Amai! Belgische vrouw overgoten met zwavelzuur

Flinke paniek op het Sint Jansplein te Antwerpen! Een 40-jarige vrouw kreeg zwavelzuur over haar heen gegoten en is zwaargewond en in levensgevaar! Via de Telegraaf.

De politie kreeg vanmiddag een melding dat er een vrouw op het Sint Jansplein in paniek was en haar kleren uittrok. Met spoed begaven ze zich richting de locatie en keken wat er aan de hand was.

Eenmaal in gesprek met de omstanders blijkt dat de aanvaller een ex-vriend van de vrouw is. De man zou haar al een jaar hebben gestalkt. Er zijn gelukkig camerabeelden dus er zal snel meer duidelijk worden (zoals de uiterlijke kenmerken van de dader, want zwavelzuur gooien is geloof ik wel een Midden-Oosters dingetje).

Wel is in ieder geval duidelijk dat het een flinke plens zwavelzuur was want de politiewoordvoerder, Willem Migom, beweert dat ze in levensgevaar verkeert. Vaak zijn er wel verhalen, voornamelijk uit Iran, waar vrouwen worden aangevallen met zwavelzuur en ze een ontzettend misvormd gezicht hebben overgehouden aan de aanval maar meestal zonder levensgevaar. Maakt het niet minder onprettig natuurlijk maar het geeft wel een verschil in intensiteit aan.

We hopen dat de vrouw het overleeft en er niet te ernstige verwondingen aan overhoudt, mocht ze fatsoenlijk herstellen natuurlijk. Wat een verschrikkelijke manier van doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Ni28

  Het import van cultuur uit het Midden Oosten betreft vele vredelievende gebruiken. Het stenigen of andere martelpraktijken zoals een zwavelzuur behandeling zijn mooie instrumenten om de orde te bewaren. Dat kennen wij in Europa niet en er valt dus zoveel te leren. De eerwraak bijvoorbeeld, doen wij niet aan behalve nog in Albanië misschien(straks een EU land). Dat de vrouw in België in levensgevaar verkeert is louter beginners onkunde. Alles moet je leren toch? Hoog niveau die islamitische cultuur en wij kunnen niet genoeg van krijgen. Maar wir schaffen das!

  1. Ni28

   De import.

  2. Adriaan

   Ni28, we gaan nog veel meer leren in de nabije toekomst. Rechters worden allemaal werkloos. We mogen straks zelf vonnissen. Heerlijk die Islam-cultuur. Wat zal Sletlane blij zijn dat er meer en meer Moslims ons Europa binnenstromen. Er gebeurt nu tenminste wat in dat ingeslapen westen.

   1. Ni28

    Toen ik in Nederland kwam hoorde ik van sommige mensen dat Nederland zo saaie land was waar nooit wat gebeurde. Jammer dat die contacten verloren zijn gegaan. ik wou hun mening vandaag de dag willen horen.

    1. Adriaan

     @Ni28, en waar kwam je vandaan? Of wil je dat liever niet zeggen?

 2. Ritter

  moslims nemen hun islam en gebruiken mee naar Europa…………………………..en houden daaraan vast.

  Niet alleen zelfmoord/terreur aanslagen maar ook dingen als eerwraak; vrouwenbesnijdenis; kinderhuwelijken; Sharia recht; zuuraanvallen; enzovoorts.

  Kortom, een van de gevolgen van de illegale massa migratie uit de islamitische landen.

 3. denk eens na

  de dader zelfde laten ondergaan ,en hem dan exploiteren als kermis atractie

  1. sonar

   Denk eens na,zet hem om te beginnen met zijn voeten in het zoutzuur,hij wordt vanzelf kleiner en kleiner probleem opgelost.

   1. denk eens na

    het probleem is dat je er dan geen geld aan die moslim verdiend

 4. Pescador

  ophangen dat verwarde manneke

 5. Duijndam

  Hoewel nog niet vast staat dat de dader een allochtoon betreft is de kans er op natuurlijk groot. In veel niet-Westerse culturen staat de vrouw in laag aanzien en wordt zij wreed bestraft als ze de ‘eer’ van de man durft aan te tasten.

  Er is alles aan gelegen dat we de instroom van dit soort mensen stoppen en krachtig onze eigen normen en waarden belijden en belichamen. Helaas valt ons dat in toenemende mate moeilijk.

  1. Adriaan

   ‘de dader een allochtoon betreft’, lees: Moslim.
   Als er nou eens een wetje kwam, waarbij dit soort wanstaltige gebruiken uit een achterlijke cultuur gestraft zullen worden met eenzelfde behandeling. Zou het niet kunnen dat we deze rituelen kun elimineren?

 6. Svetlana

  Ik denk dat een Wilders aanhanger dit gedaan heeft

  1. Adriaan

   Wat kun je toch verstandige dingen zeggen. Je bent een aanwinst op DDS.

  2. sjun

   Alle begin is moeilijk, ook het denken gaat niet meteen crescendo.

 7. Gerlos

  Het zal geen moslim wezen, wat ern idioot.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Mijn voorspelling: dit wordt binnenkort ook schering en inslag in Nederland.

  Culturele verrijking, Virtue signalling, struisvogels en open borders you know ?
  Mooi toch.

 9. Troelstra

  Waarom moest ik nou gelijk aan de Islam denken toen ik dit bericht op het radiojournaal hoorde?

 10. fusilier

  En wat nou als zij gewapend was. En deze hufter naar het hiernamaals gestuurd had.

  1. denk eens na

   mijn idee

  2. sjun

   Het had een cumulerende kostenpost van zeker dertig jaar gescheeld. Maar met ‘wat als’ worden geen problemen opgelost. Geef je iemand een wapen dan moet die dat ook nog kunnen en willen hanteren om onrecht tegen te gaan.

  3. Disowned

   zwavelzuur heb je natuurlijk standaard bij je in het geval je natuurlijk zo’n gestoord mens tegen komt?! denk toch eens na….

 11. Imen

  Als t een moslim was geweest had dat er met koeienletters gestaan. By the way Google zwavelzuur aanval. Allemaal westerlingen afgelopen jaren.

 12. nienke

  @Svetlana.

  Ik denk dat Wilders aanhanger dit gedaan heeft.

  Praat toch niet zo stom mens deze walgelijke praktijken doen de moslims toch ook in hun eigen land met vrouwen.
  Jij bent waarschijnlijk nog niet de goede tegengekomen die dit met je uithaalt of dat je een mes tussen je ribben krijgt waar zij ook zo goed in zijn, onschuldige mensen een mes tussen de ribben steken.
  We zijn nog niet klaar met deze bloeddorstige agressieve woestijnratten.

  1. Capo

   Lieve Nienke, schoon van ouderdom! 😉
   Laat Svetlana toch kletsen, je weet toch dat ze het expres doet, wachtend op reactie?

   Knuffel!

 13. C.oitus

  Zal wel een kech zijn, dat is normaal hoor in hun cultuur.

 14. C.oitus

  Sterf kanker islamitische hond, samen met dat linkse tuig.

 15. nienke

  @Capo.

  Dank, je hebt gelijk zal haar maar laten kletsen de treiter kop.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.