Knettergekke Angela Merkel wil per jaar 200.000 kansenparels toelaten. Dat betekent 42.500 voor Nederland!

Dit zijn totaal gestoorde aantallen. Geen land die honderdduizenden nieuwkomers per jaar kan absorberen. Nee, ook Duitsland niet. En meer dan 40.000 voor Nederland is ook van den gekke.

In Duitsland hebben het CDU en de CSU een compromis gesloten over het aantal ‘vluchtelingen’ dat ze jaarlijks willen toelaten. Gezien de grote immigratieproblemen in Duitsland zou je denken dat ze het bij 10.000 tot 20.000 nieuwkomers per jaar zouden houden. Nou, niets is minder waar. De twee partijen zijn namelijk overeengekomen om jaarlijks maximaal 200.000 nieuwe kansenparels te verwelkomen.

200.000!

Ongelooflijk genoeg is zelfs deze afspraak een compromis. CSU-leider Horst Seehofer heeft een bovengrens afgedwongen. Merkel wilde daar in beginsel niet aan. Sterker nog, tijdens de verkiezingen verzette ze zich luidruchtig tegen een dergelijk voorstel omdat het volgens haar “in strijd met de grondwet” was. Uiteindelijk heeft mevrouw de Bondskanselier dan toch maar water bij de wijn gedaan om de CSU te pleasen én critici in haar eigen partij die al langer geloven dat het zo niet langer doorkan en die ervan overtuigd zijn dat Merkels desastreuze immigratiepolitiek Alternative für Deutschland in staat heeft gesteld om in de Bondsdag te komen met meer dan 90 Kamerleden.

Helaas geldt wel dat dit compromis feitelijk niets meer dan een zoethoudertje is. Ja, dat moet zelfs onze eigen pro-immigratie staatsomroep de NOS toegeven:

Correspondent Jeroen Wollaars wijst erop dat het akkoord tussen de CDU en de CSU vooral een manier is om een heikel punt van tafel te krijgen. “Zo kunnen ze een gesloten front tonen aan de onderhandelingspartners en kan iedereen met opgeheven hoofd naar huis. De CSU kan het een bovengrens noemen; Merkel kan zeggen dat ze niemand terugstuurt aan de grens.”

 

Daar komt nog eens bij dat Duitsland 200.000 vluchtelingen binnenlaat “op humanitaire gronden,” maar dat die bovengrens van ‘vluchtelingen’ (of immigranten) niet absoluut is. Met andere woorden, 200.000 mensen mogen jaarlijks naar Duitsland verkassen… maar als er meer komen is dat eigenlijk ook prima in orde.

Tenslotte is de bovengrens vooral leuk voor de bühne omdat het aantal vluchtelingen dat naar Duitsland komt de afgelopen jaren al gedaald is. Vorig jaar kwamen er 280.000 mensen naar onze oosterburen. Volgens experts zal dat aantal automatisch verder teruglopen dit en volgend jaar. Het is dus een trucje om te kunnen zeggen dat er een bovengrens is, maar voor de rest hebben onze Duitse vrienden er helemaal niets aan.

Ter vergelijking: als de Nederlandse regering relatief gezien net zoveel vluchtelingen zou toelaten zou dat jaarlijks neerkomen op 42.500 nieuwe kansenparels. Ja, dat lees je goed: meer dan 40.000! Vluchtelingen dus, dan hebben we het nog niet eens gehad over andersoortige immigranten.

Daar word je natuurlijk niet blij van, maar het ergste komt nog. In Europees opzicht zijn er immers afspraken gemaakt om de instroom van immigranten over alle lidstaten te verdelen. Als Duitsland — wat de grote baas is in de Europese Unie — een beleid instelt om 200.000 immigranten binnen te halen zullen er veel meer naar de EU als geheel komen. Deze bovengrens van de Duitsers zal dus ook vrijwel zeker invloed hebben op het aantal ‘vluchtelingen’ (lees: vooral jonge mannen die prima voor zichzelf zouden kunnen zorgen) dat Nederland straks moet verwelkomen).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Ritter

  Merkel is zeker niet gek. Het is een bewuste actie waarmee ( op de lange termijn) culturele en demografische zelfmoord word gepleegd.

  Je hoeft nu alleen maar naar de grote steden in Noord/West Europa te kijken en dan voor te stellen hoe dat over pakweg 20/30 jaar uitpakt.

  Niet alleen is het financieel een enorme belasting die door de belastingbetaler zal moeten worden opgehoest.De meeste immigranten komen uit islamistische landen. En zoals de massa immigratie van de afgelopen 50 jaar laat zien zullen de meeste moslims vasthouden aan hun islam en bijbehorend gedrag. Ook de tweede en derde generatie.

  Dat betekend dus in de praktijk veel meer islam en islamisering van de samenleven. Dus zoals we nu als zien meer moskeeën; meer islamitische scholen en universiteiten; meer vrouwenbesnijdenissen; meer kinderhuwelijken; meer eerwraak gevallen; meer z.g NO-GO gebieden om over de toename van islamitische terreur nog maar te zwijgen.

  Merkel is niet gek en weet wat de gevolgen zullen zijn van deze massa import uit de vooral islamitische landen op de lange termijn. Het gevolg zal zijn oplossing van de nationale identiteit. En dat is waarschijnlijk het doel van Merkel en de politieke en media elite die haar steunt.

 2. Ritter

  Om dit beleid de kiezers door de strot te drukken praten de politici en hun vriendjes in de media media steeds over z.g “vluchtelingen”.

  Maar verreweg de meeste van deze z.g “vluchtelingen” zijn geen echte vluchtelingen die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die om economische en financiële redenen ( lees uitkeringen en gratis huizen) naar Noord/West Europa reizen.

  Daarvoor reizen ze door meer dan 6 veilige landen om deze “honingpot” ( Noord/West Europa) te bereiken. Eenmaal in Noord/West Europa zullen de meesten (zoals de statistieken laten zien) hun leven lang uitkeringen ontvangen en niet werken voor de kost. Allemaal betaald door de belastingbetaler.

  De enige landen die hun gezond verstand bewaren zijn de Oost Europese landen die hun grenzen hebben gesloten voor deze illegale massa immigratie. Het gevolg is dat deze landen dan ook geen problemen hebben die zijn gerelateerd met deze massa immigratie. Dus b.v geen islamitische terreur; geen grote moskeebouw; geen NO-GO gebieden, enzovoorts.

  Volgens Karskens zijn hooguit 10% van de z.g “vluchtelingen” echte vluchtelingen en de rest illegale economische immigranten die de asielprocedure misbruikten op kosten van de belastingbetaler.
  —————-

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

  1. trampoline

   Ritter +++++++!!!

   Ik weiger mee te werken aan opvang, begeleiding of vrijwilligerswerk; het kabinet zoekt het verder maar uit!
   Wij worden almaar verder afgeknepen en dat pik ik niet.

 3. Ben Zine

  Alles goed en wel, maar het is het Duitse volk dat ervoor heeft gekozen om dit megalomane narcistische psychiatrische patiëntje met Protestants religieuze en DDR-communistische tik van de molen voor de VIERDE keer te kiezen. Oftewel: Als je voor stront kiest, dan krijg je ook stront. Niet Merkel is schuldig aan deze waanzin, maar de hersenloze idioten die haar hebben gekozen. Hetzelfde hier met de kontlikker van Juncker, Mark Rutte. Of in Frankrijk waar ze hebben gekozen voor een ex Rothschild bankier. De mensen krijgen de “leiders” die ze verdienen. Duitsland verdient het met haar keuze voor Merkel om ten onder te gaan. Zoiets als “Eigen schuld, dikke bult”. Op iedere hoek van de straat een moskee, met dank aan die lieve zoete “Mutti”.

  1. denk eens na

   Wij kiezen ook nog steeds voor politieke elite , Nederlanders zijn net zo dom.

   1. Dubbele Komma

    klopt, maar mensen worden hier ook gehersenspoeld met desinformatie. ongeinformeerde linksmensjes die vinden dat aanslagen normaal zijn want de kruistochten waren ook bloederig,waarmee ze gelijk te kennen geven absolute onzin uit te kramen die ze ook nog eens van een ander hebben gehoord. bij matthijs of pauw,of peter r de vries onze minister van alleskunde.

    mensen zijn stemvee,en totaal niet geinformeert daarom pleit ik ervoor om de geschiedenislessen uit te breiden danwel de linkse desinformatie eruit te halen.

    iedereen zou op school onderwezen moeten worden op 1400 jaar oorlog met islam. de veldslagen,de moordpartijen,het veroveren het staat zelfs in hun koran beschreven. rivieren van bloed etc, bergen met afgehakte hoofden waar een krijger te paard niet overheen kon kijken,

    nee de kruistochten waren pas erg,…..tssss

    ik vind het veel erger dat je andersgelovigen op grote schaal laat uitmoorden,en daar niks tegen doet,en de vijand vredig noemt. en de islam vredig noemt,ik vind dat nogal een uitspraak,… een hakenkruis dragen is verboden,maar hoofddoeken en gejurkte kerels zijn normaal die een idelogie uitdragen die minimaal 270 miljoen doden heeft gekost. miljoenen tot slaaf heeft gemaakt, (sorry sylvana maar je turkse vriendjes van Denk hun voorouders hebben echt miljoenen slaven overal vandaan gehaald buiten die 1.5 miljoen christelijke armeniers die ze hebben afgeslacht omdat het geen moslims zijn)

    .en die ons al 1400!!!! jaar proberen uit te roeien.

    waar heeft rutte zijn geschiedenisdiploma gehaald? inholland? de moskee?

    1. Kiliaan Noppen

     Dubbele Komma biedt ons de unieke mogelijkheid het syndroom van Gilles de la Tourette in een authentieke vorm waar te nemen.

     Het is tragisch maar ook vermakelijk.

     1. corfo

      @ Noppen.
      Ik hoorde nét je mammie roepen, dat je thuis moest komen om je dagelijkse pilletje in te nemen. Neem er gelijk maar drie, zijn we van je af, idioot.

 4. DolleDries

  Ik woon zelf in een gemeente van zo 50000 inwoners.
  Het is onvoorstelbaar dat we zo groep met ieder jaar er bij aan het vreten moeten houden en alle voorzieningen moet bouwen.

 5. Ni28

  Seehofer heeft zich met een kluitje in het riet laten sturen. De verdwenen bovengrens met 200.000 immigranten is op zich al geen grens meer. Bovendien zullen de Groenen die bovengrens niet accepteren dus wordt de hele afspraak met de CSU opzij gezet. En de CSU is te klein om de CDU te laten vallen maar het zou de enige optie kunnen blijken.

  1. sjun

   Horst Seehofer wordt nog eens naar huis gestuurd. Nederland moet al veel langer aparte politieke relaties met de Duitse betaalstaten Beieren, Baden-Württemberg, Hamburg en Hessen gaan onderhouden om langs die weg Duits economisch en cultureel bewustzijn aan te wakkeren en Frau Merkel kort te houden. Nu hangt dat nog teveel van de sporadische enkeling die zich daartoe de moeite getroost af.

  2. hans-e-pans

   Bij uitzonderlijke gevallen is er de mogelijkheid om die bovengrens te overschrijden/verhogen. Er zullen in de komende jaren dus alleen uitzonderlijke gevallen plaatsvinden. Hebben we ooit een een politicus gezien die niet loog als hij inademde?

 6. Kodi

  Een bovengrens? Hoe is dit te rijmen met dat Mutti Merkel geen ene asieleiser aan de Duitse grens wil tegenhouden? Die gaan echt niet weg als het er meer dan 200 000 zijn.

 7. nienke

  Maak je buik maar nat 42000 (vluchtelingen) voor Nederland.
  Geen geld, geen huizen, geen banen er zijn nog duizenden hier die leven van een bijstand uitkering zitten nog in asiel centra en niemand weet raad hoe men dit probleem gaat oplossen en er nu toch weer 42000 binnen laten, wanneer is ons land overvol?
  Eigenlijk moeten al die mensen die die vluchtelingen hier binnen willen halen koste wat het kost hun verblijf met alles erop en eraan gaan betalen.
  Kijken als je dit voorstelt wie er van het linkse tuig nog overblijft, denk dat het gauw over is met hun liefde voor de vluchtelingen.
  Een grote mond maar kom niet aan hun geld.

 8. Punt50

  Er moeten toch ook Duitsers zijn die dit meer dan zat zijn?

  1. swetsnek

   Ja hoor

   1. corfo

    @ swetsnek/Punt50.
    Inderdaad, er zijn miljoenen mensen tégen het ongelimiteerd binnenjuichen van die bedelaars uit Afrika.
    Vraag dat maar aan de klanten van de duizenden Voedselbanken in Nederland, Duitsland, Frankrijk enz. enz.

 9. corfo

  Heeft Adolfina Merkel beslist dat NL 42.000 z.g. vluchtelingen moet opnemen ?
  Als dat klopt, vraag ik mij af wat Rutte en z’n volgelingen hier nog te zoeken hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.