Thierry Baudet onder vuur: ‘Hij was wéér niet bij een debat’

FVD moet terugvechten wat dit imago kan blijven hangen.

Enkele weken geleden zetten VVD’ers opeens agressief de aanval in op Forum voor Democratie, en dan met name op partijleider Thierry Baudet. Op Twitter deelden weet-ik-hoeveel VVD’ers foto’s van de lege stoelen van Baudet en Theo Hiddema in de Tweede Kamer. Het punt dat ze maakten was duidelijk: hoewel Baudet heel vaak schreeuwt dat het zo niet langer kan is hij te lui om naar debatten te komen.

In werkelijkheid valt dat natuurlijk alleszins mee. Baudet en Hiddema doen juist heel veel, zeker voor zo’n kleine partij én in aanmerking nemende dat ze ook druk zijn buiten de Tweede Kamer.

Maar ja, dat vertellen die VVD’ers er natuurlijk niet bij. Het doel is om een bepaald imago te creëren — dat van een flamboyante nee-roeper die aartslui is.

Blijkbaar wordt de VVD daar nu in gesteund door D66 (dat andere lid van het partijkartel) én het Algemeen Dagblad (een prominent lid van het mediakartel):

Screen Shot 2017-12-14 at 08.52.32

Natuurlijk heeft het met lafheid niets van doen, maar dat maakt Paternotte geen bal uit. D66 en de VVD voelen de hete adem van FVD in hun nek. Daarom zetten ze nu vol de aanval in op Baudet. Blijkbaar kiezen ze daarbij voor de ‘persoonlijke aanval’ in plaats van inhoudelijke argumenten, waarschijnlijk omdat ze weten dat Baudet het debat over de inhoud uiteindelijk wint. In ieder geval naar de mening van kiezers.

Toch moet Baudet wel degelijk opletten. Als dit imago eenmaal aan je kleeft heb je een serieus probleem. Rita Verdonk kan daarover meepraten. Zij heeft persoonlijk ondervonden wat zo’n reputatie als wegblijver met je kan doen. Het gevolg? Mevrouw zit al jaren niet meer in de Tweede Kamer en speelt geen enkele rol van betekenis in de politiek in het algemeen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. Vit

  Stiekem zijn ze best wel blij dat hij wat belangrijkers te doen had.

 2. Nederlandse_Patriot

  D66 is de laatste partij die moet klagen over laf gedrag, stelletje landverraders. Hoe eerder het kartel karaktermoord jegens Baudet heeft gepleegd, des te groter de kans dat hij ook letterlijk vermoordt wordt door een “milieuactivist” of “antifascist”. Want daar doelen ze op; politieke tegenstanders letterlijk uit de weg ruimen.

  1. trampoline

   Dat is de manier van werken als een politicus zich niet wil conformeren aan het partijkartel.
   Rustig laten vermoorden, je handen wassen in onschuld en roepen dat de democratie geweld is aangedaan, en krokodillentranen huilen op zijn begrafenis.
   En intussen een borrel nemen op zijn dood.

 3. Fortiori

  In mijn ogen doet hij het best wel goed. Schitteren door afwezigheid. Dat trekt ook aandacht en bovendien je naam wordt genoemd. Zeuren om en over iemand maakt hem belangrijk. Als je het zodanig aanpakt en er over zwijgt, geef je te kennen dat je het zonder hem ook wel af kunt.

  1. PMG

   Scherp!

 4. trampoline

  Dat zal me er niet van weerhouden om op FvD te stemmen.
  Ik ben te lang opgelicht, voorgelogen en bestolen door de besluiten van VVD, CDA, PvdA, D66 en de rest van het partijkartel.

  Trouwens, weten die haatzaaiers van het kartel dan waar hij wel was?

 5. Ben Zine

  Het valt me op dat Max van Weezel van Vrij Nederland het hier opneemt voor Baudet. Dat zou je toch niet verwachten, aangezien VN behoort tot de linkse kerk. Verbazingwekkend.

  1. PMG

   Het is geen wedstrijd! Het is een zaak van wederzijds respect. Het afzeiken van FVD en Baudet gebeurt vanuit eigen zwakke positive.
   Politiek is een gezamelijke onderneming van iedere stemgerechtigde om het leven voor een ieder zo goed en aangenaam mogelijk te maken, kortom, een onderneming waarbij er, als het even kan, alleen maar winnaars zijn. Daar heeft alleen maar goedkoop brullen en lullen niets mee van doen.
   Het huidige kabinet is een samenraapsel van maandenlang gepruts en Rutte heeft al te vaak sorry moeten zeggen en dan is het gewoon over en uit, vertrouwen in de man is gebroken, heel terecht! Wiegel heeft hem gewaarschuwd.
   PVV wordt total genegeerd, dat kan niet en mag niet en gaat zich wraken. FVD past in het gat tussen VVD en PVV. Logisch dat deze partij groeit als kool. Ben zelf lid en nodig allen hier uit ook lid te worden.

 6. Guus Geluk

  Thierry Baudet is zelden aanwezig bij belangrijke debatten en als hij aanwezig is, speelt hij ongeïnteresseerd met zijn mobiele telefoon. Het kenmerkt de signatuur van zijn manier van politiek bedrijven: goedkoop scoren met soldatenjasjes en verder wegblijven van serieuze politiek.

  Dat hij een kleine partij heeft, is een dom smoesje. De Staatkundig Gereformeerde Partij bestaat maar uit drie leden. Niettemin doen zij hun best bij debatten aanwezig te zijn en aldaar de nodige moties en wetsvoorstellen in te dienen.

  Overigens wil ik hierbij opmerken dat de andere populisten van het populistenkartel, de PVV, niet (meer) goedkoop proberen te scoren, maar daadwerkelijk aanwezig zijn in debatten. Waarschijnlijk zakken zij daarom in de peilingen.

  Uiteraard zullen Baudets aanhangers dit allemaal ontkennen. Als Baudet morgen zegt dat er kaboutertjes bestaan, zullen zijn aanhangers dat waarschijnlijk ook voor zoete koek slikken.

  1. denk eens na

   guus nog nooit zo een dom niets zegent commentaar van je gehoord . Kijk de you tube video.

   1. Guus Geluk

    denk eens na, ik volg de debatten in de Kamer op de voet. Baudet is structureel afwezig bij (dertigleden)debatten of commissievergaderingen. Als hij er dan wel is, speelt hij – onderuitgezakt in zijn stoel – met zijn telefoon. Baudet houdt er namelijk van tijdens het debat fors te twitteren.

    En als hij dan toch spreekt, roept hij een paar keer “partijkartel”, trekt een soldatenjasje aan en brult overspannen over de Europese Unie. Vervolgens verspreidt hij YouTube-filmpjes op het internet, waardoor het lijkt alsof hij intensief debatten bijwoont.

    1. J.C.

     @Guus Geluk

     Maar Thierry Baudet (FvD) heeft wel, in tegenstelling tot alle partijkartelleden (D66, VVD, CDA, CU, GL, SP, DENK, PvdD, 50+ en SGP), een eigen mening. En dat zeg ik als PVV stemmer…….

     En Thierry Baudet zegt wel open en transparant waar het op staat, hetgeen een verademing is bij de dubbel agenda, die je iedere keer bemerkt bij de kartelpartijen.

     Natuurlijk zijn de partijkartelleden boos op deze nieuwkomer, hij is een maatje te groot voor de partijkartelleden.

     1. Guus Geluk

      Boos? Niemand is boos.

      Wel teleurgesteld in de afwezigheid van Baudet.

     2. J.C.

      @Guus Geluk

      “Boos? Niemand is boos”.

      En of de partijkartelleden in de Tweede Kamer boos zijn op Thierry Baudet (FvD) en op de heer Wilders (PVV).

      Ik zag gisteren hoe Kees Verhoeven (D66) witheet leugenachtig interrumpeerde bij het betoog van Thierry Baudet over de EU, maar als een geslagen hond moest afdruipen, omdat alweer bleek dat Baudet een maatje te groot was voor deze “prominente” D66’er.

     3. Guus Geluk

      Ach, was Baudet ein-de-lijk aanwezig in een debat.

    2. trampoline

     Jij ben geen Guus Geluk maar Guus Gelul!!

   2. Original NL

    Guusje heeft ook een bullshit generator net als code 134!

  2. Vit

   Kabouters bestaan inderdaad, dat zou jij toch moeten weten.

  3. swetsnek

   Moet je nou gvd horen wie het zegt ,ga je schamen lul dat je dat durft, kijk nou naar je eigen god de arrogantie die die droplul tentoon spreid is vele malen erger .
   Als je nou niks zinnigs te zeggen hebt flikker dan in godsnaam op .

   1. Freud

    En wat voor zinnigs heb jij te zeggen? Op dit forum sla je alleen maar apentaal uit. Denk je nou werkelijk dat je er als hoofdbaviaan in slaagt ook maar iemand te intimideren die wel met redelijke argumenten komt? Niets wat zinnig is heb ik ooit op dit forum van je gelezen. Vuilspuiterij die je de keel gaat uithangen maar die afgedaan kan worden als zijnde angstkreten.

    1. Hetzalwelweer

     chapeau…….en dat op dit uur…

  4. Stanly2000

   GG
   Zalig zijn de armen/onnozelen van geest.

  5. PMG

   Even naar de cijfers kijken. Sinds wanneer bepaalt de burger hoe de politiek bedreven wordt?

  6. Zout

   Citaat Twitter Thierry Baudet: Dit was de agenda van 5/12, de dag waarop ik om 9.32 ‘s ochtends een hardloopselfie postte. Tot 14.00 geen activiteiten in de Tweede Kamer. Ben beetje klaar met die laster die een eigen leven lijkt te gaan leiden. #FVD is zeer actief en zeer toegewijd in de Kamer aan het werk.

   https://pbs.twimg.com/media/DRBbPCmWsAA4pfX.jpg

 7. denk eens na

  Baudet voor president !

 8. Ni28

  De vijand waar je voor bang bent moet kapot maken of tenminste beschadigen. Bestrijd je vijand liever met je eigen kwaliteiten maar als je die niet hebt wordt het op deze wijze makkelijker. Links doet het ook zo en laten wij veronderstellen dat de VVD inmiddels in vele opzichten op de PvdA lijkt. En D66 helpt natuurlijk in deze altijd graag mee dat geeft hun bestaansrecht. Aantijgingen waarbij niet alles vertelt wordt is het inmiddels vervelende herhaalrecept.

  1. Guus Geluk

   Wat vindt Ni28 er eigenlijk van dat Baudet structureel afwezig is bij (begrotings)debatten of Algemeen Overleggen?

   1. swetsnek

    Niet aanwezig of lekker arrogant naar achter zitten kletsen of met een mobieltje zitten spelen debateren ho maar wel iemand in zijn gezicht uitlachen rutte ten top .
    Moet ik nog even doorgaan droplul sodeflikker hier eindelijk eens op

    1. Guus Geluk

     Rutte is geen volksvertegenwoordiger, maar de voorzitter van de ministerraad.

     1. denk eens na

      Ik heb weleens gehoord dat netflix populair is onder de zittende in de kamer.

     2. swetsnek

      ik geef het op de vent tikt werkelijk niet zuiver ga nu kijken gek er zit bijna niemand in de tweede kamer nu

 9. Ni28

  3@ Ik denk dat het spelen met de telefoon overgenomen is van Rutte en zijn VVD. Als iemand tegen hun kritisch is dan luisteren zij nooit. Dus spreek in deze liever over de VVD dan een ander. In deze arena met wilde beesten is de VVD koning. En bij voorgekookte debatten die voor het debat al aangenomen zijn is aanwezigheid meer een teken van zwakte dan gezonde verstand. Laat dat ook gezien worden welke poppenkast zich in het parlement voordoet.

  1. Guus Geluk

   Er bestaan geen voorgekookte debatten en niemand is koning in de Tweede Kamer. De Kamer controleert het kabinet. Het kabinet neemt eventuele kritiek van de Kamer absoluut ter harte. Bovendien kan de Kamer moties en amendementen indienen.

   Dat een structurele afwezigheid bij debatten getuigt van gezond verstand, raakt kant noch wal. Waar wordt Baudet voor betaald? Het volk vertegenwoordigen. Waar vertegenwoordig je het volk? In het parlement.

   Baudet is daar amper te vinden en bewijst zijn kiezers daarmee een slechte dienst.

   1. Ni28

    U bent werkelijk de verpersoonlijking van de naïviteit zelve. Laten wij het daar bij houden. En de kiezers zullen zelf Baudet over aanspreken als nodig is.

    1. glazenbol

     Chapeau!!

 10. corfo

  Ik zie liever géén heer Baudet in de Kamer tijdens een zeer onbelangrijk debat dan dat ik naar het stelletje leugenaars van de VVD, D66, CDA en CU zit te kijken.
  Als je die Rubberen Rutje hoort liegen, en dát keer-op-keer, dan vergaat een normaal mens de lust om dat bedriegers-zooitje te gaan zitten bekijken.
  Bij zo’n stelletje misselijk makende “volksvertegenwoordigers” voelt dhr. Baudet zich kennelijk niet thuis, en terecht.

 11. trampoline

  Weet iemand waar dat “belangrijke debat” dan wel over ging? Of is het alleen maar zeiken omdat hij zijn eigen keuzes maakt?
  Wat een hypocriet zooitje bij het partijkartel!

  1. trampoline

   Dat debat ging over de begroting economische zaken en milieu, zoals blijkt uit de agenda van de Tweede kamer. Dat vinden alleen de coalitieleden belangrijk want de oppositie heeft toch niets in te brengen.
   Een fractie met slechts 2 man kan dus op goede gronden kiezen om iets belangrijkers te gaan doen. Heel verstandig anders moet je je tijd verdoen aan iets wat er toch door gejast wordt.
   En dat gezeik van D66 is alleen maar bedoeld ter demonisering van Baudet. Stelletje haatzaaiers van D66

   1. Guus Geluk

    SGP en DENK zijn beiden een driekoppige fractie binnen de oppositie. Zij waren gisteren aanwezig en zijn in grote debatten altijd aanwezig. Bovendien gaan zij niet hardlopen of naar de kapper als de Kamer debatteert.

    Dom excuus.

    1. trampoline

     De Kamerleden van DENK zitten liever lui in de kamer bij een debat waar ze geen enkele invloed op hebben.
     Maar ja, misschien viel er wel iets “racistisch” te bespeuren wat ze flink konden opkloppen om de media te halen.

    2. trampoline

     Bewijs eens dat Baudet naar de kapper was of ging hardlopen tijdens het debat!

     En nou geen smoezen Guus Geluk; bewijs van jouw stelling willen we zien anders verlies je elke geloofwaardigheid.

     1. corfo

      @trampoline.
      “……..anders verlies je elke geloofwaardigheid”
      Deze onnozele figuur, waartegen u deze woorden sprak heeft reeds lange tijd geleden zijn geloofwaardigheid verloren. Ik stelde die geestelijk gehandicapte in die tijd enkele keren een vraag, een zéér eenvoudige vraag, echter een antwoord kreeg ik nooit; hij is één van de diverse reaguurders die er álles aan doen om andersdenkenden te demoniseren. ’t Zou me niks verbazen als enkelen van die rioolratten zouden behoren tot de groep rondom ons aller Volkert v.d.Graaf.

    3. Guus Geluk

     Wat DENK betreft: ik hekel hun manier van politiek bedrijven, maar zij zijn wel bereid de achterban in de Kamer te vertegenwoordigen. In tegenstelling tot Baudet, die voortdurend afwezig is en bijkans elk debat laat schieten.

     Wat Baudet en zijn hardlopen betreft: Baudet werd op epische wijze ontmaskerd door een tweet van Serbosch, de VVD-voorlichter. Baudet is bevlogen in het hanteren van social media en dat werd hem hier een struikelblok.

     http://www.hpdetijd.nl/2017-12-10/thierry-baudet-parlementaire-democratie-hemd/

     1. Blue monday

      Daar is geen speld tussen te krijgen.

      Alle eerder genoemde drogredenen zijn hiermee wel onderuit gehaald.

      Of mag je 107.000 opstrijken voor hardlopen, twitteren en facebooken,
      handjes schudden in het land waar je in principe toch in de 2e kamer wordt verwacht?

      Terecht dat DDS zenuwachtig wordt van deze beeldvorming….op termijn dodelijk!

      Denk ook wel dat Baudet het nu wel zal laten om zijn vrije tijd in beeld te brengen op het moment van een belangrijk debat….

     2. Guus Geluk

      In wezen mag je inderdaad 107.000 vangen voor wat Twitterwerk en pianospelen.

      De kernvraag is of zulks pas geeft en dat is niet het geval.

     3. Code134

      Klopt, Guus, daarmee is Baudet pijnlijk ontmaskerd als een populist die het niet van het politieke handwerk moet hebben.
      Ik denk dat Baudet ook de Tweede Kamer mijdt omdat hij daar inhoudelijk door de mand valt. Hij gaat daar voortdurend af als een gieter.

     4. Stanly2000

      GG
      Kun je iets preciezer zijn over de datum van dit misdrijf? Afgelopen week is wel een erg ruim begrip.

     5. chrism

      je zegt het zelf al : VVD voorlichter !
      Denk zouden in een theehuis zitten als ze niet vertegenwoordigd waren voor de kamer , dit noemt men uitsloven na je vrienden en kennissen toe , want in die gemeenschap is stoer doen heel geweldig en normaal .
      Inhoudelijk hebben ze weinig tot niets in te brengen enkel innen .

     6. Guus Geluk

      Inderdaad, Code, hij redt het niet op de inhoud.

     7. Guus Geluk

      Stanly, op welk misdrijf doel je?

    4. swetsnek

     Dan zitten ze even weer lekker warm en gratis vreten en koffie , verder een klote clubje wat geen recht van spreken heeft.

     1. Zout

      Ik vind het wel prima, hoe meer ze zeuren hoe groter FVD wordt.

 12. DolleDries

  Als je dertig man in de kamer heb is natuurlijk altijd er één aanwezig met een fractie van twee is dat moeilijker natuurlijk.
  Ik zie trouwens maar zelden dat de kamer helemaal gevuld is. Met name met een betoog van Wilders.

 13. Paul

  Op Twitter deelden weet-ik-hoeveel VVD’ers foto’s van de lege stoelen van Baudet en Theo Hiddema in de Tweede Kamer. Het punt dat ze maakten was duidelijk: hoewel Baudet heel vaak schreeuwt dat het zo niet langer kan is hij te lui om naar debatten te komen.
  ____

  Zouden er ook foto’s zijn van probleemsituaties in het land waar de VVD de afwezige?
  Sowieso kan de vvd makkelijk lullen met veel meer kamerleden.
  Waardoor hun werk meer verdeelt kan worden.
  Met zoveel zal er altijd eentje in de kamer aanwezig kunnen zijn.
  FvD moet (nu nog) alles, binnen en buiten de kamer, met twee mensen doen.

 14. Kodi

  De kramp zit er goed in bij Debielen’666. Vrezen ze verkiezingswinst voor FvD?

 15. Blue monday

  Baudet en Hiddema zijn gekozen volksvertegenwoordigers.

  Dan moet je je natuurlijk wel in de debatten laten gelden.

  Ik begrijp dat je met 2 man niet elk debat kan aflopen, daar maakt de VVD dan misselijk gebruik van.

  Feit blijft dat buiten het parlement er voldoende vrijwilligers zijn, ook hele slimme en capabele, die ook een deel van de kar moeten trekken.

  Delegeren is een vak, iets wat met name Baudet zich eigen dient te maken.

  En Hiddema, die is op leeftijd, je kunt hem ook op pad sturen.

  1. PMG

   Gelukkig hebben we jou als raadgever, wat zullen ze blij zijn bij het FVD, hier waren ze zelf nooit op gekomen.

 16. Klukkluk

  Baudet droogt D66 af: https://www.geenstijl.nl/

 17. PMG

  Deelname plenaire debatten sinds 23 maart 2017:

  Buma: 2
  Klaver: 3
  Dijkhoff: 3
  Hiddema: 8
  Parernotte: 9
  Baudet: 17

  (Bron: centraal informatiepunt tweede kamer)

  1. Floris

   Heeft de vieze, vuile lasteraar Guusje “zachtgekookt ei” Gelul hier nog wat op te zeggen?

   1. corfo

    @ Floris.
    Die rat zit al lang weer daar waar hij hoort en woont : in ’t riool.

    1. Blue monday

     Guus staat bij mij bekend als een zeer objectief waarnemer, waar de groupies van PVV en FvD nogal vaak zeer creatief met de waarheid omgaan.

     Ook ik zeg dat hij het hier (een keer) niet bij het juiste eind heeft, maar dat kun je hem toch wel vergeven.

     @Floris en @Corfo, als hofleverancier nepnieuws zou ik eerst naar jezelf kijken….de kwalificatie die jullie Guus nu geven is ook op jullie van toepassing.

     1. Floris

      Hoe hij bij jou “bekend staat” zal mij een worst wezen. Ik heb Guusje al heel vaak onzin zien verkopen en hij is zo goedgelovig en naiëf als een pasgeboren lammetje. Ik neem de man allang niet meer serieus.

     2. Floris

      En, lulletje rozenwater, welk nepnieuws heb ik zoal verspreid?

     3. corfo

      @ Blauwe maandag.
      Leuk dat jij jezelf “hofleverancier nepnieuws” noemt ! Jij haakt jezelf pootje, dombo. Mogelijk heb je ’t anders bedoeld, maar dan klopt jouw taalgebruik van geen kant; misschien van boosheid ?
      Guuske staat bij mij al een lange tijd bekend als een notoire leugenaar, die, als ’t hem té moeilijk wordt, z’n oude slogan tevoorschijn haalt n.l. “trol alert !” Als hem een vraag gesteld wordt is de figuur meteen ondergedoken. Ik kan iemand héél veel vergeven, maar aangezien Guuske zélf een haatdragende figuur is die keer-op-keer anderen uitmaakt voor “leugenaar, trol enz.” vergeef ik die mini-Pinokkio zijn leugens niet.

   2. Blue monday

    Enigszins geïnspireerd door PMG, zelf ook even op zoek gegaan…

    En aangezien ik vooral de pest heb aan nepnieuws hier de onthullende feiten:

    In alle plenaire debatten sinds de samenstelling van de nieuwe 2e kamer heeft Baudet 43x het woord gevoerd.

    Ter illustratie: Arib is met 37x de nr. 2 en heel ver daarachter een aantal kamerleden met 13x

    Ik ben dus overtuigd dat Baudet bijzonder actief is in de 2e kamer. Over de inhoud een ander onderwerp hoeven we het nu niet te hebben

    En plenaire debatten, zijn dus gewoon ALLE debatten in de plenaire zaal, daarover dus geen misverstand

   3. Floris

    Dit toont duidelijk aan dat Guusje Gelul maar wat zit te blaten. Hij heeft het over “structurele” afwezigheid. Dat is je reinste laster.

    De geloofwaardigheid van trol Guus: nihil.

  2. Guus Geluk

   Dit heb je letterlijk overgenomen van Baudets twitteraccount, PMG. Kom met een serieuze bron.

   1. Floris

    Bron: centraal informatiepunt tweede kamer.

   2. Blue monday

    Helaas Guus, mijn bron is de 2e kamer zelf.

    Hoewel het niet iets direct zegt over de aanwezigheid is de bijdrage van Baudet wel
    enorm groot.

    43x duidt op een zeer grote betrokkenheid in de debatten.

    1. Floris

     Guuske is ontmaskerd als een leugenachtige lasteraar en is de draad uit gevlucht.

   3. Zout

    Twitter-account van Baudet is voor mij dé nieuwsbron bij uitstek! Ongefilterd en niet vergiftigd door de linkse-media-mafia.

 18. chrism

  Tsja waar je hart van vol zit stroomt de mond over .

 19. Stanly2000

  GG

  “Stanly, op welk misdrijf doel je?”
  Nou je gaat hier zo te keer dat het niet altijd meedoen aan debatten wel een misdrijf in jouw ogen moet zijn. Ook ik kijk wel eens naar debatten, vooral om mijn adrenaline weer op peil te brengen. Het is inderdaad tenenkrommend hoe sommige debatten worden gehouden. Ik kan me voorstellen dat iemand dit niet uren kan volhouden, dus moet er keuzes gemaakt worden.

 20. swetsnek

  Zit nu net even live tweede kamer te bekijken hahahaahah
  En dan Baudet beschuldigen dat ie er niet is. hahahaah er zit nu ongeveer 20 man of vrouw of gender neutraal , werkelijk zullen we over gaan tot de orde van de dag hahahaahahahahahaah

 21. Rosasolis

  Beste redactie DDS, wat zijn wij MOE van al die aandacht die jullie geven aan T. Baudet.
  Het lijkt nu dat jullie ALLES willen doen om dit kereltje te steunen. En ik weet niet wat zo geweldig is aan dit mooie jongen, die van vrouwen niet houd, en zelfs het onlangs
  heeft gehad over “kut vrouwen”. Ons Nederlandse Staat heeft zulke zielige mannetjes, die niet van vrouwen houden, NIET nodig. Wij hard-werkende, toegewijde
  vrouwen willen nooit meer tolereren dat zielige politieke mannetjes, Zoals Thierry&Theo
  het gaan overnemen. Genoeg van dit FLAUWE KUL!

  1. swetsnek

   LEER NEDERLANDS

   1. Vit

    Rosasolis zal soms vast wel zinnige stukjes schrijven, maar ik ben gestopt met zijn/haar inbreng te lezen, mij te vermoeiend met die afgebroken zinnen.

    1. Rosasolis

     @Vit. Oh wat zielig. Neem een borreltje of een slaappilletje en ga lekker slapen!

 22. swetsnek

  hahahaahaha nu worden er zelfs gedichtjes voor gelezen wat een debielen clubje

 23. denk eens na

  Deel name plenaire debatten 23 maart 2017. buma 2- klaver 3 dijkhoff 3 Hiddema 8 paternotte 9 Baudet 17 bron centraal informatiepunt 2de kamer.

 24. Jetske

  Rosasolis

  Wat ben ik het ontzettend met u eens.
  Deze man krijgt zoveel aandacht, dat is
  precies wat hij wil. Dom van die partijen
  om daar in te trappen. Negeren die man,
  dan is voor hem de lol van de tweede kamer
  er snel af. Hij kan zeggen wat hij wil,
  hij kan doen wat hij wil, zijn fans vinden
  alles geweldig. Dat hij niets presteert
  maakt ze allemaal niet uit, als hij zijn mond
  open doet wat er ook uitkomt voor een
  taalgebruik, vinden ze prachtig.
  Frits Wester zei kortgeleden iets verstandigs,
  je moet Baudet met zijn partij als een gewone partij behandelen dan is de pret
  gauw over. Hij wil helemaal geen gewone
  partij zijn, ik ben roerend met hem eens!

 25. Boudewijn Hummelinck

  Ik heb het helemaal gehad met die praatjesmaker. Hij begon met een stevige rechtse agenda maar die man gaat echt niks klaarmaken in Den Haag. Luie vent die liever piano speelt dan een dossier doorspitten.
  Vergeet die lummel.

  1. Zout

   Als je het op inhoud niet redt ga je ad hominem. Tja… niet verrassend wel voorspelbaar.

 26. Zout

  De grofheid en verbetenheid van de persoonlijke aanvallen op @thierrybaudet verraden de angst die de spectaculaire opkomst van de FvD veel gevestigde partijen inboezemt.

 27. Ali Yas

  De aanwezigheid bij debatten waar je vanwege powerplay met numerieke overmacht van regeringspartijen toch geen resultaat boekt is niet nodig. De Tweede Kamer is vanwege de partijdiscipline een applausmachine. Laat Baudet maar lekker werken aan een grotere partij en meer kader, iets beters kan hij niet doen. Oh ja, en goed stemmen.

  1. Zout

   Hij is druk én goed bezig! 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.