Australische minister van immigratie: ‘Blanke Zuid-Afrikaanse boeren worden geteisterd door geweld, hebben visum nodig van “geciviliseerd land”‘

Daar valt geen speld tussen te krijgen.

In Zuid-Afrika zijn ze weer eens woedend. De reden? De Australische minister van Immigratie Peter Dutton gaat onderzoeken of hij iets kan betekenen voor blanke boeren in Zuid-Afrika. Die worden volgens hem geteisterd door geweld en zijn massaal het slachtoffer van illegale landonteigeningen.

Dutton deed die uitspraken nadat hij een documentaire had gezien over het lot van de Boeren. Die documentaire laat er geen misverstand over bestaan dat er een nieuwe vorm van Apartheid bestaat in Zuid-Afrika. Dit maal niet gericht tegen zwarte Zuid-Afrikanen, maar tegen blanken — en dan met name tegen blanke boeren.

De minister stelt dat de Boeren een visum moeten kunnen krijgen van een “geciviliseerd lan” vanwege de “afschuwelijke omstandigheden” waar ze zich in bevinden, aldus Elsevier. “Als je de beelden bekijkt, de verhalen leest en verklaringen hoort, begrijp je de afschuwelijke situatie waarin zij verkeren. Wij hebben de mogelijkheid om sommige van deze mansen die vervolgd worden te helpen.”

Ondertussen heeft hij het ministerie van Binnenlandse Zaken al opgedragen om de mogelijkheden te onderzoeken om de Boeren een visum te verschaffen als ze daar om vragen.

Hoewel Australië een streng immigratiebeleid heeft zijn de Boeren wat Dutton betreft maar al te welkom. Niet alleen omdat ze duidelijk vervolgd worden in eigen land, maar ook omdat ze harde werkers zijn die niet op kosten van de samenleving willen leven. “We willen dat mensen die hier komen zich houden aan de wetten, integreren in onze samenleving, hard werken en niet teren op een bijstandsuitkering,” zegt hij daarover.

Natuurlijk is Zuid-Afrika nu boos. De regering laat weten dat het allemaal onzin is. “Die dreiging [tegen Boeren] bestaat helemaal niet,” stelt het land in een officiële reactie. Ja, natuurlijk, blanke boeren worden op grote schaal aangevallen en vermoord, hun land wordt onteigend, maar hé, daar is toch niets mis mee? Hadden ze maar niet in Zuid-Afrika moeten wonen ofzo! En trouwens, de nieuwe president wil niet dat die onteigening “gepaard gaat met geweld.” Nee, het land wordt de Boeren op liefdevolle wijze ontnomen. Hoe kun je daar nou tegen zijn?

Het is tekenend voor de totale gekte in Zuid-Afrika dat de huidige regering niet eens door heeft hoe ziek dit is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. denk eens na

  De blanke boeren worden massaal afgeslacht, ik heb er bij de npo nog niets van gehoord ,onze guthmenschen kijken een andere kant op,

 2. Archetype01

  plaansmoorde zijn vol aan de gang, blij dat australie hier iets aan doet, kan nederland nog wat van leren.

  je weet wel die opgeleide immigrant?
  Die gaat nu dus niet naar nederland maar naar australie als dit doorzet.

 3. Ni28

  Het zal hier wel als een positieve discriminatie ervaart worden, de zwarten jagen de blanken uit Zuid Afrika. Zuid Afrika eindelijk vrij. Zuid Afrika wordt een tweede Zimbabwe en vervalt van de economische welvaart tot een derde wereld land. De blanken hadden oorspronkelijk niets te zoeken daar maar zij hebben wel het land opgebouwd tot een moderne land. De zwarten kunnen wel mopperen maar zij gaan hun einde tegemoet want zij redden het alleen niet. De totaal verkeerde gang van zaken, een afbraak van een van de mooiste landen in de wereld. En nu een zwarte apartheid. Mooie wraak. dat wel maar zonder enige toekomst.

  1. rafi

   @Ni28: De blanken zitten even lang in Z-Afrika als de zulu’s en Xhosa. Bij de bloedrivier botsten ze op elkaar. Dus het land is even veel van de boeren als van die negerstammen.

   1. Ni28

    Oke, maar voor die tijd zaten er nog andere zwarte stammen die de blanke indringers hooguit genuttigd hebben. Van oorsprong is het wel een zwart continent. Wel door blanken opgebouwd maar dat is niet zo vreemd gezien het verschil in cultuur. In die tijd sprak men over de zwarten als over de wilden.

    1. rafi

     Als je met die ‘andere stammen’ de Hottentotten en de Bosjesmannen bedoelt, dan wil ik je erop wijzen dat hun restanten nu tot de Afrikaans sprekende kleurlingen behoren. De Hottentotten vochten zij aan zij met de Boeren mee tegen de oorlogszuchtige Xhosa, die uit het noorden naar het zuiden trokken, waar zij eerste nooit woonden. Er is dus bijna niets van hen over. De grote massa aan negers daar bestaat uit nakomelingen van negerstammen die daar voordat de Hollanders aan de Kaap arriveerden nooit woonden.

   2. tomygun

    Rafi ,
    +++

 4. EU kok

  Wat een vervelende situatie.
  De blanke boeren hebben hun gekleurde medewerkers altijd liefdevol en met respect behandeld.
  Nooit heeft een blanke boer een donkere medewerker slecht behandeld, ze iets ontnomen, er eentje in blijde verwachting gemaakt, er eentje in de waterput laten verdwijnen of wat voor kwaads dan ook.
  Een oud-oom van mij, welke in 1955 naar dat prachtige land verhuisd is, was altijd vol lof over de bij hem werkende roetmoppen, zoals hij ze liefkozend noemde.
  Echt een onbegrijpelijke situatie.
  Gelukkig hebben die blanke boeren over de rug van kleurloze mensen hun bankrekening flink gespekt, zodat ze nu eigenlijk hun eigen probleempjes kunnen oplossen.

  1. Ernst Quispel

   🙂

   1. denk eens na

    Een neger en werken gekker moet het niet worden.

    1. denk eens na

     Die negers zullen terug denken aan die goede oude tijd toen hun land nog geen derde wereld land was

     1. Ernst Quispel

      “Negers / zwarten/ negroïden hoe je ze ook wil noemen, hebben gewoon strenge leiding nodig”

      Uiteraard heeft dit gebral niets met racisme te maken.

     2. Ernst Quispel

      Ik vrees dat het niet als grapje is bedoeld, eRik.

    2. George van de linden

     Beste denk eens na,

     Negers / zwarten/ negroïden hoe je ze ook wil noemen, hebben gewoon strenge leiding nodig om op hun benen te blijven staan en dan wil ik het eens hebben over werken.
     Dit uit ervaring met verscheidene negers die ik als maat bij me had werken.
     1 Voorbeeldje van de vele: als ik b.v. naar het toilet moest of iets dergelijks en terug naar mijn werkplek liep, zag ik al van verre dat de persoon in kwestie in slaap was gevallen en dus niet het werk voortzette zolang ik op mijn werkplek was, terwijl ik hem had verteld dat hij gewoon door kon gaan waar hij mee bezig was …maar Nee, meneer was moe en in slaap gevallen .
     Echt waar/ geen NepNieuws en ook niet gelogen, zo zitten ze nu eenmaal in elkaar.

     1. eRik2017

      George + denk.
      Ik vind dit niet grappig, en tever gaan. ook al probeer je het als grapje.

  2. Nederlandse_Patriot

   Oh wow. Alweer iemand die denkt dat de blanke mensen die nu leven, moeten boeten voor daden van 100 jaar geleden. Zuid-Afrika en Rhodesie zijn beiden naar de klote gegaan omdat blanke mensen verjaagd zijn. In Zuid-Afrika worden nog steeds wekelijks blanke mensen vermoordt of verkracht in hun eigen huis. Maar ja, “muh slavernij en shiiiiit”, dus het is allemaal gerechtvaardigd. Toch?

   1. tomygun

    N,Patriot,
    Of het nu S Africa is of Nederland of enig ander land
    als links het gesloopt heeft en er is niets meer te halen
    dan vertrekken zij en net als bij een sprinkhanen plaag
    laten zij een dood land achter en gaan dan opzoek naar
    een ander doel waar nog wat te halen valt .
    Links veschild niet veel met de meeste Afro,s .

  3. sjun

   Je hebt geen enkele ervring in aansturing van een bedrijf, bent onterfd en jarenlang aan Neo-Marxismen blootgesteld?

   1. EU kok

    Ach sjun, je mag mij overal voor uitmaken, zolang maar niemand denkt dat ik u lijk, dat zou echt de grootste belediging zijn die ik zou kunnen krijgen.
    Armzalige Balkan vluchteling.

    1. robroy

     U lijkt wel sjun hahahahahaha

    2. Ni28

     “Armzalige Balkan vluchteling”? Is dat als verwijt bedoeld, Quispel?

  4. eRik2017

   Eerst hadden we Zweedse Cock, Toen Spaanse en nu EU Cock.

   Gaat de linkerzijde nu goedpraten dat misstanden met misstanden vergolden moeten worden?
   Lekker brouwsel weer. Voed aub Club Wim er niet mee, want die beginnen heel raar te reageren als ze slecht gegeten hebben.

  5. George van de linden

   Er komt een “een vervelende situatie” aan voor de negertjes als de blanke weg is uit Zuid-Afrika.
   Hier kunt u zelf invullen wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn: . . . . . . . . . . . . . . . .

  6. Gijsje

   Wat is dit voor een vreselijke moorddadige reactie. Onder het mom van vergelding mag je mensen vermoorden, verkrachten en beroven. Dit is werkelijk de ziekste reactie die ik ooit op DDS heb gelezen!
   Voor types als u is alles geoorloofd in het spelletje van onderdrukkers en onderdrukten, waarbij de vroegere onderdrukten de onderdrukkers mogen vernederen, vermoorden en verkrachten! Dit is ziek marxistisch links! Er gaan al geruchten dat de blanke boeren zich verzamelen en de krachten gaan bundelen. Ook gaan ze zich meer en meer bewapenen. Wanneer daar echt de pleuris uitbreek, gaat u zeker weer janken en de mensenrechtenkaart trekken, terwijl u deze nu moedwillig in de zak houdt. Wat begin ik hypocriet, moordzuchtig links te haten!

 5. Ritter

  Het racisme tegen blanken is groot is Zuid-Afrika ( en trouwens in meer landen in Afrika)
  ———————

  The Reality of South African Farm Murders
  https://youtu.be/WCLJRVbaMyQ

  1. EU kok

   Gelukkig hebben de blanken zich nooit schuldig gemaakt aan rassendiscriminatie.
   Apartheid kennen die blanken niet.
   Van wie zouden die kleurlingen het dan geleerd hebben?
   Wat zou in het Zuid-Afrikaans het woord voor apartheid zijn?

   1. tomygun

    eu staat voor gekken huis .
    dus de kok van het gekken huis of hij is zo gek dat
    hij in de waan leeft een kok te zijn .
    Verder je hebt de klok horen luiden maar weet niet
    waar de klepel hangt wat je neer plempt is roddel .
    Ik vermoed zelf dat je nog nooit een voet in Africa
    gehad hebt .
    De groeten aan je buurvrouw tante Syl jouw afro
    nieuws zender .

   2. eRik2017

    EU kok wat een verschrikkelijk dom verhaal sta je te verkopen. De apartheid en bestrijding daarvan is een zeer belangrijk onderdeel van onze geschiedenis.
    Het is een belangrijk proces geweest.
    Maar jij begint hier te rechtvaardigen dat de zwarte locale bevolking de hele samenleving daar weer 50 jaar mag terugzetten?
    Maak je nuttig, en ga daar bijdragen aan het begrip voor elkaar en een stabiele samenleving, ipv op je comfortabele stoel terreur van wi dan ook te rechtvaardigen.

   3. Rechtsaf

    @EU cock wat hebben jullie toch tegen blanken? ik vind jullie erg blankracistisch

    1. eRik2017

     Erger nog het is gewoon opruien.
     Ja, locale zwarte bevolking, maak je punt kenbaar met terreur als middel.

     #ontkokken

 6. Gosselaar333

  De regenboog natie zoals Mandela hem voor ogen had na de afschaffing van de apartheid. Triest

 7. rafi

  Deze nazaten van de Nederlandse stam horen HIER thuis, in Nederland! Ze spreken een variant van het Nederlands en hebben het juiste, dat is gereformeerde geloof. Ik gun hen helemaal niet aan Australie! Ze hebben niks met de Angelsaksische wereld, die hen juist naar het leven heeft gestaan. Concentratiekampen zijn geen Duitse, maar een Britse uitvinding uit de Boerenoorlogen (‘lord’ Kitchener). De nederlandse stam raakt al veel te veel mensen kwijt aan dat Zuiderland, die ex-boevenkolonie. Het kabinet Rutte moet dan ook z.s.m. zo veel mogelijk visa aan blanke Afrikaanse boeren verschaffen. In ruil voor hen moet er het extreem-linkse gespuis van GL en de PvdD en de honden van Duivels666 hiervandaan heen gaan, zodat er genoeg woonruimte voor hen ontstaat. In afwachting van de inpoldering van de Markerwaard, alwaar ze weer een boerenbedrijf kunnen beginnen. Kom op, Rutte! Haal die kansenparels hierheen!

 8. waakhond

  Ik snap niet waarom ze boos zijn.
  Ze willen toch van de blanken af???????!!!!

 9. nogmaals

  Dezelfde dds-trollen die vinden dat blanken niet thuis horen in Afrika, vinden het prima dat Europa wordt gevuld met (liefst moslim-)negers !!

 10. Babaji538

  Beste Michael Jackson, ik woon hier
  momenteel met mensen, die de pizza
  niet door de strot maar rechtstreeks in de anus,
  duwen.
  Over civilisatie, gesproken.
  Petra Hermans

 11. falschirmjager

  Het was in de jaren ,70 al heel vaak dat blanken door negers werden meer gestoken,ook toen gingen de meesten blanken naar Australië of de VS. De zwartjes werken alleen onder toezicht

 12. falschirmjager

  Het best grappige is dat als een neger iets exstra cadeau kreeg ,hij de volgende dag niet op het werk verscheen,eenvoudig omdat hij dat dan niet nodig had.Zo zitten negers in elkaar.

 13. corfo

  Ik verdenk Suffige Syl. ervan, dat zij hierin de hand heeft !!
  Geef de negroïde mens de vrijheid van handelen en hij/zij maakt er een troep van !
  Zimbabwe, Zuid-Afrika, Congo enz.

  1. Ernst Quispel

   “Geef de negroïde mens de vrijheid van handelen en hij/zij maakt er een troep van !”

   Zou de redactie hier even naar willen kijken? Deze akelige vorm van racisme kan ook DDS schaden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.