Al heel snel iemand opgepakt voor de verschrikkelijke verkrachting van een jonge meid in Rotterdam

Geen categoriejul 25 2018, 19:00
Wat er gebeurd is met een 18-jarig meisje in de vroege ochtend in Rotterdam, is niet te beschrijven. Een verschrikkelijke verkrachting toen ze vanaf Centraal Station naar huis ging terwijl ze haar fiets weg zette, dat is onvergeeflijk. Ik woon zelf in Rotterdam en ik begrijp er echt geen zak van wat zulke mensen nu bezielt om zo iets te doen. Gelukkig is er nu al iemand opgepakt voor deze walgelijke daad.

De politie zette een team van twintig mensen op de zaak. Die hielden onder meer een buurtonderzoek en brachten alle mogelijke routes die het slachtoffer heeft gereden in beeld. Ook werden camerabeelden bekeken om een signalement van de dader te krijgen. De politie liet weten op zoek te zijn naar een man van rond de 20 met een donker getint uiterlijk.

Zondag meldde de politie dat de vrouw toen nog niet aanspreekbaar was. De vrouw is inmiddels geopereerd. Hoe het nu met de vrouw is, is niet bekend. Wel heeft de politie inmiddels kort met haar kunnen spreken. Wat ze heeft gezegd, is niet bekendgemaakt.

In steden zijn dit soort acties sowieso al een groter probleem en het zal verschrikkelijk voelen als vrouw om eigenlijk je leven en je lichaam niet zeker te zijn in een stad als Rotterdam. Dat het ook nog een donker iemand is, zal weer veel stof doen oplaaien en onderbuikgevoelens aanwakkeren. Gevoelens waar niemand op zit te wachten. Enfin, opsluiten die vent met een goede straf, niet weer een taakstraf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten