VN wil relevant zijn, geeft maatregel-catalogus voor migratie

De Verenigde Naties, alles behalve verenigd of bestaande uit naties, meent een duit in het zakje te kunnen doen omtrent de massa-immigratie. Via NU.nl.

Zodra je ‘VN’ ziet staan weet je eigenlijk al dat er in principe niks concreets wordt afgesproken en het voornamelijk gaat om richtlijnen waar degene waar het om draait zich toch niet aan gaat houden. Zo nu ook met de maatregelen voor de migratiecrisis.

De VN weet dat het zich eigenlijk nergens mee kan bemoeien en komt dan ook met een lullige ‘catalogus’ waar lidstaten even doorheen kunnen bladeren voor inspiratie over hoe zij met deze asielzoekers om zouden kunnen gaan. Zo valt er te lezen hoe je een asielzoeker kunt integreren in je samenleving, wanneer hij terug kan worden gestuurd en hoe vaak per dag je hem moet water moet geven.

Volgens de VN zijn er 250 miljoen vluchtelingen (oftewel 3,4 procent van de wereldbevolking) en zij hebben daar dus nu een leuk pamfletje voor gemaakt. De Verenigde Staten hebben het akkoord niet ondertekend omdat het tegen de soevereiniteit van hun land in zou gaan. Hongarije overweegt ook terugtrekking van het akkoord.

De idiote poging van de VN om zichzelf relevant voor de discussie te houden is samengevat in dit citaat: “Migratie is een feit. Mensen doen het al eeuwen en het zal nog eeuwen door blijven gaan”, zegt Miroslav Lajcak, de voorzitter van de Algemene Vergadering van de VN. “Maar we hebben nog nooit een instrument gehad dat ons helpt om migratie in goede banen te begeleiden. Dit akkoord brengt daar verandering in.”

Gewoon niet waar. De meeste plannen liggen er al, zoveel opties zijn er niet, de VN voegt helemaal geen fuck toe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Frits Jansen

   “alles behalve verenigd of bestaande uit naties”
  Zo gaat DDS weekend in. Uiteraard met een hatelijkheid.
  Niet verenigd? Ook in een vereniging hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn.
  De 2de helft van de zin begrijp ik al helemaal niet. De leden van de VN zijn landen oftewel naties. Laat scherpslijperij over de nazi-staat maar aan Baudet over.

  Ja, internationale politiek gaat langzaam. DDS HAD vast liever een iskamverbod gezien, maar zo werkt dat niet.

  Overigens is allang vastgesteld dat migratie in het begin wrijvingen geeft en dat die na een poos vanzelf overgaan.

  1. Chauvinist

   @Frits

   ”Overigens is allang vastgesteld dat migratie in het begin wrijvingen geeft en dat die na een poos vanzelf overgaan.”

   Vastgesteld door wie? Door jou? Kan ieder geval nooit vastgesteld zijn door feiten!
   Al die aanslagen en massa-verkrachtingen moeten we de aankomende decennia dan maar voor lief nemen want ‘het gaat wel over?’
   Wat blijkt, de 3e generatie moslims in ons land is de meest radicale generatie (o.a. veel jihadgangers!), dus Frits, het ‘gaat wel over?’
   Er is momenteel een migratie gaande richting Europa zoals we nog nooit eerder hebben gezien, niet alleen wat betreft aantallen, ook wat betreft islam. De migratie zoals we die nu zien en het slappe optreden hiertegen door onze overheden zal er voor zorgen dat deze huidige periode over 100 jaar (wss veel eerder) in de geschiedenisboeken zal komen te staan als de periode dat Europa definitief werd vernietigd…

   Islam en het vrije democratische Westen zullen NOOIT samen kunnen gaan… NOOIT! En datzelfde geldt ook voor Afrikanen die nog maar amper a 1 a 2 eeuwen geleden bloot in de woestijn rondrenden en aan kannibalisme deden, dit volk loopt zo ver achter op onze evolutie dat ze dichter bij apen dan bij mensen staan! Geef een klein kind 3 foto’s, een blanke, een neger en een aap en vraag wie er het meest op die aap lijkt… een kind zal de neger aanwijzen… toeval? Nee, een kind denkt nog niet in politieke correctheid maar ziet gewoon wat het ziet, simpel! Ook genetisch is een neger anders dan wij (wetenschappelijk bewezen).

   Kijk eens… dit zijn geen mensen (ook al dragen ze kleren en lopen ze rechtop) dit zijn wilde apen:
   https://youtu.be/HDDJzclnzXA

   Dus Frits, droom fijn verder, die wrijvingen zullen niet verdwijnen maar juist erger worden omdat we steeds meer van dat soort importeren…

   1. hans-e-pans

    Men gebruikt steeds de afkorting VN voor deze organisatie, de goede afkorting voor deze organisatie is NWO.

   2. palko

    @chauvinist, die vaststelling behoort tot de zelfbenoemde waarheid van Frits, de hater van het rijke Roomse leven. Gelukkig weten weldenkende, fatsoenlijke en hardwerkende burgers zoals jij en ik, wel beter 😉

 2. Diederik van Walsum

  Frits,

  Even héél in het kort en ook omdat de temperatuur het niet toelaat om mij verder nog druk te maken over mensen zoals u:

  Eerlijk gezegd hoop ik dat u over een tijdje vanzelf overgaat!

 3. Ni28

  De VN produceert een vage blablabla en de migratie probleem is meteen opgelost en de posten van de leden voor een poosje weer verantwoord verklaard. Daarom stapt een land als de VS uit zo club nietsnutten waar landen in conflict samen iets tekenen zodat je weet dat er ook niets gebeurd. Behalve dan dat de illegale migratie gelegaliseerd wordt als enige punt.

 4. Ruud562

  Trump heeft door wat voor corrupte en achterbakse bende die VN is geworden. Hij wél!

 5. Adriaan

  Migratie kun je een halt toe roepen: geen bed, geen bad en geen brood aanbieden. Moet je eens kijken hoe snel ze teruggaan naar hun zandbak.

 6. palko

  De VN moet zich niet bemoeien met zaken waar ze geen kaas van gegeten hebben. Landen zijn uitstekend in staat zelf te bepalen hoe ze moeten omgaan met immigratie. Als ik even naar Nederland kijk dan hadden we 25 jaar geleden al moeten stoppen met het importeren van immigranten die geen enkele toekomst hebben in het veel te druk bevolkte Luilekkerlandje aan de Noordzee. Laat de VN eerst maar eens zorgen voor een snelle en passende herschrijving van het uit het midden van de vorige eeuw stammende Vluchtelingenverdrag van de VN. Zodat niet nog meer nepvluchtelingen uit met name Afrika en Azië op misdadige en verwerpelijke wijze misbruik kunnen blijven maken van dat door en door verrotte en vermolmde verdrag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.