Kabinet gaat geen jihadisten terughalen naar Nederland

Minister Grapperhaus van Justitie heeft in een brief laten weten dat Nederland jihadisten niet actief terug zal halen naar Nederland. Dit is tegen het oordeel van de Rotterdamse rechtbank in, zo meldt het AD.

De rechtbank vond namelijk dat Nederland actie moest ondernemen om een zwangere jihadiste terug te halen zodat ze haar proces kan bijwonen. Grapperhaus zegt echter dat dit niet mogelijk is omdat het natuurlijk een dikke gevaarlijke pestbende is in dat gebied. Jihadisten die perse terug willen naar Nederland om hun proces bij te wonen, zullen zelf naar een Nederlands consulaat moeten komen. Vanaf daar zullen ze worden overgebracht.

Een stel jihadisten loopt nu natuurlijk te miepen dat ze terug willen, ondanks de straf die ze te wachten staat, want kinderen. Mijn moeder heeft me altijd opgevoed met de regel dat je geen kinderen moet verwekken of meenemen in een oorlogsgebied maar zij komen dan ook uit een andere cultuur, dus daar heb ik ook wel weer respect voor.

Grapperhaus en het kabinet maken zich er dus eigenlijk wel weer mooi vanaf door te stellen dat ze het wel wíllen maar niet kúnnen. Beetje zwak maar levert Nederland in ieder geval geen gedonder op. De jihadisten die wel over worden gebracht pleuren we rechtstreeks in de gevangenis. Mooie is in ieder geval wel dat deze jihadisten vastzitten in een vluchtelingenkamp in Noord-Syrië. Grapperhaus blij, DDS-lezers blij, Wout blij, jihadi’s en rechtbank boos!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Gerlos

  Minister grappenmaker het is je geraden ook, dit soort geloofs idioten hebben hier in ONS LAND niets meer te zoeken.

  1. corfo

   @ Gerlos.
   “Minister” Grappenmaker maakte een grapje : hij bedoelt gewoon : “Die jihadisten/terroristen/moordenaars” komen natúúrlijk weer terug naar Nederland; maar als ik dát zeg krijg ik repliek, dus ik noem het anders.” Let op @ Gerlos, die Grapjas stuurt die parasieten een ticket enkele reis naar Nederland, ze komen hier aan en er staan weer van die idioten langs de toegangswegen met hun zelfgemaakte vaantjes : Welcome refugees !!!
   Dat heet het niet “Aktief terughalen” maar “Semi-aktief terug laten komen”.

   1. corfo

    @ Gerlos.
    Herstel : dat = dan heet het niet enz. enz.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Deze regering heeft zoals het vorige Pierlala-kabinet al honderden jihadisten met open armen ontvangen.
  Moddervetgespekt met gratis geld
  Het Argentinië van net na WO2
  De religieuze nazi’s kunnen zich geen betere vrind wensen dan de NLse Staat.

  Dom gespeeld van de weinige jihadisten die nog niet naar ’t islamitisch Joziaaaaaaans luilekkerland NL zijn teruggekeerd.
  Kwestie van een ticket kopen
  Of een Mediterranean tripje met de Judith Sargentini Vloot.

  En kan je nog ergens een AK-74 of een vrachtwagen op de kop tikken dan kun je nog als extra traktatie een roedel ongelovigen neermaaien met de complimenten van de Victor Orban hatende pas ignestellde EUSSR-Commissie-Terreur-Expert Judith en de Ich habe Ess Nicht Gewubladibla ‘allemaal de schuld van het Westen’ Doofpot-Media.

  De clowneske vertoning van de nar Grapperhuis overtuigt niemand want zo gauw deze islamitische haatheks toch de oversteek weet te maken staat die laffe kletskop voorop om haar gratis geld en een woning in de schoot te smijten.

 3. bifbof

  Laat ze maar gewoon asiel zoeken net als de rest , nieuw huis , nieuwe Miele , oitkiering , gewoon feest , waarom bedelen om terugkeer , het is ZOVEEL makkelijker

 4. Original NL

  Hij gaat ze niet actief ophalen….maar hij laat ze wel binnen.
  Na een paar jaar op onze kosten in de petoet komen ze geheel genezen weer onder ons.
  Hun liefde voor ons zal in die tijd alleen maar zijn toegenomen .
  Tijdbommetje noem ik dat.

 5. Zeeuw

  Het worden straks gewoon vluchtelingen genoemd

 6. Ni28

  Het is alleen maar niet actief ophalen maar het is tenminste dat. Voor de rest is het afwachten maar echte vertrouwen heb ik er niet in. De jihadisten komen er vast met een sisser af en dat is een slecht idee.

 7. PMG

  O, dus een minister heeft gewoon schijt aan de uitspraak van de rechtbank en komt daarmee weg? Interessant!

  1. Top

   U bent net geland? Welkom op Aarde en Nederland. Of moet ik het zingen?

 8. Verlazques

  Meneer Grapperhaus heeft in dit geval gelijk naar mijn mening. Een bekend Nederlands gezegde luidt; Wie zich brandt moet op de blaren zitten. De rechter moet ook beseffen dat deze lieden een eigen verantwoordelijkheid hebben, dus rare uitspraak.

 9. nienke

  Wat moet je nog geloven wat deze man zegt stoere uitspraken maar wij weten allemaal dat als puntje bij paaltje komt hij weer door z’n knieen gaat en ze weer met open armen zal ontvangen.
  Want ze zijn zo zielig!!!!!!

 10. corfo

  Advies : Zet een stok in uw tuin met daaraan geplakt een foto van Von Grappenhausen.
  Gevolg : uw tuin is maandenlang gevrijwaard van insecten en ander schadelijk tuig.

 11. Pescador

  Niet actief terug halen, maar ze gaan wel komen let maar op.die grappenmaker lult ook maar wat uit zijn nek

  1. Peter Loosduinen

   Nee hoor !
   Grapperhaus houdt stand.

 12. Frits Jansen

  Grapperhouse is van het CDA maar aal zulk beleid is niets christelijks.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.