Jihad-Rapper Marouane B. uit de dood herrezen, heeft 6 jaar cel aan de broek hangen

Geen categorieapr 04 2018, 17:00
Marouane B., Arnhemse rapper en jihadist, staat zes jaar cel te wachten als hij ooit terugkomt in Nederland, meldt de Telegraaf. Je boy Jihad-Unit/50 dinar/K.W.A. Kebab With Attitude/Sand-Cube/Mocca Ice, niet het meest heldere licht wat Allah op de wereld heeft gezet, bedacht het snode plan om zichzelf dood te verklaren. Zo kon hij namelijk ontsnappen aan het falen van zijn kleine kut kalifaatje. Flink balen voor hem want hij leeft dus nog!
B. is in 2013 naar Syrië afgereisd en heeft in verschillende chats toegegeven dat hij streed voor IS en zelf ook mensen heeft onthoofd. Of hij ook nog rapte in Syrië is vooralsnog niet bekend. Wel is bekend dat dit alles hem tot nu toe blijkbaar maar zes jaar (what the fuck?!) celstraf oplevert. Ik mag toch hopen dat dit alleen gaat om zijn vertrek naar Syrië (en zijn rap skills) maar vooralsnog is hier dus niks over bekend. Wel een rare binnenkomen van het OM.
B. voelde zich wel genoodzaakt om met zo'n plan op de proppen te komen, want hij vermoedde dat teksten als:
’ik zal je hoofd eraf slachten.
Ik kom onverwacht als een fokking inbraak.
We komen binnenvallen, het is een snelkraak.
Je ziet me niet, als een geest in het donker’
hem om een of andere reden al 1-0 achterstand geeft in de rechtbank in plaats van de poëzie-prijs waar hij zo op had gehoopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten