.

 9. Nasrani

  Doppertje en Guusje zulln wel tevreden zijn, Godsdienstvrijheid is een groot goed. En de islam wordt nog steeds gezien als een Godsdienst door deze onnozelen. Pas wanneer we d islam als een ideologie gaan zien is de oplossing nabij. Dan kun je, net zoals bij het nazisme, de ideologie verbieden en aanpakken.

  1. Rosasolis

   @Nasrani. Ben met je eens. Maar er moet eerst zeer duidelijke definities ontworpen
   worden, met hierin: 1. wat is een religie, welke zijn vreedzaam voor al hun leden en ook voor de vele niet-leden. Wat maakt een religie niet vreedzaam. Welke religie(s) moeten verklaar worden als niet-vreedzaam. 2. Niet-vreedzaam religies moeten verklaard worden als een agressief ideologie, en daarom niet wenselijk in onze
   maatschappij. Agressieve ideologieën leveren geen bijdrage aan ons maatschappij,
   en vaak veroorzaken zij veel overlast en gevaar aan ons maatschappij. Daarom moeten zij verklaard als illegaal. 3. Er moeten een gesloten team van “wijze mannen en vrouwen” benoemd worden, door de volgende minister van binnenlandse zaken, om eerst onderzoek te doen, en dan conclusies te treffen. 4. Dit rapport kan, naar een
   voorzichtig maar grondig onderzoek, daarna gegeven aan de regering voor een debat.
   Wat denk je hiervan?

 10. henk vintage

  Wanneer wordt deze waanzinnige ideologie verboden in het westen.
  Hoe lang moeten burgers nog zuchten onder de straatterreur van moslims.
  Remigratie met een zak geld dan maar. Het kost veel geld maar het leefklimaat is belangrijker.

  1. van Urk

   En al die Franse joden gaan mooi in de “bezette” gebieden nieuwe woningen bouwen. Zo dom is het Linkse volk.

   1. Ben Zine

    @van Urk
    Precies… Voorspelbaar gevolg hiervan is dat de Westbank en de Gazastrook straks helemaal vol worden gebouwd met Joodse nederzettingen. Als ik Joods was ging ik ook in Israël wonen, daar hoefde ik niet lang over na te denken.

 11. Ecoshaarlem

  Vandaag in Frankrijk morgen hier!
  Water en olie gaat niet samen, net zomin dat de moslims integreren in de westelijke maatschappij.
  Hoeveel aanslagen moeten er nog komen voordat men zich dat realiseert, heeft niets te doen met racisme, maar met cultuur verschillen, daarbij een intolerante geloof overtuiging, al eeuwen lang!
  Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar dat percentage is te verwaarlozen.
  Ook de westerling kan zich niet aanpassen in bv Saoedi Arabië.

 12. Letopuwzaak

  Jaren 90 gebeurde dit hier al. Bij mij geen kogels, wel hakenkruizen en fysiek geweld.

  Dit duurde een aantal jaar, totdat mijn vader en wat oudere broers van vriendinnen dit een halt toeriepen. De welbekende geboortepolitiek belofte werd mij ook vaak kenbaar gemaakt overigens.

  Valt mij op dat links (wat ik zelf ook ergens ben) dit verhaal niet wil horen. Liever richten ze zich op incidenten (de vreselijke blanke hollander) en meten dat eindeloos uit. Structurele intolerantie van moslims naar andere groepen wordt op eigenaardige wijze onder het tapijt geschoven.

  Ik was als kind niet eens ‘joods’ qua religie of gedrag, het ging puur om mijn uiterlijk en naam. Zij wisten het voor ik het wist. Ik heb me altijd hollands gevoeld, en veilig en geaccepteerd door iedereen. Behalve bij deze groep

  1. Floris

   “Structurele intolerantie van moslims naar andere groepen wordt op eigenaardige wijze onder het tapijt geschoven.”
   ———————————————————————–
   Inderdaad. Wat zit daar achter? Is het zuiver berekening? Electoraal gezien is het interessanter om de islamitische gemeenschap te steunen. Ik zie links er voor aan, mede omdat hun klassieke electoraat (de arbeidersklasse) in feite voor een aanzienlijk deel opgegaan is in de middenklasse.

   Hoe het ook zij: het is harteloos.

   Links stinkt en dat is altijd al zo geweest. Hun ideologie is gebaseerd op onversneden haat en ressentiment. Kijk naar het gore smoelbakkes van Marx met z’n haatbaard, en lees z’n gore pulp en je weet genoeg. Haat, haat en nog eens haat.

   En dat is meteen de basale overeenkomst met de islam. Haat, haat en nog eens haat.

 13. Bloem

  Buiten Israel, kunnen joodse mensen alleen in de VS op een beetje sympathie rekenen. Onder Obama leek dat ook te verdwijnen. Je kunt zeggen van Trump wat je wil, hij maakt zich echter hard tegen het verfoeilijke antisemitisme in deze wereld.

 14. nienke

  Er zijn waarschijnlijk nog niet genoeg burger slachtoffers gevallen in Europa door deze verderfelijke ideologie.
  De ogen en oren van het linkse tuig en van onze schijterige, laffe politici zijn nog steeds dicht.
  Deze verderfelijke ideologie past niet in ons westen en onze samenleving, het zou toch een opluchting zijn als ze met z’n allen terug gaan naar daar waar ZIJ thuis horen.
  Maar ja het GELD gaat schijnbaar boven hun ideologie als aasgieren profiteren van onze westerse maatschappij die zij zo haten.

  1. Marija

   “De ogen en oren van het linkse tuig en van onze schijterige, laffe politici zijn nog steeds dicht”.
   Maar heus ze weten het wel, komt hen alleen beter uit niets te horen en te zien en zich doof te houden.

 15. Babaji538

  Vanuit mijn stille waardigheid, buig ik
  richting de hoofdredacteur Michael van der Galien,
  met de journalisten van “De Dagelijkse Standaard”
  en dank ik u allen voor de prettige samenwerking,
  alsmede het wederzijds inspireren.

  In eenvoud wijs ik, naar één van mijn hoofdwerken,
  dat ik heb mogen voltooien in meer dan 2 jaar.

  “Schoonmaakster”, October 16, 2017;
  “Words without meaning”, October 27, 2017,

  https://worldpoet546.wordpress.com

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.