Schaamteloze Penthouse Pechtold: 'Ik maak mij zorgen op dit moment over de woningmarkt'

Geen categoriemrt 21 2018, 8:00
Ja he?
Het was me gisteren wat tijdens het Nederland Kiest debat inzake de gemeenteraadsverkiezingen. Alle landelijke fractieleiders gingen hard met elkaar in debat. De reden daarvoor is iedereen een raadsel. Het gaat vandaag immers om de vraag hoe de gemeenteraad eruit zal zien, niet de Tweede Kamer.
Maar goed, blijkbaar doet dat er tegenwoordig niet meer toe. En dus konden we gisteravond zien hoe de fractieleiders elkaar de maat namen.
Normaal gesproken zou ik niet zo snel een video online zetten van Alexander Pechtold -- niet eentje waarin niemand hem tegenspreek, tenminste -- maar deze is te goed om aan mij voorbij te laten gaan. Tijdens het debat liet de D66'er namelijk weten dat hij zich tegenwoordig eerst en vooral zorgen maakt om... de woningmarkt.
https://twitter.com/HansAckerNY/status/976191143586263040
Is dat waarom je gratis en voor niets dat mooie penthouse in Scheveningen accepteerde van de Canadese oud-ambassadeur, Alex? Je dacht dat dit de lokale woningmarkt misschien een boost zou geven? Heel vriendelijk van je! Je buren -- ik heb het dus over de buren van je omkoopneukhut -- zullen je dankbaar zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten