Wij schaffen dat! Zes kansenparels vluchten uit bus en bekogelen politie vanwege… controle

Dit moeten we tegenwoordig maar helemaal normaal vinden. Blijkbaar.

De nieuwe werkelijkheid in Nederland:

Zes asielzoekers zijn zaterdag uit een lijnbus van Arriva op de Bosscheweg in Tilburg gevlucht en het spoor op gerend, nadat ze een politiecontrole wilden voorkomen. Daarbij is een man gewond geraakt en  naar een ziekenhuis gebracht. De vluchtende buspassagiers zijn asielzoekers, bevestigt de politie.

Wat zijn deze mensen toch een verrijking voor de Nederlandse cultuur en samenleving he?

Het zal helemaal niemand verbazen dat de asieleisers in kwestie aan het zwartrijden waren. De chauffeur had dat door en besloot om in te grijpen. De ‘vluchtelingen’ in kwestie vonden dat een minder goed idee en vluchtten de bus uit toen de politie hen wilde controleren.

Op dat moment werden de heren (het ging ongetwijfeld om mannen) inderdaad vluchtelingen, ja.

Tijdens hun ‘vlucht’ renden de mannen het spoor op, waarbij één van de asielzoekers ‘gewond’ raakte. Hoewel ze bekogeld werden gaven de politieagenten die de ‘vluchtelingen’ op de hielen zaten niet op. Uiteindelijk overtuigden ze de asielzoekers er zelfs van dat hun gewonde broeder behandeld moest worden én dat zij er zelf verstandig aan deden om zich over te geven. En zo geschiedde.

Nou ja. We moeten maar dankbaar zijn dat dit soort cultuurverrijkers naar ons land zijn gekomen de afgelopen jaren. Zonder hen zou het immers maar een saaie bedoening zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. henk vintage

  Moeten we ze even goed nog asiel verlenen of wordt er eindelijk eens echt opgetreden tegen die ongenode gasten.

 2. NoDoubt

  Uit het land zetten, paspoort afnemen. Waarom financieren?

  1. gister

   moet van brussel

  2. DirkSteen

   Het nadeel is dat er binnen zeer korte tijd weer een nieuw illegaal paspoort wordt gemaakt in een ander land en zij dus binnen zeer korte tijd weer in het walhalla Nederland komen, want grens bewaking is er niet binnen Europa

 3. sonar

  Vroeger om in de termen van Kwippemans Guus Gans ,Henk Jansen EU pannenkoek en meester in het vlechten Frits, zijn ze op de vlucht neergeschoten,maar dat mag tegenwoordig niet meer toch een verbetering ten opzichte van vroeger nietwaar linkse malloten.

 4. DolleDries

  Illegalen stenigen truckers en proberen ze dan dood te steken
  Posted op mei 12, 2018 door Fubar in Nieuws // 1 Comment

  De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een steekpartij langs de A. Ruzettelaan. Twee Poolse arbeiders merkten woensdagnacht op hoe drie, vermoedelijke, illegalen het zeil van hun vrachtwagen probeerden te openen. Het drietal vluchtte in eerste instantie weg, maar begon meteen daarna de arbeiders te bekogelen met stenen. Vlak daarna kregen de Polen verschillende messteken in het gezicht en hun lichaam. Ze werden beiden overgebracht naar het ziekenhuis.
  De verwondingen waren zwaar. Het drietal kon vluchten en is nog steeds spoorloos.

 5. Bloem

  Uitzetting bij wangedrag is toch niet zo’n hele vreemde verwachting?

  1. meijer61200

   Je begrijpt het niet; dit is Nederland….

 6. DolleDries

  Topofficials die zeggen dat criminaliteit vier keer zo hoog is, moeten vertrekken
  Algemeen Nieuws, EU, Gezondheid-Psychologie, Immigratie, Islam & Terreur, Maatschappij, Media, NWO-Complot
  Migranten gemiddeld 7,5 x vaker betrokken bij criminaliteit dan autochtonen – In 5 jaar tijd 9 x zoveel zedenmisdrijven door migranten

  Met dit soort bekende gefotoshopte plaatjes wordt geprotesteerd tegen het bagatelliseren en negeren van de extreem toegenomen migrantencriminaliteit. in West Europa (Afbeelding: (2)).
  In zowel Nederland als Duitsland berichtten de media de afgelopen week dat de criminaliteit gedaald is naar het niveau van de jaren ’80 (ons land) of begin jaren ’90 (Duitsland). Tussen neus en lippen door werd in het nieuws wel toegegeven dat het om geregistreerde criminaliteit gaat, en ‘niet alle’ misdaden worden aangegeven. Dat werd vervolgens gelijk gebagatelliseerd, maar bij aan de overkant van de grens konden sommige topofficials zoveel leugens en propaganda niet langer hebben, en deden er hun mond over open, zoals de voorzitter van de Duitse Bond van Rechercheurs. Nadat hij had gezegd dat het werkelijke aantal misdrijven vier keer hoger is dan de officiële cijfers, kon hij echter meteen vertrekken.

  De in heel West Europa verdraaide criminaliteitsstatistieken passen zoals bekend in de strategie van de gevestigde orde in politiek en media om de autochtone Europese burgers zonder kritiek en zonder verzet de massa immigratie van (volgens de plannen uiteindelijk) tientallen miljoenen moslims te accepteren, waar de onvermijdelijke totale islamisering en verdwijning van onze vrijheden en welvaart onlosmakelijk aan verbonden is.
  André Schulz, voorzitter van de Duitse Bond van Rechercheurs, legt op 31 mei –hoogstwaarschijnlijk gedwongen- zijn functie neer. Enkele dagen geleden had hij het namelijk gewaagd minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer in twijfel te trekken, die vol trots had beweerd dat het aantal misdaden in Duitsland met amper 6 miljoen het laagste niveau sinds de Wiedervereinigung heeft bereikt.
  Top officials politie: Werkelijk aantal misdaden 4 x zo hoog
  Schulz durfde erop te wijzen dat het werkelijke aantal misdrijven en misdaden tussen de 20 en 25 miljoen bedraagt, oftewel ongeveer vier keer zo hoog. Net als in landen zoals Nederland en Zweden wordt in Duitsland het leeuwendeel van de misdaad –zowel aangegeven als niet aangegeven- dus niet meer geregistreerd, omdat de politieleiding de taak heeft gekregen bepaalde politieke doelstellingen te vervullen. En die bestaan uit het in slaap sussen van de autochtone bevolking met dit soort valse cijfers, bedoeld om ieder mogelijk verzet tegen de massa immigratie en islamisering de kop in te drukken.
  Natuurlijk geeft de Duitse regering niet toe dat Schulz om deze reden moet vertrekken, want dat zou alleen maar verdacht zijn. Dus wordt nu beweerd dat hij verdacht wordt van het plegen van fraude. Deze zaak zou verband houden met een omstreden salariskwestie rond Rainer Wendt, de voorzitter van de Duitse Politievakbond.
  Die naam klinkt bekend, zult u denken. Dat klopt; Rainer Wendt hebben we vaker ter sprake gebracht. Deze topofficial van de politie kwam het afgelopen jaar in het nieuws omdat hij zei dat er wel degelijk een onlosmakelijk verband is tussen exploderende criminaliteit en onveiligheid, en het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten. Ook Wendt wees erop dat de officiële criminaliteitscijfers enorm naar beneden worden bijgesteld om de burgers een vals gevoel van veiligheid te geven.
  Officiële propaganda in flagrante tegenspraak met realiteit
  Dezelfde officiële propaganda onderzoeken stellen dat de Nederlanders en Duitsers ook een ‘veiliger gevoel’ hebben gekregen, wat een bevestiging van de lagere cijfers zou zijn. Uit onafhankelijke onderzoeken en peilingen blijkt in ieder geval in Duitsland volstrekt het tegendeel. Er gaat geen dag voorbij of tal van Duitsers worden het slachtoffers van stelende, inbrekende, agressieve, intimiderende, geweld plegende, aanrandende en verkrachtende migranten, die ook volgens minister Seehofers eigen cijfers 7,5 keer zo vaak crimineel gedrag vertonen, en in de afgelopen 5 jaar maar liefst 9 x meer zedenmisdrijven pleegden (2).
  Topofficials zoals Schulz en Wendt die weigeren mee te doen met het bedriegen van hun eigen volksgenoten en hier openlijk op wijzen, worden in een hoek gedreven en/of de laan uitgewerkt. Er is geen enkele reden aan te nemen dat in Nederland niet dezelfde intimidatie en chantage plaatsvindt.
  Zo wordt u belazerd
  Voor de duidelijkheid: de nieuwsberichten in de media maken op de hun bekende misleidende wijze enkel onderscheid tussen geregistreerde en niet-geregistreerde (als zijnde niet aangegeven) criminaliteit. Ze ‘vergeten’ gemakshalve dat het leeuwendeel van de niet-geregistreerde criminaliteit door hogerhand bevolen genegeerde criminaliteit is, tenminste, voor zover de daders een migranten achtergrond hebben.
  Dat houdt in dat een onbekend aantal misdrijven –en volgens Schulz dus zelfs de overgrote meerderheid- wèl bekend is bij de politie, maar op last van de betrokken ministeries niet in de statistieken worden opgenomen, en rechtstreeks in de prullenbak verdwijnen. Diverse lagere politiefunctionarissen en agenten in Duitsland hebben de afgelopen jaren bevestigd dat dit hen van hogerhand bevolen werd, en dat bij die bewust niet onderzochte misdaden ook zware delicten zoals verkrachtingen en zelfs (pogingen tot) moorden zitten.

  1. denk eens na

   En nederland slaapt verder!

 7. Ernst Quispel

  Het zijn tragische stakkers die hier worden afgeschilderd als bandieten.

  Dat mededogen op DDS een zelden voorkomende emotie is betekent niet dat dit hier niet op zijn plaats zou zijn.

  1. DolleDries

   Het zijn tragische stakkers. Nu praat je als een lotgenoot.

   1. palko

    @DD, nepvluchtelingen kunnen natuurlijk nooit tragische stakkers zijn. Want, het woord zegt het al, nepvluchtelingen belazeren op een verschrikkelijke manier de kluit van de westerse samenleving. En horen alleen al om die reden niet in een beschaafde samenleving thuis. Ik vermoed dat ‘Ernst’ de kreet ‘tragische stakker’ slaakte toen deze halal malloot zichzelf in de spiegel zag.

 8. Babaji538

  Het kan me geen bal schelen.
  Geen gehaktbal.
  Dat krijg je ervan.

  Kijk, even, zolang je het kunt aanzien
  naar “The Guardian”.
  Samen met Bloomberg, of de oud-admiraal
  Bush, hebben ze het over ‘dishonesty’. Juist.

  Als je eenmaal de reputatie hebt, gaat het
  er nooit meer af. Jammer.

  Petra Hermans

 9. denk eens na

  Het be negeren van de eu moet in de tijd die ons nog rest gestopt worden , voor dat onze kinderen met dit zwarte tuig opgescheept zit.

 10. Gerlos

  Er is maar een optie, zo snel mogelijk het land uitzetten naar hun thuisland, aan dit soort figuren hebben wij in ONS LAND geen behoefte.

 11. denk eens na

  Een soort van zwarte kop geld , zou de regering moeten invoeren, geeft de economie een duwtje en brengt werk aan de winkel, een soort van win win situatie

 12. Paaldanseres

  Waar is de NS als je ze nodig hebt om een intercity te koppen.

  1. palko

   Tsja, Paaldanseres, de treinmachinist stopt niet als die nepvluchtelingen hun arm en duim omhoogsteken. Hopenlijk zijn ze teruggelopen naar het land van waaruit ze zo goed als zeker ons land hebben bereikt, te weten België. En geeft iemand hen een lift naar Brussel Noord waar ze gegarandeerd door naieve Brusselse knuffelbeesten in de watten zullen worden gelegd.

 13. Florissa

  Zwartrijden??of moet het ook veranderd worden in witrijden?? Er zullen wel weer kamervragen komen .

 14. Baron von Munchhausen

  Verrijking van Nederland?
  Weten we het nog???
  Het gehele kartel en, m.n., Groen-links heeft schuld aan dat in Nederland de slapheid hoogtij viert!
  O wee, als een Nederlander te hard rijd of een andere knullige overtreding; dan zijn de rapen gaar!!!
  En de “verrijking?” : worden aan alle kanten geholpen door de Linkse “zieligheidsindustrie” en m.n. de hoog gesubsidieerde advocaten!
  Hoe lang pikt de Nederlander dit nog?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.