Misselijk GroenLinks probeerde aanranding stagiaire door woordvoerder met mantel der liefde te bedekken

Geen categoriemrt 15 2018, 8:00
Bij een linkse, politiekcorrecte, zogenaamd feministische partij? Dat zal toch niet?!
De MeToo-beweging heeft de Tweede Kamer dan eindelijk bereikt. En niet via die vreselijke, vrouw-onvriendelijke rechtse partijen, maar via... GroenLinks. Dat is dus die quasi-feministische partij die ons continu vertelt dat wij immoreel zijn:

MeToo heeft de Tweede Kamer bereikt. Een woordvoerder van de GroenLinks-fractie wordt ontslagen, nadat een stagiaire in december bij de partij kwam melden dat ze is aangerand. In eerste instantie gunde de beweging van Jesse Klaver de woordvoerder nog een ’tweede kans’. Later werd er alsnog een einde aan zijn dienstverband gemaakt.

Het ging allemaal mis na het GroenLinks-kerstdiner. Natuurlijk vraag je je af waarom zo'n anti-christelijke partij een dergelijk diner organiseert, maar dat geheel terzijde.
Tijdens dat diner had iedereen het hartstikke gezellig. Nadien ging de stagiaire samen met enkele collega's én de woordvoerder nog even ergens iets drinken. Helaas voor haar werd het toen wel erg laat. Er reden geen treinen meer. Geen probleem, zei de woordvoerder, de stagiaire kon wel bij hem slapen.
Uhu.
Tijdens de wandeling naar zijn huis probeerde hij de stagiaire vervolgens aan te raken en te kussen. Dit terwijl de jonge vrouw al meteen duidelijk maakte dat ze daar geen zin in had. Doordat de man haar steeds lastigviel raakte de stagiaire later in paniek. Dat werd nog erger toen ze ontdekte dat ze haar tas kwijt was.
En juist op dat moment koos de woordvoerder ervoor om de vrouw aan haar lot over te laten. Hij ging lekker in zijn eentje naar huis, de arme stagiaire stond moederziel alleen midden in Den Haag, zonder tas, en dus zonder geld.
Dat is natuurlijk vreselijk, maar het wordt nóg erger. Toen GroenLinks geconfronteerd werd met de bewijzen -- onder meer app-berichten -- gaf de partij de woordvoerder een tweede kans omdat hij "berouw heeft getoond" en zei "heel veel spijt te hebben." Ja, dat lees je goed. Hij huilde even krokodillentranen en werd toen maar vergeven.
Uiteindelijk besloot de partij hem dan toch maar te ontslaan omdat de GroenLinksers bij nader inzien beseften dat 'een officiële waarschuwing' toch niet echt zwaar genoeg was als straf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten