Joshua Livestro gaat nu ook los op zijn voormalige adjunct-hoofdredacteur Annabel Nanninga: "Standaard extreemrechts trucje"

Geen categoriejan 11 2018, 12:00
Als meneer Livestro zo doorgaat heeft hij over een week of twee iedereen met wie hij ooit heeft samengewerkt in de extreemrechtse hoek geplaatst.
Voormalig eigenaar en hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard Joshua Livestro heeft zich op Twitter weer eens van zijn meest anti-FVD kant laten zien. Toen Annabel Nanninga -- de nummer één van FVD in Amsterdam en voormalig adjunct-hoofdredacteur van Livestro's eigen Jalta.nl -- de euvele moed had om iets te twitteren over geweld tegen homo's in de hoofdstad reageerde Livestro getergd:
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/951364412140552192
Livestro beschuldigt Nanninga -- die hij weghaalde bij GeenStijl om haar adjunct-hoofdredacteur te maken van zijn nieuwe online magazine Jalta.nl -- er dus van dat zij extreemrechtse trucjes gebruikt in een poging om haar "ranzige" gedachtegoed te verbergen. Dat zou ze doen door het op quasi-bezorgde wijze op te nemen voor homo's.
Nou vinden Livestro's bazen bij NRC Handelsblad -- waar hij tegenwoordig een column heeft -- die tweet ongetwijfeld hartstikke leuk, maar iedereen die Nanninga ook maar een béétje volgt weet dat ze a) het altijd opneemt voor homoseksuelen en b) absoluut niet extreemrechts is. En ja, het is duidelijk dat Livestro dat eigenlijk ook best weet aangezien hij haar weglokte bij GeenStijl en haar de dagelijkse leiding gaf van Jalta.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten