Walgelijke, hypocriete, misselijk makende Pechtold: “Forum voor Democratie valt mijn kinderen lastig en is gevaarlijker dan Wilders!”

De partij zou zijn kinderen proberen te volgen… op Instagram. Oh, dat is wel heel gevaarlijk zeg!

Alexander Pechtold heeft weer eens iets te klagen over Forum voor Democratie. De leider van Dictatuur66 beweert dat de partij zijn kinderen probeert te volgen op Instagram. Dat bericht WNL. Tijdens WNL Op Zondag, dat vanavond om 23:15 uur wordt uitgezonden, zal hij zeggen:

“Ik krijg van mijn kinderen van 13 en 14 jaar te horen dat Forum voor Democratie hen wil volgen op Instagram. Je moet echt je best doen om mijn kinderen te vinden want hun achternaam staat er niet bij. Dat vind ik een rare interesse. Jongens, als je wat met mij hebt zoek mij op, maar blijf even van de kinderen af! Waar zijn ze mee bezig?”

Natuurlijk vraag je je dan af hoeveel mensen het officiële account van Forum voor Democratie eigenlijk volgt? 30 mensen? 40 misschien? 50 dan? Nou nee: 5.835 (op het moment van schrijven). Dat gaat dus hard naar de 6.000.

Maar hoe komt zo’n partij erop om zoveel mensen te volgen? Nou, Instagram heeft net als Twitter een handige functie waarbij mensen worden gesuggereerd op basis van de mensen die je al volgt. Aangezien FVD een politieke partij is zullen die suggesties dus vooral bestaan uit mensen met een politieke achtergrond. Politici, activisten en… jawel, kinderen van politici. Dat zou verklaren waarom FVD op de ‘volg-knop’ gedrukt heeft bij zijn kinderen. Ook is het mogelijk dat de kinderen zélf het account van FVD af en toe bekijken (en posts liken) waardoor het nóg logischer wordt voor FVD om hen te volgen.

Natuurlijk is de kans groot dat de mensen achter het account niet eens wisten dat het Pechtolds kinderen waren, juist omdat ze hun achternaam er niet bij vermelden. Deden ze dat wel dan zou FVD naar alle waarschijnlijk juist hard wegrennen en de twee automatisch blokkeren. Want laten we wel wezen, met Pechtolders wil een normaal mens niets te maken hebben.

(Of mag je dat ook niet zeggen omdat het zijn kinderen betreft? Nou, goed nieuws: ik heb niets tegen de kids, maar wel alles tegen hun pa. Dat is een monster van een vent. En als er ook maar een klein beetje iets van een kans is dat ik per ongeluk een foto van hem te zien zal krijgen op Instagram wil ik dat ten koste van alles voorkomen. FVD-social media-accountmanagers zullen daar net zo over denken.)

Dat was dus al triest genoeg van Pechtold, maar vervolgens maakte hij het nog bonter tijdens het interview. Hij zou namelijk ook het volgende gezegd hebben (en niemand die er ook maar een beetje aan twijfelt dat dit soort teksten uit zijn mond kunnen komen, de man is werkelijk van elke moraal gespeend):

“Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn.”

Het gekke is: ik vind Pechtold de gevaarlijkste man van Nederland, en zijn partijgenoot Kajsa Ollongren is juist weer de gevaarlijkste vrouw. Helaas waren “we” bij hém te laat. “We” lieten hem leider van D66 worden, waarna hij die partij van een voorvechter van democratisering veranderde in een partij van, voor en door verbitterde dictators-in-spé.

Gelukkig is Forum voor Democratie bepaald niet op zijn mondje gevallen. De partij sloeg dan ook meteen terug. Op Twitter, natuurlijk. “Nu D66 steeds sneller zakt in de peilingen,” stelt de partij, “begint desperate Alexander Pechtold z’n kinderen erbij te slepen. Als je vader zich de hele dag opwindt over FVD is het niet zo gek dat je op FVD Instagram gaat kijken, zeker als die 2x zoveel volgers heeft als D66.”

Zo. Die kan Pechtold in zijn — ongetwijfeld met modder en poep besmeurde — zak steken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

119 reacties

 1. DolleDries

  Hitler maakt ook films met kindertjes dat sloeg. best aan hij kwam als een lieve opa over.
  Deze man is gek geworden en probeert zijn verdachte corruptie van het Penthouse en de racistische uitspraak richting de Russen te verdoezelen door in de slachtofferrol te gaan zitten,wat een lafbek Bah.
  Penthouse je bent 100 keer erger dan Baudet en Wilders samen

 2. ayreonaut

  Handig hè die sleepwet?

  1. Rechtsaf

   @ayreonaut hier zie je wat het inleveren van privacy kan doen.

   1. Pit

    @Rechtsaf: Perte Penthouse Pechtold is dé initiator van de sleepnetwet en steunt het gedrocht met al zijn regeringsmacht. GeeStijl heeft daar een stukje over geschreven:

    De zittende macht beschikt over steeds meer informatie. Niet alleen handig om terroristen te stoppen, maar ook om de oppositie of journalisten minutieus in kaart te brengen. Dissidenten en klokkenluiders zijn nooit echt anoniem. Klokkenluiders hoeven niet gevangen genomen te worden, of te worden gedood, maar op tijd voor gek worden verklaard is genoeg. Journalisten die hun scoop kapot zien gaan door een snelle en gunstigere publicatie bij de concurrent. Of tijdig wegstoppen bij een notaris. Juist omdat de staat over alle informatie beschikt, kan het allemaal subtiel.

 3. Justus Maximus

  Nare man die Pechtold. Dat behoeft geen verdere uitleg, lijkt mij.

 4. Rechtsaf

  Zou het zo kunnen zijn dat Pechhol’s kinderen zelf de site volgen?
  Pechholt valt mijn kinderen ook lastig met het schrappen van hun privacy en verplichte donorregistratie.
  Sterker nog, tegenwoordig met feesboek, die elke handeling volgt, en alles koppelt met watsep, hier zie je het begin van privacyschending en ondertussen geeft de d666 iets/iemand de schuld terwijl de bron niet aangepakt wordt..

 5. DolleDries

  Ik zou zeggen aangifte drie tegen Prethouse.

 6. A3aan

  Een aanval over de ruggen van je kinderen, hoe diep ben je dan gezonken !

  1. Ernst Quispel

   Nee, die aanval is tegen zijn kinderen. Vind je dat oké?

   1. Rechtsaf

    @ernst links gepeupel

    1. corfo

     @ Rechtsaf.
     Juist !
     Kwispeltje is de meest miezerige figuur op dit forum, maar dat wist u al wel, denk ik ? Een aardworm is qua intellect meer ontwikkeld dan keeshondje Kwispel.
     DFTT !!

   2. A3aan

    Ach, heb ik zeker de post niet goed gelezen, kunt u mij dan vertellen wie, wanneer, hoe en waarom iets of iemand de kinderen van penthouspechie, zonder vermelding van de familienaam, wilde “volgen”?

   3. buitenbeentje

    Hé allesweter, lees je eens in over algoritmes, in plaats van hier stom te bazelen.

    1. david1veenstra

     En dat is jouw sluitend bewijs? Niet van die moeilijk woorden gebruiken.

     1. buitenbeentje

      Het internet is vergeven van algoritmes, instructies die (in dit geval) surfgedrag bekijken en daarop gericht reclame maken voor een product waar de surfer schijnbaar interesse in heeft. Zo werkt b.v. Google en zo werkt Instagram ook, tenzij je al die trackers blokkeert. Waarschijnlijk is FvD niet eens op de hoogte van het feit dat bepaalde mensen gericht gevolgd worden n.a.v. hun zoekgedrag.

      Deze pagina heeft bijvoorbeeld al 7 hits bij Ghostery, een programma dat trackers kan blokkeren.

   4. Top

    Blablabla! Blaaskaak! Trol!

    1. Pit

     +1

   5. HW

    En jij gelooft Penthouse Pechtold op zijn woord.
    Hij is een copie van Rubben Pineukio Rutte.
    Met liegen en bedriegen kom je een heel eind in Nederland, vooral als je naïevelingen als Ernst Quispelstaartje in de gelederen hebt.

   6. lanex

    Welke aanval precies?

   7. sjun

    Vooralsnog gaat het om een zonder bewijs door Pechtold rondgetetterde beschuldiging.

 7. cmsuijkerbuijk

  Begon ene Diederik Samsom tijdens verkiezingstijd ook niet over zijn kinderen, m.n. zijn dochtertje? Het is (politiek) slecht met hem afgelopen!
  Begin van het einde? (Deo volente)

  1. DolleDries

   Die ging nog scheiden voor jong donsje na zijn promotie filmpje..Penthouse is al gescheiden voor een jong donsje.
   Alle twee lieten ze de vrouw zitten met hun kindertjes

 8. Weethetbeter

  Over demoniseren gesproken, die persoonlijke vete van de DDS begint wel op te vallen.

  1. Farn

   Dus je mag niet meer reageren op nieuws ???? Wij kunnen er toch niks aan doen dat die pechsnobbel zovaak met z’n kop bij jan en alleman aan schuift om z’n onzin te verkondigen.

 9. Ben Zine

  “Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn.”

  Ik vind dat Pechtold hier echt over een grens heen gaat, dit is absoluut onacceptabel. Zeker na de moord op Pim is deze uitspraak onverteerbaar. Pechtold is een psychopaat, koud en gewetenloos. Wat een vuile oproerkraaier, ik heb er gewoon geen woorden voor. Hoe krijgt ie deze woorden uit z’n hondsbrutale bek…

  1. ayreonaut

   De vraag is, wie bedoelt hij met WE?

  2. loes530

   Mee eens Ben Zine

  3. J.C.

   @Ben Zine

   “Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn.”

   Ik zou hopen dat Wilders aangifte doet van smaad en laster naar aanleiding van deze uitspraak. Pechtold (en anderen) zal (zullen) steeds verder gaan in deze demoniserende toon, nu het OM het niet aangedurfd heeft om Ollongren (ook .66, voorheen D66) te vervolgen wegens smaad jegens Thierry Baudet (FvD). Hetgeen mij absurd lijkt als ik zie dat de heer Wilders wel bloedfanatiek door het OM is vervolgd voor minder.

 10. RobertMarsman

  Waar hebben we nog over? De politiek wordt met de dag meer en meer een poppenkast. Het gaat tegenwoordig meer over persoonlijke fitties die ze uitvechten op internet als om besturen en problemen oplossen.

  Helaas doet ook het Forum mee aan deze gekte.

 11. Ben Zine

  Pechtold is gewoon een ordinaire schreeuwerige proleet. Met z’n demoniserende gebash richting Wilders en nu Baudet, hoort ie in de kroeg maar niet in de tweede kamer. Echt niveau nul.

 12. Mark kuiper

  Bekijk het ook van de positieve kant misschien zij arrogander pechtolds kinderen FVD aanhanger

  1. david1veenstra

   Dat gun ik papa toch zó !

 13. DolleDries

  Wat moeten kinderen van 13 en 14 jaar op zo forum.
  Ik krijg de indruk dat die zelf onder trol namen er zat

 14. DolleDries

  Penthouse we waren bij Wilders te laat .Zou hij bedoelen dat ze bij P:F. op tijd waren
  Wat een gevaarlijke bedreigende uitspraak.

  1. Ben Zine

   Goede vraag… Het is inderdaad een buitengewoon verontrustende uitspraak van onze penthouse ritselaar. Hij zou hier nader over moeten worden gehoord. Ik denk dat deze uitspraak nog wel een staartje gaat krijgen, deze goedkope patjepeeër gaat gewoon te ver. Ik hoop dat er kamervragen over zullen worden gesteld.

 15. Florissa

  Wat klopt bij deze vuile luis is dat hij ergens met een smerige deal een Penthouse heeft aan overgehouden, een onderkruiper , en een oplichter is , en de rest wat hij verspreid is Nepnieuws .

 16. Koos sssss

  Wat mij vooral zorgen baart, is dat die mislukte grap van moeder natuur ook nog nageslacht blijkt te hebben. Zo komen we dus nooit van die Pechtold-kwaal af.

  1. Steve Van der Vekens

   Alles nuken, nu het nog kan.

 17. Jetske

  RobertMarsman heeft gelijk.
  Verstandige mensen zouden hier niet op moeten reageren en inderdaad FvD lokt heel veel zelf uit!

 18. sjun

  1. Bon-vivant

   Je zou toch inderdaad verwachten dat Pechtold op elk bericht van dutchfreepress gaat reageren. Heel merkwaardig dus.

 19. Bon-vivant

  Ik ga straks eerst even zelf naar WNL op zondag kijken voor ik mij een oordeel aanmatig. Wat hier allemaal geroepen wordt is vrij bizar.

 20. Bon-vivant

  Merkwaardig trouwens, dat onze DDS-journalist de uitzending al gezien heeft.

 21. Ernst Quispel

  Pechtold een ‘monster van een vent’ noemen moeten we uiteraard niet als demonisering opvatten. Het betreft genuanceerde politiek-inhoudelijke kritiek.

  😉

  1. Top

   Blablabla! Blaaskaak! Trol!

   1. Pit

    +1

 22. EllyD18

  Gevaarlijke Partij die D66.

 23. DolleDries

  Waarom zouden ze dat doen bij het FvD? Een paar X66 mollen? Ze zijn helemaal doorgeslagen bij de X66, zeer ongeloofwaardig en abject zo’n aantijging!

  Voordat je met zo’n aantijging komt MOET je wel echt ONDERBOUWD BEWIJS hebben!!! Anders ben je een walgelijk ventje!!!
  Zou het misschien kunnen dat z’n kinderen zelf op FvD op Instagram zijn wezen kijken en een automatische reactie hebben gekregen (zeer voor de hand liggend)? Wat een pannenkoek ben je dan als dat niet snapt en op onze nationale TV gaat zitten bazelen en verdachtmakingen gaat zitten spuien.

  Dit moet tot de bodem worden uitgezocht.
  Of degene die dit binnen het FvD aantoonbaar heeft gedaan wordt geroyeerd inclusief de opdrachtgevers of Penthouse treedt per direct af en wordt strafrechterlijk vervolgd vanwege ongefundeerde laster en smaad van het laagste niveau!
  O ja, de bewijslast ligt in deze bij Penthouse, want die beschuldigt het FvD dus graag binnen 1 week met keihard en sluitend bewijs komen en anders blijft enkel optie twee over.

 24. Bon-vivant

  “Zo. Die kan Pechtold in zijn — ongetwijfeld met modder en poep besmeurde — zak steken.”
  Ik hou wel van de fijnbesnaarde DDS-journalistiek.

  1. Ernst Quispel

   .. en met demonisering heeft het absoluut niets te maken.

 25. Dragonmaster969

  ga WNL niet kijken want als ik die kop van Pechthold zie krijg ik al braakneigingen.
  als ik hem daarbij bovendien hoor is het te laat en komt mijn eten van de afgelopen 3 weken er helemaal uit. ergste is nog : een kameraad van mij is fervent D66 aanhanger. probeer daar nog maar eens rustig bij te blijven !!!

  1. Bon-vivant

   Er zijn nog veel ergere dingen, Dragonmaster.
   Een nicht van mij is fervent PVV-aanhangster.

   1. Ernst Quispel

    Ach wat afschuwelijk!

    Sterkte kerel.

    🙂

   2. sjun

    Al was het alleen maar om haar belerende neefje in zijn eigen leefwereldje die nooit met doorgeschoven sociale culturele, juridische, curatieve en economische rekeningen van vigerend beleid geconfronteerd werd niet enkel in woord maar ook in daad van repliek te dienen. Zo zaaiden politici als Halsema, Pechtold, Cohen en Asscher een oogst voor de PVV en het FvD.

    1. Bon-vivant

     Graag even in normaal gangbaar Nederlands, sjun.

     1. Ernst Quispel

      Sjun probeert altijd heel geleerd te schrijven, het is zijn voorstelling van de manier waarop intellectuelen hun meningen onder woorden brengen.
      Er is vaak geen touw aan vast te knopen maar laten we hopen dat hij zelf begrijpt wat hij hier neerkalkt.

 26. Baron von Munchhausen

  Wat een ongelooflijke,………… is die …………. oelewapper!
  …. …. …..66 klaar om de PVDA te volgen!
  ‘Duizend bommen en granaten” voor deze; ja…. wat is ie?

 27. david1veenstra

  Aan D66
  Jullie moeten echt even een afspraak maken met een psychiater voor jullie leider de heer Pechtold. Wat hij zegt kan niet, dat is juist het domme.
  Ik ben best slim met dingen vinden op internet maar de kinderen van wie dan ook alleen via voornaam? Paranoïde, dat is het. Hij moet eerst zijn kinderen maar eens goed aan de tand voelen. Oh, zijn kinderen doen zoiets niet?
  Waar ken ik dat van, o ja, uit mijn jeugd,

  Jullie meneer Pechtold is aan het falen en mede door zijn beleid verliest D66 fors virtueel zetels. Dan moet je niet anderen de schuld geven en achter iedere schaduw een boeman vermoeden.Dat de partij zetels inlevert hebben jullie te danken aan de donorwet en het afvoeren van het referendum. Zo eenvoudig is het leven soms.
  Je verliest de binding met je kiezers en achterban. Ik denk dat het tijd wordt voor een paleis revolutie bij D66. Anders gaan jullie ten onder.

  Wilders en nu Baudet zijn niet gevaarlijk voor Nederland, ze zijn gevaarlijk voor D66 en dat ligt dus even anders. Het ligt er maar aan hoe je dingen bekijkt.

 28. Vit

  “Ik krijg van mijn kinderen van 13 en 14 jaar te horen dat Forum voor Democratie hen wil volgen op Instagram. Je moet echt je best doen om mijn kinderen te vinden want hun achternaam staat er niet bij. Dat vind ik een rare interesse. Jongens, als je wat met mij hebt zoek mij op, maar blijf even van de kinderen af! Waar zijn ze mee bezig?”

  Een appel valt niet ver van de boom, dat blijkt wel.

  1. Rechtsaf

   @vit dit zijn hele normale vragen op social media, op feesboek, snapchat, instagrem etc, etc, wordt je dood gegooid met vriendverzoeken..

   1. Vit

    Zijn kinderen hebben al net zo’n levendige fantasie, Wilders had gelijk het is een miezerig mannetje.

    1. Vit

     Oftewel zou het niet andersom zijn dat zijn kinderen FvD lastig vallen?

 29. Steve Van der Vekens

  Misselijk ventje, is gefrustreerd omdat zijn haarlijn zich aan het terug trekken is.

 30. Babaji538

  Het is niet het bezit zelf, dat telt,
  maar de houding tot het eigen bezit,
  wat de doorslag zal geven!
  Petra Hermans

 31. Guus Geluk

  D66 is niet dictatoriaal en Ollongren is niet hautain, arrogant of levensgevaarlijk. Wat Ollongren doet is het regeerakkoord uitvoeren niets meer en niets minder.

  Inderdaad wel opmerkelijk dat FvD Pechtolds kinderen volgt.

  1. Vit

   Het is andersom Guus, zijn kinderen zijn niet te vinden tenzij ze zich als zodanig hebben bekend gemaakt met voorbedachte rade, tis niet moeilijk.

   1. Vit

    Ik leg het even uit: Instructies van papa.

   2. Pit

    @Vit: Je kunt Geen Geluk beter negeren, het is een zuigende trol, een rugtuffer bovendien!

    #rugdekker

    1. Vit

     Nou met Guus kun je nog normaal converseren, hij is dan ook een stuk intelligenter dan Wim.

    2. Original NL

     Rugridder?

 32. Nederlandse_Patriot

  Pechtold verdient ook een gratis helikoptervlucht. Echt. Ik heb een nog grotere hekel aan die vent dan aan Jesse Klaver.

 33. Spaanse kok

  Ik moet zeggen dat DDS met Michael voorop overuren draait om de aandacht van FvD af te leiden en naar D66 te verplaatsen.
  Gezien de hoeveelheid bagger, die Michael hoogst persoonlijk richting Pechtold gooit, zit de pijn betreffende het blunderen van zijn Messias wel heel erg diep.
  Persoonlijk vind ik het op bakvissen gedrag lijken, bijzonder onvolwassen.
  Om in Michael zijn Donald Duck termen te spreken: Vroem, klabam, baf, boem, bam weer een stoot onder de gordel.

  1. david1veenstra

   De hoeveelheid bagger over Pechtold kan niet groot genoeg en niet smerig genoeg zijn. Dan nog is het minder dan dat Pechtold in de loop der jaren over anderen heeft uitgestort.

  2. wheelboy

   Spaanse Kok .
   Laat ik voorop zeggen dat ik geen FvD stem . Om duidelijk te zijn .Maar als ze jou van van alles zwart maken en hoop onzin verklaren .Dan kan je toch verwachten dat je response terug krijgt ,Niet voor niets hebben we het spreekwoord wie bal kaatst kan terug verwachten .
   Was het niet Pechtold die begon met het beschuldigen van het FvD van racisme en andere dingen .Was het niet Pechtold zijn eigen partij die een homofoob op de kieslijst in Amsterdam heeft staan? Was het niet Pechtold zijn eigen uitspraak dat geen een Rus te vertrouwen is .Maw hij doet hetzelfde als Wilders .Want bij Geertje is geen een moslim te vertrouwen .Wat net zon grote onzin is .
   En wat lees je in de media over die homofobe D66 er ? Of uitgebreid dat Pechtold Russen discrimmineerd? Kijk eens over de partijen heen valt je dan niets op . Pechthold kan zijn gang gaan en owee Wilders of Baudet doen het zelfde met een andere bevolking groep dan staat het vandaag nog uitgebreid in het nieuws .

 34. david1veenstra

  d66@tweedekamer.nl

  Als u toch al een pestbui heeft, schrijf het van u af.

 35. poldi

  Wat een smerig en weerzinwekkend mannetje is die Pechtold toch !
  Valt op dat de kritiek op zijn penthouse door de staatsomroep en ook RTL volledig onder het tapijt is weggemoffeld.
  Stel je voor dat Geert Wilders zo’n penthouse had gekregen,,,nou dan waren links Nederland en media in alle staten en was de interruptie microffon in de tweede kamer versleten door de “verontwaardigde” toestormende kamerleden.

  1. Spaanse kok

   Precies Poldi.
   Stel je voor dat Wilders buitenlandse sponsors zou hebben.
   Gelukkig is de PVV vies van geld uit het buitenland.

   1. Rechtsaf

    @spaanse cock jij praat met 2 monden hier

    1. wheelboy

     Als je op het WWW zit dan weet je dat je privacy te graai wordt gegooid of je nou Pechtold heet of Jansen maakt niet uit .En tieners weten dat meestal beter als ouderen .Zij zijn als het goed is er mee opgevoed .Zo niet dan moet je als ouder toch eens achter je oren krabben .Zeker als je een bekende politicus oid bent . Waarschuw je je kinderen . Dus zou zeggen Penthouse verwijt jezelf het eea ipv een ander iets te verwijten .En je kan je kinderen ook zeggen hef het account op als je er zo mee zit .Ipv help te schreeuwen .

  2. DolleDries

   Ik hou het meer op een vieze mond.

 36. B. Pascal

  We zien het niveau zakken, FvD dient er gewoon boven te gaan staan.
  Het zegt meer over Pechtold dan FvD.

  Men vergeet J&J de With.

  1. chrism

   je bedoel J & C de With

 37. chrism

  Tsja Mevrouw ex Pechtold is niet voor niets gescheiden van deze macht wellustige dwaas !

  1. wheelboy

   chrism ,
   Kan me idd ook niet indenken dat het bij die idioot een vrouw lang uithoud .

 38. NoDoubt

  Pech(t)old is voortdurend aan het demoniseren. Het discrimineren van het IQ, is geen discriminatie maar komt voort uit wetenschappelijk onderzoek. Het bekritiseren van de Islam is makkelijk terug te vinden in de Islam, maar dan moet Pech wel onderzoeken wat Bolkensteijn, Fortuijn en velen anderen wel hebben gedaan. Hij vertelde bij Late night dat het fake news was dat Obama niet was geboren in Amerika. Obama heeft dat zelf in zijn boek geschreven in 1991. Lees de 5 punten van FvD en dan weet je waar de partij staat.
  Hij is niet voor raadgevend referendum maar in het hele debat is op geen enkele manier een link gelegd naar correctief referendum en nu voor de verkiezingen heel hard roepen dat hij daar voor is. In de Islam heet dat Taqiyya.

 39. Ben Zine

  Pechtold staat voor de verwording van het politieke debat. Vroeger ging men op een chique en beschaafde manier met elkaar in gesprek, maar waar Pechtold aan doet is niets meer of minder dan demoniserende vuilbekkerij. Het valt ook op dat andere felle tegenstanders van Wilders en Baudet, zoals Lilian Marijnissen, Lodewijk Asscher of Jesse Klaver, zich hier helemaal niet schuldig aan maken. Dat zijn gewoon nette mensen, die hebben al dat moddergooien niet nodig. Maar Pechtold is een ander verhaal. Een zwaar over het paard getilde zelfingenomen plebejer, die zich tevens schuldig heeft gemaakt aan misleiding van de fiscus inzake het verkrijgen van een appartement. Zijn grote onbehouwen smoel en zijn dubieuze handel en wandel zeggen veel over de aard van dit hele foute mannetje. Ik hoop dat mensen zich dit gaan realiseren en “Democraten”66 zullen laten vallen als een baksteen, van die partij moeten we echt af.

 40. 75

  Het is maar te hopen voor Pechtold dat zijn kinderen niet op DDS gaan kijken want dan willen ze niks meer te maken hebben met hun vader .

 41. poldi

  D66 is verworden tot een partij van los zand.
  Geen vlees en geen vis. Politieke opportunisten en draaiers.
  Ik snap niet dat er nog zoveel “hoogopgeleiden” zijn die er telkens weer intrappen. Of ze moeten het zien als een partij die voor een linkse aflaat zorgt. Vroeger deden mensen geld in de collectezak om hun schuld af te kopen. Nu stemmen ze D66.

 42. Two Ravens Black Kettle

  De vunzige Penthouse Profeet zit elke dag voor de spiegel ‘geschoktheid’ te oefenen.
  Wanneer Thierry dood ligt te bloeden dankzij zijn leugenachtige haatcampagne (die volledig gesteund wordt door de MSM) zal hij weer in de volle schijnwerpers schrijden en met een moeilijk leugenachtig gezicht verkondigen dat ‘wij in NL in een democratie leven en dat ze ‘ons’ er niet onder krijgen.
  Als ik hem die woorden hoor bezigen
  “Wij”
  “Ons”
  Dan kotst ik vijf kwispedoors vol. Ik inmiddels een fysieke aversie tegen die kroonjuwelenpissende haatprediker.
  En wat zal hij weer
  Geschoktheid veinzen boven het dampend lijk terwijl hij van binnen een vreugdedansje doet.
  (net als het moreel bedorven NPO/RTL-rattennest)

  1. Ben Zine

   @TRBK

   +++++

  2. Guus Geluk

   Zolang de hetze tegen Ollongren op volledige goedkeuring kan rekenen van populistisch rechts neem ik de beschuldigingen van vermeende demonisering niet serieus.

   1. Kodi

    Ben jij een beffertje van Kotsja Orwellongren of zo? Mag ik dan opmerken dat je aan de verkeerde kant staat en daar rekenschap tegenover het Nederlandse volk moet afleggen?

    1. Guus Geluk

     Welk volk? Het PVV of FvD-volk?

     Dat aanhangers van rechts-populistische partijen agressief roepen om de afrekeningen, is mij bekend.

  3. Pit

   @TRBK

   +++++

 43. Pit

  Bestond er al abortus toen Perte Penthouse Pechtold werd verwekt?

  1. Original NL

   Ja pit er bestond al abortus toen penthouse verwekt werd.
   Dit gebeurde oa met een breinaald.
   Zijn ouders hebben dit ook geprobeerd maar hebben blijkbaar altijd zijn hol getroffen.

 44. poldi

  Dit weerzinwekkende mannetje Pechmans heeft een hele rare en zeer hatelijke blik in zijn ogen. Dit kon je ook erg goed zien in het debat onlangs met Baudet.
  Anne Fleur Dekker zou zo maar een dochter van hem kunnen zijn.
  Kortom: Een hele gevaarlijke volksmenner!!

  1. corfo

   @ poldi.
   Ik heb het nooit willen zeggen : maar de blik van deze miezerige figuur, Penthousje P. doet mij steeds weer denken een de hysterische uitstraling van ene Adolf H. te D.
   Een ophitser, wegkijker, leugenaar, maar óók een graaier van de ergste soort.

 45. corfo

  Het verlies van steun uit de bevolking voor o.a. D(ictatuur)66 wordt voelbaar in dat clubje.
  Mede om die reden komt het miezerige, onwaardige mannetje Penthousje P. met niet te controleren beweringen. Ik ben er 100 % zeker van dat een politieke partij nooit of te nimmer de kinderen van een “vijandelijke voorman” onder vuur zullen nemen, want iedereen weet dat áls dat bekend wordt, “de beer los is”. Dat hoopt dat minne mannetje natuurlijk ook. Deze nietsnut is nog smeriger bezig als ex-“minister” Zijkstra.

 46. Kodi

  Corruptie is het politieke, sociale of economische verschijnsel waarbij iemand in een machtspositie deze misbruikt teneinde zichzelf of anderen ongeoorloofde gunsten te verlenen, in het laatste geval vaak in ruil voor wederdiensten of als vriendendienst.

  > Pechtold Penthouse Poroshenko

  https://pbs.twimg.com/media/DXbkqJwX4AI4NJT.jpg

 47. poldi

  Toppunt van weg-met-ons wens van de PVDA in Amsterdam.

  De PvdArabieren in Amsterdam wil straten vernoemen naar ‘Amsterdamse migranten die aan de stad hebben bijgedragen’. Straatnamen die verwijzen naar ‘recente en eerdere migratiestromen naar de stad’ zijn voor de partij ook een mogelijkheid.

  Dat zegt raadslid Sofyan Mbarki van de partij tegen de Amsterdamse zender AT5. Hij wil dat er ‘bij naamgeving rekening wordt gehouden met een betere afspiegeling van de diversiteit van Amsterdam’.

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/pvda-amsterdam-wil-meer-straten-naar-mnigranten-vernoemen-592429/

  1. poldi

   Plagiaten
   ———–
   De PvdA slaat volledig door om de allochtone kiezer voor zich te winnen!
   Belangrijk is dat iemand belangrijk is geweest voor Nederland en dat een straatnaam uitspreekbaar is.
   Wanneer een immigrant een belangrijke bijdrage aan onze samenleving heeft geleverd, krijgt hij vanzelf een standbeeld.
   Voorlopig schiet mij geen enkele naam te binnen!
   Belachelijk om alle criteria aan te passen.
   Wanneer houdt dat diversiteitsgedram eens op?

   Hier wat suggesties:
   -de Bijstandsstraat
   -het Uitkeringshofje
   -de Kinderbijslaglaan

   De

   1. Original NL

    Poldi….
    Het toekomstige Al-Qaida plein of de Osama bin laden laan met door ons betaalde sociale huurwoningen vol met gelukzoekers.
    Weer een goed plan uit amsterdam!

    1. Original NL

     NL wordt hoe langer hoe krankzinniger!

    2. Original NL

     En natuurlijk…
     De homo haatsteeg gelegen in de burka buurt.
     Of de joden moeten dood straat in de 11 september martelaars wijk.
     En zo kan ik nog wel even doorgaan!

  2. Vit

   Ik dacht even dat ik er in bleef, welke migranten hebben aan Amsterdam bijgedragen, als je denkt dat het niet gekker kan, jawel het kan.

  3. Kodi

   De PvdA is toch de partij die een rood fatwah uitsprak over Ayaan Hirsi Ali, Ebru Umar..?

 48. Kodi

  Maria Vd Berk:
  “Ik ben eruit. Pechtold wist te vertellen dat Baudet hele weekend muziek deelde op social media. Baudet had Pechtold geblokkeerd. Pechtold kijkt via account van kids, algoritme brengt Thierry/FvD en kids in contact. Mysterie opgelost.”

 49. corfo

  Dit minderwaardige sujet, Penthousje P., begint zéér gevaarlijke trekjes te vertonen.

 50. Frits Jansen

  Pechtold schrikt dus vooral van wat sociale media kunnen aanrichten.
  Ik heb een nep-persoon opgevoerd op LinkedIn, en die blijkt opeens ook allerlei “vrienden” te hebben, ja, er zijn zelfs mensen die claimen samen met hem een artikel te hebben geschreven.
  LinkedIn dringt er bij mij op aan er een foto bij te zetten, maar ja, niet bestaande personen hebben geen beeld (een soort vampiers als het ware).
  Ik heb die nep-account vooral gemaakt omdat je anders geen toegang krijgt tot informatie over anderen. Maar als ik die opvraag word ik meteen “verlinkt”, in de dubbele betekenis van het woord.
  Gelukkig niet met mijn achte naam.

 51. Kodi

  Op dat instagram blog van FvD ook nog een informatief filmpje over Yassmine el Ksaihi, kandidaat voor D’66 Amsterdam:
  https://www.instagram.com/p/BfEYV-aDoYM/?hl=en&taken-by=fvdnl

  Opdat niemand kan zeggen het niet geweten te hebben!

 52. Anna

  D66 zieke partij met een zwaar ziekelijke leider.

  1. Ernst Quispel

   Tobt Pechtold met zijn gezondheid?

   Dat was me niet bekend.

   1. corfo

    #Kwispel.
    Heeft hij (Penthousje P., jou nog niet gebeld dan ? Is tie vast vergeten.
    Hij heeft n.l. héél véél last van een scheurtje in z’n zeurzak !
    En hij heeft óók last van beginnende dementie.
    Zielige man.

 53. Anna

  D66 houdt zich slechts bezig met opruien en demoniseren.

 54. Gerlos

  Wie is er nu in zijn bovenkamer enkele IKEA schroefjes kwijt, Pechtold of Baudet. Mijn gevoel zegt Pechtold, komt waarschijnlijk door zijn drukke avonduren in zijn penthouse met ????? U mag het raden.

 55. Baron von Munchhausen

  Pechthold????
  Deze groot oog smalbek kikker, zal ongeveer 1000 maal, tot 21 maart, het “klootjesvolk en gepeupel” vertellen hoe slecht Fvd en PVV zijn!
  Het vele herhalen duidt op een ernstig beginnende dementie.
  Ps:
  Na 21 maart gaan we ongeveer 1 miljoen x horen hoe goed de EU is. Waarschijnlijk gaat de dementie een nog ernstiger fase in!
  Lezen zijn kinderen ook de DDS? Oeii,.. ???!!!

 56. Eric Donkaew

  De kinderen hebben meer last van het feit dat vader Pechtold het gezin heeft verlaten ten faveure van een twintig jaar jongere vlam. Pechtold loopt dus zijn pik achterna in plaats van dat hij zich druk maakt om het landsbelang.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.