Absurd: ‘intellectuelen’ uit Golfstaten en de VS willen verkrachtende nepprofessor Tariq Ramadan uit de gevangenis

Ondanks dat er een ware zee aan aanklachten ligt tegenover de voormalige hoogleraar islamitische studies Tariq Ramadan, moet de man tóch uit de gevangenis worden gehaald. Een petitie gebiedt zijn onmiddellijke vrijlating, omdat het proces tegen hem “bevooroordeeld” zou zijn.

Heb je je vergrepen aan talloze vrouwen in een keur aan landen? Geen probleem, want dan verdien je het niet in de gevangenis te belanden! Althans, dat verklaart een groep zogeheten ‘intellectuelen’ uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en enkele Golfstaten. Zij willen dat de islam’geleerde’ Tariq Ramadan onmiddellijk uit zijn Franse cel wordt gehaald, waar de crimineel al sinds februari gevangengehouden wordt. Zij vinden het “oneerlijk” en eisen zijn vrijheid middels een omstreden petitie:

“Ramadan zit vast sinds 2 februari, in afwachting van zijn proces. Honderd geleerden en prominenten overal ter wereld betwijfelen of Ramadan wel een eerlijke behandeling krijgt. Gisteren publiceerden ze een oproep aan de Franse justitie.

Onder de publieke intellectuelen en kunstenaars die hun naam aan deze petitie hebben verbonden, zijn de Britse filmregisseur Ken Loach, de Canadese filosoof Charles Taylor en de Amerikaanse islamoloog John Esposito. Opmerkelijk is dat de petitie slechts door vier Fransen is getekend. De ondertekenaars komen vooral uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de Golfstaten.”

Het is de medestanders van Ramadan een gruwel dat de man de standaardbehandeling voor gevangenen krijgt. Want ja: in de gevangenis krijg je te eten en staan een toilet en bed tot je beschikking. Ze gaan echter niet de rode loper voor je uitrollen: je zit daar omdat je ernstig wordt verdacht van een groot misdrijf – in dit geval de verkrachting van een schier oneindige rij vrouwen. Dit terwijl Ramadan zichzelf graag uitgaf als de beschaafde, welbespraakte, ontwikkelde en vooral gemanierde westerse moslim. Dat beeld blijkt dus onterecht te zijn, en dus is het vertrouwen zwaar beschadigd.

Bovendien is Ramadan internationaal georiënteerd – hij heeft in de voorbije jaren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en Zwitserland gewerkt – en heerst er dus ontsnappingsgevaar als hij het op een lopen zet.

Wen er dus maar aan, Ramadan-apologeten. Jullie held, een verkrachter, blijft voorlopig achter de tralies zitten. Al schrijf je honderd petities: het zal geen enkele zier uitmaken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Ritter

  “Uit Amerika”

  Dat zijn dan wel beruchte islam-apologeten waar de gemiddelde Amerikaan niets mee heeft.

  Neem b.v. de Amerikaanse islamoloog John Esposito. Een beruchte islam apologeet.
  —-
  John L. Esposito: Apologist for Wahhabi Islam
  https://www.meforum.org/campus-watch/articles/2011/john-l-esposito-apologist-for-wahhabi-islam

 2. Ni28

  Intellectueel zijn is geen vereiste voor je sociale gedrag. En zeker geen garantie.

 3. Ernst Quispel

  De intellectuelen (Tim zet de term tussen aanhalingstekens maar zou hij ooit een boek van Charles Taylor, een van de grootste eigentijdse filosofen, hebben gelezen?) vragen niet meer of minder dan een eerlijk proces voor de man. Het lijkt er op dat dit bepaald niet het geval is en zijn lange voorarrest is ook buiten alle proporties.

  Tim interesseert dat mogelijk allemaal niet, wellicht omdat Ramadan een moslim is die uiteraard moet worden gebashed.

  1. nogmaals

   Ernst laat de islamitische aap weer eens uit zijn mouw komen.
   Hij is het niet met Tim eens, want criminele moslims moeten met alle egards worden behandeld.

   1. lugar

    @Nogmaals: Ernst is een halfmoslim en promoter van de toename van islam.

    1. Rechtsaf

     @lugar uh “halfmoslim” uit niets blijkt dat Ernst voor de helft moslim is, Ernst is een islamprostituee pur sang niks niet half gewoon helemaal, ik verdenk hem zelfs van sniekie transgenderschap zodat Ernst stiekem met een nikap en daaroverheen een boerka kan lopen..

 4. Ni28

  Ramadan is een intellectuele viezerik die overal weggestuurd is nadat men hun politiek correcte dwaling heeft ingezien.

 5. Troelstra

  Geen vrije uitloop voor Islamitische perverterten in Europa! Weg met de Islam!

 6. Willem Bever

  Mooi nu nog de sleutel kwijt raken

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.