Amai! Belgische vrouw overgoten met zwavelzuur

Geen categoriejul 31 2018, 16:00
Flinke paniek op het Sint Jansplein te Antwerpen! Een 40-jarige vrouw kreeg zwavelzuur over haar heen gegoten en is zwaargewond en in levensgevaar! Via de Telegraaf.
De politie kreeg vanmiddag een melding dat er een vrouw op het Sint Jansplein in paniek was en haar kleren uittrok. Met spoed begaven ze zich richting de locatie en keken wat er aan de hand was.
Eenmaal in gesprek met de omstanders blijkt dat de aanvaller een ex-vriend van de vrouw is. De man zou haar al een jaar hebben gestalkt. Er zijn gelukkig camerabeelden dus er zal snel meer duidelijk worden (zoals de uiterlijke kenmerken van de dader, want zwavelzuur gooien is geloof ik wel een Midden-Oosters dingetje).
Wel is in ieder geval duidelijk dat het een flinke plens zwavelzuur was want de politiewoordvoerder, Willem Migom, beweert dat ze in levensgevaar verkeert. Vaak zijn er wel verhalen, voornamelijk uit Iran, waar vrouwen worden aangevallen met zwavelzuur en ze een ontzettend misvormd gezicht hebben overgehouden aan de aanval maar meestal zonder levensgevaar. Maakt het niet minder onprettig natuurlijk maar het geeft wel een verschil in intensiteit aan.
We hopen dat de vrouw het overleeft en er niet te ernstige verwondingen aan overhoudt, mocht ze fatsoenlijk herstellen natuurlijk. Wat een verschrikkelijke manier van doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten