Annabel Nanninga (FvD) over krakers: ”Mensen worden hun huis uitgeslagen maar ík schep onrust. Joe. Oh D66….”

In Amsterdam worden de rechtse partijen vaak genoeg belachelijk gemaakt of gedemoniseerd. We hebben dat gezien in de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen waarin Forum voor Democratie door bijna alle partijen als ‘radicaal’ en ‘racistisch’ werd bestempeld. Het kwam zelfs zo ver dat er een nogal theatrale scene werd geschopt in een debat waarin Yernaz Ramautarsing zelf het podium op kwam. Nu krijgt Annabel Nanninga, de fractievoorzitter van FvD Amsterdam, de volle laag.

In Amsterdam hebben ze al een tijdje te maken met krakende illegalen die zich hebben gevormd tot een activistische groep, We Are Here. De rechtse partijen, zoals FvD, CDA en VVD hebben heftige kritiek op het huidige college, maar de linkse partijen hebben de absolute macht in Amsterdam, dus het zal niet veel uithalen. Uiteindelijk komt het er dus op neer dat het verbaal moddergooien is dat overblijft.

Dit kan je zien aan het debat rondom We Are Here, waarin Nanninga terechte kritiek heeft op het college en de groepering. In reactie wordt zij neergezet als een ‘onruststoker’. Ongekend, maar het is wel wat er gebeurd is.

 

https://twitter.com/ANanninga/status/1004342601661714432

Het is nogal goedkoop, maar als je op het pluche zit, zijn dit soort uitspraken het enige wat je nog kan doen. Politieke pesterijen, c’est ça.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Ernst Quispel

  Annabel is ingehuurd om een beetje te rellen, en dat is haar zeer wel toevertrouwd.

  1. Stanly2000

   En Ernst is ingehuurd om te trollen en dat is het zeer wel toevertrouwd.

   1. Bloem

    Geef m een gasfles en een oven en hij gaat nog veel verder

    1. Ernst Quispel

     Ik ben inderdaad niet slecht in het bereiden van ovenschotels, heer Bloem.

     Ik denk echter dat de antisemiet Bloem speculeert op de gasovens waarin Joden werden vermoord en waar zijn hart zo vol van is dat zijn mondje er voortdurend van overloopt.

     1. Guus Geluk

      Bloem is een trol die men moet negeren.

     2. Ernst Quispel

      Je hebt gelijk, Guus. Ik zal niet meer op hem reageren.

     3. Bloem

      U bent zo makkelijk heer Quispel. Uw antisemitische inborst kent geen grenzen. U Hoeft dan ook geen seconde na te denken over bepaalde woordcombinaties, de reactie van u is immer stuitend en antisemitisch.
      Ben benieuwd wat uw reactie is op de woorden “stoffer en blik”

     4. Bloem

      Beste heer Geluk ik had u hoger geklasseerd dan deze reactie. Dhr. Quispel is een antisemiet en u neemt het nog steeds voor deze onfatsoenlijke man op. Wat maakt dat van u?

     5. Vit

      Het is niet zo verwonderlijk dat ons aller halve tamme geen vrienden heeft.

     6. lugar

      @Bloem: Je weet toch dat Ernst een rugridder heeft?

      #guus

    2. meijer61200

     Hij heeft vast nog wel ergens een bus Zyklon B in de kast staan die zijn papa overhad.

   2. meijer61200

    Ik reageer al tijden niet meer op dit soort trollen, die elke maand een vergoedinkje krijgen van DDS om de site een beetje op te stuwen in de vaart der volken. Maar veel mensen willen dit nog niet zien. DDS zou eens wat mensen van meer niveau moeten zoeken voor dit werk, en niet dit soort haveloze nitwitten.

   3. meijer61200

    Daar krijgen hij, en die andere dwazen als Sletvana, G.G.,F.J. een paar tientjes voor per maand. Tja, als je afhankelijk bent van een invaliden-uitkering helpt dit toch weer een beetje om vreten op tafel te krijgen. Maar DDS moet eens mensen benaderen voor dit werk die wat intelligenter zijn. Dit is echt helemaal niets.

  2. Top

   Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en lallende vetklep.

 2. Ni28

  De huidige college is een ramp voor Amsterdam maar dat wil men niet horen. Dan maar de critici afvallen als afleidingsmanoeuvre.

 3. Ben Zine

  Ach… Het is het aloude bekende verhaal. De boodschapper van ongemakkelijke waarheden wordt monddood gemaakt. Ik zou niet graag in Annabel’s schoenen willen staan. Hoe moet je in vredesnaam opboksen tegen al die linkse krachten in de grafkuil die Amsterdam heet ? Waarschijnlijk denkt ze ‘s-nachts in bed: Waar ben ik aan begonnen ? Ik wens haar sterkte, moed en wijsheid.

 4. DolleDries

  Guus ,ja Ernst ,Guus ik geef jij een voorzetje dan kop ik hem in. Natuurlijk Ernst, ik lik waar jij maar wil.

 5. nienke

  Een complete chaos daar in Amsterdam wetten worden aan hun laars gelapt en uitgeprocedeerde asielzoekers hebben het daar voor het zeggen.
  De burgemeester doet niets, de politie doet niets, en zij kunnen hun goddelijke gang gaan.
  3e wereld toestanden, een Burgemeester die zich niet aan de wetten houdt moet op staande voet ontslagen worden???
  Nee dit zooitje heeft alle rechten om de boel te kraken en niemand legt hun een stro breedte in de weg.
  Degene die zich aan de wet probeert te houden is de boosdoener.
  Wat een derde wereld land is Nederland aan het worden.

  1. Mart

   Amsterdamned……..nu nog alle Joden de stad uit treiteren ,wat ze al meer gelukt is,dan kunnen ze hun huizen volstouwen met dat zwarte tuig.

 6. Beukman

  Nanninga heeft wel een punt. In het college zitten een paar elkaar ophitsende linkse amateurs, die niet beseffen dat door het aan hun laars lappen van de wet deze groep krakers uiteindelijk nog dubbel het kind van de rekening gaat worden door alle geschapen onduidelijkheid.

  Amsterdam heeft geen evenwichtig college, waardoor er ook te weinig tegenwicht kan worden gegeven aan de besluitvorming. Ik voorspel dat dit college ten onder zal gaan aan hun eigen arrogantie. Dat is zoals het gaat; zelfs Shakespeare beschreef dit proces al.

  1. Ernst Quispel

   Ik vind het nog wat vroeg voor een evaluatie.

   1. Beukman

    Ik waag graag een gokje.

 7. Svetlana

  Wat een lelijke vette trut

  1. Paaldanseres

   Hoor eens, wie het zegt.

  2. Beukman

   Alsof jij zo knap bent.
   [tip: plak iets over je cam op je laptop]

  3. AS210854

   Beter een ” lelijke vette trut ” als een lelijke denkende kut trut.

  4. meijer61200

   Had jij maar 1% van haar geestelijke vermogens, dan was je een gelukkig mens, domme oetlul!

 8. henk vintage

  @ sletlana; Zij heeft er gelukkig een goed stel hersens bij gekregen en jij slechts 1 hersencel.

 9. Bas2018

  Svetllana en Quispel.Het wordt hoog tijd dat jullie oprotten hier !!!!

  1. meijer61200

   Dit uitschot, met name ene E.Q., F.J, G.G. Sletvana en nog een paar van die veredelde moslimlikkers krijgen maandelijks een vergoedinkje van DDS voor hun getrol. Dit om de site een beetje op te krikken, maar het niveau van Geen Stijl zullen ze bij DDS nooit halen, zeker niet met de geesteszieke opmerkingen van dit uitschot. Hoe minder mensen reageren op deze drek figuren, hoe sneller ze zijn opgerot.

   1. Ernst Quispel

    Meijer, ik kan niet spreken voor Svetlana en Frits maar je beschuldiging van betaling door DDS slaat helemaal nergens op.

    Je zult dat ook niet aannemelijk kunnen maken, laat staan bewijzen.

  2. meijer61200

   Trollen; Daar krijgen hij, en die andere dwazen als Sletvana, G.G.,F.J. een paar tientjes voor per maand. Tja, als je afhankelijk bent van een invaliden-uitkering helpt dit toch weer een beetje om vreten op tafel te krijgen. Maar DDS moet eens mensen benaderen voor dit werk die wat intelligenter zijn. Dit is echt helemaal niets.

 10. HEM

  Als “Onze Jongens” het zo goed doen in Afghanistan, Mali en God weet waar, kunnen die Amsterdam dan niet even schoon vegen?
  Waarom moeten we toch altijd achter de probleemgevallen aan in het buitenland: Hier hebben we ze allemaal op een kluitje.
  (Of is de munitie weer eens op?)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.