Amerika haalt hard uit naar radicale ayatollahs-knuffelend Europa: “Jullie hulp zorgt voor meer moorden in Europa!”

De Verenigde Staten is niet te spreken over Europese financiële steun voor de knettergekke ayatollahs in Teheran.

Amerika heeft gisteren laten weten dat het totaal niet te spreken is over een nieuw Europees steunpakket voor… de slagers in Iran. De Amerikaanse kritiek kwam een dag nadat de Europese Unie 18 miljoen euro aan Iran overmaakte hoegenaamd om dat land ervan te weerhouden nucleaire wapens te produceren.

De overboeking is een gevolg van de idiote deal uit 2015, die toen onder leiding van Obama, Frankrijk en Duitsland gemaakt werd met de gekke ayatollahs. Zij zouden zogenaamd afzien van het ontwikkelen van atoombommen, en in ruil daarvoor zouden ze financiële steun en andere presentjes krijgen.

In mei trok Amerika zich terug uit die deal, niet in de laatste plaats omdat uit alles blijkt dat de ayatollahs hun nucleaire programma gewoon doorzetten. Blijkbaar maakt dat Europa allemaal niets uit. Ayatollah Khamenei en zijn mede extremisten mogen zich verheugen in 18 miljoen gratis euro’s. Met de groeten van de Europese belastingbetaler.

“Steun van Europese belastingbetalers stelt het regime in staat om de noden van hun volk te blijven negeren en zorgt ervoor dat het regime geen reden heeft om zijn beleid wezenlijk te veranderen,” aldus Trumps ‘Iran envoy’ Brian Hook. “Meer geld in handen van de ayatollahs betekent meer geld om moordaanslagen te plegen in dezelfde Europese landen die dit geld overgeboekt hebben.”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is het daar helemaal mee eens. Hij zei vandaag dat de beslissing van de EU “een grote fout” is en een “giftige pil voor het Iraanse volk” en voor ieder land dat zijn best doet om Iraanse agressie in de region te stoppen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

75 reacties

 1. Ritter

  Het is onbegrijpelijk dat de EU ( maar haar mond vol over waarden en normen) een islamitische dictatuur steunt met geld.

  En niet de bevolking steunt die in opstand komt tegen deze islamitische dictatuur dictatuur.

  Trump heeft zijn steun uitgesproken voor de mensen die demonstreren voor meer vrijheid.
  ————–
  Iraanse demonstranten bedanken Trump, Amerika voor hun steun

  Iranian protestors thank Trump, America for their support
  http://video.foxnews.com/v/5709639965001/?#sp=show-clips

  1. Dubbele Komma

   Ayathollas en dictators zijn nou eenmaal de grote vrienden van socialistisch europa.

   Goed dat Amerika dit aankaart.

  2. Meester Kong

   @Ritter
   Dit zou je verwachten, in de week dat president Donald Trump juridisch verder in het nauw kwam: Democraten, blakend van leedvermaak, die de messen alvast slijpen voor een afzettingsprocedure. Want weer bleek deze week dat naaste getrouwen van Trump de wet overtraden: zijn oud-campagneleider Paul Manafort werd veroordeeld, zijn oud-advocaat Michael Cohen werkt samen met justitie en legde brisante verklaringen af over Trump. Wat willen de Democraten nog meer?

   Maar de enige die openlijk over INPEACHMENT spreken, de procedure voor de afzetting van de president, zijn de Republikeinen.

   1. Ritter

    Meester Kong

    Heeft u het over de roddels? Trump heeft nog geen een aanklacht gehad.

    Manafort is veroordeeld voor zaken van jaren terug en die niets met Trump hebben te maken. Manafort heeft ook voor de Democraten gewerkt.

    En Cohen beweert iets wat door Trump word tegengesproken. Er is dus nog niets bewezen. Kennelijk probeert Cohen Mueller naar de mond te praten om strafvermindering te krijgen.

    Overigens heeft Obama een boete gehad wegens financiële overtreding tijdens de verkiezing. En daar maakten de media geen enkele ophef over.

    Kortom, na anderhalf jaar “Rusland onderzoek” heeft Mueller niets omdat er nooit een samenwerking heeft plaats gevonden tussen Trump en de Russen tijdens de verkiezingen.

    1. Dubbele Komma

     Uitleggen heeft geen zin,ritter.

     De multinicker heeft een kras op zn plaat en draait continue hetzelfde deuntje af….

     Compleet Mongool.. ..

     😀

     1. hans-e-pans

      De heersers in Islamitische landen hebben al heel lang in de gaten wat de besturende malloten in het uitermate naieve westen graag willen horen, dus vertellen ze dat aan de besturende malloten in het uitermate naieve westen.

      Een soort “u vraagt en wij vertellen”.

   2. Dubbele Komma

    Hoop doet leven. 😀

    Voor een socialist die een ideologie aanhangt die alleen al in de 20e eeuw 20 miljoen doden op hun geweten hebben,zonder uw grootste socialistische idool a.hitler meegerekend en uw liefde voor dictatuur en voor een bloeddorstige ideologie als de islam, is het een goed teken dat u anti-trump bent!

    Dat betekend dat de voorstanders van Trump op het goede pad zitten!

    FOUR MORE YEARS!

    GO TRUMP!

    Bedankt voor de duiding,Kong of blue Mongol of tango of code123 of dopper of hoe je jezelf nu weer noemt.

    STEMP DAAROM PVV!

    😀

   3. sjun

    Logisch, de Dems hebben geen alternatief.

  3. Floris

   “Het is onbegrijpelijk dat de EU ( maar haar mond vol over waarden en normen) een islamitische dictatuur steunt met geld.”
   ——————————————————————————-
   Zeg dat wel. KNETTERGEK zijn ze.

 2. Tengo Kawana

  Hier wordt Amerika als woordvoerder opgevoerd maar het blijkt de wanordelijke regering van Trump te betreffen.

  1. Stanly2000

   Ernst helaas voor jou is de regering van Trump nog steeds aan het bewind in de VS. Leer er maar mee te leven.

  2. Capo

   “Hier wordt Amerika als woordvoerder opgevoerd…”

   Kletskoek en onzin, het is een multinickleugen.

 3. Dubbele Komma

  STEMP DAAROM PVV!

  1. Meester Kong

   STEMP DAAROM SP EN NIET DIEN GEKKE GEERT.

   1. Dubbele Komma

    Waarom sp stemmen?

    Nooit meer fascisme,nu niet nooit niet!

    https://www.rallypoint.com/shared-links/myth-busted-actually-yes-hitler-was-a-socialist-liberal

    Gekkie met je sp.. .. MUHAHAHAH

    😀

    STEMP TEGEN FASCISME EN SOCIALISME! STEMP PVV!!!

   2. cornholio

    Nou Kong, dit is SP.
    Ga er maar op stemmen!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

    Of nemen ze, zoals links doet, nu weer een ander standpunt in?

 4. Stanly2000

  De Eu blinkt werkelijk uit in het nemen van GEEN beslissingen en als zij dan een beslissing nemen is het gegarandeerd een FOUTE.
  Trouwens het waren Duitsland en Frankrijk (met Obama) die deze deal schijnbaar gemaakt hebben. Waarom moet de Eu (dus óók wij) hiervoor opdraaien?

  1. Dubbele Komma

   Om Trump dwars te zitten en om vrienden te blijven met de ayathollas,dan kan zuipert Juncker de kunst afkijken hoe je het volk onderdrukt,en hun vrijheden afpakt,Stanley.

  2. Elu Thingol

   Omdat Duitsland de baas van de EU is.

   1. Stanly2000

    En Guus is hiermee akkoord? O ja, Rutte is hiermee akkoord dus Guus ook! Trouwens ik ben Hongarije-fan en anti ondemocratische Eu.

    1. Elu Thingol

     Dat begreep ik al uit uw eerdere bijdragen.

 5. Ni28

  De laffe EU blijft criminelen ondersteunen die de EU blijven chanteren en uiteindelijk niets beloven. En hun eventuele belofte’s zijn bovendien niets waard. De EU strooit zo met onze belasting geld en vult bodemloze putten. Iran steunt terroristen en Europa betaalt het in ruil voor een beetje zaken doen. Zaken gaan in Europa voor de vrijheid en zo kunnen de criminele ayatollahs overleven met Europese hulp. Elke andere dictator moest geliquideerd worden maar de ergste mogen blijven. EU wat ben je toch dom en geleid door lafheid.

 6. Ni28

  Duitsland is geen baas van de EU dat staat nergens vastgelegd. Merkel gedraagt zich wel zo en doet een Adolfje na. Duitsland wil Europa overheersen, dat is altijd al zo geweest. Duitsland doet wat ie wil en houdt zich niet aan regels. Zij zouden er uitgeflikkert moeten worden.

  1. Dubbele Komma

   Heel goed gezien ni28!

   +100!

  2. Elu Thingol

   Dat eerste klopt wel. Nergens is officieel vastgelegd dat Duitsland de baas is van Europa, maar toch heeft dit land het leiderschap van Europa stevig in handen. Het is ironisch dat een Europees Duitsland aanvankelijk was opgezet om ervoor te zorgen dat het land nooit meer overheerst, maar Europa nu toch overheerst. Hebben de Duitsers toch handig aangepakt. 😉

 7. Frits Jansen

  Je kunt het verhaal net zo goed omdraaien.
  De Amerikanse haatkuiven tergen de Iraniërs, terwijl de Europeanen ze zo serieus nemen als wij de inwoners van Staphorst doen.
  De Amerikaanse politiek wordt gedomineerd door een machtige Joodse lobby, en die eist verkettering van Iran.
  Europa moet vooral zijn eigen mening blijven vormen.

  1. Floris

   Ben je nu alweer op proefverlof, Fritzl?

   1. Capo

    @Floris: TBS’rs mogen toch internetten op het paviljoen?

    1. Meester Kong

     Waar blijven je krijgers @Capo
     Ze werken niet echt mee 🙂 🙂 🙂

     1. Dubbele Komma

      Nee de echte blinde volgers zonder mening en zonder weldenkend vermogen zitten bij jouw fascistische antifa,kong,quispel,kawana, weetikveel.. .

      😀

    2. Floris

     Dat blijkt. Momenteel wordt W I M behandeld voor zijn MPS, maar ik schat dat hij over een uurtje weer vrij wordt gelaten om z’n gif te spuien. De psychiaters zien dat nog steeds als een goede uitlaatklep voor de arme man.

     1. Capo

      @Floris: Ik ben altijd vlakbij hoor, zulks loslaten vraagt om extra veiligheidsmaatregelen. Je ziet dat het besmettelijk is want hij heeft toch nog enkele hulp-sneeuwvlokjes die hem bijstaan in zijn eenzame bestaan.

      Het kunnen natuurlijk ook multinickers zijn, alter ego’s uit zijn eigen magazijn.

    3. Floris

     Een interessant weetje over MPS:

     “Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) (in de ICD-terminologie: meervoudigepersoonlijkheidsstoornis) of multipele persoonlijkheidsstoornis (MPS) is een psychische aandoening waarbij iemand afwisselend twee (of meer) van elkaar te onderscheiden persoonlijkheidstoestanden kan aannemen. Ten minste twee van deze persoonlijkheden nemen regelmatig het gedrag volledig over. Vaak heeft de patiënt gaten in het geheugen die niet door vergeetachtigheid te verklaren zijn. VAAK WEET DE OORSPRONKELIJKE PERSOONLIJKHEID NIETS VAN DE ANDERE PERSOONLIJKHEDEN (ook wel alter ego’s, alters of binnenmensen genoemd).” (wiki)

     Dit kan verklaren waarom W I M (de oorspronkelijke persoonlijkheid) van die rare gaten in zijn geheugen heeft. Zo lijkt hij niet te weten wie W I M is, of wie Dopper is, enz. Zou hij weten wie Elu Stinktrol is? Zou hij weten dat hij dat zelf is?

     1. Capo

      @Floris: Jij en ik weten het, de rest van DDS weet het, maar Willem? Die doet alsof hij het niet weet. De matige Havist zou op z’n minst nog iets van gezond bewustzijn moeten bezitten?

     2. Floris

      “Het kunnen natuurlijk ook multinickers zijn, alter ego’s uit zijn eigen magazijn.”
      ——————————————————————
      Ongetwijfeld, maar Kong is geen alter ego. Kong is een typische linkserd, een geboren dwarsligger die daar met volle teugen van geniet. Dus wat is er nou mooier voor Kong om de kant van de oppertrol te kiezen en hier te komen rellen?

      Zijn andere twee uitlaatkleppen zijn GS en Powned, dus het laat zich raden wat de man motiveert: DWARSLIGGEN.

     3. Capo

      @Floris: Wat je zegt over Kong dat is juist, ik heb dat ontdekt want hij is, net als ik, een Fries en geen Hagenees, zoals WlM.

  2. Rechtsaf

   @Frits maar jij als absoluut antisemitische linkse islamverheerlijker stelt alles in het werk om de islam de hand boven te houden.

  3. Dubbele Komma

   Fritzl Guus houd ervan om onderdrukkers en dictators te knuffelen..

   Maar dat hadden we al begrepen!

   Als ze maar joden haten he,Guus hengel quispel, net als jij!

   😀

   1. Capo

    @DK: En Guus houdt ervan om samen met Willem Tengo minderheidsstandpunten te verdedigen. Tengo doet dat met gebruik van meerdere nicks en zijn sneeuwvlokje Elu geeft dat gewoon toe. Lekker stel hè?

    O ja, nog zoiets vreemds, als je bij Willem Tengo aan de bel trekt dan doet Elu steevast open, gek hè?

  4. Elu Thingol

   Triest dat het gekeuvel uit Sjuns riool op deze draad wordt voortgezet. Negeren is de enige remedie.

   1. sjun

    Links is het narratief al even kwijt Guus.

   2. Floris

    Ik zie dat W I M de behandelkamer heeft verlaten en achter z’n computertje is gekropen. De eerste van zijn “binnenmensen” die op de voorgrond treedt is Elu Stinktrol.

    “Vaak weet de oorspronkelijke persoonlijkheid niets van de andere persoonlijkheden (ook wel alter ego’s, alters of binnenmensen genoemd).” (wiki)

   3. Dubbele Komma

    Daaag elu quispel kong geluk!

    Veel succes met negeren!

    😀

   4. Capo

    Jammer dat je door jouw kokertje niet (meer) kunt zien wat jouw sneeuwvlokmeester Willem Tengo allemaal uitvreet Gustaafff.

    Hoewel? Uit één van jouw vele citaten blijkt wel dat Willem aan multinickerij doet (Suzanne) maar dat hij dat alleen maar inhoudelijk doet. Wat fijn dat wij dat ook echt geloven hè?

    1. Elu Thingol

     Kruip terug naar Sjuns hol, Gollem, en ga daar de draden verstieren. Hoewel ik denk dat er weinig te verstieren valt. En dat geldt trouwens ook voor je vrienden. Verder staan jullie bij mij in het vervolg op de negeer-modus.

     1. Capo

      Fijn Gustaafff, ik ben ook vooral gericht op het doel, jij bent alleen een zijdelinks sneeuwvlokje en Tengo-butler. Het gaat mij vooral om het einde van de digitale activiteiten van WlM c.s. Ik vind het dus prima dat je mij negeert, snappie?

     2. sjun

      Heb je alles al gelezen Gustaaf?

     3. Capo

      Gustaafff gaat nu aftaaien om voorbereidingen te treffen voor morgen. Op zondag heeft Gustaafff altijd vrij.

     4. Elu Thingol

      @ sjun

      Nee, het stinkt er nogal.

     5. Floris

      Het is vaker gezien: een sokpop van W I M doet zich in het begin voor als iemand die komt voor de serieuze discussie en zich onthoudt van grove termen. Sokpop Elu Guus heeft die rol lang kunnen volhouden, maar is nu al sinds een paar weken finaal door de mand gevallen.

      Het enige dat hij nog doet is Capo en anderen aanvallen, stompzinnig “gollum gollum” roepen en Sjuns prima forum door het slijk halen.

      Precies datgene wat W I M zou doen.

      Verzin maar weer een nieuwe Sancho Panza, Don Quichot W I M, want de Guus creatie is over de datum heen.

     6. Elu Thingol

      “Prima forum”

      Van zoveel onbenul zakt mijn mond open.

     7. Capo

      En met die geopende mond ben jij maar steeds niet in staat op de inhoud in te gaan, Gustaafff. Floris zegt een paar stevige dingetjes hoor, hij heeft zelfs overtuigend gelijk!

     8. Floris

      Elu Guus doet niet eens meer de moeite om te verhullen dat hij een sokpop van W I M is.

      Het is immers W I M die op UV ongenadig de oren is gewassen en te kakken is gezet.

     9. Elu Thingol

      U doet maar weer eens een trieste poging mij een sokpop aan te wrijven, maar ik stel voor dat u met de ernstsessie naar Sjuns Rioolforum verkast, opdat deze draad weer kan worden besteedt aan de inhoudelijke discussie, zoals ik zojuist ook tegen Gollem zei.

     10. IJsbrand Koudvuur

      @Capo/Floris

      Je hóeft niets te zeggen hoor, iedere keer het laatste woord willen hebben, en dit geld vooral voor de Smeagolcapo, heeft al meerdere keren een draadje om zeep geholpen. Jullie lijken wel Dubbele komma!

     11. IJsbrand Koudvuur

      @Elu Thingol,
      Ik kan het alleen maar met je eens zijn dat deze sjun-brigade deze onzin maar naar het vrije sjun-meningsuitingsforum moet verplaatsen.

     12. Tengo Kawana

      Ik zie dat de paranoia van Floris zich al weer verder wist te verdiepen.

     13. Dubbele Komma

      Ah ijsbrand volgende nep accountje heeft weer eens totaal geen tegenargumenten en geeft anderen de schuld dat er een draad verziekt word…

      😀

      Kan je ons eindelijk eens een land uitleggen waar de islam vrede en vooruitgang heeft gebracht ijsbrand quispel code123 blue Mongol weet ik veel welke naam je nu weer gebruikt?

      Nou,nou ?

      Antwoord eens……

      😀

     14. IJsbrand Koudvuur

      Zucht…

      Dommere Komma schreef:

      “…Kan je ons eindelijk eens een land uitleggen waar de islam vrede en vooruitgang heeft gebracht ijsbrand

      Nou,nou ?

      Antwoord eens……”

      Ok.
      Maar alleen omdat je zo enorm verontwaardigd reageerde.

      Ik zou het je niet kunnen zeggen. Er zal vast wel ergens een plek zijn waar er nog een oudere stroming zal zijn met vrede binnen hun islamitisch landje/provincie/regio. Ik zou het werkelijk niet weten en het kan me ook echt niet verdommen…

      Tevreden met het antwoord?

     15. Rechtsaf

      @ijbrand koudvuur

      De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
      De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
      De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
      De islam is de enige religie die kindbruiden/pedofilie ondersteunt.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
      De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
      De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
      De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
      De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
      Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
      De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
      De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
      De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
      De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
      De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
      De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
      De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
      De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
      De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
      De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
      De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
      Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
      De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
      Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

     16. Capo

      “(…) ijsbrand quispel code123 blue Mongol weet ik veel welke naam je nu weer gebruikt?”

      Ja dat is het gevolg van multinickerij, Willem Tengo doet er volop aan mee en het wordt bevestigd door zijn sokpop Elu Tinghol = Guus Geluk = Gustaafff. niet voor niets doet hij steeds de deur open.

      Elu schreef op 13 augustus 2018
      “Wat Quispel betreft: soms trolt hij weleens… (…) Ook zette hij zijn multinicken Suzanne niet in om te stoken, maar ter inhoudelijke reactie.”

     17. Floris

      @ Capo: uit W I M’s door dissociatieve identiteitsstoornissen gekwelde brein komen allerlei vreemdsoortige “binnenmensen” naar de oppervlakte en derhalve valt ook niet uit te sluiten dat IJsbrand Koudvuur daartoe behoort.

      Deze opzichtige nick en de voorgaande nicks van Laaghlandt die afgeleid waren van NSBers passen op zich wel in het stramien van zijn levendige fantasie.

      Laaghlandt aka Koudvuur en de nicks waarmee hij na z’n verbanning is teruggekomen zijn hier uitgekotst vanwege z’n antisemitische opmerkingen. Of hij nu een sokpop van W I M is of niet maakt mij weinig uit: wat telt is dat we hier te maken hebben met een vuile trol. Een antisemiet die op stormfront thuishoort en niet hier.

     18. IJsbrand Koudvuur

      Floris, heb het niet zo op stormfront. Dan weet je dat ook weer.

     19. Floris

      Ja, dat heb je al vaker gezegd, Laaghlandt.

      Maar je past prima bij dat tuig.

     20. IJsbrand Koudvuur

      Ben ik niet mee eens,
      Floris…!

     21. Tengo Kawana

      Ik zie dat Floris zeker weet dat Elu, IJsbrand en ik dezelfde persoon zijn.

      Het is geen slimme jongen en daarom moeten we hem hierover niet te zwaar vallen.

     22. Capo

      “Ik zie…”

      En daar gaat het fout sneeuwvlokje, jij denkt hooguit dat je ziet en zelfs dat is onmogelijk. Je bent totaal verblind door je eigen leugens waar je de hele dag in gelooft.

      Je moet niet vergeten om je bretels op te halen want je nikkebokker hangt op je hoeven!

     23. IJsbrand Koudvuur

      @Capo…

      Het lijkt me beter dat je de fles even laat staan… En jij je richting je slaapvertrekken(lees krochten onder het nevelgebergte) begeeft…

      Dan kunnen mensen weer verder met inhoudelijke berichten, dank je wel.

 8. sjun

  Ze hebben gelijk, zoals ze ook gelijk hadden Donald Trump te verkiezen boven Hillary C.

  1. Dubbele Komma

   Natuurlijk sjun.

   The Donald won niet voor niets de verkiezingen. En achteraf gezien,geheel terecht!

   Thumps up for Trump!

   😀

   1. Dubbele Komma

    Thumps met een “b” natuurlijk…

    😀

  2. Tengo Kawana

   Geniet er maar flink van Sjun. Deze rechts-populistische natte droom duurt niet zo lang meer.

   1. Capo

    Het wachten is op jouw afscheid Willem, na 15 jaar kun je gerust aftaaien, we kennen jouw verhaaltjes, jouw spelletjes en je smerige streken. “Hoe word ik een rat” is een boek dat helemaal over jou gaat, lees het maar eens, smiechtmans.

    https://www.managementboek.nl/boek/9789055942558/hoe-word-ik-een-rat-joep-schrijvers

 9. Heinz

  Maar intussen werkt Amerika wel samen met de Saudi’s die zonder pardon dagelijks Yemen bombarderen. Ook het land wat z.g. haar inwoners meer vrijheden gunt. Het is allemaal een wassen neus en zeer hypocriet. De Saudi’s hebben een dodenlijst en de VS staat erbij en kijkt er naar. Het heet samenwerking omdat Saudi Arabia over een uitstekende geheime dienst beschikt.
  Dus Amerika, een grote humbug, die waarschuwing.

 10. Rosasolis

  Dit artikel heeft wat fouten. Ja, inderdaad die ayatollahs in Iran hebben nog steeds de macht. Maar zij zijn voor Europa niet gevaarlijk. De echte gevaar is van de salifisten:
  de radicale Soenie moslims. De She-ieten zijn niet de boosdoeners in Europa. Het zijn de radicale salifisten. Helaas heeft nu een aantal landen behalve Iran nucleair wapens: America, Rusland, India, Pakistan, China, Noord-Korea, Israel. Amerika moet zich bemoeien met hun eigen Nuke zakken, voordat zij kunnen proberen dwang maatregelen op andere landen te dwingen. Trump heeft verteld: America First. Hij heeft helemaal niets te zeggen over andere landen, want ZIJN corrupte beleid voor America, is het allerergste dat dit land heeft ooit gehad.
  Er wijdt een nieuwe wind nu door heet Iran. De gewone bevolking hebben genoeg gehad met het onderdrukking van de oude Ayatollahs. Vrouwen durven in westerse kleding rond te lopen. En zij krijgen steun van hun mannen en de politie. Dit heel oude land Persie, is wellicht verder aan het moderniseren dan andere Islamitische landen zoals Turkije, Saudi-Arabie, Pakistan en Jemen. Iran was tot voordat de Ayatollahs
  het overnamen, een land van vele anders-geloven: Zoroasters, Joden, Christenen. Die groepen bestaan nog steeds. De oude Sjah was een Zoroaster. Dit is het oudste geloof van Persie (Iran). Er komt binnenkort een grote revolutie in dit vroeger zeer ontwikkelde land. Trump’s Amerika heeft niets te vertellen over hoe het moet in andere landen. Trump moet alleen zich gaat bemoeien met zijn eigen zakken (hoe corrupt dat die ook zijn), en afblijven van de rest van de wereld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.