Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws serveert Omtzigt-hater Joshua Livestro af: “Ouwe meuk”

Pieter Klein heeft zijn buik vol van de NRC-egotrippers die overduidelijk met een missie bezig zijn om Pieter Omtzigt te beschadigen.

Het kan verkeren! Zo ben je hoofdredacteur van een website die Pieter Omtzigt regelmatig prijst, en zo verklaar je hem opeens de oorlog omdat je nieuwe werkgever, NRC Handelsblad, hem de oorlog heeft verklaard. Dit overkwam Joshua Livestro, oud-hoofdredacteur van deze site. In die hoedanigheid vond hij Omtzigt een geweldig Kamerlid, maar nu denkt hij daar heel anders over. De reden? Omtzigt wil zowaar openlijk over MH17 praten. Wat Livestro betreft is dat not done. Want Rusland. (Voor de goede orde: Livestro was deel van de Ja-beweging bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Die beweging werd rijkelijk gespekt door… George Soros. Dus ja)

Daags nadat het NRC Handelsblad door iedereen afgebrand werd vanwege de overduidelijke hitjob op Pieter Omtzigt schreef Livestro zelf een column voor die krant waarin hij de beschuldigingen nog maar een keer herhaalde en heel hard riep dat Omtzigt toch echt een trekpop is van Rusland. Ofzo. Vervolgens ging hij Twitter op om daar zoveel mogelijk stampij te maken, zeker als iemand het voor Omtzigt opnam.

Eén van de mensen die hij lastig viel met zijn onzinverhaal is Pieter Klein, adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws. En die reageerde werkelijk op epische wijze:

Oeps. Dat doet mij bijna pijn.

Overigens hier meer over de wijze waarop NRC-redacteuren opeens om zich aan het heenslaan zijn. Blijkbaar hebben ze daar nog nooit gehoord van: “If you’re in a hole, stop digging.” In plaats van op te houden gaan ze nóg feller op pad, waarmee ze zichzelf en de reputatie van hun krant alleen maar meer beschadigen.

Tenslotte, lees dit artikel even op GeenStijl.nl. De column van Livestro wordt daarin op heerlijke wijze gefileerd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Bram Zanddijk

  Pijnlijk, hoe Pieter Klein zich hier probeert te ontrekken aan inhoudelijk weerwoord.

  1. Vit

   Welk weerwoord?

   1. Bram Zanddijk

    Ik doel op de column van Livestro waar, wonderlijk genoeg, hier niet naar wordt verwezen. Kennelijk is de strekking ervan dusdanig overtuigend dat dhr. Klein er niet inhoudelijk op durft in te gaan.

    1. Vit

     Ohhhh dat, moet dat dan?

  2. IJscoman

   Livestropop is een door Soros-betaalde trol die een trollencolumn heeft geschreven in een dodebomen-nepnieuwskrant. Niets van wat deze trekpop schrijft is een reactie waard. Maar natuurlijk dat jij -als trol op DDS- hem meent in bescherming te moeten nemen.

   1. Bram Zanddijk

    Het spijt, op deze wijze wens ik de discussie niet te voeren.

    1. IJscoman

     Gelukkig maar.

    2. Bloem

     Beste heer Zanddijk, kunt u s.v.p. aangeven wat u bedoeld met op deze wijze? Dhr. IJscoman dient u van repliek op eenzelfde wijze als uzelf placht te doen. Wie de bal kaatst……

     1. Bram Zanddijk

      Ik wens niet voor trol te worden uitgescholden. Veel meer valt er niet over te zeggen.

     2. IJscoman

      Maar Bram, je bent toch een trol. Je was hier eerder bekend onder o.a. de nicks Dopper en Becker (om over Brouwenstein, Isolde, Ceteris Paribus en tig andere nicks maar te zwijgen) en je trolde je oude moeder een slag in de rondte.

      Dat je het nu met een andere nick en op een quasi deftig toontje opnieuw probeert, doet natuurlijk niets af aan de feiten. De waarheid mag toch gezegd worden?

     3. Bram Zanddijk

      U bent abuis.

     4. Floris

      Glashard liegen: de specialiteit van Wim de psychopaat.

      Wie denk je nog in de maling te kunnen nemen, vieze TROL?

    3. swetsnek

     mooi zo hahahaah dombo

 2. Vit

  Als iemand in een vlek wrijft om hem nog groter te maken, is het een deathwish om hem daarbij te helpen.

 3. Ni28

  De NRC is behoorlijk in de fout gegaan en sommige figuren proberen hun uit de modder te trekken en de critici in de modder te laten verzuipen. Een doodgewone trolactie van deze Livestro. En trollen kennen wij hier als geen ander. Niet toehappen is de enige goede oplossing. Laat ze verzuipen in hun leugens.

 4. Floris

  GeenStijl fileerde de leugenachtige column van Sorostrol Livestro op weergaloze wijze: https://www.geenstijl.nl/5139520/feiten-zijn-hardnekkige-dingen/

 5. Kodi

  Soros en zijn dwaze Open Society Foundation cronies denken dat Sinterklaas en Zwarte Piet iets met kerst te maken heeft. Ze hebben zich lekker ingelezen…

  Since the 1800s, every Christmas, Zwarte Piets (Black Petes)—depicted by white Dutch people in blackface—parade through cities and towns throughout the Netherlands. Last week, the European Parliament debated whether the Zwarte Piet tradition promotes racist stereotypes. Mitchell Esajas, chairman of the New Urban Collective, a network of youth from diverse cultural backgrounds, spoke at the debate and offers his insight into the issue.

  https://www.opensocietyfoundations.org/voices/parliament-debates-ending-holland-s-christmas-blackface-tradition

 6. Babaji538

  Afhankelijk van een hoofdredacteur van een krant,
  platform of ander media, is de sfeer en deskundigheid
  te bemerken.
  Ik wil hiermede, alle journalisten van “De Dagelijkse Standaard”,
  vandaag en gisteren, danken.
  Omzichtigheid kent namelijk geen grenzen.

  Petra Cecilia Maria Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.