Misdadig Palestijns Hamas gebruikt kinderen als menselijk schild bij rellen aan grens met Israël

Hamas zoekt een nieuwe confrontatie met Israël, maar gebruikt daarbij de aloude middelen: zet vooral heel veel burgers in, en vooral kinderen, zodat als er slachtoffers vallen bij al het agressieve gedonderjaag Israël een extra erge boeman lijkt.

Nu de oorlogstrom weer klinkt in de Gazastrook, beginnen de eerste anti-Israëlberichten alweer binnen te sijpelen. Neem bijvoorbeeld DENK, wiens jongerentak gisteren al durfde te spreken van “etnische zuivering“. En dan gaat het niet om Joden in Frankrijk, maar om Palestijnen op de Gazastrook. Hamas heeft daarmee hun eerste PR-succes in deze nieuwe strijd met Israël alweer te pakken: de usual suspects klagen alweer over zogenaamd buitensporig gedrag van de Israëlische staat.

Maar wie een betere blik werpt op het gezelschap dat gistermiddag stond te demonstreren, te rollen en stenen te gooien bij de grens tussen Gaza en Israël ziet dat de enige Joodse staat ter wereld helemaal niets verweten kan worden. De Israëlische soldaten treden alleen op als het echt niet anders kan, terwijl hordes boze Palestijnen hen blijven belagen met haatdragende leuzes en stenen, terwijl op meerdere plekken brand wordt gesticht.

De door Hamas opgestookte meute had bovendien wederom dankbaar gebruik gemaakt van de gangbare tactiek: stop vooral zoveel mogelijk vrouwen en kinderen tussen de agressieve actievoerders. Kennelijk om ze het “goede voorbeeld” te tonen: geweld plegen op Israël. Maar ook om een sinistere reden: als Israël genoodzaakt zou worden (en het doel van dit soort acties is om Israël te provoceren) om in te grijpen, dan kan het haast niet anders of er vallen ook burgerdoden. Logisch: Hamas heeft hen in de line of fire geplaatst.

En de bondgenoten van de terroristen hebben dan weer een mooie agitprop te pakken: Israël vermoordt kinderen. Schande! Bevrijd Palestina.

Zo gaat het iedere keer. En ook nu weer. Telkens weer.

Wie o wie is er uiteindelijk in staat om een einde te brengen aan deze plaag die luister naar de naam: Palestijnse terrorisme? Aan de lieden die hun eigen kinderen opofferen voor wat bloederige memes op Twitter en ranzige plaatjes in linkse magazines in Europa? Nou? Wie het weet, mag het zeggen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Ritter

  Kinderen inzetten is de gebruikelijke tactiek van Hamas. Dat is ook gebeurt tijdens de Gaza oorlog.

  En als er wat met het kind gebeurt krijgt Israël de schuld………..zo worden kinderen dus ingezet voor propaganda doeleinden van Hamas.
  ——–
  Het nieuwe leger van kinderen van Hamas
  https://brabosh.com/2015/02/20/pqpct-aiq-2/

 2. denk eens na

  Arabieren zijn een volk van geweld , in de jaren 70 noemde ze het midden oosten al het kruitvat , letterlijk en figuurlijk een explosief volkje

 3. Ni28

  Menselijke schilden zijn toch een gewoon verschijnsel in de islamitische oorlogen. Niet echt dapper maar laf. Dan kunnen zij samen met de linkse politiek roepen dat de Joden kinderen vermoorden.

  1. 75

   Het mes snijdt zoo aan twee kanten, aardige propaganda en het lost gelijk een beetje van de overbevolking op. En ze kunnen doen waar ze goed in zijn gewoon weer nieuwe kinderen maken.

 4. Ritter

  Wie zijn de ‘B’alestijnen? Het fantasmatische verhaal van een uitgevonden volk

  “Dus ja, wat met de Palestijnen? De fantasieën over Kanaänieten en Filistijnen zijn precies dat, met die volkeren die eeuwen voor het begin van de jaartelling zijn verdwenen.

  Vóór het midden van de jaren zestig identificeerden de Arabieren van Palestina zich niet eens als een afzonderlijk volk, omdat ze zichzelf beschouwden als deel van de grotere Arabische natie.

  Na het uiteenvallen van het Ottomaanse rijk voerde het Palestijnse Arabische leiderschap aan dat de delen van het rijk die het Palestijnse mandaat zouden worden, feitelijk ‘Zuid-Syrië’ waren, zonder enige unieke politieke identiteit.

  De Palestijnse Arabieren zelf hadden geen unieke taal of religie en hun oorsprong was meervoudig. Hoewel sommigen waarschijnlijk afstamden van inheemse Joden of van de oorspronkelijke Arabische veroveraars van Palestina uit de 7de eeuw, kwamen veel Arabische clans pas veel later toe.”

  https://brabosh.com/2018/03/31/pqpct-hih/

 5. Babaji538

  Namens ons huidig kabinet, voltrekt zich nu,
  wereldwijd, een hele malaise, conform degene
  die nooit, het Licht in de ogen van een kind, zagen.

  Het is hen allen, geheel onbekend.

  Petra Hermans

  1. Steve Van der Vekens

   Onze kinderen zullen in een multicultureel gedrocht leven, wat eigenlijk vreselijk is. Wij hebben onze toekomstige kinderen wat aangedaan. Dankzij links, dat de gelden van de zuinige lagere spaarzame klasse opsoepeert en hen daarbij vierkant uitlacht vanwege de duidelijk voelbare machteloosheid, maar het toneelstukje is gedaan en ik hoop dat iedereen van links, die zich bezig houdt met het organiseren van tegenbetogingen verdelgd wordt met insecticide als de kakkerlakken dat het zijn.

 6. Rosasolis

  Dit “Palestijnse Lente” agressie tegen Israel verbaast mij niet. Tijdens de Kerstdagen was het veel te rustig met Hamas. Dus hebben zij gekozen om de begin van de Joodse Pasen
  en de Christelijke Goede Vrijdag om Israel aan te vallen. Het allerlaagste daad van deze Jihadist/Palestijnen is vrouwen en kinderen tussen de vechters te zetten. Vandaag was er in Trouw een foto van een overleden, geschoten jongen van 16 die werd op een houten plank weggevoerd door de jihadisten…Als zij maar Int. aandacht krijgen door levens op te offeren.

 7. Bloem

  Zelfs arabieren haten de palestijnen. Het is oorlogzuchtig volk zonder geweten. Alleen linkse idioten willen hen nog in bescherming nemen

 8. HW

  Wat wil ook met die verstokte ouwe garde van HAMAS. Zij willen zo lang mogelijk op deze aardbol rondlopen. Volgevreten en luxe.
  Kun je zien, dat alleen idioten en kinderen in sprookjes geloven, want verstandige mensen staan echt niet vooraan.
  Zij willen geen 72 maagden, want ze weten dat die op hen niet zitten te wachten, trouwens de rest komt ook niet in aanmerking.

  Gewoon een lap erom en zand erop, want meer blijft er niet over.

 9. Guus Geluk

  Arme kinderen.

  1. Nasrani

   Tja, ook weer islam.

 10. Pedrito

  Paestijnen zijn gewoon enorme lafbekken. Ga als volwassenen zelf eens fysiek tekeer tegen Israël i.p.v. het inzetten van kinderen. Maar ja klooien met kinderen is een soort basis in het daar gebezigde geloofstype.

  1. corfo

   @ Pedrito.
   Inderdaad, veel moed zit er niet in dat laffe volkje.
   Precies als de twee islamieten die in Parijs een Joodse dame van 85 jaar oud vermoordden.
   Óók dát getuigde toch wel van een ongelooflijke moed !! (cynisch)

 11. Nasrani

  In een door de islam geregeerde samenleving ( alleen moslims behoren daartoe, de rest is uitschot) kun je dit soort weerzinwekkend misbruik van kindern verwachten. Het doel heiligt bij de islam namelijk de middelen.

 12. George van de linden

  Mevrouw Ingrid Kaag ,kijkt u even mee naar uw vredelievende, beschaafde Palestijnse vrienden waar u ons belastinggeld aan spendeert!!

  1. van Urk

   Mevrouw Kaag let op…Palestijnen zijn ook nog stiekem voor Rusland. Dus niet oke! 😉 https://www.ad.nl/buitenland/palestijnse-president-abbas-was-kgb-agent-jaren-80~a62dff4e/

 13. Gerlos

  Te triest voor woorden wat deze Hamas idioten uitvoeren. Ik vraag mij af wat Allah hier van vindt als hij al hierboven aanwezig is. Heb mijn grote twijfels.

 14. Ernst Quispel

  Het aantal kinderen dat hierbij om het leven zal komen zal het bij benadering niet kunnen halen bij het aantal kinderen dat Israel heeft doodgebombardeerd en doodgeschoten.

  1. corfo

   @ Kwispel.
   Oh Here me tiet, Kwispeltje kan het niet laten, onze huis-antisemiet.
   Je wordt per dag idioter, Kwispel; neem nu maar je pilletje of ga z.s.m. terug naar jouw psychiatrische inrichting. Vieze Jodenhater.

  2. Ni28

   En jij ontkent ook de Holocaust, toch?

  3. van Urk

   Quispel bedoelt zeker die dode kinderen die op verschillende plekken naar toe gebracht worden waar net een bom is gevallen. Op die manier lijkt het dodental aan kinderen hoger dan ze eigenlijk zijn. Zo zijn er met hulp van de media nog meer zaken die misbruikt worden om Palestijnse propagandapunten mee te scoren. http://www.israel-palestina.info/actueel/2012/11/23/de-media-over-de-doden-in-het-gaza-conflict/

   1. Floris

    Imbecielen als Quispel trappen overal in. En de haatbaarden maar lachen.

 15. A3aan

  Gossie Mevrouw Kaag, fijn hè. Ik bedoel zo’n protest met zo veel, vredelievende, mensen zo lang protesteren, dat moet toch wat kosten. Vervoer eten drinken, toch héél fijn dat u even snel 13 miljoen eurootjes Nederlands belastinggeld voor die lieve niets kwaad in de zin hebbende protesterenden hebt overgemaakt.

  Wél jammer dat de dikke volgevreten leiders, zij zullen ongetwijfeld een goede besteding voor die 13 miljoen Euro hebben gevonden bommetje hier raketje daar, achteraan tussen de burgerbevolking een veilig plekje hebben om de vóór hun staande, niets met de politiek van doen hebbende kinderen, op te hitsen.

 16. nienke

  Wat een walgelijk beestachtige manier om deze kinderen zo te behandelen en dat krijgt geld van Nederland?????
  Wat is Nederland ziek geworden om deze woestijn ratten geld te geven.
  Trump heeft gelijk, geen cent naar deze moordenaars.

 17. Floris

  Lang geleden zei Golda Meir: “Als de Palestijnen evenveel van hun kinderen gaan houden als ze ons haten, dan komt de vrede.”

  Er is nog steeds niets veranderd aan de immoraliteit van de Palestijnen en dat zal niet gebeuren ook.

 18. Ritter

  Terugkeer Mars: Zeker 10 van de 16 doden waren leden van terreurorganisaties

  Het Israëlisch leger publiceert lijst met namen en posities van mannen die werden doodgeschoten tijdens het geweld aan het veiligheidshekken; Hamas erkent dat vijf van hen gewapende mannen waren van de militaire vleugel.

  De Israëlische militairen identificeerden zaterdagavond 10 van de 16 mensen die werden gedood tijdens gewelddadige protesten langs de veiligheidsafsluiting van Gaza als leden van Palestijnse terroristische groeperingen, en publiceerden een lijst met hun namen en posities in de organisaties.

  Volgens de Israel Defense Forces (Arabische link) waren acht van de gedode mannen leden van Hamas, die de Gazastrook regeert. Een diende in de al-Aqsa Martelaren Brigades en de andere was aangesloten bij de ‘wereldwijde jihad’, zei hij, blijkbaar verwijzend naar een van de salafistische groepen in Gaza.

  https://brabosh.com/2018/04/01/pqpct-_iiv-2/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.