Huh? Kiesraad krijgt maar 11.000 handtekeningen voor referendum over aflosboete. Maar Henk Krol riep in februari dat hij er 100.000 had

Geen categoriemrt 26 2018, 12:00
Heeft Henk Krol zich voor de zoveelste keer verrekend?
Volgens de meest recente peilingen doet 50Plus het weer heel aardig. Inhoudelijk gezien stelt die partij natuurlijk helemaal niets voor, maar ja, ouderen worden steevast genegeerd door de andere partijen. Dan liever maar naar de amateur Krol dan bij een partij waar je er totaal niet toe doet.
Best begrijpelijk, maar ik word er onderhand toch een beetje moe van dat Krol er maar op los blijft blunderen. Meneer riep in februari dat zijn partij op dat moment zo'n 100.000 handtekeningen verzameld had voor een raadgevend referendum over de afschaffing van de wet-Hillen. Oftewel: de aflosboete.
"Sinds de discussie vorige week van start ging zien we het aantal nieuwe steunverklaringen afnemen," klaagde hij toen. Maar ze hadden er toch al iets van 100.000. "We zijn druk bezig om iedereen te beantwoorden, want heeft absoluut zin om het te steunen," voegde hij daar aan toe.
Of niet, natuurlijk. Want de Kiesraad heeft laten weten dat 50Plus maar een magere 11.000 handtekeningen heeft gegeven. Wut?
https://twitter.com/PieterOmtzigt/status/978186320274182144
Dit is echt ongelooflijk. Henk Krol kan écht niet tellen. Nou ja, dát of hij verzint gewoon dingen als hem dat uitkomt.
Zo blijkt maar weer dat het weliswaar hartstikke leuk is dat ouderen het gevoel hebben dat ze een partij hebben die hún belangen vertegenwoordigt, maar dat ze als puntje bij paaltje komt drie keer niets aan Krol hebben. Wát een amateur zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten