Gordon: "Natuurlijk stap ik niet over naar FVD!"

Geen categoriejan 28 2018, 19:00
Waar een foto op social media al (niet) goed voor is.
Het kan verkeren! Zanger Gordon kwam onlangs FVD-leider Thierry Baudet tegen. De twee heren konden het blijkbaar prima met elkaar vinden en gingen samen op de foto. Een selfie was zo gemaakt... en natuurlijk ook zo online geslingerd.
Toen de foto eenmaal online stond kreeg Gordon allemaal berichten van blije én boze mensen die dachten dat hij zich had aangesloten bij Forum voor Democratie. Uiteindelijk liepen de reacties zo uit de hand dat de zanger zich gedwongen voelde om even duidelijk te maken dat hij Baudet gewoon een "leuke vent" vindt, "meer niet."
Screen Shot 2018-01-28 at 20.00.08
Natuurlijk is het nogal triest dat zo'n man het gevoel heeft dat hij dergelijke geruchten moet ontkrachten -- want gossie, je zou maar lid zijn van een nieuwe rechtse partij. Gossiegossie, dát kan echt niet. Ik bedoel, de VVD, oké. Daar zijn ze zo verweven met de macht tegenwoordig, en zo weinig principieel. Soit. Dat mag nog. Maar FVD?! Echt niet! Op de zwarte lijst met zangers die die partij een warm hart toedragen, en snel een beetje.
Afijn, politiekcorrect Nederland hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Gordon is niet overgestapt naar FVD, hij en Baudet kwamen elkaar "toevallig" tegen, konden prima met elkaar opschieten, en besloten vervolgens een selfie te maken. That's all.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten