Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws serveert Omtzigt-hater Joshua Livestro af: "Ouwe meuk"

Geen categorienov 21 2017, 14:00
Pieter Klein heeft zijn buik vol van de NRC-egotrippers die overduidelijk met een missie bezig zijn om Pieter Omtzigt te beschadigen.
Het kan verkeren! Zo ben je hoofdredacteur van een website die Pieter Omtzigt regelmatig prijst, en zo verklaar je hem opeens de oorlog omdat je nieuwe werkgever, NRC Handelsblad, hem de oorlog heeft verklaard. Dit overkwam Joshua Livestro, oud-hoofdredacteur van deze site. In die hoedanigheid vond hij Omtzigt een geweldig Kamerlid, maar nu denkt hij daar heel anders over. De reden? Omtzigt wil zowaar openlijk over MH17 praten. Wat Livestro betreft is dat not done. Want Rusland. (Voor de goede orde: Livestro was deel van de Ja-beweging bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Die beweging werd rijkelijk gespekt door... George Soros. Dus ja)
Daags nadat het NRC Handelsblad door iedereen afgebrand werd vanwege de overduidelijke hitjob op Pieter Omtzigt schreef Livestro zelf een column voor die krant waarin hij de beschuldigingen nog maar een keer herhaalde en heel hard riep dat Omtzigt toch echt een trekpop is van Rusland. Ofzo. Vervolgens ging hij Twitter op om daar zoveel mogelijk stampij te maken, zeker als iemand het voor Omtzigt opnam.
Eén van de mensen die hij lastig viel met zijn onzinverhaal is Pieter Klein, adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws. En die reageerde werkelijk op epische wijze:
https://twitter.com/pieterkleinrtl/status/932727532780183553
https://twitter.com/pieterkleinrtl/status/932729627285573632
https://twitter.com/pieterkleinrtl/status/932730222377684993
Oeps. Dat doet mij bijna pijn.
Overigens hier meer over de wijze waarop NRC-redacteuren opeens om zich aan het heenslaan zijn. Blijkbaar hebben ze daar nog nooit gehoord van: "If you're in a hole, stop digging." In plaats van op te houden gaan ze nóg feller op pad, waarmee ze zichzelf en de reputatie van hun krant alleen maar meer beschadigen.
Tenslotte, lees dit artikel even op GeenStijl.nl. De column van Livestro wordt daarin op heerlijke wijze gefileerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten