Palestijnse aanslagpleger joods restaurant staat terecht: ‘Dit was pas de eerste stap’

Saleh A., de ‘Palestijnse’ kansenparel die na de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad Israël’s door Donald Trump zijn woede uitte op de ruiten van een joods restaurant in Amsterdam, is nog veel meer van plan.

Het is 7 december als Saleh A., een Palestijnse ‘asielzoeker’, in Amsterdam met een Palestijnse vlag en een knuppel naar joods restaurant HaCarmel loopt. Hij slaat daar onder het toeziend oog van agenten de ruiten in, waarna hij eindelijk ingerekend wordt. De dagen na die aanhouding wordt veel duidelijk over hem: hij zou een vluchteling zijn en allahoe akbar hebben geroepen tijdens zijn daad en in Syrië voor allerlei ongure groeperingen hebben gevochten. Allemaal feiten die “Zet hem uit!” schreeuwen, maar het tegendeel gebeurde: in plaats daarvan werd hij uit het gevang gezet en mocht hij weer vrolijk over de Nederlandse straten lopen. Slechts vier dagen na zijn aanslag.

Vandaag vindt de spoedzaak tegen de aanslagpleger plaats, hetgeen al meteen veel opleverde. Of nou ja, voor ons dan. De rechters kunnen er namelijk geen chocolade van maken, aangezien Saleh A. vrijwel op geen enkele vraag een degelijk antwoord heeft en enkel wat brabbelt over de ‘Palestijnse zaak’ – het vervangen van joden in Israël door Arabieren, dus. Saskia Belleman, rechtbankverslaggever namens de Telegraaf, vertelt:

Sterker nog, de rechters willen eerst eens uitzoeken of die kerel wel helemaal goed in zijn hoofd is:

Vóórdat dit echter aan het licht kwam, doken er zeer ‘interessante’ feiten op over de toekomstplannen van Saleh. De aanslag op het restaurant zou namelijk slechts het begin zijn, een eerste stapje:

Nou, dat hoeven we inderdaad niet te weten, want elke zichzelf respecterende rechter zou zo’n gek meteen achter de tralies zetten, of beter nog: terug naar zijn geliefde ‘Palestina’ sturen. We weten dondersgoed waartoe deze man in staat is, én hij dreigt met nog meer van dit soort daden. Wat is er nog meer nodig om zo iemand de toegang tot ons land te ontzeggen? Maar dat gaat nog wel even duren, want de zaak gaat pas over drie maanden verder na de chaos in de rechtbank. Drie maanden waarbij deze vent waarschijnlijk alle vrijheid zal krijgen bij het beramen van zijn “tweede stap”.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ritter

  In 2005 is Gaza teruggegeven aan de Palestijnen.

  Wat hebben heeft de Palestijnse leiding met Gaza gedaan in al die jaren?

  In plaats scholen , ziekenhuizen, enzovoorts te bouwen voor de bevolking hebben de Palestijnen Gaza omgetoverd tot een groot raketten platvorm om burgerdoelen in Israel te bestoken.

  Dus het geld is niet besteed aan de bevolking maar aan wapentuig en andere militaire middelen.

  Dat geeft wederom aan dat de Palestijnen niet uit zijn op duurzame vrede met Israël maar dat hun uiteindelijk doel vernietiging van de staat Israël is.

  Palestijnse kinderen word met de paplepel haat voor Joden ingegoten. En niet alleen Palestijnen maar ook andere moslims. Deze haat word dus vanaf kleins aangeleerd en uit zich zoals we b.v in Amsterdam hebben gezien.
  —————
  Enkele Mythen & Feiten omtrent Jeruzalem door Mitchell G. Bard

  Mythe:

  Jeruzalem is een Arabische stad.

  Feit:

  Joden wonen al drie millennia onafgebroken in Jeruzalem. Ze vormen daar sinds 1840 de grootste afzonderlijke groep inwoners. Jeruzalem bevat de Westelijke Muur van de Tempelberg, de heiligste plaats in het Jodendom. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een Arabische entiteit. In feite was het een opstapje voor het grootste deel van de Arabische geschiedenis en heeft nooit gediend als een provinciale hoofdstad onder islamitische heerschappij.

  Hoewel het geheel van Jeruzalem heilig is voor Joden, vereren moslims slechts één plaats – de Al-Aqsa-moskee. “Voor een moslim,” merkte de Britse schrijver Christopher Sykes op, “bestaat er een diepgaand verschil tussen Jeruzalem en Mekka of Medina. De laatste zijn heilige steden die heilige plaatsen bevatten.”

  https://brabosh.com/2017/12/19/pqpct-fev/

 2. Ritter

  Video:Soldaten laten zich niet provoceren voor ‘Pallywood’

  “Gisteren werd een video uitgebracht waarin te zien is hoe twee jonge Arabische tieners in het dorp Nabih Saleh probeerden twee soldaten te provoceren. Ze slaan en trappen hen, alles voor de lopende camera, waarschijnlijk in de hoop dat de soldaten zullen reageren, misschien zelfs terugslaan of – voor de Arabische filmmakers nog beter – zelfs hun wapen gebruiken.

  Maar de verwachtingen van de ‘Pallywood-redacteuren’ werden niet vervuld. De twee soldaten gedroegen zich terughoudend en lieten de slagen en schoppen over zich komen. Ook dat kan natuurlijk positief worden gebruikt door Pallywood. David versus Goliath, de Palestijnse versie. Twee gewapende soldaten worden vernederd door twee Arabische meisjes. ”

  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33001/language/nl-NL/Default.aspx

 3. denk eens na

  Lever hem uit aan de mossad.

 4. henk vintage

  Maar als je een fles met benzine tegen een buitengevel van de moskee gooit krijg je vier jaar, zonder onderzoek naar je geestelijke vermogens.
  De gedupeerde is maar een Jood, dan is het niet zo erg. Nederland 1938 – 1945

  1. Anton Adriaan

   Je bedoeld 1939-1945, of 1940-1945?
   Of wat bedoel je nu eigenlijk?

   1. Zout

    @Anton Adriaan: Ik heb de stevige indruk dat het jou helemaal geen ene moer interesseert wat hij bedoelt.

    En die neparabier moet z.s.m. gedeporteerd worden naar de zandbakken rond Israël

    1. Anton Adriaan

     Daar zit jij fout, Zout. Ik vind het nogal een vreemde datum. Of, meneer Henk Vintage doelde op de kristalnacht?

     1. Zout

      En die neparabier, die mag toch wel gedeporteerd worden? Die datums kun je immers prima zelf opzoeken.

     2. Anton Adriaan

      Jawel zout… Die mag opdonderen. Samen met zn vrienden en kennissen.

   2. Dubbele Komma

    heb je uitleg nodig,mussert?

    weer te moeilijk voor je?

    wat snap je nu weer niet?

    1. Anton Adriaan

     Pffrt… 🙂

 5. Zout

  Enkeltje opdonderen a.u.b.

  #NU

 6. monach

  Rechtbank wil weten wat er aan de hand is met Saleh A.
  Nou, dat is niet zo moeilijk. Saleh A. zegt dat de joden [ofwel ongelovigen] vervangen moeten worden door Arabieren [ofwel moslims]. En dus heeft Saleh A. met terreur daar een begin meegemaakt door de ruiten van een joods restaurant kapot te slaan.
  Wat Saleh A. deed in Amsterdam op kleine schaal, wil de koran op grote schaal – vervang de ongelovige volkeren en generaties door gelovigen.

  1. Zout

   Geen woord meer aan toe te voegen.

 7. Steve Van der Vekens

  “En dat is nog maar het eerste stapje he, pas op he! Ik zal de aarde verpulveren!”

  1. Pjotter

   En de wijze boer zij, “onkruid moet je wieden voor het in het zaad komt” anders ga je er onder.

 8. Kodi

  Jodenhaat is inherent aan de Islam. Dat weten we allemaal.

  Palestinian Imam Says Stab the Jews
  https://www.youtube.com/watch?v=euDSxoGPtpM&ab_channel=JehosaphatJones

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.