‘Vluchtelingen’ in Duitsland tonen zich vredelievend: ‘Ik hou van Hitler om zijn moord op zes miljoen joden!’

Als deze mensen de toekomst van Europa vormen, dan zijn we gedoemd om de fouten van de jaren ’40 te gaan herhalen.

Het is na de erkenning van Jeruzalem als Israëls hoofdstad door Donald Trump vorige week en vooral door de felle, geweldvolle reacties daarop weer een hot topic in de wereld: antisemitisme. Overal in de wereld gingen moslims de straat op om hun woede te uitten over de erkenning van de realiteit door de Amerikaanse president. Ook in ons eigen land leidde dat tot een vreselijke daden van haat en geweld tegenover joden, in de vorm van een aanval van een Palestijn op een joods restaurant in Amsterdam – een Palestijn die overigens onverklaarbaar alweer op vrije voeten is.

Aanleiding voor het Duitse Bild om eens te gaan kijken naar de kijk op joden onder de bevolkingsgroep die volgens sommigen de ‘toekomst van Europa’ vormt: moslimsimmigranten. Het aantal kinderen per vrouw ligt in Europa – en al helemaal in Duitsland – zó laag dat de bevolking eigenlijk zou krimpen. Een ‘oplossing’ voor dat probleem zou – aldus uw linkse medemens – de immigratie zijn. En hoe je het ook wendt of keert, de afgelopen decennia – en met name de afgelopen jaren –  vond die migratie vooral plaats vanuit moslimlanden. Niet zo gek dus dat verwacht wordt dat het aandeel moslims onder de Europese bevolking de komende jaren sterk zal stijgen.

Dus, hoe kijken die mensen die onze geboortecijfers moeten compenseren op hun joodse medeburgers? Het antwoord: misschien nog wel negatiever dan je zou verwachten. Bild haalt in haar artikel de ‘demonstratie’ aan die deze week plaatsvond in Berlijn, waarbij doodleuk Israëlische vlaggen verbrand werden en antisemitische leuzen gescandeerd werden. Ook leggen ze de resultaten van een onderzoek voor, waarbij tientallen moslimmigranten gevraagd werden naar onder andere hun meningen over joden en Israël.

En die resultaten zijn ronduit om van te schrikken. Hoewel ze overwegend positief zijn over Duitsland en de Duitsers, hebben ze geen positief woordje over voor de joodse staat. Sterker nog: vrijwel niemand in de groep was zelfs maar bereid om het bestaan van Israël te erkennen, wat natuurlijk meteen één van de grootste problemen vormt. Het stereotype over de rijke jood die de hele wereld zou beheersen is ook nog springslevend, zo blijkt uit het onderzoek. En zelfs de Holocaust wordt door enkelen ronduit goedgepraat:

Zwei Befragte äußerten sich explizit positiv über den Holocaust: Ein muslimischer Mann (33) aus dem palästinensischen Flüchtlingslager Jarmuk bei Damaskus sagte: „Deswegen (wegen der Ermordung von sechs Millionen Juden) liebe ich Hitler!“ Zaim (20) aus der syrischen Stadt Rakka ist der Meinung, dass Hitler „das Recht hatte, das zu tun, denn die Juden tricksen dich aus“.

Oftewel: Adolf Hitler is vanwege zijn moord op zes miljoen joden een hartstikke toffe peer, menen deze twee jodenhaters. `Hij had helemaal gelijk dat te doen`, meent èèn van de twee.

De enige relativering die de onderzochte groep kon opbrengen, was over de wortels van hun opvattingen. Sommigen erkenden dat hun beeld over joden en Israël misschien wel eens enigszins vervormd zou kunnen zijn door antisemitische propaganda in hun landen van herkomst. Goh, zou het echt?

Daar zit natuurlijk één van de grootste problemen. Haat voor alles wat joods is wordt er in het gros van de Arabische landen met de paplepel ingegoten. Dat is die mensen dan ook misschien niet persoonlijk kwaad te nemen, maar natuurlijk wel een enorm probleem als ze hierheen komen en oog in oog komen te staan met de mensen die ze altijd geleerd hebben te haten. Nog een reden om nog eens goed na te denken over wie we onze landen binnenlaten, en wie beter niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. trampoline

  Ik zal maar niet zeggen wat ik van deze gasten vind.
  Ik zal Joodse instanties en de staat Israël blijven steunen tegen alle aanvallen om die om zeep te helpen.

  1. corfo

   @trampoline.
   +++++ !!
   Niet alleen de “aanvallen ombrengen” maar zeker óók “de aanvallers”.

 2. Ritter

  Jodenhaat en bewondering voor Hitler gaan hand in hand

  Weet u nog het gesprek met een aantal Turkse jongeren die in Nederland zijn geboren van een paar jaar terug?

  Die vonden Hitler een goede man omdat hij zoveel Joden had omgebracht. Ze zeiden het openlijk voor de camera. Omdat het “normaal” is in islamitische kring zulke gedachten te hebben. Niets om voor te schamen.

  Schokkende beelden. GingerTurk wil nieuwe Shoa
  https://www.geenstijl.nl/3360511/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat/

 3. Ritter

  “Daar zit natuurlijk één van de grootste problemen. Haat voor alles wat joods is wordt er in het gros van de Arabische landen met de paplepel ingegoten.”

  Niet alleen in de Arabische landen. Ook de islamitische gemeenschap in Nederland leert dit soort dingen. Jodenhaat is gemeengoed in de islamitische wereld…………of ze nu in het Westen wonen en worden geboren of dat ze nu in een islamitische land wonen.

  U kunt zien in de video die ik heb gepost hoe Turkse jongeren , die in Nederland zijn geboren (!), over Joden denken.

  Schokkende beelden. GingerTurk wil nieuwe Shoa
  https://www.geenstijl.nl/3360511/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat/

  1. van Urk

   Van de moslims die van hun geboorte ermee zijn opgevoed kan je dat verwachten. Ik vraag me af hoe het kan dat er hier nog westerse mensen zijn die daar ook nog zo over denken? Buiten de anti-Israel demonstraties om waar zelfs Linkse prominenten als Harry bommel in mee lopen, is zelfs een eenvoudig potje voetbal tussen twee aartsrivalen voor sommige toeschouwers een reden genoeg om de Joden opeens weer onder de douchekraan te zetten. Zelfs het Nederlands Rode Kruis wordt nu verweten totaal niks gedaan te hebben aan hulp vragende Joden tijdens de tweede wereldoorlog. http://www.franklinterhorst.nl/Diepe%20Jodenhaat%20in%20Nederlandse%20samenleving%20gedurende%20de%20oorlog.htm

 4. Ritter

  Het antisemitisme keert terug – een onverdraaglijke gedachte

  Immigratie uit het Midden-Oosten brengt Jodenhaat mee

  https://opiniez.com/2017/12/12/het-antisemitisme-keert-terug-een-onverdraaglijke-gedachte/

  1. trampoline

   Wat let ons om hetzelfde te vinden van hen?
   Denken staat vrij, zolang je het maar niet openlijk zegt

   1. penis aqua di rosa

    Wat zou er gebeuren met native Nederlanders, die hier het omgekeerde zouden willen beweren, nl weg met de ……., een ……vrij Nederland, dan hoeft er echt niemand vernietigd te worden, alleen de wens uitgesproken worden, dat alle ……. retour hun roots zullen gaan. Dan heb je zo blauw voor je deur, zeker weten, terwijl je toch vredelievender bent.

    1. corfo

     @ penis enz.
     Als u hardop zegt wat u denkt, staat er binnen korte tijd idd. blauw voor uw deur.
     Dan blijkt plots : hé, er bestaat nog steeds politie en ze zijn nog eens rap ook !
     Veiligheid in NL is inderdaad gewaarborgd, maar niet voor Nederlanders.

     1. corfo

      @DolleDries.
      Ik begrijp volledig wat u bedoelt. Echter, ik was in Auschwitz en zag de plek waar dat Joods orkest stond te spelen, bij de toegangspoort. Zij “verwelkomden” de gevangenen, die werden vergast of te werk werden gesteld. Als de instromers islamieten zouden zijn, werden zij dus vergast en dát hoeft voor mij nou óók niet; laten werken mag van mij wel.
      Maar dan zal dat spul wel weer iets te mekkeren hebben over de ten gehore gebrachte muziek door het Joods orkest. We doen ’t ook nóóit goed voor dat soort.

  2. Blue monday

   Ook zonder immigratie is er jodenhaat, daar wijs je ons constant op, griezel

   Handig om je liefde voor joden zo te uiten, de verdenking dat jij facistische ideeen hebt, blijven bij mij fier overeind staan.

 5. DolleDries

  Nog even dan hebben ze in plaats van welkom zangkoortjes een joodsorkest die die in streeppakken een welkomst melodie moeten spelen voor de instromende islam..

 6. Duke

  Met deze teksten van ‘vluchtelingen’ kun je Merkels “Wir Schaffen Das” als een vervolg beschouwen.

 7. DolleDries

  Nadat de Verenigde Staten, na tientallen jaren van uitstelling, het besluit hadden uitgevoerd om Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Israël, heeft de islamitische Jodenhaat zich gemanifesteerd in zowel het Midden-Oosten als hier in Zweden, waar veel migranten uit het gebied te vinden zijn. In steden zoals Malmö is het islamitische antisemitisme een alledaags gebeuren waarmee joden gedwongen worden op te groeien en mee te leven. 27-jarige Shirley Ephraim is een van degenen die er genoeg van hadden en er voor heeft gekozen om naar Israël te emigrer

 8. Ni28

  Waar het met Hitler ophield gaat nu door met de geïmporteerde moslims. Hebben de Duitsers daarom nog meer moslims nodig? Dit gaat echt de verkeerde kant op. Antisemitisme in Europa is met een come back bezig. En men kijkt er naar en doet niets. Nou, niets? Zij steunen openlijk de Palestijnen en schofferen de Joden.

 9. Tinneke

  Deze houding wordt door iedereen ondersteund! en dan bedoel ik het gedrocht Europa dat draait om vrede toch? Ode an die Freude; Alle Menschen werden Brüder aan m’n hoela!

 10. Yato

  Frappant eigenlijk. In Duitsland wordt de AFD door links telkens maar weer aangevallen met als hoofdargument dat het mogelijk nazis zouden zijn. Maar als een islamitische “vluchteling” zich positief uitlaat over Hitler dan is er geen vuiltje aan de lucht (of je bent juist een racist als daar iets van zegt).

  Kan iemand mij deze linkse logica uitleggen?

  1. DolleDries

   Ik niet ,misschien Gekke Kong,Spaanse Hond of Code idioot.

   1. van Urk

    Die typen mondjesmaat op DDS dat zij ieder vorm van antisemitisme uit ieders mond, schrijven of denken verafschuwen.Maar over hun afschuw tegenover islamitische antisemitisme durven zij op DDS niks onderbouwend wat over te typen of hun eigen mening hierover te gaan zeggen. Dit probleem van allochtone antisemitisme beschermen zij door op een trollerige manier het antisemitisme probleem als oorzaak af te schuiven naar de rechtse man en vooral lieden die op PVV of FvD stemmen. U kent het fenomeen wel: “Maar hullie..”. Als je antisemitisme in het algemeen wilt bestrijden dan moet men ook onder ogen willen zien dat het importeren van antisemitische volkeren geen bescherming hoeft te genieten op dat gebied en dat ook zij op een kritische manier aangepakt moeten gaan worden.

  2. Dubbele Komma

   Links en logica bestaat niet.

   Niemand kan je dat uitleggen….

   Alleen de linksmens…

   Maar die weten ook niet precies waarmee ze bezig zijn. Alleen elkaar blind napraten. Zonder enig historisch besef. Of ook maar iets ergens vanaf te weten.

   Ze verzinnen het allemaal zelf,En normaal denkende mensen die vele malen beter op de hoogte zijn moeten hun bek maar houden.

   En ga vooral niet je bezorgdheid uiten bij wat voor demonstratie dan ook, want dan komen de linkse stormgruppen wel even met stenen gooien om te argumenteren.

   De socialist is knetter en knettergek. En geilen op geweld.

 11. nienke

  Raar eigenlijk, duitsland heeft in de tweede wereldoorlog miljoenen joden vermoord en nu haalt Duitsland weer de aartsvijand van de joden bij duizenden binnen, de moslims.
  In wezen hebben ze er dus niets van geleerd.

  1. DolleDries

   Zit in hun DNA denk ik.

  2. Anton Adriaan

   Jawel. Duitsland heeft moeten leren dat nationalisme fout is. Zoals elk Europees Land na de oorlog. Daarom mochten er in Europa na de oorlog alle culturen wonen en vermengen met de oorspronkelijke bevolking, om dat nationalisme kapot te maken… Dank je wel!
   Gelukkig komen de meeste echte nationalisten nu meer voor hun mening uit dan ooit.

   1. swetsnek

    je kletst weer lekker uit je nek je moet eens leren een keer alles te lezen ,
    En niet alles als zoete koek te slikken meeloper

    1. Anton Adriaan

     Juist.
     Meeloper…
     Hoe?
     En over alles als zoete koek slikken, je moest eens op 80% van de reacties letten hier. Je lacht je kapot. Met je zoete koek.

     1. swetsnek

      Jij leest alleen maar dat wat je aan kan vallen, als je je daar zo aan ergert
      kom hier dan niet .
      Ik snap je beweegredenen niet,je hoeft echt niet alles te verdedigen.
      De club hier weet wel hoe jij denkt dat heb je al vaak genoeg aan gegeven.
      Al doe je nog zo je best, de gedachten gang alhier wordt door jou mening niet gewijzigd .
      Ik zou zeggen stop ermee en stop je energie in iets wat wel nut heeft .

   2. Ali Yas

    de Nazi’s waren wel socialisten maar geen nationalisten, anders waren ze wel binnen de grenzen van Duitsland gebleven.

 12. michelleke

  “Nog een reden om nog eens goed na te denken over wie we onze landen binnenlaten, en wie beter niet.”

  Maar misschien is dit nu juist één van de redenen waarom bepaalde groepen in onze maatschappij deze ‘gasten’ zo graag binnenhalen. Gasten die het, voorzichtig gezegd, niet zo op hebben met Joden.

  1. Dubbele Komma

   Hoef je niet over na te denken,een ieder waar moslims een hekel aan hebben zou je moeten binnenhalen,want dat is ECHT bedreigt volk.

   de islam moet je buitenhouden, dat is de doodsteek voor elk land,en volk.

   het succes van de islam is een garantie voor de toekomst.

   1400 jaar andersdenkenden uitmoorden,inclusief elkaar.

 13. Babaji538

  Het Algemeen Dagblad blinkt uit,
  in oliebollen en olieballen.
  Ik weet dat namelijk écht.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.