PVV eist onderzoek naar aanleiding van Pechtold's Penthouse!

Geen categoriejun 23 2018, 14:00
De Telegraaf meldt dat de PVV onder leiding van Geert Wilders een onderzoek eist naar aanleiding van het anti-corruptierapport van Greco.
Wilders roept het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer op om het debacle rondom Pechtold's penthouse 'tot op de bodem' uit te zoeken. De Europese anti-corruptieclub Greco noemde een schrijnende casus waaruit volgens hun sprake leek van corruptie en deze casus komt overeen met Alexander Pechtold's penthouse.
Wilders eist nu dat de D66-leider nu ter verantwoording wordt geroepen, zo riep hij vandaag in het presidium.
[embed]https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1010459414443315200[/embed]
Volgens de Telegraaf heeft het bericht van Greco tot 'een stortvloed van reacties' geleid, mede omdat volgens Greco er nogal een vrijblijvende interpretatie van de registerregels is gehanteerd.
Uit de reacties valt natuurlijk woede en machteloosheid te proeven. Duidelijk is in ieder geval wel dat het ontzettend afgeeft op de partij als geheel en de integriteit van Alexander Pechtold als politicus en persoon. Ook is er ongeloof over de waarde van het penthouse waarvan velen zeggen dat je zoiets niet in Scheveningen kunt kopen voor de prijs van € 135.000.
Wellicht kost Pechtold dit uiteindelijk wel de kop, het zal D66 in ieder geval flink wat zetels kosten alleen al om het feit dat iedere partij met dit verhaal aan de haal kan gaan...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten