“Groot denker uit gesubsidieerde kunstwereld” meldt zich: “Terwijl wij ‘nooit meer!’ roepen deporteert Israël Afrikaanse asielzoekers!”

Nasrdin Dchar is niet onder de indruk van de herdenking van de februaristaking.

De allochtone acteur vindt het heel leuk en aardig dat we nog steeds die ‘obsessie’ (toch, Nasrdin?) met de Tweede Wereldoorlog hebben, hoor. Echt. Daar heeft hij verder totaal geen probleem mee. Maar hypocriet is het allemaal wel. Volgens hem dan dus he?

Waarom? Nou, omdat Nederland het immigratiebeleid van Israël niet veroordeelt.

Wat? Ja, dat zegt meneer echt:

https://twitter.com/Nasrdin_Dchar/status/967746384366579713

Natuurlijk kunnen we hier alleen maar uit concluderen dat mijnheer als baby waarschijnlijk enkele malen heel hard op zijn harses is gevallen. Anders valt deze tweet totaal niet te verklaren. Nou ja, of hij is schizofreen als de neten. Dat kan natuurlijk ook.

Gelukkig lopen er politici rond in Nederland die dit soort types meteen van repliek dienen. Kom er maar in Martin Bosma:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. bifbof

  Een zool . Zou best schoenmaker kunnen worden met wat extra aandacht

 2. exxtravaganzzza

  Ze worden “gecontroleerd’ uitgezet naar Rwanda en Uganda,
  waar vluchtelingen van harte welkom zijn !
  Ook krijgen ze individueel 3500 dollar in hun zak,

  1. Kodi

   Dat is voor velen gewoon (meer dan) een jaarloon. Daar willen sommigen wel met gratis kost en inwoning voor brommen. Men moet illegalen juist van kop af aan laten merken zich geen ene illusie te hoeven koesteren om de aanzuigende werking tegen te kunnen gaan.

  1. Anna

   Dolle Dries. Waarom noemt hij Israel? Toevallig? In heel veel staten komen geen asielzoekers meer binnen zie o.a. Australië. Israël en Joden een slechte naam bezorgen met misbruik van Hologaust?

 3. Nasrani

  Weet iemand waar deze allochtoon vandaan komt?
  En of hij een dubbel paspoort heeft?
  We zijn gezegend in Nederland met dit soort onkruid.

 4. van Urk

  Wat heeft het asielbeleid van een land nou met Jodenvervolging te maken? Er zijn wel meer landen die migranten terugsturen naar land van herkomst. Zeurtwittert ie toch ook niet over?

  1. Kodi

   Hij is een Moslim, dus hij ziet Israël, een veilige toevluchtshaven voor vervolgde Joden, het liefst omgevolkt en ontjood worden.

 5. A3aan

  Het marocje vergeet te vermelden dat de afrikanen niet zo maar worden terug gestuurd. Alleen zij die naar een veilig land terug gaan krijgen een zak geld mee. Vluchtelingen die gevaar lopen mogen een asielaanvraag indienen.

  Een uitstekende procedure, zou men in Nederland ook moeten doen, helaas hebben de Nederlandse politici zwakke knietjes en laten de oren naar een kleine minderheid hangen.

 6. Bertje1234

  De tweet van bosma is helaas niet te lezen zonder twitter account, die van Nasrdin wel.
  Is de linkse censuur nu ook in Nederland van kracht?

  1. Top

   U bent net geland? Welkom op Aarde!

 7. Babaji538

  Anna Theodora Bernardina Bijleveld-Schouten, moet
  een top-wijf zijn.

  Petra Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, top-wijf.

 8. WorajaiP

  Je zou bijna denken dan Nasrin als enige geheime informatie heeft, dat Israel treinen naar kampen gaat laten rollen waar er een endloesung is voor subsahariaanse gelukszoekers…….

  Ga je ernstig, ernstig schamen, Nasrin. O nee, dat doen islamitische allochtonen niet. Altijd blijven ontkennen, leren ze op straat. Je weet toch.

 9. Bloem

  Onze huis antisemieten zijn kennelijk nog niet wakker. Normaliter onthouden ze zichzelf bij dergelijke artikelen niet van anti-Joods geluid.

  Wat Nasrdin Dchar betreft, het moge duidelijk zijn dat de geschiedenislessen op school weinig indruk op hem hebben gemaakt. 6 miljoen mensen vernietigd, 20 miljoen doden in totaal, en deze onbenul vergelijkt het met het weigeren van economische gelukszoekers.
  Ondertussen vreet ie uit de subsidieruif, die door hard werkende fatsoenlijke burgers bij elkaar is gebracht. Misschien zou het goed zijn, gezien alle excessen van de afgelopen jaren, eens te stoppen met subsidiëren van allerlei kansloze figuren en acties

  1. Kodi

   De tijd dat een Gouden Kalf Award nog echt een prijs was en deze werden uitgereikt aan echte acteurs zoals bijvoorbeeld Rijk de Gooijer ligt helaas alweer ver achter ons. Tegenwoordig moet je allochtone Moslim zijn. De Gouden Kalf Award kan tegenwoordig beter Gouden Geit Award heten.

   1. Bloem

    Die gasten hebben liever een echte geit. Met een gouden exemplaar kunnen ze geen liefde bedrijven

    1. Mart

     O nee?Zolang er achter maar een gat in zit lukt dit wel.

 10. Anna

  Hij heeft een methode gevonden om Joden te demoniseren.Intussen wil hij zichzelf op het morele hoge voetstuk plaatsen. Israel staat volkomen in haar gelijk. Afrika heeft 54 staten. Waarom gaan Afrikanen hun eigen staten met eigen cultuur en religie niet opbouwen en ontwikkelen. Afrikanen moeten het zelf gaan doen en niet de makkelijkste weg kiezen.

 11. Babaji538

  Getrouwheid is geen woord.
  Petra Hermans

 12. denk eens na

  Israel weet wel raad met zulke problemen ,de Israeliers weten dat als je de islam een vinger geeft ze je hele arm willen. We zouden een voorbeeld aan Israel moeten nemen.

 13. henk vintage

  Zou de EU ook moeten doen.

 14. Kodi

  https://twitter.com/twitter/statuses/967818420455727106

  Waarom steunt links deze ideologie?

 15. Kodi

  Don’t ever try and tell me this is normal
  https://pbs.twimg.com/media/DW7bj5fXcAECNhL.jpg

 16. Kodi

  Hoe Juliëtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel
  https://opiniez.com/2017/06/06/hoe-juliette-rot-op-5-mei-door-nasrdin-dchar-werd-geweerd-van-npo-debattafel/

  Nasrdin wilde zijn Dchar-Day niet laten ontsieren

  Posted on 6 juni 2017 17:15 door Uri van As // 0 Comments

  Onze Nationale Dodenherdenking en de viering van Bevrijdingsdag zijn steeds verder verwaterd. Het verval is zo ver voortgeschreden dat op het Vrijheidsdebat van 5 mei 2017 Juliëtte Rot – een ware voorvechtster van de vrijheid – van de debattafel werd geweerd door nationale Knuffelmarokkaan Nasrdin Dchar.

  Een reconstructie door Uri van As: van D-Day naar Dchar-Day.

  Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ uit video NPO
  D-Day
  Nadat wedijverende weermannen het tijdstip hadden bepaald, voeren in de vroege ochtenduren van een mistige, maanverlichte junidag duizenden jonge Amerikanen, Britten en Canadezen opeengepropt in landingsvaartuigen naar de stranden van Normandië. Bepakt en bezakt, iedere vezel gespannen en kotsend door de ruwe golfslag op zee, waren deze jonge helden op weg om op leven en dood strijd te leveren met een nietsontziende vijand. Een totalitair regime dat Europa had veranderd in een hel op aarde. Die ochtend begon de beslissende slag om de bevrijding van ons continent van het Nationaal Socialisme: D-Day, 6 juni 1944.

  Er zouden die dag meer dan 10.000 slachtoffers vallen in het hellevuur op de stranden en in de branding van Normandië. Offers gebracht voor onze vrijheid. Na nog eens elf maanden van intens geweld en immense opoffering werd ook ons land bevrijd. In 1945 begon Nederland met het herdenken van oorlogsslachtoffers en het vieren van de bevrijding. Het begin van een gemankeerde traditie geteisterd door ingrepen van ‘hogerhand’.

  Monument
  Het eerste oorlogsmonument dat in ons land werd onthuld draagt de naam Monument van Joodse Erkentelijkheid. Een weerzinwekkend product ontstaan door druk van ‘hogerhand’. Het handjevol Joden dat de oorlog had overleefd was door hooggeplaatsten te kennen gegeven een dankbaarheidsmonument te vervaardigen voor alle ontvangen hulp en het bouwwerk uit eigen berooide zak te bekostigen. De belediging is nog altijd te zien in de Weesperstraat in Amsterdam.

  Schaamte
  Nadat de mythe van een volk dat zich massaal heeft verzet was doorgeprikt begon de schaamte. Het volk en ‘hogerhand’ werden liever niet herinnerd aan hun collaboratie en wegkijken. Er werd gezocht naar oplossingen om de schanddaad van de verwijdering en moord op een compleet volksdeel toe te dekken en te verzachten. In 1961 werd van ‘hogerhand’ besloten om ook de slachtoffers uit andere oorlogen en conflicten te herdenken. Hoe meer mensen je herdenkt hoe minder de pijn.

  Verzoeningsdag
  Inmiddels is de 4 mei-herdenking vrijwel jodenvrij en leeft er bij ‘hogerhand’ een onbedwingbare neiging om Nederlandse SS’ers, collaborateurs en Duitse soldaten te herdenken en 4 mei te bombarderen tot verzoeningsdag. Pijnlijke herinneringen aan het eigen falen zet men liever om in Orwelliaanse lessen in hedendaagse moraal waarbij niet wordt geschroomd om dode Joden tot leven te wekken in de gedaante van moslims.

  Ook 5 mei werd geteisterd door gevoelens van schaamte. Nederland was niet bevrijd door eigen heldhaftig optreden, maar door hulp van buitenaf. En om nu ieder jaar weer te gaan juichen voor Amerikanen… Dus werd onze bevrijding om de vijf jaar gevierd. Dat was uitbundig genoeg. Nadat ’hogerhand’ in 1986 een speciaal Nationaal Comité 4 en 5 mei had ingericht om de boel, na veel gezeur, toch een beetje te regisseren werd het bevrijdingsfeest in 1990 zowaar een nationale feestdag.

  Promotiefeest
  Een vrije dag werd het niet, dat moest iedereen maar zelf zien te regelen. Wel zette het Comité zich in voor een steeds ruimere opvatting van ons bevrijdingsfeest waarbij iedereen zijn eigen invulling mag geven aan het begrippenpaar Vrijheid en Democratie. Daardoor en in combinatie met falend onderwijs weten velen niet meer wat er op 5 mei wordt gevierd. Bevrijdingsdag is veranderd in een promotiefeest voor artiesten en hoogwaardigheidsbekleders en het Comité in een organisatiebureau voor concerten, popfestivals en lezingen.

  Nasrdin Dchar
  Hoe ver we zijn afgedreven van het oorspronkelijke bevrijdingsfeest werd dit jaar weer eens pijnlijk duidelijk. Het feest ging van start met de Vrijheidslezing van de acteur Nasrdin Dchar, een geslaagde Marokkaanse Nederlander die in zijn vrije tijd graag in de rol kruipt van slachtoffer. Hij speelt het karakter met verve, kent zijn teksten van buiten en weet alle gewenste emoties exact te timen. Een godsgeschenk voor iedere TV-regisseur. Geen improvisaties. Je weet wat je aan hem hebt. Het levert Nasrdin veel uitnodigingen op aan de deugtafels van de NPO.

  De Nieuwe Joden
  In een door het Comité 4 en 5 mei, de NOS en IDTV live georganiseerd TV-programma rond zijn 5 mei-lezing mocht de Knuffelmarrokkaan van kunstminnend Nederland ten overstaan van instemmend knikkend klapvee onze minister-president schofferen, de geschiedenis vervalsen en Joden vergelijken met moslims. Dat er in Nederland geen moslims rondlopen met uit eigen zak betaalde merktekens op hun kleding, dat voor hen parken, stranden, theaters, bioscopen en restaurants vrij toegankelijk zijn en dat geen moslim in ons land hoeft te vrezen voor onteigening van huis of bedrijf laat staan voor zijn leven, laat deze in onsmakelijke vergelijkingen grossierende acteur gemakshalve onbenoemd.

  Jaren ’30
  Ook de agressieve kanten van zijn islamitische geloof en zijn geloofsgenoten zijn voor hem geen onderwerp van gesprek. Maar een duider die het heden zo graag wil vergelijken met de jaren ’30 zal ook moeten constateren dat er toen geen sprake was van door de straten schuimende Joodse jeugdbendes, criminelen en zelfmoordterroristen. En ook “de taal van toen” is allesbehalve “de taal van nu”. Ontjoodsing (wat een woordkeus) is geen de-islamisering. Wie het verschil niet begrijpt tussen vervolging om wie je bent, antisemitisme, en kritiek uiten op crimineel gedrag en de gewelddadige uitwassen van een geloof is of dom, of bewust bezig het heden en verleden op walgelijke wijze om te draaien.

  Lucratief
  Als excuus zou men kunnen aanvoeren dat het succes Nasrdin Dchar naar het hoofd is gestegen en dat hij in zijn eigen slachtofferrol is gaan geloven. Niets is minder waar. De mediagenieke boodschapper van islamitische vrede, insluiting en eenheid waakt als een leeuw over zijn lucratieve imago en sluit iedereen die zijn verhaal in de weg staat uit. De man die antisemitische rappers als Appa en politici van clubs als Nida tot zijn vriendenkring rekent duldt geen critici om zich heen.

  Juliëtte Rot
  Achter zijn masker van liefde schuilt een diepe haat. In de taal van Dchar betekent insluiting uitsluiting van andersdenkenden, is het verkondigen van een eigen mening polarisatie en het aandragen van feiten het ontmenselijken van het debat. Deze houding van Nasrdin Dchar is de reden waarom een belangrijke gast ontbrak aan de debattafel na afloop van zijn 5 mei-lezing: de politica Juliëtte Rot, de heldin van Zaanstad, de moedige voorvechtster van Vrijheid en Democratie. Juliëtte, die op 24 februari voor het eerst werd benaderd door het Comité en voor hen een 1-minute speech twitter-icon opnam, mocht niet aan de debattafel aanschuiven van de door deugend Nederland zo gevierde insluiter Nasrdin Dchar. Ook niet na herhaaldelijk aandringen van het redactieteam, zo werd Juliëtte telefonisch meegedeeld door de samensteller van het TV-programma Caroline Huber. Het in maart door de organisatie officieel bevestigde optreden van Juliëtte Rot als tafelgast werd door Nasrdin Dchar tot drie keer toe geblokkeerd en uiteindelijk door het redactieteam van het TV-programma op het laatste moment afgeblazen.

  Nieuwe gast
  Nasrdin wilde zijn Dchar-Day niet laten ontsieren door gezeur over bevriende treitervloggers. Van de samensteller van het TV-programma, Caroline Huber, krijgt Juliëtte per email te horen dat dit een onderwerp is waarvan Nasrdin Dchar vindt dat, “de emoties zo hoog oplopen, dat het heel moeilijk is om in korte tijd een gesprek te voeren dat de toon en inhoud van de discussies in de dagelijkse rubrieken en kolommen overstijgt”. Ook spreekt Nasrdin de vrees uit dat Juliëtte Rot zich niet zal houden aan de grote lijnen van het gesprek en zich te buiten zal gaan aan de waan van de dag. Een merkwaardig rijtje vooroordelen van deze grote verbinder. Want Nasrdin kent Juliëtte niet persoonlijk en neemt tijdens de productie van het programma niet de moeite haar te leren kennen. De verbinder zoekt geen contact. De opvattingen van Nasrdin over Juliëtte staan vast en zijn simpelweg niet vatbaar voor discussie. Hij eist een nieuwe gast. Het is tenslotte zijn show. Vervanging wordt op het laatste nippertje geregeld en Juliëtte afgezegd.

  Dapper
  Iedereen heeft kunnen zien dat Juliëtte Rot een bedachtzame, intelligente en dappere politica is die niet alleen over vrijheid en democratie spreekt maar er ook naar handelt. Een politica die onder alle omstandigheden beleefd blijft twitter-icon

  Een politica die haar mannetje staat. twitter-icon . Het is een betreurenswaardig teken aan de wand dat deze heldin namens het Comité 4 en 5 mei aan de kant wordt geschoven uit angst dat zij met haar liefde voor de waarheid de glans van Nasrdins leugens zou kunnen bederven.

  Schandaal
  Caroline Huber bestaat het zelfs om namens de organisatie in een e-mail van eind april gericht aan Juliëtte de hoop uit te spreken dat deze gebeurtenis “de zoektocht naar verbinding, waar we allemaal met vallen en opstaan mee bezig zijn, niet in de weg zal staan”. Het bestuur van het Comité 4 en 5 mei bij monde van bestuurslid Hans Laroes, doet er in een mail aan auteur dezes nog een schepje bovenop en zegt trots te zijn op Nasrdin Dchar en noemt onderzoek naar deze kwestie “zoeken naar een schandaal op de vierkante millimeter”.

  Het werkelijke schandaal is uiteraard dat dit Comité ieder jaar opnieuw blijk geeft niets te begrijpen van de eigen taakopvatting. Het zou het liefst op 4 mei vriend en vijand willen herdenken en Bevrijdingsdag uitroepen tot het Feest van de Verbinding. Dit bestuur schijnt niet te beseffen dat ons land juist nu moedige mensen als Juliëtte Rot hard nodig heeft.

  Bezinning
  Ook al lijkt het voor velen een eeuwigheid geleden, toch liggen er slechts 73 jaar tussen D-Day en Dchar-Day. Wij hebben geen weermannen nodig om te zien uit welke hoek de wind waait. Politieke correctheid heeft onze wereld op zijn kop gezet. Leugens worden waarheden en daders hullen zich in de mantel van hun slachtoffers. Adders worden aan borsten gekoesterd en over de nieuwe totalitaire ideologie en hun aanhangers die ons continent bedreigen mag niet gesproken worden. Wanneer komt ‘hogerhand’ tot bezinning?

  Laat de offers die op deze junidag zijn gebracht voor onze vrijheid niet voor niets zijn geweest. Hef het dolende Comité 4 en 5 mei op en vervang het door een organisatie die onze komende generaties daadwerkelijk leert te herdenken en de vrijheid die ons geschonken is oprecht te vieren.

 17. sjun

  Het doet zich aanzien dat hij met de ideologie van Mohammed opgroeide. De man van de eerste genocide op de Joden van het Arabische schiereiland.

 18. sjun

  Eentje voor de fans van Nasrdin Dchar: https://www.youtube.com/watch?v=PZHuFah0uds

 19. Ruud562

  Het moge duidelijk zijn: de zoveelste moslim in schaapskleren. Het zoveelste signaal! Het zoveelste teken!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.