VIDEO Nederlands meisje verovert sociale media door ‘peace’ signaal in internationale voetbalwedstrijd

De Nederlanders zijn er toch nog goed vanaf gekomen in de voetbalwereld door een gebaar dat een Nederlands meisje maakte voordat de wedstrijd tussen Nederland en Engeland begon. Het was voor de rest een rukwedstrijd, maar goed, daar kunnen we niets verder over zeggen na dit schattige filmpje.

 

Daar gaat die!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. netwat

  Het is eigenlijk gewoon een nietszeggend gebaar, want ik kan me niet voorstellen dat dit meisje de echte betekenis weet van dit gebaar aangezien ze ook nog eens haar tong uitsteekt. Bij mij komt het meer gek aan stekerig over. Snotneus.

 2. Babaji538

  Het raakt me niet.
  Dit soort flauwekul.
  Petra Hermans

 3. Anton Adriaan

  Grappig, want ik zie geen “peace” signaal. (Waarschijnlijk doelde Lars Benthin op het ‘victory’ handgebaar.)
  Wel zie ik een meisje het bekende Britse “f*ck/piss off” gebaar maken, hier in Nederland bekend als de middelvinger!

 4. sjun

  Het meisje had kennelijk beter door dan de heren op het veld dat de gelegenheid zich leende om indruk achter te laten. Gezien de leeftijd van het kind kan natuurlijk geen weloverwogen signalering of culturele duiding verwacht worden. Ondanks de tamme indruk stond het achterin stukken beter dan voorheen en kan de wedstrijd van maandag een advertentie worden om weer eens voor Oranje te gaan zitten na jaren van overschatting.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.