Walgelijke foto’s: Indonesische sharia-politie pakt transgenders op en scheert ze midden op straat kaal

Het gaat in razend tempo bergafwaarts met Indonesië.

Het gaat lekker in Indonesië. Het islamitische land was – in het openbare leven, tenminste – altijd relatief tolerant, maar die instelling verdwijnt steeds meer en meer tegenwoordig. Tot vorig jaar had Jakarta bijvoorbeeld een christelijke goeverneur, maar toen de beste man het waagde om kritiek op de Koran te hebben, gingen boze moslims massaal de straat op om zijn aftreden en vervolging te eisen, met als gevolg dat hij zijn herverkiezing verloor en een gevangenisstraf van vijf jaar kan krijgen. Of wat dacht je van een andere christen, deze keer eentje die het waagde om in de streng-islamitische provincie Atjeh alcohol te verkopen? Hij moest dat bekopen met zweepslagen, die ook nog eens gefilmd werden.

We blijven in Atjeh. In die provincie is namelijk een heuze, officiële sharia-politie actief, die op de naleving van de strenge islamitische wetgeving moet nazien. En dat gebeurt op steeds brutere wijze. Deze week werden twaalf transgenders spontaan uit een schoonheidssalon meegesleurd, om vervolgens publiekelijk vernederd te worden. De tot vrouwen omgebouwde mannen werden naar buiten gebracht, half ontkleed en daarna door leden van het politieteam kaalgeknipt. En dat leverde zulke misselijkmakende foto’s op:

Bron foto: politie Atjeh
Bron foto: politie Atjeh

Maar dat is niet alles: vandaag zijn honderden moslims de straat opgegaan om te pleiten voor de ‘heropvoeding’ van transgenders. Vind van transgenders wat je wilt, maar iedereen kan het erover eens zijn dat deze behandeling slechts beestelijk te noemen valt. Is dat nou het Indonesië dat ooit zo gematigd was? Dit soort scenes worden – niet alleen in Atjeh – steeds meer geaccepteerd, waardoor het slechts één kan op kan gaan: in de richting van de stichting van de zoveelste streng-islamitische en vrijheidshatende staat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. exxtravaganzzza

  Er gingen ” honderden” de straat op om te pleiten voor de ‘heropvoeding’ van transgenders.
  Het land heeft 260.000.000 inwoners…
  Het lijkt erop dat ook daar de apathie bij de bevolking de grondslag is van het ‘succes’ van de islam.

  1. penis aqua di rosa

   Exxxtra, het gaat hier naar mijn mening specifiek over de provincie Atjeh, dus jouw 260miljoen slaat nergens op. Al zou het 1 op 10 zijn, is het nog te schandelijk voor woorden. Leef en laat leven, maar laat daarbij een ideologie niet de boventoon voeren.

 2. Nasrani

  Ben benieuwd wanneer hier de protesten beginnen……..

  1. hans-e-pans

   Nasrani, waar verwacht je protesten?

 3. P.Sisterons

  Zolang dat gajes in Indonesië blijft heeft de NL bevolking er gelukkig weinig last van.
  De bevolking wordt al genoeg op de proef gesteld met een zooitje doorgesnoven engnekken dat zich graag bestuurder noemt.

 4. Holland

  De islam kent geen tolerantie. Alleen volledige gelijkschakeling onder het banier van allah de satan. Eigenlijk zoals het socialisme dat ook graag wil: 100% willoze en volgzame burgers die in niets durven afwijken en over niets durven nadenken.

 5. Mark kuiper

  Kun na gaan en toen wij er de baas waren was het nog goed daar

 6. Babaji538

  Jazz, blues, hiphop en rap.
  Vader gaf het goede voorbeeld.
  Kinderen der prostitutie.

  Petra Hermans

  1. Zout

   Sodemieter op!

  2. Steve Van der Vekens

   Maar zou je je nick niet beter in Petra Hermans veranderen dan?
   Dan moet je het er niet altijd bij schrijven.

   OT: Dus moslims kunnen dan toch de straat op?
   Protesteren tegen terreur hoeft niet hoor.
   Daaraan zie je dat ze geen bal om hun gastland geven, door geen duidelijke positie in te nemen.
   Dat veroorzaakt onrust.

 7. Bloem

  Quispel en Jansen keken er naar en vonden dat het goed was

  1. Henk-Jansen

   Transgenders worden ook door fundamentele christenen en extreemrechtse neonazi’s gehaat maar jullie zijn alleen maar gefixeerd op de islam!

   1. Vit

    Ik begrijp er ook helemaal niets van. 😉

   2. Steve Van der Vekens

    Transgenders worden inderdaad ook door Christenen gehaat, dat zal je in elk cultuur wel hebben.
    Maar er is een verschil tussen ‘haten’ en het daarbij laten of ‘haten’ en de andersdenkende in kwestie van het dak te gooien.
    Wij hebben geleerd tolerant te zijn en wij hebben geleerd dat ook ‘minderheden’ gevoelens hebben net als ons. De islam heeft dat niet geleerd. De islam is dus niet compatibel met de Westerse cultuur.

 8. Hetzalwelweer

  In Engeland verdwijnen de vrouwtjes die tijdens een dartpartijtje hun schoonheid laten zien, de vrouwtjes die tijdens de F1 de bordjes dragen mogen ook niet meer. Mijn vraag is dan…..als je een Burka op je dak hebt mag het dan wel? De wereld is zo verziekt en verkankerd….laat ons met rust, wij doen wel ons eigen ding….maar dat mag niet meer, wij mogen niets meer….alles is bepaalt….en betaald…de EU is ziek, en de rest ook….maar dat mag je niet schrijven, is allemaal fake news…..

 9. sjun

  Waar islam de agenda bepaalt, komen haar vruchten aan het licht. Hoe meer Mohammedanisme, hoe meer dramdwang.

 10. Duckday

  tolerantie daar gaat men prat op Maar als je niet voldoet aan ze maken ze je kapot de hele wereld is door hun in vuur en vlam En als je ze daar op aan spreekt krijg je direct nee dat is niet ons geloof Ook in NL Amsterdam zit een tijdelijk persoon die het ook nog steeds niet geleerd heeft

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.