Hypocriet BNNVARA vindt seksueel wangedrag opeens een privézaak nu Francisco van Jole erbij betrokken is

Jelle Brandt Corstius was overal welkom. Elk BNNVARA-programma pushte zijn verhaal. Maar opeens is alles anders. Gek he?

Het is eergisteren duidelijk geworden dat BNNVARA/JOOP.nl mannetje Francisco van Jole zich lang niet altijd netjes gedraagt ten opzichte van mensen van het andere geslacht. En dat is heel mild uitgedrukt. Zo bood hij zijn excuses aan (in een audiofragment) voor de aanranding van een 23-jarige jongedame. Hij had haar vader kunnen zijn, maar drukte tegen haar wensen in zijn tong in haar mond en trok zijn kleren uit onder het motto ‘nee betekent ja.’

Je zou denken dat BNNVARA daar heel snel conclusies uit zou trekken. Als er één omroep is die #MeToo pusht dan is het BNNVARA immers wel.

Maar nee, niets is minder waar. In een officiële verklaring laat de omroep weten dat het de aantijgingen aan het adres van Van Jole als een persoonlijke aangelegenheid beschouwt. Niks geen oorlog voor vrouwenrechten en tegen seksuele intimidatie, welnee, als een eigen werknemer erbij betrokken is wordt alles opeens met de mantel der liefde bedekt.

Geen wonder dat Jan Roos dat ontstellend hypocriet vindt:

Het is typerend voor quasi-feministisch links. Ze hebben de mond vol van #MeToo, maar dat is allemaal één grote theatervoorstelling voor de bühne; voor lezers en voor kijkers. In feite maken ze zich helemaal niet druk om vrouwenrechten en over de trauma’s waar slachtoffers van seksuele intimidatie (en erger) onder gebukt gaan. Welnee, die vrouwen kunnen opflikkeren wat politiekcorrect, quasi-feministisch links betreft. Ze zijn alleen nuttig om kijkers en lezers aan te trekken, voor de rest maken de linkse machthebbers zich totaal niet druk om ze.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Pedrito

  Dit wisten we toch al ! Het quasi-feministisch linkse tuig is gewoon super-hypocriet leeghoofdig schorem.

 2. corfo

  Niks nieuws onder de zon, mensen.
  Zodra er een linkse rioolrat bij iets als dit betrokken is, wordt geprobeerd om het zo “klein” mogelijk te doen lijken en de verdachte “uit de wind te zetten”. Typisch links gedrag van mensen die zichzelf “de uitverkorenen” vinden maar in feite nog minder voorstellen als een ruigharige deurmat

 3. Ni28

  Elders worden meteen maatregelen genomen maar niet bij onze welbekende rioolput BNN/VARA. Mooi, laten zij ook hun ware gezicht zien. Ga zo door VARA doe maar de ogen van eigen fans goed open. Mogelijk gaan zij inzien wie zij zo lang gesteund hebben.

  1. corfo

   @ Ni28.
   De mensen die zo lang BNN/VARA steunen zijn uit hetzelfde hout gesneden.
   Mogelijk gaat het bij die club hetzelfde als met de PvdA : het lost zich vanzelf op !!

   1. hans-e-pans

    Bij de VARA poot van BNNVARA zijn het altijd hardschreeuwers geweest en nog steeds, totdat het er een van hen is dan is het opeens oorverdovend stil.

 4. Paaldanseres

  Hadden we dan anders verwacht, van deze linksdraaiende rioolratten? Vies volkje.

 5. denk eens na

  Waar had meneer jole de heer baudet ook alweer van beschuldigd ??

  1. corfo

   @ denk eens na.
   Laat me raden :
   dhr. Baudet heeft z’n hand niet uitgestoken toen hij, rijdend op z’n brommertje, links af sloeg !

 6. denk eens na

  Ik verwacht hem vanavond bij pauw of dwdd.

 7. DolleDries

  Het is duidelijk dat deze linkse verkrachtende riool rat die iedere rechtse hand gevende op knoopte als een verkrachter beschermt gaat worden door het linkse NPO geteisem.

 8. Kodi

  Hij was 46 en zij was 23…
  en van de liefde lustte hij wel pap.
  Daarom duwde hij zijn tong bij haar naar binnen…
  Het werd geen zomer…

 9. Kodi

  Wierd Duk en Francisco van Jole ruziën over ‘Keulen’

  vrijdag 8 januari 2016, 18:30 uur

  Een hand aan het eind zat er niet in, bij het debat tussen Francisco van Jole en Wierd Duk. Slechts een opmerkelijk excuus van Francisco: ‘Ik heb spijt dat ik hem niet volledig heb afgezaagd’.

  In Dit is de Dag gingen beide journalisten verbaal op de vuist. Aanleiding was de talkshow Jinek van 5 januari, waar Duitsland-correspondent Wierd Duk reageerde op het seksueel geweld in Keulen tijdens de nieuwjaarsnacht.

  Op zijn website Joop.nl nam Francisco van Jole het optreden van Duk bij Jinek onder vuur. Hij voelde zich bekocht over het feit dat het niet over het geweld tegen vrouwen ging, maar over de achtergrond van de daders.

  ‘Het is hem goed gelukt, mij woorden in de mond te leggen’, aldus Wierd Duk. Hij beschuldigde Van Jole van ‘kwade trouw’.

  Aan het eind van het debat waren ze geen millimeter in elkaars richting opgeschoven, integendeel. Op de vraag van presentator/scheidsrechterRenze Klamer of ze elkaar de hand wilden schudden, klonk een hartgrondig ‘nee’.

  https://www.nporadio1.nl/dit-is-de-dag/onderwerpen/338540-wierd-duk-en-francisco-van-jole-ruzien-over-keulen

  1. Original NL

   Volgens anonieme bron was hij (Francisco van Jole) zelf in keulen.

 10. Ritter

  Het toont toch aan hoe hypocriet deze linkse moraalridders zijn.

  Met dit hypocriete gedrag verliezen ze geloofwaardigheid.

 11. nienke

  Heb dit altijd al een achterbaks vies ventje gevonden.
  Kom op nou miezerig ventje geen gedraai en voor de draad ermee altijd anders denkende de les lezen de hypocriet.

 12. Feit

  Vroeger maakte ik ooit een weddenschap van 10 gulden met een vriend van mij. Die won ik en een dag later werd mijn moeder gebeld door de vader van die vriend. Hij vond het schandalig dat wij een weddenschap hadden gemaakt en dat dat geld terug moest komen omdat dit soort dingen niet bij een goede opvoeding hoorde. Me moeder vond dat belachelijk omdat we een jaar of 16 waren maar adviseerde het terug te geven. Dan ben je ervan af, zei ze.

  Ik zei dat ik niks terug ging geven. Ik ben geen baby meer. Dit was het einde van de vriendschap omdat de vader vond dat hij niet meer met mij om mocht gaan. Ik was verderfelijk. En zij waren deugmensen van de linkse kerk.

  Twee jaar later werd deze vader opgepakt omdat hij al jaren zijn twee dochters misbruikte. Sindsdien wist ik wat ware hypocrisie betekende.

  Keer op keer op keer zie ik dit soort mensen aan de linkse kant. Het zijn geen deugmensen, het zijn linkse ratten.

  Hoe meer iemand wil deugen, hoe vaker iemand iets op zijn kerfstok heeft.

 13. meijer61200

  Is er al eens een onderzoek ingesteld naar die ex vara voorzitter die nu- als rechtgeaarde socialist- in een kasteel woont? En naar het andere vara uitschot????

  1. Lazy Kid

   U bedoeld de man die een hoog leraar een minderwaardig mens noemde die niet lang daarna door zijn hoofd werd geschoten?

 14. Geertz

  Links, lees; VaraBNN, PVDA, en nog veel meer rossen voortdurend een mes in je rug en ook bij de lagere klassen in hun eigen club.
  Maar wacht hier betreft het dé moraalridder van Joop.nl en dan is het ineens géén nieuws!
  Dat is opportunistisch en zeer afkeurenswaardig gedrag, maar ja deze clubs zijn absoluut niet in hun eerste leugen gestikt.
  Ze worden net als de partij van de allochtonen vanzelf ingehaald door de gebeurtenissen en zo niet dan staan er steeds meer mensen klaar om ze een handje te helpen.
  Veel mensen waaronder ik zijn dat linkse betweterige schorriemorrie meer dan spuugzat!

 15. Two Ravens Black Kettle

  Francisco. Zijn hele leven lang mensen lopen te verklikken, mensen lopen te verwensen, publiekelijk mensen gelynched. Hij krijgt daar anno 2017 nog steeds geld voor; Staatsblog Joop.nl. En de klikker, de wijzer, de inquisiteur Francisco maar uit de staatsruif vreten.
  De Staatsmedia (wederom vetgespekt vanuit de Staatsruif en waarop diversity van opinie de doodstraf staat (opmerkelijk genoeg noemen ze die monotone eenheidsworst en sociale doodstraffen ‘diversiteit’ en ‘veelkleurigheid’) draait inmiddels overuren om hun hovaardig vunzig lievelingetje uit de wind te houden.

  De schijnheilige Francisco die Wilders liet afbeelden als een Auschwitz kamp-commandant in de hoop op een vers Volkertje en dagelijks op de Vara-Staatsradio zijn gifbalg mag legen wordt nu in de kont gebeten door zijn eigen verleden.
  Zijn verleden als viezerik.

  De viezerik die iedereen aanklaagt, iedereen tegen de boom spijkert, om zijn eigen geestdodende wereldje wat ‘cachot’ te geven.
  Een deerniswekkend en zoals nu ook blijkt buitengemeen vunzig ventje.

  An sich ben ik 110% tegen de heksenjacht op alles en iedereen. De heksenjacht op de kleine daders en op vermeende daders. De heksenjacht zou geopend moeten worden op eerwraak, kindhuwelijken, zuuraanvallen, steniging, industriële massa- en serie-verkrachtingen van islam bendes op blanke meisjes, de kapot verkrachtte meisjes in Nigeria, Zuid-Afrika, Syria, een religieus systeem dat vrouwenonderdrukking als kerntaak heeft, genitiale verminking, 2 meisjes op straat afgeslacht in Marseille omdat ze onrein gekleed waren….

  Maar daar zul je ‘onze’ vadsige verachtelijke decadente fake-feministes nooit over horen.
  Ben je mal, veel te druk met het glazen plafond, die ene keer dat een stuntelige jongen per ongeluk haar knie toucheerde in een disco begin jaren ’90 en natuurlijk het verontwaardigd ontkennen van de massa-aanrandingen en verkrachtingen in Europese steden en festivals.

  De MeToo hype is zum kotsen maar paradoxaal beschouw ik het als uiterst amusant dat de vleesgeworden Koning Schijnheiligheid Francisco (van professie Hater), verstrikt is geraakt in het Jump the Band Wagon-net.

 16. meijer61200

  Is die schurftige verkrachter van Jole nu nog niet opgestapt?? Hij staat voor schut bij ieder weldenkend mens, behalve bij de linkse gleufdieren uiteraard. Van Jole is besmet. En de 2% geloofwaardigheid die de extreem linkse Vara/Bnn nog had, is nu ook voorgoed door de plee getrokken. Het enige voordeel is dat we nu weer eens het ware, gluiperige, ponem zien van dit linkse addergebroed. Ik kijk met smart uit naar nieuwe meldingen over deze goorlap met zijn linkse gereutel.
  Van Jole: Tzum kotzen hypocriete lul met je witte onderbroek.

  1. Tjeempie80

   Al weer zo’n loser met witte onderbroeken in zijn hoofd .

   Je bent homo papa, geef het maar toe!

 17. Ni28

  4@ Corfo, ik denk dat het een schreeuw in de woestijn is maar toch kan ik het mij niet ontzeggen. Verwachtingen: 0.

 18. swetsnek

  Ja en dan hoor je onze linkse rakkertjes niet he, valt wel op

 19. P.Sisterons

  De grond bij de Vara wordt een beetje te heet onder de voetjes.
  Bang als ze zijn dat er nog wat praatshow hosts aan de schandpaal genageld gaan worden, steken ze nu zolang mogelijk de kop in het zand.
  En maar hopen dat er met zwijggeld wat geregeld kan worden….

 20. Adriaen

  Ik raak het beeld van Van Jole in witte onderbroek niet kwijt.
  En dan die tong nog.
  Dat moet toch leiden tot een onherstelbaar trauma?

  1. Tjeempie80

   LOL. Als dat soort beelden maar in je hoofd blijven spoken ben je toch niet fris in je hoofd?

   Waarom vertel je dit soort dingen hier? Zoek je hulp?

 21. Pieter2

  Hypocriet is een understatement. Heel dat JOOP kliekje van deugende mensen schijten in hun broek voor de realiteit in het algemeen. Ze kunnen alleen maar kijken vanuit hun eigen bubbel en dan lekker deugen. Als die bubbel wordt doorgeprikt zoals het nu blijkt dat die Jole een ontzettende smeerlap is dan is er paniek en vooral ook censuur op allees wat door die bubbel heen dreigt te komen.

  Ik zou zeggen, probeer eens op de facebook pagina van JOOP of wat betreft de JOOP website zelf maar eens kritische punten aan te dragen over ik noem maar wat ‘de overbevolking in Afrika’ en de op lange termijn destructieve put van ‘ontwikkelingssamenwerking’… dan kan je dus vrij snel een ban verwachten. JOOP en dat hele linkse zootje is een grote sekte die in een schijnwerkelijkheid leven. En als de realiteit bij hun komt aankloppen dan duiken ze weg en doen ze de deur op slot.

 22. meijer61200

  De extreem linkse Elfie Tromp gaat weer volop op het orgel! Dildo voor Baudet, voor Theodor Holman. Ik begrijp best dat ze een beetje jaloers is. Welke normale kerel wil zich bevuilen aan dit mormel. Je merkt duidelijk dat links VOLLEDIG in paniek is.
  Zolang verkrachter van Jole niet ontslagen is gaat dit gewoon door.
  Echt zo’n type dat de pisvlekken wegwast uit de gore witte onderbroeken van de “hoofdredacteur”van JOOP.

 23. Babaji538

  Het doet me ineens denken, aan
  Oxfam Novib. Smeuïge pindakaas.
  Goede kwaliteit.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.