Nu ook Merkel-Lego betonblokken in Neude, Utrecht!

Geen categorieaug 21 2018, 18:00
Potverdorie wat mooi zeg, Utrecht moet er ook eindelijk aan geloven: betonblokken op pleinen! De mooie verkooppraatjes krijgen ze er gratis bij! Via het AD.
De titel luidt: 'Betonblokken in Utrecht zijn ook een psychologische barrière: 'Zo ontmoedig je aanslagplegers'... NEE! Helemaal niet! Iemand die een aanslag wil plegen rijdt in z'n wagentje gewoon naar een betonblok-vrije straat óf wandelt met een AK-47 en een bomgordel over straat!
Welke halve gare meent nou dat een paar betonblokken 'een psychologische barrière' vormen voor dergelijke mafkezen? Volgens mij heeft deze expert, 'terrorismedeskundige' Rico Briedjal, zelf een psychologische barrière.
Ze proberen het verder nog leuk aan te kleden door de blokken uiteindelijk te vervangen door er plantenbakken van te maken maar het trieste punt blijft overeind: Utrecht moet een terreur-proof fort worden.
Ook gemeentewoordvoerster Jennifer Felix levert een waardevolle bijdrage aan de discussie: 'ze kunnen in ieder geval niet met hoge snelheid het plein oprijden.' Klopt, maar wel met lage snelheid parkeren, uitstappen en in het rond schieten! Deel maar vast kevlar-vesten uit als je meent dat je er álles aan wilt doen om slachtoffers van terreur te voorkomen.
Gelukkig realiseren ze zelf ook wat voor onzin dit is maar spinnen ze het zo dat ze 'in ieder geval doen wat ze kunnen', veel anders kun je ook niet in zo'n positie, behalve ontslag nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten