Zwaar terecht: Koerden willen jihadbruiden terug naar IS sturen

Ze zijn het helemaal zat daar, van die zeurende vrouwen en huilende kinderen die met hun IS-man/vader mee gingen naar Syrië. De Koerden willen dat ze terug worden gestuurd naar waar ze vandaan kwamen en anders sturen ze hun gevangenen gewoon IS-gebied in! Zo meldt het AD.

Een heel gek idee is dat natuurlijk niet want het zijn allemaal mensen waar de Koerden niet lang voor kunnen zorgen. Zij zijn economisch al niet erg robuust, hebben Erdogan in hun nek aan het hijgen en kunnen er misschien gevangenen voor geruild krijgen.

De Nederlandse overheid heeft al laten weten dat Syriëgangers zich moeten melden bij een Nederlands consulaat in Turkije of Irak. De Russische overheid heeft al wel zijn Syriëgangers opgehaald maar Rutte is dit niet van plan. Het was immers hun eigen keus om naar het Kalifaat te reizen. De vrouwen willen dolgraag terug ‘voor de gezondheid van onze kinderen’ zeggen zij, maar hadden er geen problemen mee de kinderen mee te nemen naar de absolute hel en terreur die plaatsvond in die zandbak. Ook midden in de oorlog kinderen krijgen was allemaal niet zo’n probleem want Allah zorgde er wel voor dat het goed kwam.

In Indonesië zijn al diverse zelfmoordaanslagen gepleegd door teruggekeerde jihadbruiden dus Rutte doet er wellicht verstandig aan deze IS-ladies maar gewoon buiten de deur te houden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. EllyD18

  Mooie foto. Knappe vrouwen.

 2. Adriaan

  “Foto: ISIS-vrouwen poseren met hun burqa’s en automatische geweren. Bron: Twitter.”
  @Wout, jij neemt ook alles maar aan hè? Wie zegt dat dit vrouwen zijn?

  1. Original NL

   Idd adriaan..niet alleen de mannen hebben daar een snor!

 3. Two Ravens Black Kettle

  Daar hebben de Fransen toch een uitstekende guillotine voor verzonnen ?
  Kom op Koerden.
  Of ga je ze echt terug sturen naar Isis gebied zodat ze weer Koerden kunnen vermoorden ?

  Dit zijn de nieuwe nazi’s
  Hoeveel onschuldige slachtoffers laat je deze nazi’s nog maken ?

 4. Ni28

  Ineens denken zij aan de kinderen. Of beter zij gebruiken de kinderen als wapen voor onze slappe overheden. Laat de Koerden ze naar IS sturen, dat wilden zij toch zelf.

 5. penis aqua di rosa

  Kort en krachtig: opruimen het afval. Eens kozen zij voor een penis met een AK47, nu piepen? Terug de zandbak ik en nooit weer om. Hoeveel kinderen werden daar verwekt en geboren? Verstandloos, verdwaasd en IQ van 0

 6. Ni28

  Voor boer zoekt vrouw zijn ze ongeschikt.

  1. Roughwood

   Voor boerka zoekt vrouw daarentegen niet!

   1. Guus Geluk

    🙂

 7. Gerlos

  Als ze terug gestuurd worden naar het IS gebied maakt het voor hun niks uit want ze zien toch niks in deze moderne outfit.

  1. Original NL

   Kijk…die moslim mannen zijn niet dom…een doek over de parkietenkooi zorgt voor rust..
   en zo is het met die wijven ook…blah blah allah…hup doek er over en ..rust!!
   Ik weet wel zeker dat veel nederlandse “mannen” (die thuis feitelijk niets te vertellen hebben)..deze truuk zouden moeten uitproberen.

 8. meijer61200

  Dat zou je toch achter mekaar bij het grove vuil zetten? Die wijven hebben het smoorheet in al die vodde. En de mannetjes maar parmantig rond loerend naar wat hitsigs op straat in hun olijke jurkjes. Goed bekeken daar!

  1. toetssteen

   @Meijer
   Vandaag weer een stel gespot bij en in het ziekenhuis. Waggelende tenten terwijl de temp aardig opliep en de rest van de bevolking (en dat is inclusief aangepasten) gingen voor een shirt en wat luchtiger katoen.
   Het ergste vong ik dat meisje dat ik max 14 schatte dat bij de voetgangersoversteekplaats wachtte en echt vanaf de handschoenen tot kruin was omwikkeld. Brrr.

   1. toetssteen

    Mfff, blindtikken vakt toch tegen: Vond is het en ik zie ook nog een taalvaut. Na rest hoort enkelvaut domme toets.

    Ik ga de ramen opengooien en maffen. Nite.

    1. Ernst Quispel

     Het mysterie is opgelost: Toetsteen tikt blind.

     1. Vraagtekentje

      Jij bent blind.

 9. sonar

  En ik maar denken dat het parasols waren op die foto .
  Opruimen blijkt de beste manier om van deze rotzooi af te komen.

 10. Nasrani

  Ik mag die Koerden wel.

 11. Frits Jansen

  ik kan me zo goed voorstellen dat je als bleek blond meisje in een doorzonwoning in een oersaaie vinex-wijk smacht naar avontuur in Verweggistan met een zwartbebaarde reus.

 12. sjun

  Laat dat wellicht maar weg. Het gaat om cumulerende kostenposten die levenslang op de gemeenschap blijven leunen in plaats van iets in te gaan leggen. Als dank houdt hun kroost het onderwijs voor anderen op. Daarnaat is een gerede kans op gewelddadige radicalisering die de samenlevig ook weer geld kost aanwezig.

  Welbewust is tegen de Nederlandse samenleving en voor loyaliteit met de misdadige kalifaatstaat gekozen. Zo’n vijfde kolonne hoeft niet weer te worden binnengelaten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.