Zielige Hillary Clinton valt ‘leugenaar’ Nigel Farage aan, maar die slaat terug: ‘Slechte verliezer!’

Volgens Clinton is Brexit gebaseerd op een “verschrikkelijke leugen” en heeft Nigel Farage een heel kwalijke rol gespeeld in de verkiezingsoverwinning van Donald Trump.

Je hebt slechte verliezers en dan heb je Hillary Clinton. Mevrouw de voormalige First Lady was er zeker van dat ze vorig jaar de presidentsverkiezingen zou winnen. Waarom? Nou, omdat zij ervan overtuigd was dat ze dat récht had. Het was haar beurt. Het Amerikaanse volk moest en zou dat ‘erkennen.’ Ze had zich immers zo lang ingezet voor de Democratische Partij (en haar eigen carriere en die van haar man), nu was haar tijd gekomen om de machtigste vrouw ter wereld te worden.

Dat liep even anders. Heel anders, zelfs. Ze werd ongelooflijk genoeg verslagen door Donald Trump wiens voornaamste kracht was dat hij niet Hillary Clinton was. Want laten we wel wezen, dat is waarom hij won.

Nou begrijpt iedereen dat… behalve Hillary Clinton zelf. Volgens haar is namelijk iedereen schuldig aan haar nederlaag: Trump, domme kiezers, die vuile Russen en, jawel, Nigel Farage:

Clinton criticised Farage for getting involved in Donald Trump’s election campaign and accused him of spreading “a really horrible lie”, i.e. that Brexit was the best thing for Britain.

She’s also essentially said Brexiteers are blinkered and closed-minded, by saying they voted Leave because it was “best for their small village” and that it “made no sense”.

“Brexit had een groter alarm moeten doen afgaan dan het deed. Die mensen waren ook betrokken bij de Trump-campagne, ze steunden hem. Ze dachten: ‘Hé, we begrijpen nu hoe dit werkt. Vertel gewoon een vreselijke leugen en herhaal die leugen telkens weer, zorg dat je vijanden nooit rust krijgen, en geef ze het gevoel dat jij kiezers een gevoel van rust geeft’.”

“Ze stemden tegen het moderne VK en tegen de EU, omdat ze geloofden dat dit op de één of andere manier goed zou zijn voor hun kleine dorpje,” ging ze verder waarmee ze gewone Britten meteen maar even beledigde. “Het was totaal niet logisch. Hetzelfde gebeurde in mijn verkiezingscampagne, maar ik dacht niet dat we zo ontzettend kwetsbaar waren. Maar het is gebleken dat we dat verkeerd hadden — deels omdat de Russen een grote rol speelden.”

Oh ja, en over Farage:

“Hij kwam naar de VS om campagne te voeren voor Trump en besteedde de helft van zijn opmerkingen aan mij. Dat deed hij op heel persoonlijke wijze. Tegelijkertijd sprak hij over Trump als het alfamannetje, de zilverrug gorilla. Denk eens na over de beelden die dat oproept en over wat acceptabel is en wat niet.”

Zeiksnor. Hillary zelf zette Trump systematisch weg als een racist en een seksist, maar wee je gebeentje als je iets negatiefs over haar zegt. Dat mag niet. Nooit. Zij is namelijk Hillary. En Hillary is ver verheven boven het gewone volk.

Natuurlijk heeft Nigel Farage — die absoluut niet op zijn mondje gevallen is — al teruggeslagen. “Niets is haar schuld,” zei hij op zijn radioprogramma bij LBC. “Sterker nog, in haar hele leven heeft ze nog nooit ook maar iets verkeerd gedaan. Het komt allemaal door verschrikkelijke, vreselijke, valse mensen. De mensen die achter Brexit stonden en die de euvele moed hadden om zich met de Amerikaanse verkiezingen te bemoeien.”

Hij ging verder:

“Ik kijk er naar uit om meer te lezen uit haar boeken, dat verkocht wordt voor 20 pond. Het heet ‘What Happened’ (Wat Er Is Gebeurd) maar zou eigenlijk ‘The Great Big Whinge’ (Het Grote Eeuwige Gezeur) moeten heten.”

Zo. Die kan Hillary in haar zak steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. DutchDropveter

  Deze vrouw verdiend het gewoon! Een zeer hatelijke geldslurpende scheiding! En ik begrijp steeds beter waarom Bil Clinton zich liet afwerken door een stagier. Gadverdamme wat is die Hillary een smerig gemeen en achterlijk wijf.

  Iedereen heeft het gedaan behalve zij zelf. Goh waar kennen we dat van juist onze eigen Mark Rutten, Heeft een leger van domme lui om zich heen staan die steed mogen opstappen en hij zelf ontspringt de dans.

  Beste top voor Hillary ga lekker in een land wonen waar het onderdrukken en framen van mensen normaal is omdat de bevolking dom gehouden wordt. DOEI

  1. brabantguy

   En daarmee is Farage geen leugenaar ineens? Omdat er iemand anders slechter is? Vreemde redenatie. Ook foute mensen kunnen de waarheid zeggen!

   1. trampoline

    De leugenaar is niet Farage maar Hillary Clinton.

    1. brabantguy

     De leugenaar is niet Farage. Hahaha u laat een koe nog lachen.
     Zoveel onnozelheid heb ik maar zelden gezien. De brexit campagne hing aan elkaar van leugens en verdraaide waarheden..

  2. hans-e-pans

   Het is maar goed dat deze vrouw geen president van de USA geworden is.

 2. buitenbeentje

  Hillary: Bill, ik heb verloren
  Bill: schrijf een boek

  1. Kodi

   What happened?

   You lost.

 3. Kiliaan Noppen

  Slechte verliezer of niet, Hillary heeft groot gelijk: Farage heeft het Britse volk met grove leugens misleid en het land daarmee in een crisis gestort.

  1. Vit

   Hmm, linkje?

   1. Kodi

    dikke duim.
    dat zie je aan zijn lange neusje.

    1. Vit

     Ik ga toch eens bij zijn ‘bij’werkgever klagen.

  2. Roughwood

   Bron? Kom op met die ‘grove leugens’.

  3. lanex

   Waar haal je het toch vandaan dat de UK in crisis is? En welke leugens heeft Farage zich van bediend? Dit zijn nou die lasterlijke verhalen die links altijd opdist om hun gelijk te halen, zielig.

    1. Vit

     Farage wordt er zegge en schrijven twee keer in ‘genoemd’, waar staan precies de leugens?

     1. Kiliaan Noppen

      https://joop.bnnvara.nl/nieuws/nigel-farage-pinokkio-eeuw

      Je kunt nu altijd nog zeggen dat de bron niet deugt, Vit. Jammer is dan wel dat de boef zelf sprekend wordt opgevoerd.

     2. Vit

      Kotsmiddel “Joop”, heb je echt niets anders?

     3. Kiliaan Noppen

      Deze doorzichtige uitvlucht was te voorspellen, Vit, maar als je deze site even rustig had geraadpleegd had je constateren dat onze leugenaar hier sprekend wordt opgevoerd. Die filmpjes zijn niet van Joop.

     4. Vit

      Citaat: “Uit beelden van zijn optreden bij BBC Question Time – op 9 juni – blijkt echter dat hij niet alleen zelf gezegd heeft dat het bedrag zelfs nog hoger was, maar ook dat dat geld naar scholen, ziekenhuizen en artsen zou moeten gaan”
      Laat dat eens goed tot je doordringen, ‘zou moeten gaan’, is dat een grove leugen?

     5. Vit

      Dat noemen ze nou creatief bezijden de waarheid zitten, daar heeft ‘Joop’ ook zo’n talent voor.

     6. Kiliaan Noppen

      Vit noemt de leugens van Farage ‘creatief naast de waarheid zitten’.

      I rest my case.

     7. Vit

      Zwak, zeer zwak om in jouw kist te gaan rusten.

  4. Kees

   In een crisis, laat me niet lachen. Ze zitten niet meer vast aan de eu en ze hebben geen euro, met andere woorden, ze zijn VRIJ!! ik denk dat je jaloers bent of zo, noppes?

 4. Kodi

  De memoires van Hillary: “What Happened”. De meeste lezers berichten dat de eindindruk na lezen is: het is iedereen zijn schuld dat ze verloren heeft. Bij die iedereen horen ook vrouwen die niet gestemd hebben.
  Er zijn de nodige sappige citaten mogelijk:

  http://cdn-02.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/09/Screen-Shot-2017-09-13-at-10.48.42-1024×426.png

  “Op een gegeven moment sleurde een andere vrouw haar volwassen dochter bij de arm bij me om met te praten en vertelde haar dat ze haar excuses moest aanbieden omdat ze niet gestemd had — wat ze deed, haar hoofd gebogen in berouw. Ik wilde haar recht in haar ogen kijken en zeggen: “Je hebt niet gestemd? Hoe kon je niet stemmen?! Je hebt je verantwoordelijkheid niet genomen als een burger, en dat ook nog eens op het slechtst mogelijke moment! En nu wil je dat ik jou een beter gevoel geef?” Natuurlijk zei ik dat niet. Deze mensen vroegen om een vergeving die ik ze niet kon geven. We moeten allemaal leven met de gevolgen van onze beslissingen.”

 5. Kodi

  WATCH BEFORE REMOVED!!! WE FOUND IT! THIS Hillary Clinton & Bill Clinton
  https://www.youtube.com/watch?v=f0mXDZI5KL4&ab_channel=LastDaysWatchmenNews

  1. sjun

   Meer over de Clintoncorruptie: https://is.gd/Md1Sk8

 6. Kodi

  Het lijkt mij dat de wijze waarop de Clinton Foundation allerlei donaties heeft ontvangen gerust als een vorm van heling kan worden bezien en alzo ook strafrechterlijk dient te worden vervolgd.

  Hoe Bill en Hillary Clinton hun politieke posities financieel uitmelken
  http://www.novini.nl/hoe-bill-en-hillary-clinton-politieke-posities-financieel-uitmelken/

 7. Ni28

  Mw.Clinton zoekt het fout bij iedereen behalve zichzelf. Dan kunt je het natuurlijk niet vinden. Een democraat die zich de werkende massa laat ontfutselen door een republikein is natuurlijk humor van de hoogste plank.

 8. Ben Zine

  Om zo veel stompzinnigheid kun je alleen maar meewarig met je hoofd knikken. Hillary Hillary… Wat ben jij een bekrompen zielige loser. Ze zou eigenlijk tegen zichzelf beschermd moeten worden, zodat ze dit soort uitspraken niet kon doen. En de nodige medicatie zou ook niet verkeerd zijn, zodat haar verwarde geest een beetje tot rust komt. Een cocktail van tranquillizers, anti-depressiva en angstremmers. Wordt ze weer een beetje mens…

 9. sjun

  De hoogste tijd dat Farage terugkomt in de politiek om sabotage van de Brexit tegen te gaan en mede aan de wieg te staan van een confederatief Europa.

  1. lanex

   Geheel mee eens.

  2. Ecoshaarlem

   Geheel mee eens!

 10. lanex

  Deze vrouw gedraagt zich echt als een zeikwijf, en niet anders!

 11. Paaldanseres

  Farage… altijd plus veel.

 12. Blank en niet Wit

  Wat is het verschil tussen God en Hillary?

  God denkt niet dat Hij Hillary is.

  1. hans-e-pans

   Alleen kinderen en dronken lui spreken de waarheid.

 13. Ecoshaarlem

  Wat er is gebeurt, Clinton is afgegaan als een gieter, en nu nog even dik aan het boek verdienen.

 14. ayreonaut

  Wat er daadwerkelijk is gebeurd?
  https://www.youtube.com/watch?v=afh4c9fd5tI

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.