Hans van Baalen, pleinschreeuwer in Oekraïne, stopt ermee!

Toedelodokie Hans! Beetje op je luie reet zitten, geld vangen en wachten tot een mooi baantje jouw kant uit waaide. Not gonna happen!

Dat typische VVD’ertje, misschien kent u hem nog van toen de pleuris uitbrak in Oekraïne op het Maidanplein en hij samen met Guy Verhofstadt de Oekraïners aan het ophitsen was om te strijden voor de democratie. Dat zag er al niet uit want beide heren hebben nou niet echt de charme en de uitstraling van een Ché Guevara of Charles de Gaulle.

Dat bleek ook wel nadertijd toen hij diverse keren in slaap viel tijdens debatten en niet op kwam dagen bij debatten. Núl energie en karakter, perfect voor de EU dus! Helaas hebben zijn kinderen hem, na tien jaar bij de EU te zitten neuspeuteren, nu écht nodig en komt hij gelukkig weer thuis.

Geenstijl stelt, mijns inziens terecht, dat de enige reden dat hij naar huis vertrekt is omdat een ander er met zijn beoogde baantje vandoor gaat! In alle waarschijnlijkheid gaat het om Malik Azmani die met het geniale plan kwam om vluchtelingen in de regio op te vangen. Een plan dat nu steeds meer tractie krijgt maar toen het voor het eerst werd geopperd haast gelijkstond met nazi-praktijken omdat je een racistische xenofoob was.

Mooi dat die vent eindelijk weg is dus, maar of hij het helemaal voor gezien houdt weten we natuurlijk nooit. Er valt vast nog wel ergens wat geld mee te pakken, wellicht de lokale politiek? We gaan het zien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Ni28

  Van Balen en Verhofstadt, twee radicaliserende Eurocraten.

 2. Ben Zine

  Meest weerzinwekkende VVD-er aller tijden.

  1. Floris

   Hmm…hij heeft sterke concurrentie van Henri Keizer en Ton Elias.

 3. Uiterst Links

  beide heren hebben nou niet echt de charme en de uitstraling van een Ché Guevara

  ++++++++++++++++++

 4. Guus Geluk

  Als ik europarlementariër was, zou ik er ook mee kappen.

  1. Uiterst Links

   Lekker graaien net een dikke salaris en verder niets doen. Lijkt me een luize leventje

   1. Guus Geluk

    Brussel lijkt me een verschrikkelijke plaats om te werken. Bovendien waart er in Brussel een virus rond: het virus van de eurofilie. Iedereen raakt ermee besmet, zoals Timmerfrans, die de flitsbenoeming van Selmayr toestond.

 5. Peter Loosduinen

  Hans van Baalen ?? Wellicht Holle Bolle Gijs als kermisattractie ?

 6. Ernst Quispel

  Wout is een kleine krabbelaar en dat wekt wrok jegens mensen die wel,wat wisten voor te stellen.

  1. Floris

   De psychopaat kan het kleineren niet laten.

   Ook redactieleden moeten eraan geloven want de psychopaat heeft een VPN-account en komt na eventuele verbanning gewoon terug.

   En dat schaamteloze gedrocht durft zich dan ook nog fatsoenlijk te noemen.

 7. EU kok

  Soms komt het verstand met de jaren.
  Van Baalen is een verstandige man geworden.
  Hij heeft de juiste beslissing genomen.

 8. Holland

  Bolle van Balen had in zijn jongere jaren extreemrechtse sympathieen, liet zich in kolonelsuniform fotograferen en bracht in zijn studentenvereniging de Hitlergroet.

  Later moest hij zich hiervan openlijk distantieren alvorens hij op VVD-genade mocht rekenen. Deze Hans Worst is het zinnebeeld van een nutteloze, inhoudsloze en malafide graaier en slaafse EU-parlementarier: de beste paladijn die schreeuwlelijk Verhofstadt zich kon wensen.

  Als de stupiditeit en zelfverrijking van deze failliete kwast nu ook de VVD te erg wordt, wil dat wel wat zeggen. Hans van Balen, dat je mag rotten in de hel.

  1. Floris

   Van Balen is de verpersoonlijking van een corpsbal. En dat was hij ook (Minerva).

   De man kan niet bepaald terugkijken op een succesvolle carrière. Een 13 in een dozijn type met een hete aardappel in z’n bek en een plofkop. Daar gaat niets verloren aan.

 9. Bes Tolen

  Deze van Balen leek de vertegenwoordiger van een lang vervlogen tijdperk. Zoiets als de vertegenwoordiger uit de middeleeuwen in de ministerraad van Napoleon toen deze in samenwerking met de paus Rusland ging veroveren. Naar zij dachten. Toen de vertegenwoordiger zich realiseerde dat hij in het verkeerde tijdvak zat en als zot werd beschouwd, trok hij zich terug. Evenwel werd hij op het Weens Congres toegelaten waar toen daar iedereen aan het feesten was, hij enige belangrijke stukken kon weg nemen. Wat niet op tijd is gemerkt.

 10. Ni28

  De functie van Europees parlementariërs zou je kunnen beschrijven als de ondraaglijke leegheid van het bestaan goedgemaakt met een groot zak geld.

  1. EU kok

   Dan zult u wel een rijk man zijn

   1. Top

    Ik hoop dat van harte! In tegenstelling van jouw persoontje, die nog nooit maar iets bereikt heeft financieel.

 11. Pindas

  Op de brandstapel met die 2!Geven ze misschien toch nog een beetje warmte???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.