Kansenparels sturen Geert Wilders meer liefdesbrieven: “Je kankermoeder, ik ga je keel opensnijden”

Woensdag aangiftedag.

Het is vandaag woensdag en vaste lezers weten wat dat betekent: Geert Wilders doet weer eens aangifte. De PVV-leider wordt namelijk dagelijks overweldigd door bedreigingen aan zijn adres. Hoewel hij daar lange tijd niets mee deed heeft hij onlangs besloten om a) wel continu aangifte te doen en b) die aangiftes publiekelijk te delen zodat mensen zien waar hij zoal mee te maken krijgt.

Steeds weer blijken de berichten die hij ontvangt ronduit verschrikkelijk te zijn.

In één van de ‘liefdesbrieven’ die Wilders ontving schrijft Instagram-gebruiker Yung.Karavito eerst een bericht aan een andere gebruiker genaamd @minitrapper. “Bro, je hebt guns kom we gaan m shooten.” Die ‘m’ is dus Wilders. Vervolgens voegt deze gek toe:

“Geert Wilders je kankermoeder Geert Wilders je kankeroma Geert Wilders je kanker tante Geert Wilders je kanker nichtje Gert (sic) Wilders je kanker vrouw Geert Wilders je kanker dochters Geert Wilders ik alle vrouwelijke familielid (sic) en jouw familie geneukt Geert Wilders ik ga je keel opensijden”

Deze meneer heeft duidelijk een obsessie met kanker, een aversie tegen het gebruik van punten en komma’s, en is het Nederlands ook nog eens niet machtig, maar inhoudelijk is dit natuurlijk wel degelijk zorgwekkend. Deze mongool denkt dat het volkomen normaal is om een parlementariër te bedreigen. Let wel, Wilders weet niet of meneer de gek dit dreigement al dan niet echt wil uitvoeren. Hij moet maar hopen dat dit niet zo is.

Ook ‘scarface.013’ doet een duit in het zakje:

“Ik snii (sic) jou (sic) kkr (sic) hoere (sic) ballen eraf met donald jou (sic) kkr (sic) kontgat eh zebi wollah ik steek jou neer vriend so (sic) naar @013.mootje.”

En dan is ‘dhrkayaaa’ er ook nog:

“geert wilders als ik jou ergens zie op heel mijn fammilor (sic) ik neuk jou (sic) kanker moeder en schiet je dood”

Tenslotte laat ‘burhan0229’ ook even weten wat hij van Wilders vindt. Kort gezegd komt het erop neer dat hij de PVV-leider zo snel mogelijk naar het hiernamaals wil helpen:

“Ik ga je doden hoerenkind hoe dit durft te plaatsen!. (sic)”

Dan is het nu afwachten hoeveel van deze dreigtokkies daadwerkelijk vervolgd worden door het Openbaar Ministerie. Want in Nederland is dat altijd nog maar de vraag.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. Adriaan

  Als ik dit lees, dan hoor ik ook de intonatie van de taal: Marokkaans. Wordt het niet eens hoog tijd dat dit soort tuig het land wordt uitgezet en wordt terug gestuurd naar waar ze vandaan komen? En ook al zijn ze hier geboren, hun roots liggen voorbij de Middellandse Zee.

  1. Pier Gerlofs Donia

   Zelfs al haalt de PVV bij de volgende verkiezingen 76 zetels dan nog gaat het niet gebeuren.

   1. nogmaals

    Waarom niet?

   2. IJscoman

    Ja Wim, waarom niet?

    1. Kiliaan Noppen

     Wie is Wim?

     1. corfo

      @ Noppen.
      Nog zó gezegd : Eerst je pilletje anders is je mammie vast heel boos !

     2. corfo

      @ Noppen.
      Wim ? Dat ben jij toch zeker.
      De naam wordt genoemd en de enige die reageert ben jij, Wim Hutten ! Ontkennen heeft geen zin, je bent weer vreselijk stom bezig.

   3. IJscoman

    Dooie Pier Donia (aka Wim Hutten, aka K. Dopper, aka Kiliaan Noppen) heeft zijn drol gelegd, weet geen antwoord op zijn eigen stompzinnigheid en is daarom maar met de staart tussen zijn benen weggevlucht.

    1. Kiliaan Noppen

     Bel die man op, sukkel, en praat het met hem uit.

     Ga je dat ook doen?

   4. Ecoshaarlem

    Maar dan gaat er veel in het belang van Nederland veranderen, dat is zo zeker als 2×2 vier is!

  2. Kodi

   Wat daar in hun hoofden zit is na vele generaties nog steeds net zo achterlijk als generaties geleden ten zuiden van de Middellandse Zee. Dus het wordt inderdaad hoog tijd dat ze worden gerepatrieerd naar hun natuurlijke habitat, hun zand van herkomst.

 2. Ecoshaarlem

  Deze moslims geven overtuigend aan, dat de moslimse gemeenschap niet thuis hoort in de westelijke wereld.
  Deze kinderen hebben een voorbeeld gehad van houders, geloof of hun omgeving!
  Zij brengen door hun uitlatingen een gevaarlijke virus in onze maatschappij, die met alle middelen bestreden moet worden.
  Helaas drinkt de linkse kliek toch nog graag een kopje thee met hen!

  1. Kiliaan Noppen

   Kunnen we ook nog zien dat dit ook actie-reactie is?

   Wilders laat geen gelegenheid onbenut om moslims in dit land te krenken, ter beledigen en op te roepen tot discriminatie.
   Als je in Rotterdam-Zuid op straat roept dat Feyenoord-supporters debiel tuig zijn krijg je ook bagger over je heen of erger. Dat mechanisme is op Geert ook van toepassing: wie kaatst kan de bal verwachten.

   Daarmee is het werpen van bagger overigens niet goedgepraat.

   1. Bloem

    Beste heer Dopper, denkt u s.v.p. een na over wat u nu weer uitkraamt. Er is een heel groot verschil tussen de realiteit benoemen (dat als beledigend opgevat kan worden en politici en hun familie met de dood bedreigen. Wanneer u dat verschil niet ziet, dan ga ik haast de andere respondenten op dit forum haast begrijpen met de uitspraken over uw geestelijke gesteldheid.

    1. Kiliaan Noppen

     @Bloem, als ik wijs op het element van actie-reactie en het algemeen menselijke feit dat het ene woord het andere uithaalt, praat ik dit soort weerzinwekkende uitingen niet goed. Ik wijs op het mechanisme waarmee je dit soort agressie het beste kunt bestrijden. Het uitkafferen van moslims, waar Wilders zo ongeveer zijn bestaansrecht aan ontleent, is geen goede methode om te voorkomen dat mensen jegens hem door het lint gaan.

     1. penis aqua di rosa

      Liggen er al op alle politiebureaus misschien voorgedrukte formulieren klaar waarin WIJ ook aangifte kunnen doen voor wat betreft het beledigen en bedreigen van een door velen gekozen politicus? De taal die gebezigd wordt, de bedreigingen aan het adres van de heer Wilders, liegt er niet om. Dit tuig zou van een kerktoren, met het hoofd naar beneden, gekieperd moeten worden. Wel scholing (ahum) en vreten uit onze staatsruif, maar geen respect of fatsoen naar de (nederlandse) hand die hen voedt. Wat mij betreft……………..en daar is geen woord arabisch bij.

     2. marco1

      Grappig dat u dat in het geval van sylvan of die anne fleur dan weer niet vind.

     3. Kodi

      Actie reactie

      Wat was er nou eerder?

      De Elfde September en de juichende Marokkanen of o.a. Geert Wilders’ en met hem dat van vele Nederlanders kritisch volgen van de Islam?

      En gelet op hoe de Islam zich blijft etaleren blijft de Islam er zelf alle aanleiding toe geven om kritisch te worden gevolgd en in ons eigen land en op ons eigen continent als ongewenst te worden beschouwd. Derhalve dient Europa de Islam ook op zo’n groot mogelijke afstand te houden.

      Het was de afgelopen 30 dagen weer gezellig met de Islam… En het houdt niet op, niet vanzelf…

      https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

    2. Punt50

     @ Bloem

     Ja hij is wel weer heel erg van het padje.

     1. corfo

      @ Bloem/Punt50.
      Ons Kiliaantje is van ’t padje, zegt u; volgens mij is hij nog nooit óp ’t padje geweest. Als je toch leest welke bagger die figuur hier spuit vraag je je toch af : waarom niet in de isoleer met zo’n rioolrat ?
      Overigens, z’n geleuter bezorgt mij nog steeds een glimlach.

   2. IJscoman

    Goh, wat onverwacht: Killy Dopper die een moslim in bescherming neemt. Je gelooft het haast niet!

    En natuurlijk is het ook wel een beetje Wilders eigen schuld. Nee, het is helemaal zijn schuld!! Dan moet Wilders maar zijn kop houden.

    En die lieve, onschuldige moslim die Wilders zijn keel wil open snijden….? Ach, dat is onschuldige bravour praat van een goedwillende knaap met een gouden hart. Hij zegt het misschien hooguit een beetje ongelukkig. Nee, hem treft geen blaam. Het is allemaal de schuld van Wilders, Wilders, Wilders!

   3. Bloem

    Beste heer Dopper, denkt u s.v.p. eens na over wat u nu weer uitkraamt. Er is een heel groot verschil tussen de realiteit benoemen (dat als beledigend opgevat kan worden) en politici en hun familie met de dood bedreigen. Wanneer u dat verschil niet ziet, dan ga ik haast de andere respondenten op dit forum begrijpen met de uitspraken over uw geestelijke gesteldheid.

   4. Scaldis

    Ach Noppes,
    Alwéér een dagje trollen op DDS, werkelijk?
    Triest…Ga eens leuke dingen doen. En je houdt van Engelse quotes, dus hier eentje voor jou:
    Get a life…

  2. Pier Gerlofs Donia

   @Ecoshaarlem
   Geef eens uitvoerbare oplossing.
   Zal je eeuwig dankbaar zijn ..

   1. corfo

    @ Pierrot G.D.
    Je bron a.u.b.

   2. marco1

    Trein,kamp,gas? Of is dat wat ouderwets?

    1. Kiliaan Noppen

     Nee, vooral krankzinnig.

     1. marco1

      Idd

 3. Peter Loosduinen

  Ik hoop en bid dat Geert in hoger beroep wordt vrijgesproken !!
  Graag zou ik na vrijspraak willen dat er een aantal vliegtuigen over ons land vliegt met een reclamelint met daarop de tekst : MINDER. MINDER, eindelijk Minder .
  Ik word al blij met deze gedachte !

 4. Ecoshaarlem

  Deze moslims geven overtuigend aan, dat hun cultuur niet past in de westelijke beschaving, water en olie vermengd niet!
  Dit zijn moslims die hun invloeden hebben opgedaan van hun ouders, geloof of omgeving.
  Zij brengen een zeer gevaarlijke moeilijk te bestrijden1 virus in onze maatschappij, die met alle middelen bestreden moet worden.
  Wegkijken en thee met hen drinken stimuleert hen alleen maar om door te gaan, tot hun wetten hier in het westen zijn ingevoerd!
  Onze kinds kinderen, zullen ons dat blijvend kwalijk nemen, als wij dit gaan accepteren, speciaal die linkse weg kijkers!

 5. nienke

  Dit is toch beneden alle peil wat een tuig van de richel, oppakken dit geboefte en het land uit donderen.
  Wat een laag bij de grond woestijnratten die horen toch niet in een beschaafd land.
  En wat doen onze politici en de politie en de media die vinden het wel best als een door het volk gekozen politicus op deze onbeschofte vernederende manier behandeld wordt.
  Ons land is duidelijk het ravijn in gedonderd door deze brute meedogenloze hufters zo hun gang te laten gaan.
  De politiek en het hele zooitje wat hier niets tegen doet zijn geen knip voor hun neus waard, stelletje lafbekken.

  1. corfo

   @ nienke.
   Helemaal met u eens.
   En dán te bedenken dat op dit forum zéér minderwaardige creaturen hun gif spuiten en de schuld van dit hele gebeuren bij de heer Wilders leggen.
   Dat zijn de mensen die hulp verlenen aan de islamitische parasieten d.m.v. het met hen mee huilen, en wegkijken van wat die woestijnratten in dit landje reeds hebben vernield.
   Voor dat soort NSB’ers is maar één bestemming mogelijk : samen met hun oogappeltjes het land uitflikkeren.

   1. Ruth

    @Corfo
    ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Chapeau!

    1. Kodi

     Me too.

 6. Kiliaan Noppen

  Misschien helpt het als PVV-tokkies ook ophouden hun haatzaaiende racistische bagger op het internet te plempen.

  1. corfo

   @ Noppen.
   Ben je d’r nou nog steeds ?
   Vrije middag vanuit de inrichting waar je verblijft ?

  2. penis aqua di rosa

   U beledigt hier vele families Tokkie. Maar zo vanzelfsprekend voor die ùbermensch.
   Gatverdegatverdegatver

   1. Kiliaan Noppen

    Als u zich aangesproken voelt, penis, lijkt me onderzoek van de ziel geen overbodige luxe.

    1. IJscoman

     De man met het minste fatsoen in Nederland, Marx Rutte, heeft plechtig beloofd dat hij de naam ‘Tokkie’ niet meer zou misbruiken.

     Zover is Kiliaan Noppen nog niet. Nog lange niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij geen enkel greintje fatsoen in huis.

 7. Rosasolis

  Wat een afschuwelijke mail van een zeer gestoorde man! Die een obsessie heeft over
  kanker. En een duidelijk hater is van vrouwen. Waarschijnlijk houdt hij ook niet
  van katten…Nare, gefrustreerde wezen. Misschien wordt hij binnenkort opgenomen,
  of uit ons land gezet, of misschien neemt hij een “trip” naar Shangri-la!

  1. Scaldis

   Ach Noppes,
   Alwéér een dagje trollen op DDS, werkelijk?
   Triest…Ga eens leuke dingen doen. En je houdt van Engelse quotes, dus hier eentje voor jou:
   Get a life…

 8. Letopuwzaak

  Bedreigd door een volk binnen je volk.

  En verguist door het volk dat je wil beschermen omdat je communicatie technieken soms niet voldoen aan normen.

  Treurig

  1. Kodi

   VERRADER

   “Een staat kan zijn dwazen overleven, en zelfs degenen die vervuld zijn van ambitie, maar niet het verraad van binnenuit. Een vijand voor de poorten is minder angstaanjagend, want hij is bekend en draagt zijn vaandels openlijk tegen de stad. De verrader beweegt zich echter vrijelijk te midden van het volk binnen de poorten, zijn sluwe praatjes verspreiden zich ongemerkt door alle steegjes, worden tot in de regeringspaleizen zelf gehoord, want de verrader lijkt geen verrader… Een moordenaar is nog minder te vrezen. De verrader is de drager van de pest.”

   -Cicero-

   1. Steve Van der Vekens

    Prachtig. We kunnen het niet genoeg herhalen.
    De islam behoort met zijn hoofddoeken niet in de politiek te zitten, welke gek laat zo’n bevooroordeelde mensen aan politiek doen? Hoofddoek = bevooroordeeld.
    Ratten, zoals Zuhal Demir. Je wil niet weten wat voor islamitische contacten zij er stiekem op na houdt. Ook al die imams, maar dat die imams hun haatideologie mogen verspreiden, door het bouwen van moskeeën, (verdoken vrijbrief voor het salafisme) kunnen we moeilijk die imams verantwoordelijk stellen. Zij zijn niet de verantwoordelijken. De verantwoordelijken zijn die die toegegeven hebben aan de imams om moskeeën te ogen bouwen, de politieke elite dus.
    Een imam doet alleen maar wat hij met zijn eekhoorntjesverstand heeft geleerd, nl de ideologie verspreiden.
    Zij zijn mentaal gehandicapt, en daar moeten wij ons tegen beschermen.
    Zo’n ‘ezels-tunnelvisie’ hoort niet in Europa thuis.

   2. Code134

    Onze keelafsnijder probeert de oude dolkstootlegende weer nieuw leven in de blazen.

 9. Letopuwzaak

  Actie reactie? Wilders groei is een reactie op verregaande problemen met een bepaalde groep in onze maatschappij. Maar in je dure huisje in een mooie blanke wijk heb je daar niet zoveel last van nee.

  Laten we niet over actie reactie beginnen.

  En kritisch zijn op islam en daarmee voorzichtig willen zijn is geenszins racisme of haatzaaien.

  Dat in alle partijen zich mensen bevinden die het te bont maken, .. c’est ca. Keur beiden af.

 10. Pjotter

  Meer mensen in de politieke arena van boeren afkomst (wel uit vroeger tijden dan) die leerden namelijk al als kind dat je onkruid uit moet wieden voor het in het zaad komt anders ga je er onder.

 11. Guus Geluk

  Internet is een geliefd medium voor dreigtokkies om helemaal los te gaan. Eerder werden ook Alexander Pechtold en Mark Rutte per internet bedreigd.

  Tegelijkertijd kan de politie de daders op internet zeer spoedig traceren. Het enige wat zij hoeft te doen, is uit te vinden welke randdebielen achter de Instagram-accounts zitten.

  1. Kiliaan Noppen

   Dat is juist, Guus, en het zou wat mij betreft een goede zaak zijn als dreigtokkies via hun ip-adressen door de politie worden opgespoord en vervolgd.
   En jij en ik weten dat, als de politie dat daadwerkelijk zou doen, allochtonen niet de grootste groep zullen vormen die daardoor in de problemen raken.

   1. Scaldis

    Ach Noppes,
    Alwéér een dagje trollen op DDS, werkelijk?
    Triest…Ga eens leuke dingen doen. En je houdt van Engelse quotes, dus hier eentje voor jou:
    Get a life…

    1. Kiliaan Noppen

     Probeer het eens inhoudelijk, Scaldis, dit oogt dom.

     1. Scaldis

      Aha dat was de vinger op de zere plek

   2. Guus Geluk

    Ik denk dat de groep autochtone dreigtokkies levensgroot is, Kiliaan Noppen. Levensgroot.

    1. IJscoman

     Guus Geluk is een totaal-onbenul met een hele dikke duim.

     1. Guus Geluk

      Moet jij geen ijs verkopen?

     2. IJscoman

      Q.e.d.

     3. Kodi

      Hoeveel subsidie zal dat liegen middels trollen op DDS schuiven?

  2. Kodi

   En waarom gebeurt het dan wel als Pechtold of Simons worden bedreigd en niet als Wilders wordt bedreigd? Meten met twee maten dus.

 12. Pjotter

  Guus G @ Als het zo simpel is die etterbakken te achterhalen blijft de vraag waarom is het dan al niet gebeurt ?

  1. Guus Geluk

   Misschien gebeurt het al, Pjotter. Wie zal het zeggen.

  2. Pjotter

   Guus G., Is een antwoord op mijn vraag zo moeilijk, of zou het zo zijn dat niemand bij de daartoe bestemde instanties er enig belang bij heeft om bedreigers en belagers van Wilders aan te pakken, bij een minder, minder vliegt half Nederland en het justitieel apparaat op tilt.

   1. Pjotter

    Sorry, onze vraag en antwoord kruisten elkaar.

   2. Guus Geluk

    Aangezien de tokkie-bedreigers van zowel de heren Rutte als Pechtold én mevrouw Sylvana Simons allen voor de rechter werden gedaagd, lijkt het me waarschijnlijk dat de politie deze aangiftes ook oppakt.

 13. Punt50

  Justitie gaat er niks mee doen want de kansenparels zijn heilig.

  1. Kodi

   Dan rest er voor de Nederlanders weinig anders dan zich te gaan organiseren en te gaan bewapenen om de machtsongelijkheid op te heffen.

 14. fusilier

  Nee ze wachten af,tot er echt wat gebeurt met Wilders. Net als met Pim fortuin. Ze weten bij voorbaat wel dat de Nederlanders dit ook wel weer pikken.

  1. Ecoshaarlem

   Denk het niet!
   Met Pim Fortuin was het al op het randje, moest Rita oplossen, de thee drinkende elite had geen vat meer op het volk!

 15. corfo

  Is nog geen enkele, van de op dit forum bekende rioolratten, op ’t idee gekomen om de schuld geheel bij de heer Wilders te leggen, met een zeer plausibele verklaring ?
  Één rat zou kunnen zeggen : “Wilders heeft die tweets zélf bedacht én op twitter gezet”.
  De tweede rat zou dan kunnen reageren met : “Ja natuurlijk doet Wilders dat zelf !”
  De derde rat piept : “Hij doet dat om zielig te lijken”.
  Rat nr. 4 reutelt : “Hij wil moedwillig álle schuld van de problemen mét de vluchtelingen, bij de vluchtelingen zélf leggen”
  Uit de riolen klinkt er nog één : “Dat vind ik toch wel zó gemeen van Wilders !”

  Toen werd de waterstand in ’t riool te hoog en verzopen álle ratten !
  Héél Nederland overgelukkig !

  1. Steve Van der Vekens

   We leggen de schuld bij Geert Wilders. Dan zijn die doodsbedreigingen meteen ook gerechtvaardigd. Bedoel je het zo?

 16. Erret67

  Aan het taalgebruik te zien, hebben we hier te maken met zwakbegaafden die voortijdig het VMBO hebben verlaten. Naar alle waarschijnlijkheid Marokkaanse inteelt. Arme Geert…En dan ook nog ‘ns door tegenstanders weggezet worden als het vleesgeworden kwaad in een docu waarvan hij hoopte dat hij eindelijk ‘ns als ‘mens’ te zien zou zijn…

  https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/09/24/wilders-wordt-met-hitler-vergeleken-in-documentaire/

  Erwin
  http://www.theedgyveggieweb.wordpress.com

 17. henk vintage

  Bedreigingen gericht aan Geert Wilders en verkrachting van de Nederlandse taal op een ongelofelijke manier door dat inteelt volk.
  Geen wonder dat geen enkele werkgever dat soort gasten in dienst neemt.
  Moet er niet ergens een kanaal gegraven worden met de hand om ze aan het werk te schoppen.

  1. corfo

   @ henk vintage.
   Er kunnen wél kanalen gedempt worden met dat vuilnis.

  2. Pjotter

   Vintage@ Uitstekend idee, z.g. werkverschaffing en dan noemen we het kanaal “hand-gegraven Hollands dieppppp” en eventueel daarna weer dempen.

  3. Kodi

   Er hebben ooit mensen zich geroepen gevoelen Gutmenschlich bezig te moeten zijn door Marokkanen in dienst te nemen. Bittere ervaring op bittere ervaring heeft hen door schade en schande wijzer gemaakt. Mij verbaast het dus niets dat met deze kennis op zak vele mensen het niet eens meer zo ver willen laten komen met betrekking tot zich al deze ellende op de hals te halen door gewoon niet te beginnen aan werken met Marokkanen. Want het werkt niet. Je haalt je alleen maar ellende op de hals. Er valt veelal geen land met hen te bezeilen.

   Lees mee over het hoe en waarom aanvankelijk idealistisch ingestelde mensen door bittere ervaring op bittere ervaring zijn genezen van hun roeping Gutmenschlich bezig te moeten zijn:
   https://pbs.twimg.com/media/CeDxfEuW4AA5Oro.jpg

 18. Steve Van der Vekens

  Dat is ook het enige dat die Marokkanen kunnen zeggen.

  1. Scaldis

   Precies, zie het als een beknopte samenvatting van hun woordenschat

 19. Ni28

  Wilders heeft geen dochters.

  1. Code134

   Hij heeft helemaal geen kinderen.

 20. nienke

  Beschaafdheid is hun totaal vreemd.

 21. Ruth

  Als het aan Kiliaan noppen ligt mag het Marokkaanse straattuig gewoon alles doen wat ze willen. Want hier gaat het over het straattuig maar links trekt het graag uit zen verband.
  ik mag hopen dat jij een keer dat straat tuig tegenkomt. Want dan zal jij ze vast omhelzen.

 22. HaZ

  En ook dit soort gespuis wil onze overheid dus deel laten nemen aan de maatschappelijke dienstplicht ? Hahahahahaha. Zet ze maar in de psychiatrische inrichting bij Dopper en zijn diverse bovenkamerbewoners, dat houd ze wel ff zoet !

  1. Steve Van der Vekens

   Neenee, hou die psychiatrische instellingen maar vrij voor het geval dat wij ooit opgenomen moeten worden.

 23. Christina

  Nu horen we politiek Den haag niet, en ook niet de politie.
  Maar we gaan steeds meer van het kleine woordje minder houden met zo`n groot impact!!

  1. Kodi

   Er is toch ook geen enkele weldenkende Nederlander die meer wil?

 24. Babaji538

  Het is fijn, om de stront van anderen te mogen
  opruimen. Een bijzonder prettige aangelegenheid!
  Petra Hermans

 25. Babaji538

  Gehaktdag, helaas pindakaas saté voor minstens
  16 donkere vrouwen te Tilburg.

  P. Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.