LIKE A BOSS: Thierry Baudet loopt weg bij Wilfred Genee na mislukt interview over zijn nieuwe boek

Geen categoriemei 19 2018, 8:00
Dit is hoe Genee rolt. Gelukkig had Thierry Baudet er geen zin in.
Wilfred Genee is een prima journalist en presentator, maar manneman, de man heeft wel een gedragsprobleem. Geen wonder dat Johan Derksen regelmatig woedend op hem wordt. Irritanter dan Genee worden ze niet. Natuurlijk is dat zijn goed recht... maar het is ook het goede recht van mensen die hij probeert te interviewen om hem te vertellen dat hij zijn houdinkje in zijn jeweetwel kan steken, en dat ze geen zin hebben om hun tijd te verdoen met zijn spelletjes.
Dat is precies wat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet gisteren deed toen hij langskwam in het radioprogramma van Genee om daar te praten over zijn nieuwe boek, Van elke waarheen bevrijd. Het zou de bedoeling zijn om over die nieuwe roman te praten. Maar Genee dacht daar heel anders over. Toen Baudet aanschoof probeerde hij er meteen een politiek interview van te maken en duwde hij Baudet in de hoek.
Baudet is er de man niet naar om dat te accepteren. En dus waarschuwde hij Genee. Als hij zo doorging zou hij opstappen. Genee wist van geen wijken -- want ook dat hoort bij hem als presentator.
Prima, zei Baudet, dan ga ik weg. En dus stond hij op en was het gewoon einde oefening. Hij was daar om over zijn roman te praten, niet om over politieke zaken te spreken met elkaar. Jammer maar helaas. Als Genee wilde dat Baudet bleef zitten had hij zich gewoon aan de afspraken moeten houden, klaar.
https://twitter.com/TvanGroningen/status/997504542647422976
Een prima actie, zéker omdat het afgesproken was dat ze over zijn boek zouden praten, maar dat Genee in zijn arrogantie toegaf het boek niet gelezen te hebben want "ik lees nooit boeken." Waar hij voor de goede orde aan toevoegde: "Wat is de titel eigenlijk?"
Tja. Als je je zo misselijk gedraagt moet je er niet van opkijken dat een man als Baudet het voor gezien houdt. Dahaag, Wilfred, tot de volgende keer!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten