Het gaat los: Paul Manafort, voormalige campagnechef van Trump, gearresteerd voor fraude en samenzwering tegen VS

Vandaag is ongetwijfeld niet één van de betere dagen van het presidentschap van Donald Trump. Paul Manafort, die maandenlang de directeur was van Trumps presidentiële campagne heeft het bevel gekregen zichzelf over te geven aan de FBI. Hij wordt verdacht van een hele lijst aan misdrijven, waaronder het witwassen van geld, het samenzweren tegen de Verenigde Staten en het ongeregistreerd lobbyen namens buitenlandse overheden.

Het schandaal rondom de Russische beïnvloeding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 claimt na maanden speculatie en tasten in het duister dan z’n eerste slachtoffers. Paul Manafort, oud-campagneleider van Trump, en diens protégé Rick Gates hebben het bevel gekregen zichzelf over te geven aan de Amerikaanse autoriteiten. Ze worden van een reeks serieuze misdrijven verdacht, waaronder het witwassen van miljoenen dollars en het heimelijk lobbyen voor buitenlandse mogendheden. Check:

“Manafort werkte korte tijd als campagnemanager voor Trump. Hij moest opstappen nadat duidelijk werd dat hij als lobbyist miljoenen had verdiend voor advieswerk aan de toenmalige pro-Russische president in Oekraïne. Hij zou betalingen onder andere hebben laten overmaken via Cyprus. Amerikanen die zich inzetten voor buitenlandse politici of partijen moeten dat melden aan het ministerie van Justitie.

Na het opstappen van Manafort bleef zijn medewerker Gates wel betrokken bij de verkiezingscampagne van Trump. Gates zou vooral verantwoordelijk zijn voor dagelijks handwerk en zat onder andere in de commissie die de inauguratie van de nieuwe president regelde.”

Toch zijn de gebeurtenissen van vandaag ook goed nieuws voor Trump: de arrestatie van Paul Manafort is weliswaar beschamend voor het Witte Huis – het betekent dat de ‘commander in chief’ maandenlang een crimineel als hoofd van zijn campagne heeft gehad – maar de strafbare feiten waartegen Manafort zich moet verdedigen hebben op zichzelf niets te maken met Trump. Hij wordt niet aangeklaagd voor buitenlandse beïnvloeding van Amerikaanse verkiezingen, spionage of landverraad. De naam van Trump komt zelfs niet voor in de 31 pagina’s tellende aanklacht. De misdaden die Manafort en Gates op hun kerfstok hebben, hebben zij niet begaan in hun hoedanigheid van campagnemedewerkers.

Het betekent echter niet dat de president de dans ontspringt. De arrestatie van Manafort en Gates komt uit de koker van de buitengewone openbare aanklager Robert Mueller, die de Russische beïnvloeding rondom de Trump-campagne onderzoekt. De man is nog niet klaar met zijn werk, dus de aanklachten tegen Manafort en Gates kunnen bijzonder goed een opmaat zijn naar méér. Wie weet wie er straks nog meer in de boeien worden geslagen. Jared Kushner? Chris Christie? Wie weet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Ritter

  Tot nu toe is er geen enkel bewijs dat Trump tijdens de verkiezingen met de Russen heeft samengewerkt.

  Wel is ondertussen duidelijk dat Hillary en Obama 20% van het uranium aan de Russen heeft verkocht en dat de Hillary campagne tijdens de verkiezingen miljoenen heeft betaald voor een smeer dossier over Trump bestaande uit roddel informatie van de Russen.

  Kortom , het is eerder Hillary die met de Russen heeft samengewerkt dan Trump.

  Tim schrijft: “de arrestatie van Paul Manafort is weliswaar beschamend voor het Witte Huis – het betekent dat de ‘commander in chief’ maandenlang een crimineel als hoofd van zijn campagne heeft gehad”

  Tim , je vergeet te vermelden dat Paul Manafort met de Podasta groep heeft samengewerkt. Dit o.a in verband met de Clinton Foundation.
  ——————-

  “Source Says Podesta Brothers & Manafort, Not Trump, ‘Central Figures’ in Russia Probe
  http://insider.foxnews.com/2017/10/24/tucker-carlson-source-says-podesta-group-and-paul-manafort-subject-mueller-russia-probe

  1. Ritter

   Democratisch toplobbyist Tony Podesta stapt op vanwege Rusland-onderzoek
   Is broer van campagneleider Hillary Clinton – Donateur Democratische partij

   De Democratische toplobbyist Tony Podesta stapt op als directeur van lobby- en campagnebureau Podesta Group vanwege het Rusland-onderzoek naar inmenging van Rusland in de recente Amerikaanse verkiezingen. Dat meldt Politico maandag. Eerder op de dag werd de Republikeinse lobbyist Paul Manafort aangeklaagd. Manafort wordt verdacht van grootscheepse belastingontduiking en te hebben gelobbyed voor Oekraïne zonder dat officieel te melden. Podesta – belangrijk donor van de Democraten en broer van Hillary Clintons campagneleider John Podesta – zijn bedrijf komt voor in de boekhouding van Manafort. Hij is echter nog niet aangeklaagd.
   ——————————–

   Brother of Clinton campaign chair steps down from lobbying firm amid reports of scrutiny from special counsel
   http://www.foxnews.com/politics/2017/10/30/brother-clinton-campaign-chair-steps-down-from-lobbying-firm-amid-reports-scrutiny-from-special-counsel.html

  2. hans-e-pans

   Er zal altijd wel een stok gevonden worden om Trump te slaan. Is het niet linksom dan maar rechtsom.

 2. Ritter

  Het echte schandaal is de uranium verkoop onder Obama en Clinton aan de Russen.

  7 Uranium One Facts Every American Should Know
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/10/23/7-uranium-one-facts-every-american-should-know/

 3. Becker

  Een goede zaak dat de bende van Trump nu eindelijk wordt aangepakt.

  Dit is een opmaat naar een zeer gewenste impeachmentprocedure van Trump en die zal er ook gaan komen.

  1. Baaz

   De Democraten werden al wakker uit een, voor hen, slechte droom nadat bleek dat, tegen alle verwachtingen in, Trump tot president werd gekozen. Maar een impeachmentprocedure van Trump zou wel een hele kletsnatte droom zijn. Vooral de linkse msm in Nederland houdt maar niet op met het vertrappen van deze Amerikaanse president.

   1. corfo

    @ Baaz.
    Dat is ook álles wat dat linkse schorem in Nederland kan, hun eigen clubjes zijn geminimaliseerd, dus richten ze zich nu op een vijand op een paar duizend km. afstand. De meeste Amerikanen hebben nog nooit van NL gehoord, laat staan dat ze weten waar ’t landje ligt ! En dat linkse rapaille doet alsof héél Amerika hen hoort ! Hij lachwekkend wil je ’t hebben ?

    1. Baaz

     @Corfo:
     Het is zo mogelijk nóg erger, de Linkse gutmenschen denken oprecht dat Amerika op ze zitten te wachten.

   2. Becker

    Baaz, ik weet zeker dat een ruime meerderheid van de Amerikanen bijzonder blij zal zijn als dit gaat leiden tot een impeachmentprocedure. Zijn approval ratings zijn dramatisch slecht en historisch laag.

    1. Baaz

     Dat is natuurlijk ook en vooral democratisch (lees links) wensdenken. Het is opvallend hoe link vasthoudend is in haar negativiteit over de Amerikaanse president. Het toegeven van verlies zit er kennelijk niet in bij de gutmenschen.

     1. Becker

      De approval ratings zijn geen resultaat van wensdenken maar van breed opinieonderzoek.

    2. Dubbele Komma

     Het maakt niet uit wat jij zeker weet,hypocriet dhimmie doppertje.

     Jij doet aan wensdenken. Dat gaat in de grote mensenwereld niet op.

     Je maakt je weer belachelijk… spuit 11…

     WHAHAHA…

    3. sjun

     Dit klinkt als een PvdA spindokter die braaf oplepelt wat het Democrat Mediaconcern gesponsord/gekocht door George Soros voorkauwde. Je zou ook de Volkskrant of het NRC Handelsblad kunnen voorlezen dat zich wat minder absoluut uitdrukt maar een soortgelijk geloof belijdt als het niet al van dezelfde bealnghebbense sponsor gebruikmaakt die ook de berichtgeving over ‘vluchtelingen’ en de Europese Heilstaat laat inkleuren. Verstandige mensen oriënteren zichzelf wat breder om ter zake voorgelicht te worden. Gelukkig kan ieder dat tegenwoordig zelf doen.

  2. CJD

   Becker,

   Kennelijk heb jij het nog niet door dat je hier een roepende bent in de woestijn. Het boeit hier echt niemand wat jij denkt. Doe je zelf en de wereld een plezier en spring van een flatgebouw.

   1. Ni28

    Gisteren discussieerde hij al met zichzelf d.w.z. met zijn andere aliassen. Die vent spoort echt niet. Lachwekkend, dat wel.

    1. corfo

     @ Ni28.
     Door z’n onvoorstelbare stomheid is hij eigenlijk wel grappig; “aandoenlijk” zou je het noemen bij een kind, dus bij deze nitwit óók !

   2. Becker

    Als het je niet geboeid wordt door de inhoud van mijn bijdragen hoef je toch niet zo emotioneel te reageren, CJD?

    1. Dubbele Komma

     Welke bijdragen dhimmie dopper?

  3. ayreonaut

   Op welke gronden volgt er een impeachmentprocedure?

  4. Ritter

   Becker

   De aanklachten hebben niets met de Trump verkiezings campagne te maken of met Trump.

   Paul Manafort is een al jaren een lobbyist die o.a ook met de Podasta groep (Democraten) heeft samengewerkt.
   ———-
   It’s Paul Manafort’s indictment, not Trump’s
   http://www.foxnews.com/opinion/2017/10/30/erick-erickson-its-paul-manaforts-indictment-not-trumps.html

  5. Ritter

   Becker

   De aanklachten gaan over de periode 2012/2015. Dat is voor de periode Trump.

   Het is eerder de Democraten, met name Hillary, die zich zorgen moet maken omdat Paul Manafort in die periode met de Podesta groep heeft samengewerkt.
   ——————

   Manafort charges show near limitless scope of Mueller probe
   http://video.foxnews.com/v/5629832312001/?#sp=show-clips

   1. corfo

    @ Ritter.
    Jankbek Becker heeft zich inmiddels verschanst in z’n toilet, want op een berichtje als ’t uwe, is uiteraard geen eerlijk commentaar mogelijk van extreem linkse zijde.

 4. dark hole

  de DDS heeft er zichtbaar een nieuwe click-bakt sponsor bij…de postcodeloterij.
  Naast dat het MATELOOS IN JE BAKKES FLITST EN DUS MEER DAN IRRITANT IS…oftewel stop gewoon ff met die flauwekul als je jezelf als platform nog een beetje serieus wilt nemen.

  Des te meer reden, mede reageerders, om vooral rekening te houden met [de mogelijkheid] dat het voor de redactieleden ongegeneerd aantrekkelijk is om tal van alter-ego’s in de vorm van trol-accounts te onderhouden om zoveel mogelijk reacties, oftewel click’s, uit te lokken. Want click’s zijn inkomsten…daarom noemen ze dit fenomeen ook click-bait 🙂

  Kortom…met deze reclametoevoeging als geflits in je bakkes…begint dit platform aardig te verloederen!!

 5. Ni28

  The show must go on.

 6. Nasrani

  Ik denk niet dat Trump hier wakker van ligt. Het is zelfs in zekere zin wel gunstig voor hem. Wanneer onder zijn leiding door de FBI minder belangrijke ‘rechtse’ mensen worden aangepakt, wie zal straks protesteren wanneer onder zijn leiding een zekere H.Clinton en B.Obama worden aangepakt?

 7. Guus Geluk

  Het volgende hoofdstuk in de Trump-puinhoop.

  1. sonar

   Spuit 11 geeft ook modder,Guus de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.
   Je moet jezelf eerst eens overtuigen voor jij je zo voor L.L zet.

  2. Ritter

   De aanklachten hebben niets met de verkiezingen en Trump te maken maar hebben betrekking op de periode voor Trump.

   Vergeet niet dat hij ook voor de Podesta groep heeft gewerkt gedurende de tijd waarover de aanklachten gaan. Dat staat weer in verband met de Clinton Foundation.
   ————————–

   Paul Manafort Indicted on 12 Counts Unrelated to 2016 Campaign
   http://www.breitbart.com/big-government/2017/10/30/paul-manafort-indicted-on-12-counts-unrelated-to-2016-campaign/

   1. Becker

    Inmiddels heeft Papadopulos, een oud-adviseur van Trump, bekend gelogen te hebben over de contacten van het team Trump met de Russen.

    Dit gaat Trump niet meer rechtliegen.

    https://www.ad.nl/buitenland/oud-adviseur-van-trump-loog-tegen-fbi-over-russische-inmenging~ae5d02ee0/

    1. Baaz

     Inmiddels is Trump president van de VS…

     1. Becker

      Geniet er nog maar even van, straks spat deze rechtspopulistische luchtbel uit elkaar.

     2. Guus Geluk

      Voor zolang het duurt.

   2. Guus Geluk

    O gut, Breitbart.

    1. Ritter

     Guus Geluk

     Democratisch toplobbyist Tony Podesta stapt op vanwege Rusland-onderzoek

     Is broer van campagneleider Hillary Clinton – Donateur Democratische partij

     De Democratische toplobbyist Tony Podesta stapt op als directeur van lobby- en campagnebureau Podesta Group vanwege het Rusland-onderzoek naar inmenging van Rusland in de recente Amerikaanse verkiezingen. Dat meldt Politico maandag. Eerder op de dag werd de Republikeinse lobbyist Paul Manafort aangeklaagd. Manafort wordt verdacht van grootscheepse belastingontduiking en te hebben gelobbyed voor Oekraïne zonder dat officieel te melden. Podesta – belangrijk donor van de Democraten en broer van Hillary Clintons campagneleider John Podesta – zijn bedrijf komt voor in de boekhouding van Manafort. Hij is echter nog niet aangeklaagd.
     ———–

     Brother of Clinton campaign chair steps down from lobbying firm amid reports of scrutiny from special counsel
     http://www.foxnews.com/politics/2017/10/30/brother-clinton-campaign-chair-steps-down-from-lobbying-firm-amid-reports-scrutiny-from-special-counsel.html

     1. Guus Geluk

      Ritter,

      Oud-adviseur van Trump loog tegen FBI over Russische inmenging

      Een oud-adviseur van president Donald Trump heeft toegegeven dat hij bewust een valse verklaring heeft afgelegd tegen de FBI. Dat gebeurde toen agenten hem in januari aan de tand voelden over de vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezing.

      ANP/Ruben Koenes – https://www.ad.nl/buitenland/oud-adviseur-van-trump-loog-tegen-fbi-over-russische-inmenging~ae5d02ee0/

     2. Ritter

      Guus Geluk

      Deze oud adviseur heeft gelogen. Dat is zijn zorg en probleem. Het heeft verder niets met Trump te maken of met vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen.

      Na maandenlang onderzoek door de media en nu Muller is er niets gevonden van enig bewijs van samenwerking tussen Trump en de Russen.

      Het is eerder zo dat Clinton zich zorgen moet maken omdat de periode van 2012/2015 Paul Manafort heeft gewerkt voor de Democraten. (Podesta groep)
      ————–

      Trump, GOP lawmakers: Manafort charges no relation to campaign, alleged ‘collusion’
      http://www.foxnews.com/politics/2017/10/30/trump-gop-lawmakers-manafort-charges-no-relation-to-campaign-alleged-collusion.html

     3. Becker

      “Het heeft verder niets met Trump te maken of met vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen.”

      Ritter houdt dapper vol: Manafort en Papadopoulos waren weliswaar jarenlang adviseur en vertrouweling van Trump maar Trump wist uiteraard van niets.

      Volgende week de arrestatie van Kushner en Flynn. Die kent Trump ook niet zo goed en hij heeft niets te maken met hun gerommel met de Russen.

      🙂

     4. Ritter

      Becker

      In het onderzoek van Muller staat niet Trump centraal maar de Podesta groep. Deze democraten hebben met Manafort samengewerkt.

      Nogmaals , geen enkele aanklacht tegen Manafort heeft te maken met Trump. Juist deze aanklachten tegen Manafort zijn een opsteker voor Trump. Als er wel iets was zou Trump allang aangeklaagd zijn.
      ———–

      Podesta Group Plays Key Role In Manafort Indictment
      http://dailycaller.com/2017/10/30/podesta-group-plays-key-role-in-manafort-indictment/

  3. Dubbele Komma

   Hey dhimmie toppertje.. . Goed argument weer van je. Goed onderbouwd ook…

   Weer een beetje last van je schizofrenie?

   Een schizofreen is nooit alleen…whahahaha

 8. DolleDries

  Uit een tot nu toe geheim gehouden FBI onderzoek is gebleken dat de extreemlinkse Antifa beweging samenwerkt met de islamitische terreurgroep ISIS. Bij de gewelddadige rellen tijdens de G20 top in Hamburg afgelopen zomer zijn Amerikaanse Antifa leden met stalen staven en molotov cocktails waargenomen, waarvan bekend is dat zij tevens leden van ISIS zijn. Dit bevestigt dat het grote gevaar voor de stabiliteit van onze samenleving niet van enkele extreemrechtse splintergroeperingen komt, maar van het almaar nauwer samenwerkende anti-Westerse pact tussen (extreem)links en islam. Het zegt daarom veel over de ware intenties van de vorige Amerikaanse president Obama, toen hij de FBI verbood om deze samenwerking aan een nader onderzoek te onderwerpen.
   
  De onthullingen komen van de voormalige hoofdredacteur van het New York Times Magazine, Edward Klein, en zijn te lezen in zijn nieuwe boek ‘All Out War: The Plot to Destroy Trump’. Klein baseert zich op FBI bronnen en berichten die spreken van ‘overweldigende bewijzen van betrekkingen tussen linksradicalen en buitenlandse islamistische terroristen van IS en Al-Qaeda, alsmede meerdere onderafdelingen en splintergroepen.’
  Afgelopen zomer stuurde de FBI een specialistisch team naar Hamburg, omdat linkse actiegroepen zoals Antifa –ook de Duitse tak- demonstraties tegen de G20 top hadden aangekondigd. De FBI concentreerde zich in de Duitse Hanzestad met name op een extreemlinkse groep uit Oakland, die vlakbij de bekende universiteit Berkeley zijn basis heeft en verantwoordelijk is voor tal van gewelddadige anti-Trump protesten.
  Zware bomaanslagen in het verschiet
  De FBI waarschuwt dat de almaar nauwer wordende samenwerking tot nog meer geweld en dodelijke aanslagen zullen leiden. ISIS zou Antifa namelijk helpen om aan zwaardere wapens te komen, zoals materiaal om bommen te maken, giftige chemicaliën en gas. Een Antifa lid uit Oakland is om die reden naar Syrië gereisd, niet alleen voor een tactische training, maar ook om toekomstige verwoestende terreuraanslagen te bespreken.
  Nu ISIS in Syrië en Irak steeds verder wordt teruggedrongen, richten de moslimstrijders hun pijlen op Europa en de Verenigde Staten. Voordat FBI directeur James Comey in mei door president Trump werd ontslagen, had hij informatie over de verbinding van jihadisten in het Midden Oosten en Europese linksradicalen, inclusief Amerikaanse anarchisten die zich aaneengesloten hebben in de anti-Trump beweging. De communicatie tussen de linkse activisten en ISIS verloopt voornamelijk via internet.
  Obama verbood onderzoek naar banden links met islam
  De FBI probeert de draad weer op te pakken, omdat president Obama het federale onderzoeksbureau de mogelijkheid om te infiltreren in extreemlinkse groepen, die met name actief zijn op universiteiten, had ontnomen. Ieder verband tussen de radicale islam –een woord waarvan alleen al het uitspreken door de regering Obama was verboden- en linkse groepen werd door zowel het Witte Huis als de media weggehoond. Met de komst van Trump is er in het Witte Huis een totaal andere wind gaan waaien, maar niet in de Westerse media.
  ISIS en Al-Qaeda hebben via links bruggenhoofd geslagen
  ‘Het is nu duidelijk dat de anti-Trump ‘verzetsbeweging’ geen middel schuwt om van hem af te komen,’ aldus een FBI bron. ‘Dat is een vruchtbare bodem waarop het ISIS en Al-Qaeda is gelukt om een bruggenhoofd naar Amerika te slaan.’ (1) Zoals bekend zijn er in Europa reeds vele tienduizenden, vaak als vluchtelingen vermomde moslimterroristen aangekomen, die naar verwachting massaal zullen toeslaan zodra onze samenleving onder de almaar groter wordende druk van de islamitische massa immigratie dreigt te bezwijken.

  1. Dubbele Komma

   Dries. De socialistje zijn altijd gek op de islam geweest. Ze hielpen khomeini aan de macht en gingen als eerste tegen de muur..

   Het blijven dhimmies, net als dhimmie dopper

 9. Ritter

  Tot grote teleurstelling van de media nog steeds geen bewijs van samenwerking tussen Trump en de Russen……………….maar voor Hillary is het een ander verhaal. Hillary moet zich nu echt zorgen gaan maken.
  ——————————————–

  Still no evidence of Trump-Russia ‘collusion’ – but Hillary is a different matter
  http://www.foxnews.com/opinion/2017/10/30/gregg-jarrett-still-no-evidence-trump-russia-collusion-but-hillary-is-different-matter.html

 10. Guus Geluk

  Manafort loog over de Russen.
  Flynn loog over de Russen.
  Trump junior wordt in verband gebracht met de Russen.
  Papoudolos wordt in verband gebracht met de Russen.
  Sessions wordt in verband gebracht met de Russen.
  Er is nig steeds geen verklaring voor het ontslag van Comey welke een onderzoek deed naar de Russen.

  Vraag: wat hebben al deze personen gemeen?
  Antwoord: ze waren, in elk geval tot voor kort, werkzaam in het team van Trump.

  De leugenachtige populist.

  1. Becker

   Raak!

    1. Ritter

     Guus Geluk

     Praten met de Russen is niet strafbaar……vandaar dat er ook geen aanklacht is ingediend.

     De Democraten hebben ook gepraat met de Russen. Bill Clinton is zelfs naar Moskou gegaan en heeft daar een speech gehouden waarvoor hij een half miljoen van de Russen heeft gekregen.

     Hillary Clinton heeft miljoenen betaald voor een smeer dossier over Trump waarvan de informatie afkomstig is van de Russen.

     Democratische stafleden hebben met de Russen gepraat. Neem de Podasta groep (Hillary aanhangers) die nu in de vuur linie liggen.

     Tot grote teleurstelling van de media is er geen enkel bewijs gevonden van samenwerking tussen Trump en de Russen.

     Het is Hillary die zich nu zorgen moet maken omdat de aanklachten tegen Manafort liggen in de tijd dat hij met de Podesta groep heeft samengewerkt.

     https://youtu.be/z5xHkJQlNUc

     1. Becker

      Het net sluit zich rond Trump, dat zal Ritter lastig kunnen ontkennen.

      De pogingen de aandacht af te leiden richting Clinton zijn al te doorzichtig.

      https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/30/russia-inquiry-charges-trump-manafort-papadopoulos-gates

     2. Guus Geluk

      Inmiddels worden zowel Manafort als Trump junior en Flynn in verband gebracht met Rusland. De FBI onderzocht de zaak, een onderzoekscommissie van het senaat onderzoekt de zaak, een Speciaal Aanklager onderzoekt de zaak – die laatste was aangesteld toen Trump Comey, de deskundige FBI-directeur die een onderzoek naar het Rusland-verband leidde, zonder valide reden ontsloeg.

      Al dan niet onderbouwd met links van Trumps spreekbuis Breitbart, doet Ritter zijn best om de zaken goed te praten, te bagatelliseren, recht te breien en zijn idool te verdedigen. Dit wordt triest.

     3. Guus Geluk

      Exact, Becker. De rechtspopulistische droom is uiteen gespat: Trump, die bijkans overal mee weg leek te komen, ligt zwaar onder vuur.

      Ik verwacht overigens geen impeachmentprocedure. Het leeuwendeel van die laffe Republikeinen – op helden als John McCain en Bush na – zullen er het lef niet voor hebben om Trump naar huis te sturen.

     4. Becker

      Ik verwacht ook geen impeachmentprocedure, Guus, maar denk dat, als de momende maanden er steeds meer hard bewijs komt, Trump, net zoals Nixon indertijd, de handdoek eerder in de ring gooit.

     5. Guus Geluk

      Het verschil tussen Nixon en Trump is: Trump is een narcist die volkomen buiten de realiteit staat. Aftreden betekent falen en dat ligt niet in Trumps aard. De druk op Trump moet dan wel erg hoog liggen.

      Ik zie het lot van de VS somber in, maar elk land krijgt de president die het verdient, I guess.

 11. sjun

  Ik mis het verhaal over de Podesta-brothers. Maar omdat ik de beroerdste niet ben kan iedereen even meekijken naar een uirvoerife uitleg van Stefan Molyneux over het reeds bestaande dossier dat ‘om een of andere reden’ maar niet in de Nederloandse MSM aan de orde komt: https://www.youtube.com/watch?v=9YxKcFm85Gg

  1. Becker

   Sjun is een aanhanger van Trump en praat liever over wat anders.

 12. H.Vaes

  Een hoop gedoe en lege retoriek waar niemand ooit wijzer van zal worden……Maar voor de Trump bashers is het smullen………Zij willen dit nu eenmaal lezen .

 13. Bes Tolen

  Valse beïnvloeding. NPO teletekst nr. 125 d.d. 1.11.2017. “Deze woorden zijn opmerkelijk omdat hij anders Stalins misdaden nuanceert”.
  In werkelijkheid heeft Poetin vanaf het begin van zijn regeerperiode zijn afschuw uit gesproken over het communistisch tijdperk. Hij heeft communisten in Rusland en daarbuiten als vijand. Welaan die zijn nu vriendjes met het Westen en die moeten evenmin van het huidige Rusland weten. Het huidige Rusland is heel iets anders dan de voormalige Sovjet Unie. Minder machtig. Rusland zal dit niet rond bazuinen. De Russen wat meer dan enigszins kennende, zal de teleurstelling over het Westen groot zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.