58 Procent van Zweedse verkrachters blijkt in buitenland geboren

Zweden, toonbeeld van falend deugbeleid, waar alles wordt ontkend, gebagatelliseerd of anderzijds geframed wanneer het negatief nieuws over migranten betreft, krijgt nu te maken met een keihard feit. 58 Procent van veroordeelde verkrachters is in het buitenland geboren. Via de BBC.

Data van de Zweedse nationale televisie wijst uit dat het merendeel van de verkrachtingen en pogingen daartoe van migranten komt. Ze hebben alle veroordelingen van rechtszaken geteld en zijn zo tot deze conclusie gekomen.

Dit gaat slechts over de gevallen waar dus daadwerkelijk iemand is veroordeelt. Alle gevallen waar dit wel wordt beweerd maar waar nog geen veroordeling uit kwam rollen, loopt in de duizenden. Aangiftes worden in Zweden kennelijk niet op basis van etniciteit gecategoriseerd. Ook belangrijk is dat vóór mei men nog aan moest kunnen tonen dat er geweld was gebruikt, anders was het geen verkrachting. Tegenwoordig is seks zonder toestemming voldoende om als verkrachting te worden gezien. Dit heeft natuurlijk invloed op de cijfers. Hier een grafiek van de BBC:

Bruin: Gerapporteerde verkrachtingen in Zweden
Rood: Veroordelingen

canvas

Voor een land waar criminelen van Afrikaanse afkomst bij opsporingen via het nieuws door middel van contrastaanpassingen ‘blanker’ worden gemaakt en ‘Zweeds’ worden genoemd, is dit feit dus nogal een mokerslag voor de regering. 9 September zijn daar verkiezingen dus zo toevallig zal het allemaal wel niet zijn maar anti-immigratiepartij Zweedse Democraten staan op het moment derde in de peilingen.

Ulf Johansson, redacteur van het programma Mission Investigation die de cijfers hebben onderzocht, benadrukt dat het slecht om een klein percentage van migranten gaat die verkrachtingen op hun geweten hebben. Ook zegt hij dat deze informatie weinig effect op de verkiezingen zal hebben maar daar heb ik sterk mijn twijfels bij. Zoveel duidelijke cijfers zijn er namelijk niet over dit soort onderwerpen en men krijgt continu beschuldigingen van ‘onderbuikgevoelens’ over zich heen, terwijl de gemiddelde Zweed daar toch echt niet achterlijk is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Holland

  Zweden is het voorgeborchte van de hel geworden. Verkocht en verraden door linksfascistisch tuig dat gehersenspoeld door de socialistische heilsgedachte een prachtig land naar de gallemiezen hielp. Het wordt steeds duidelijker dat alleen grof geweld gaat helpen om de rotzooi in Europa op te ruimen. Laten we hopen dat 9 september alsnog een keerpunt wordt waarbij politiek afgerekend wordt.

  1. EU kok

   Holland uit Duitsland is weer terug.
   Als het ruikt naar een rubberen rug, uitziet als een rubberen rug en zo flexibel is als een rubberen rug, dan is het ook rubberen Holland

   1. Rechtsaf

    @Capo alles doen ze om de islam en haar kansparels maar uit de wind te houden

    1. Capo

     @Rechtsaf: Het werkelijke percentage ligt hoger.

   2. Koos sssss

    Ga toch koken, man.

    Als het ruikt als de waarheid, als het er uitziet als de waarheid en zo feitelijk is als de waarheid, dan is het ook de waarheid wat Holland stelt.

  2. Capo

   @Holland:

   Elders vandaag, Cock tegen Elu:

   “Het kost mij geen moeite het te negeren”

   1. Holland

    Ach Capo, op EU Cock reageer ik al tijden niet meer. Niemand trouwens, dacht ik. Hij heeft het zelf niet in de gaten door zijn verstandelijke beperking, maar hij is by far de allergrootste debiel en nitwit die DDS bevolkt. Een totale loser die altijd de plank misslaat en ook dat niet in de gaten heeft. Zijn moeder veegt nog steeds zijn billen af.

    1. Capo

     @Holland: “Ach Capo, op EU Cock reageer ik al tijden niet meer. Niemand trouwens, dacht ik.”

     Klopt, iedereen laat Cock links liggen, daar hoort hij ook. Hij plaatst alleen offtopic gebral in dienst van zijn sneeuwvlokjesmeester Willem Tengo, hoewel ik de overtuiging ben toegedaan dat Cock dezelfde is als Willem.

 2. DolleDries

  Het televisieprogramma ‘Opdracht Onderzoek’ van de Zweedse staatstelevisiekanaal SVT heeft alle veroordeelden voor verkrachting en verkrachtingspoging in kaart gebracht. Afghanen springen in het oog.
  In totaal zijn 843 mannen nader bekeken. Daarvan is 58 procent afkomstig uit het buitenland – de tweede generatie immigranten zijn hier dus niet bij inbegrepen.
  Als men alleen maar kijkt naar poging tot en en voltooide verkrachting, stijgt dit percentage tot 80 procent. Daarvan is 40 procent een jaar of minder in Zweden.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Fake news

  Het percentage is vele malen hoger
  (zie de bron, F*ucking BBC)

  In Oslo, Noorwegen werd enkele jaren terug 100% van de meisjes verkracht door de vrienden van het Kartel.
  (het zal nu niet veel anders zijn)

  Maar het zegt alles
  De Gedanken-Gestapo moet nu zelfs liegen dat het 58% is.
  (tot voor kort zouden ze o% zeggen en was het allemaal de schuld van de witten/blanken/koloniaal verleden van Zweden)

  Het enige wat ik hoop dat niet alle slachtoffers die verkracht zijn (volstrekt) onschuldig zijn maar dat er ook een paar mededaders bijzitten.
  Feminazi’s die kinderen uitschelden wanneer ze verkracht zijn.
  Wegkijkers bij de Zweedse Staatstv, draaihalzen bij de hulpverlening, politici die over de slachtoffers en nabestaanden urineren.
  Zoals in Rotherham
  Zo’n type, zo’n mededader
  Dat zou karma zijn

  (maar ik vrees weer het ergste)

 4. AS210854

  Proficiat, geweldig goed gedaan Zweden. Haal nog maar meer van die troep binnen. Nederland volgd wel, duurt niet meer zolang. Groenlinks, d66 , PvdA en het CDA zorgen hier wel voor.

 5. Duke

  58% van de gerapporteerde verkrachtingen. Tel daar de ongerapporteerde verkrachtingen (lees: doofpot, definitie aanpassing, intimidatie slachtoffer om geen aangifte te doen, etc.) bij op en dat percentage schiet omhoog.

  1. Dubbele Komma

   Wat dacht je van de dubbele paspoorten,als we die ook nog ff mee gaan tellen…

 6. Hetzalwelweer

  Het dwangmatig vermengen der rassen is in Zweden dus eigenlijk gewoon legaal geworden.

  https://www.youtube.com/watch?v=QCE_vEdA9WU

  Dank aan links, de werkelijke verkrachters van Zweden.

  1. Capo

   @HZWW: Ik denk dat ze het wel lekker vinden.

 7. Ben Zine

  Zweden… Een prachtig land, vriendelijke mensen, politiek rust en stabiliteit, economische welvaart, sociaal welzijn, schitterende natuur… DAT is waar je vroeger aan dacht als je de naam Zweden hoorde. Abba en Pippi Langkous, Volvo en Saab. Hoogontwikkeld en je hoorde er eigenlijk zelden wat over. Maar nu, anno 2018, is de situatie veranderd. Het linkse cultuur-Marxistische gajes heeft Zweden veranderd in een multicultureel slagveld, een multiculturele hel. Ooit zal de rekening worden vereffend met degenen die dit hebben veroorzaakt, die dit onheil over de Zweedse samenleving hebben gebracht. Het gaat over reactie op actie, over schuld en boete, landverraad en berechting. Dat is een soort van logische wetmatigheid, ook in dit geval. Mensen die deze multiculturele waanzin op hun kerfstok hebben zullen er niet mee wegkomen, zoveel is zeker. Kwestie van tijd.

 8. nienke

  Wat een aanwinst voor het westen.
  Overal ter wereld waar zij zich vestigen is het 1 groot drama, nooit van beschaving gehoord en toch je in een beschaafd land willen vestigen, dat gaat dus echt NIET lukken.
  Zweden heeft ze met open armen ontvangen en dit is de dank die ze krijgen.
  Ik zou zeggen eigen schuld dikke bult.

 9. Koos sssss

  Daarboven is nog 40% van de verkrachters wel in Zweden geboren, maar zijn hun ouders afkomstig uit de achterlijke regionen van Allochtonië.

 10. FransjeKoolen

  Voor hetzelfde geld kun je na aanleiding van de cijfers constateren dat zweden van buitenlandse afkomst eerder worden veroordeeld dan autochtone zweden.

  1. nogmaals

   FransjeKoolen is waarschijnlijk een groen-linkse onnozele die het geld ontvangt dankzij een uitkering. Geen werk vanwege te laag IQ en geen werklust.

   1. FransjeKoolen

    Het gaat om buitenlanders, dat kunnen in Zweden dus ook Nederlanders zijn.

 11. sjun

  En dan hebben we het alleen nog maar over degeregistreerde verkrachtingen en over het feit dat er al meerdere generaties migranten in Zweden leven. In Zweden geboen zegt dus nog niets over de culturele imprint van de verkrachter. Om een of andere reden wenst de Zweedse overheid adresseerbaarheid van misdaden tegen te gaan. Zou het met angst voor politieke afrekenig van jarenlang opgedrongen socialistische idealen te maken kunnen hebben? Ik zal toch eens informeren…

 12. EllyD18

  Europa is gek geworden. Help !

 13. Troelstra

  Sweden has a problem with child rape

  – 7 840 reported rapes in 2018
  – Half of the victims are children aged 0-17 years old
  – 29% of the victims are younger than 15 years old
  – A 13% increase in child rape from 2017 to 2018

  Young girls lives are destroyed

  Absolute catastrophy

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.