Geert Wilders en anderen reageren op zelfdoding van Willie Dille: ”We zullen doorstrijden.”

De zelfdoding van Willie Dille is niet in de koude kleren gaan zitten. Politici zijn er als de kippen bij om hun steunbetuiging te uiten of de dood van deze politicus te betreuren.  Wat dit verder voor juridische- of politieke consequenties heeft, valt nog niet te bezien, maar de PVV-fractie van Den Haag heeft aangegeven dat ze door zal ‘strijden’, zodat de dood van Dille ‘niet voor niets is geweest’.

In een verklaring zegt PVV-leider Geert Wilders met “grote verslagenheid kennisgenomen te hebben” van het overlijden van Dille. “Ze was een geweldig warme collega die altijd oog had voor haar medemens en de jeugd in het bijzonder. Wij zullen haar enorm missen. Woorden schieten tekort.”

Ook de voorzitter van de Tweede Kamer, Arib, heeft haar steun betuigd aan de PVV en de nabestaanden van Dille. Dit soort acties zijn hartverwarmend, omdat Arib hiermee maar weer laat zien dat ze voorzitter is voor elke fractie in de Tweede kamer.

Mark Rutte heeft aangegeven op Twitter dat hij geschokt is en dat hij in nauw contact staat hierover met burgemeester Krikke en de minister van Justitie en Veiligheid, Ferdinand Grapperhaus. Deze twee laat doorschemeren dat de premier het hier niet bij laat zitten en de opties openhoudt om over te gaan op diepgaand onderzoek.

Zelfs burgemeester Krikke van Den Haag, waar Dille over heeft gezegd dat ze haar nauwelijks steunde.

“Dit nieuws is voor iedereen een grote schok”, schrijft ze in een reactie. “De gemeenteraad verliest een betrokken en gepassioneerd raadslid en collega. Willie Dille stond voor haar zaak. Ze kon stevig debatteren, maar kon ook humoristisch uit de hoek komen.”

De woorden ‘geschokt’ en ‘schokkend’ worden niet door iedereen als oprechtheid erkend. Veel mensen reageren op social media verontwaardigd op de reacties van politici en wijzen op de gebeurtenissen en reacties na de moord op Pim Fortuyn. Zo worden de woorden van Gerrit Komrij aangehaald:

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

112 reacties

 1. Capo

  Wanneer ik het woordje geschokt hoor uit de mond van een politicus, dan weet ik genoeg.

 2. Uiterst Links

  Het lijkt me zeer ongepast van Wilders om deze tragische gebeurtenis te misbruiken voor zijn eigen politieke doeleindes.

  1. Stanly2000

   Waaruit maak je op dat Wilders deze gebeurtenis zou misbruiken?

  2. Viertel

   Het zou toch wel erg respectvol zijn als de usual suspects van DDS bij deze tragische gebeurtenis even hun trollenpraat laten voor wat het is.

  3. Original NL

   Ul……Het lijkt me zeer ongepast van Wilders om deze tragische gebeurtenis te misbruiken voor zijn eigen politieke doeleindes…
   Uw aanwezigheid hier op DDS is in ieder geval ongepast…en uw insinuatie is ver beneden peil.
   Ga naar joop.nl daar kunt u in de polonaise meelopen, hypocriet stuk ongeluk!!

  4. Marija

   Het bewijs dat links een kronkel in de hersens heeft om zoiets te beweren.

  5. Bloem

   Beste uiterst links,
   Hoe gepast (behoorlijk, betamelijk, comme il faut, decent, geplaatst, geschikt, netjes, oorbaar, passend, welvoeglijk) vindt u, uw eigen commentaar in dezen?
   Maar goed, “fatsoen” en links zijn al eeuwen lang tegenstrijdige factoren. Uw commentaar getuigd van een zeker dedain en is in alle opzichten abject en schaamteloos.

  6. Vit

   Bij het linkse gespuis alhier stelt het IQ weinig voor, daar komt nog bij dat ook het EQ niet veel zaaks is dat blijkt wel weer.

  7. J.C.

   @Uiterst Links

   “Het lijkt me zeer ongepast van Wilders om deze tragische gebeurtenis te misbruiken voor zijn eigen politieke doeleindes”.

   Dit is pure laster. Eigenlijk zouden wij PVV’ers hiervan massaal aangifte moeten doen, maar goed we gaan er van uit dat de DDS reaguurder “Uiterst Links” ze niet allemaal op een rijtje geeft. Een normaal en fatsoenlijk mens zou zulke verdachtmakingen, na zo’n tragische gebeurtenis, niet uiten.

  8. wheelboy

   Ultra links ,
   Waar slaat dat op .is een partijlid van Wilders .zou harteloos zijn als hij niet reageerde. Maar goed links en realistisch schijnt moeilijk te zijn .zodra Wilders maar a zegt is het al fout . Ga eens kijken naar die familie partij van de SP hoe democratisch het er daar aan toe gaat .En van economie heeft geen ene linkse aanhanger verstand . Kijk eens hoe goed 2 zittingen regeren in Eindhoven was .van paar honderd miljoen in de plus door verkoop diverse Nuts bedrijven na dik in de min .Dankzij SP GL PVDA D666. Burgers kunne het betalen dmv diverse verhogingen .alles is inkomst afhankelijk . Maar wel bed bad brood. Fijne jongens die linkse troep

  9. sjun

   Het is ook weer een typische linkse kerkganger die er meteen lomp en onbenullig ingaat. Ik zal maar aannemen dat het u aan tact ontbreekt omdat u dit niet is aangeboren en uw opvoeders ook al niet over de vaardigheden beschikten u wegwijs te maken in het sociale verkeer. Het zal u nog eens opbreken maar gelukkig heeft u daar op dat moment dan weer geen weet van.

   1. Tengo Kawana

    De vraag die wel blijft hangen is waarom de PVV niet aandrong op een grondig onderzoek.

 3. Ritter

  Als PVV raadslid moet je een zeer sterke rug hebben vanwege de vele bedreigingen……………….zoals Geert Wilders die al jaren als een “gevangene” leeft vanwege zijn kritiek op de islam en omdat hij zich verzet tegen de (illegale) massa migratie die voor grote demografische verandering zal leidden.

  Ook omdat je door de media word gedemoniseerd en voor van alles word uitgemaakt.

  Pim Fortuyn is een voorbeeld wat er kan gebeuren. Gedood door een linkse activist die na een media hetze tegen Pim Fortuyn zo werd opgehitst dat hij Fortuyn vermoorde.

  1. Frits Jansen

   Als Pim was blijven leven had ik al eerder moeten emigreren.

   1. Stanly2000

    Fritsje hoe is het. Heb je al hulp gezocht?

    1. AS210854

     F J kun je niet immigreren waar ze geen WiFi hebben.

   2. DolleDries

    Dat waren dan twee vliegen in één klap geweest.

    1. sonar

     D D ,figuren die reacties geven zoals nitwit Fritsje mag van mij op zijn verjaardag het loodje leggen dan zijn we er in een jaar vanaf.

   3. FLP

    Wanneer ga je dan …nu?

   4. Arie B

    Je hebt toch een grote kelder Fritzl?

  2. Meester Kong

   @Ritter
   Kom op, hou je niet in, Trump past ook in dat rijtje.

 4. poldi

  Wat een intens treurig verhaal, moeder van vier kinderen.

  Als dit allemaal waar blijkt te zijn dan is er sprake van zware politieke intimidatie vanuit islamitische hoek, wegkijken van politiek, justitie en politie, en het totaal in de steek laten van een ernstig beschadigde vrouw.

  De consequenties daarvan kunnen wat mij betreft niet groot genoeg zijn, want het is naast een persoonlijk drama ook een rucksichlose aanval op de democratie.

  En van al die geschokte steunbetuigingen van vooral linkse politici zal welhaast een groot deel overgoten zijn met krokodillentranen !

 5. Frits Jansen

  De PVV heeft uiteindelijk het doel de Nederlandse staat omver te werpen, en een dictatuur te vestigen onder leiding van blonde Geert. Dat vinden ze beter dan een democratie: Geert weet immers precies wat het volk wil, in tegenstelling tot het Parlement, dat hij regelmatig als “nep-parlement” heeft gediskwalificeerd.

  Een club met zulke ideeën valt onder de definitie van een terroristische organisatie. Mevrouw Dille had kunnen weten dat ze zich in gevaar bracht door zich met de PVV in te laten.

  Enfin, elke PVV-er minder is er één.

  1. poldi

   @Frits Jansen, jouw reactie is weer een bevestiging dat je een weerzinwekkend onmenselijk links wangedrocht bent die hoognodig met een knuppel flink afgerost moet worden.

   1. Original NL

    Idd Poldi, “Dhr” f.jansen behoord tot dezelfde categorie linkse lamzakken die ook van de moord op pim hebben genoten.
    De linkse lafaard!

    1. Capo

     En vergeet multinicker niet:

     Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan.

     ,i>Toch goed dat er een God is.
     -Multinicker-

   2. Frits Jansen

    Dat is echt een sharia-straf. U bent een crypto-moslim, misschien wel zonder het zelf te weten.

    Wat er links is aan mijn opvattingen moet u mij nog maar eens uitleggen.

  2. Original NL

   .FJ..
   ….De PVV heeft uiteindelijk het doel de Nederlandse staat omver te werpen, en een dictatuur te vestigen……
   U bent echt totaal de weg kwijt, laat je nakijken verward persoon!

  3. Capo

   Ernst Jansen Becker schreef: “Enfin, elke PVV-er minder is er één.”

   Voor het nageslacht! Opdat zij weten wie multinicker is.

   1. Meester Kong

    @Capo
    Elke dode moslim is er één minder.
    Zie het hier wekelijks voorbij komen.

    1. denk eens na

     en?

    2. Tengo Kawana

     Ja Kong, in dit licht getuigen de agressieve reacties van grote hypocrisie.

    3. Marija

     Voorlopig zijn het de moslims die doden…..

  4. Holland

   Grote provocatie van een kleine dwerg: Frits Jansen is een debiel en met debielen kun je niet debatteren.

   1. Meester Kong

    @Holland

    Grapjas, je kunt hier op DDS al jaren niet debatteren.

   2. Ni28

    Al deze klonen zijn in dienst van de DDS haat imam Quispel. De beste voorbeeld van de verdorvenheid van Links.

  5. Adriaan

   @Jansen, dit is een smerige reacties. Je hoort eruit geflikkerd te worden. Hufter.

  6. Vraagtekentje

   Ik spreek de wens uit dat een naast familielid die u zeer naast staat zich in de nabije toekomt van het leven beroofd, stuk stront.

   1. denk eens na

    Hij heeft geen familie meer , die hebben zich al van het leven beroofd , maar vind je dat gek?

  7. ReJa

   @Frits Jansen Ik citeer “Enfin, elke PVV-er minder is er één.” Met welk petje op schrijft u dit, meester in de rechten, briljant technicus, moslimbeliever of idioot?

   1. Stanly2000

    Reja u vergeet papenhater en sprookjesschrijver.

  8. Ni28

   De warmte heeft bij jou toegeslagen al was er niet veel voor nodig, perverse Quispelkloon.

  9. Tengo Kawana

   Frits, je bijdrage is over de schreef.

  10. Blue monday

   Walgelijke reactie….

   Je kan hier ver gaan, maar ik mag hopen dat je van de site afgegooid wordt.

   Zo laf

  11. swetsnek

   jij hebt bij je geboorte te weinig zuurstof gehad
   Als je mij even verteld waar je woont ,kom ik je even zuurstof brengen .
   Doe mij maar even jou adres fritszzzzzz

  12. Bloem

   @Fritzl,
   U laat uw ware aard zien. Andersdenkenden hebben in uw ogen het recht verdiend te sterven. Dit is hoe links denkt over een mensenleven. Gelukkig is niet iedereen zoals u, dan zou er helemaal geen hoop meer voor deze wereld zijn. U heeft een zwarte ziel.

   1. Adriaan

    @Bloem, een kleine correctie: Jansen heeft geen ziel.

    1. Capo

     Jansen is een alter ego van multinicker!

  13. Twijfel

   Al maanden lees ik de reacties op DDS maar wat bovenstaande reaguurder allemaal durft in te sturen, is van een dat ik niet begrijp dat hij geen ban krijgt.

   Dus jij wenst gewoon mensen dood? Hoe leg je dat uit Frits? Is dat niet gewoon waar je andere mensen van beschuldigd?

  14. henkC

   Weerzinwekkend figuur.
   Niets maar dan ook niets na laten om een ander te vernederen.

   Je bent te vergelijken met de kampbeul die met opgeheven hoofd zegt “Ik doe mijn werk goed.” Inderdaad een 100% facist.

 6. poldi

  Ik ben bang dat mevrouw Dille geen aangifte heeft gedaan. immers zij zelf zegt ‘dat zij nadat zij op 15 maart 2017 ontvoerd en verkracht is, zij dat aan niemand heeft verteld en de volgende dag doorgegaan is met haar debatten’.
  Erg spijtig dat zij geen aangifte heeft gedaan maar zij zal de tijdgeest inzake de PVV goed begrepen hebben en daarom geweten hebben dat er aan haar woorden geen geloof gehecht zou worden, want zij was een vertegenwoordiger van de PVV en die partij is in dit landje bij voorbaat verdacht.

  1. Meester Kong

   @Poldi
   Een vouw is geen olifant die genomen wordt door 4 muizen.
   Geen vrouw gaat daarna normaal door met het leven alsof er niets lichamelijk of geestelijk is gebeurt.

   1. Viertel

    Walgelijk gewoon, het taalgebruik van Meester K.

    1. Meester Kong

     @drietal
     Je hoeft het niet te lezen.

    2. Ni28

     Quispel spreekt veel talen via zijn klonen.

     1. Meester Kong

      Ni12

      Bedankt voor de informatie..

      @Drietal
      Seneca
      Viertal
      Ni28 ?

   2. sonar

    Kong loop eens onder de trein ,kunnen we zien war er van jou overblijf ,het zal wel niet veel zijn want bij leven ben jij ook niets.

 7. Ni28

  Veel tranen en vooral veel krokodillentranen. Niet zo groots als bij Fortuyn destijds maar toch.

  1. Ni28

   Het gedicht van Gerrit Komrij is tekenend.

 8. denk eens na

  Rutte “de onderste steen boven krijgen” hahahahahaha

 9. Svetlana

  Dit heeft echt niets met de islam te maken en ik geloof dat verkrachting verhaal ook voor geen seconde. Moslims verkrachten nooit, het zijn de meest vrome en vriendelijke mensen op aarde. Ik heb een zeer goede band met mijn turkse bakker die mij ieder dag gratis lekker laat smullen.

  Ik ben bang dat deze mevrouw een beetje gek was en door de gekte in haar hoofd en halicinaties heeft ze dus zelfmoord geplegt

  1. Vraagtekentje

   Sletlana, ik mag lijden dat u door u Turkse bakker in alle gaten verkracht wordt, met grove mishandeling, dat u smeekt om de dood. Verder dat u zo wanhopig bent om dat niemand u geloofd u uiteindelijk uzelf verhangt!

   1. Tengo Kawana

    Kan de redactie even naar deze doodzieke bijdrage kijken ?

    1. sonar

     Tengo ga ernaast hangen .

    2. Ni28

     Sporen van geweten ontdekt?

    3. swetsnek

     EEEEEEN EINDELIJK PEDOOOOOOOTJE IS OOK WAKKER IJDELE HOOP DAT JIJ ER AF WORDT GEKNIKKERD BLIJKBAAR JAMMER ZEER ZEER JAMMER .

    4. Viertel

     Kan de DDS-redactie op deze trieste dag even de gore drek producerende mond van Tengo Kabala snoeren? Al was het maar voor een paar uur. Mijn dank zal groot zijn.

    5. Capo

     “Kan de redactie even naar deze doodzieke bijdrage kijken ?”

     Dat klopt, als Sint Pim premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan.

     Toch goed dat er een God is.
     -Becker Tengo Multinicker-

 10. Tengo Kawana

  Wilders was dezer dagen muisstil, tot het moment dat dit niet meer kon.

  Bedenkelijk.

  1. Stanly2000

   De reactie van Wilders stond al zeker 5 uur geleden in het artikel van Elsevier. Wat klets je weer uit je nek!
   Bedenkelijk.

  2. stellendam

   tk. U bent vals en eng!

   1. Capo

    @Stellendam: Dat is zacht uitgedrukt. Het is een misselijke multinicker die iedere kans aangrijpt om met meerdere (actuele) nicks de boel te saboteren en zichzelf van antwoord te voorzien.

 11. Ego-non-solus

  Het blijft bijzonder om hier te lezen hoe sommigen hun diep ongelukkige leven menen te moeten afreageren op anderen. De inhoud van hun reactie is van stuitend niveau. Als ik al iets voor hen voel dan is dat medelijden, het kan niet anders dan het zijn in- en intrieste mensen.
  Jammer dat zij het plezier van lezen van serieuze meningen menen te moeten vergallen.

  1. Tengo Kawana

   Volledig mee eens!

   1. Capo

    Dat kan dieper ultra multinick!

  2. Elu Thingol

   Ook ik sluit me aan bij Ego, zelf had ik het niet beter kunnen zeggen.

   1. Capo

    Ook jij kan dieper voorspelbare ultra multinicker!

 12. mening66

  Mijn complimenten voor Bloem.

 13. Ries

  Zoveel linkse smerigheid heb ik lang niet gezien. Ik had de aftrap om afscheid van deze site te nemen op morgen gesteld. Ik hoop dat er weldenkende mensen zijn die deze site boycotten. Niet wegens de site maar wel om het eindeloze oeverloze gezeik om niets en de mensonterende gevoelloze reacties van het kerkvolk uit de linkse kerk. Laten we ophouden om domheid verder nog te faciliteren. Niet meer reageren geeft de zombies ook geen klankbord meer. Dus mensen, neem een beslissing die wat kan veranderen. Ik haak af!

  1. Tengo Kawana

   Ik respecteer het besluit van Ries en wens hem het allerbeste toe.

  2. Fortiori

   @Ries, maar inhoudelijk, iets over compassie met de nabestaanden over deze tragische gebeurtenis heb ik niet kunnen bemerken. Dat is toch ook vreemd?

   1. Tengo Kawana

    Ik denk dat die compassie bij Ries ook niet bestaat.

    1. Capo

     “Ik denk…”

     (Actueel) Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Elu = Fortiori = Etc…

     (Voorheen) Code 134 = Ernst Quispel = Graatsma = Boudewijn Abbas = Danube = Cypres = Ceteris Paribus = Etc…

     1. Fortiori

      Maar waar blijft Uw bericht van medeleven als was het maar : RIP Willie Dille ?

    2. Floris

     De vuile rat, die er duidelijk op uit is dit blog te slopen, geeft Ries nog een trap na.

     1. Capo

      @Floris: “De vuile rat, die er duidelijk op uit is dit blog te slopen, geeft Ries nog een trap na.”

      Multinicker zal uiteindelijk wel verdwijnen. Ries, die zien we vast weer terug.

  3. Ego-non-solus

   Ries
   Ik begrijp uw besluit. Ik merk zelf dat ik mij al vaker beperk tot de blog en niet meer lees de reacties daaronder. Ik herken echter de nicknames van mensen die serieus met inhoud willen komen. Die lees ik dan nog wel eens, zelfs als ik weet dat ik het soms oneens ben. Zolang er maar iets van onderbouwing in staat. Dat laatste aspect – inhoud – mankeert helaas bij 80% van de reacties. Als zodanig is deze site inderdaad gekaapt.

  4. Holland

   Ries: Tengo Kawana is een psychopaat die er op uit is DDS kapot te maken. Dat heeft hij bij andere blogs gedaan en dat doet hij nu met dit weblog.

   Jammer dat je afhaakt, want nu heeft deze dorpsgek zijn zin.

   Het zou te hopen zijn dat de redactie de tekst van Ries goed leest, er conclusies uit trekt en passende maatregelen neemt. Dat is: Quipel c.s. constant bannen, zodra het vermoeden bestaat dat hij via VPN weer met een nieuwe nick binnenkomt.

  5. EU kok

   @Ries.
   Veel plezier in uw verdere leven.
   Ik zal zien of u woord houdt.

   1. Tengo Kawana

    Zie het als een schreeuw om aandacht .

    1. Floris

     En nog een trap na.

     Kwal.

 14. Uiterst Links

  Wat ik hier op kan maken uit de reactie van Wilders en zijn aanhangers is een totaal buitensporig gebrek aan respect voor de overledene. Je gaat zo een tragisch incident toch niet misbruiken voor je politieke gewin. Implaats van op deze doodlopende weg verder te gaan zou Wilders zich achter de oren moeten krabben en zich af moeten vragen wat tot dit geleid heeft. O.a zijn polariserende wijze van politiek voeren maar dat zul je Geert nooit horen zeggen. Zoveel eigen inzicht heeft deze man niet

  1. Ego-non-solus

   U maakt maar op wat u wilt, het is hoe dan ook volmaakt irrelevant.

   1. EU kok

    quote van Ego:Zolang er maar iets van onderbouwing in staat. Dat laatste aspect – inhoud – mankeert helaas bij 80% van de reacties.
    .
    U heeft gelijk.

    1. Ego non solus

     Ere wie ere toekomt. Deze kan ik waarderen! 😉

   2. Elu Thingol

    @ Ego-non-solus

    Dat lijkt me een kwestie van opinie.

  2. DolleDries

   Het gaat niet om politiek gewin het gaat om de werkelijk rede. Dus de oorzaak in dit geval bedreigingen van links en de islam. En dan heb jij het hier als links over respect man ga je schamen voor jullie kwaadaardig ophitsen en je meelopen met een kwaadaardige religie. Je zit hier nog de moord op P.F. goed te lullen eigenschuld van had je maar onze linkse mening moeten hebben en beschouw je ook deze zelfdoding als gerechtvaardigd om haar politieke voorkeur.

  3. Stanly2000

   Uiterst links,

   Uren geleden heeft u een soortgelijke reactie geplaatst en op mijn vraag “Waar staat dat Wilders dit tragische voorval gebruikt voor politiek gewin?” heeft u geen antwoord gegeven. Nu herhaalt u dezelfde leugenachtige kreten. Als u er verder niets aan heeft toe te voegen zou ik willen voorstellen dat u niet meer reageert op dit item.
   Hartelijk dank.

 15. Pedrito

  Zouden bij het dubbele paspoortzooitje va DENK ook geschokt zijn ?

 16. Gerlos

  Triest bericht.

 17. poldi

  Ook Rutte heeft zijn intens medeleven etuigd!……Krokodilletranen van een premier die vooral de Moslims knuffelt en hen geen stroobreed in de weg legt als zij teroriseren, bedreigen en wandaden plegen.
  Rutte met zijn voltallige kabinet heeft boter op het hoofd…..en moet aansprakelijk gesteld worden voor die Augiastal die dit kabinet van Nederland heeft gemaakt.
  Rutte….jij weet donders goed dat er met Moslims niet samen te leven valt….en dat deze groepering ons land al jaren permanent verziekt…..en dat minister Blok het grootste gelijk had met zijn opmerkingen over het mislukken van de multiculti samenleving.
  Jij doet er geen donder aan….neen, jij laat Nederland in de beerput zakken, jij……met je voltallige kabinet!
  Ik hoop van harte dat nu ook de schellen van de ogen zullen vallen van al die politiek- correcten,…..van hen die de Moslims stroop om de mond smeren.
  Mark Rutte…….treed af met jouw kabinet,…..houd de eer aan jezelf en doe het land een plezier! Jij hebt ons land overgeleverd
  aan de Islam….jij met jouw kabinet zijn een stel verraders!

  1. Marija

   +++++

   1. Capo

    Met Rutte heb je geen vijanden meer nodig!

 18. Lex

  Tja ja

  Geschokt geschrokken maar toch blij dat je er niet meer bent.

  Ze was te kritisch en recht door zee en dat werd niet altijd gewaardeerd.

 19. poldi

  Nu Wille Dille zelfmoord heeft gepleegd buitelen de autoriteiten met burgemeester Krikke voorop zich in alle bochten om zich in te dekken en de schuld ver van zich af te werpen !

  Hoe doorzichtig allemaal.

 20. poldi

  Als je kinderen met de dood bedreigd worden als je aangifte gaat doen, begrijp ik de situatie dat je klem zit. Zou een verklaring kunnen zijn van de suicide. Ze beschermt haar kinderen. Dit zou overwogen moeten worden door justitie, dus een sterk argument om onderzoek te doen. Aangifte is hier dan niet aan de orde

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.