Syrisch vluchtelingengezin fikte huis van half miljoen af met hennep kweek

In Waalre waar een fikse brand in 2016 een huis vernielde van een Syrisch vluchtelingengezin, blijkt het te gaan om een hennepkwekerij! Er blijkt nog meer mis!

Dit is dus exact wat je niet wilt horen en maar weer bewijst dat het flink misgaat met het immigratiebeleid. Een Syrisch gezin wordt onderdak verschaft en wordt gehuisvest in een pand van een half miljoen euro. Genoeg reden voor ophef, lijkt me zo. Vervolgens wil vader mooi wat bijverdienen en creëert z’n eigen hennepkwekerij ín dat pand. Niet helemaal het type kansparel waar we op hadden gehoopt maar hey, hij integreert tenminste.

Hij bleek echter iets te hard te willen integreren toen z’n hennepkwekerij in de fik vloog en hij het huis van een half miljoen (ik zeg het gewoon nog maar een keer) compleet wist af te branden! Ze woonden er nog maar acht maanden en tapten al illegaal de stroom af.

Nou, dan staan ze nu zeker op straat toch, Wout? Nope! Hoewel het vrij normaal is dat je na een hennepkwekerij/ je huis afbranden níet zomaar weer een nieuwe woning kunt krijgen, werd in dit specifieke geval (‘voor de kinderen’) besloten om ze toch maar weer een nieuwe woning te geven.

Compleet van de pot gerukt beleid dus waar de gemeente en met name wethouders Brenninkmeijer en Van Dijk liever zo ver mogelijk mee buigen om maar te kunnen deugen in plaats van dat volk per direct te laten barsten. Had pappie maar normaal moeten doen en niet z’n gezin in gevaar moeten brengen terwijl ze ontsnapt zijn aan de gruwelen van een oorlog!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Ritter

  “wordt gehuisvest in een pand van een half miljoen euro.”
  ——————————

  En de Nederlandse belastingbetaler kan zijn portemonnee opentrekken voor deze illegale migranten.

  Ook de Syriërs zijn geen echte “vluchtelingen” omdat ze komen van veilige landen in regio zoals Turkije; Libanon; enzovoorts. Vanuit deze veilige landen reizen ze door meer dan 6 veilige landen naar Noord/West Europa omdat daar het meeste is te halen.

  Waarom willen deze illegale migranten naar Noord/West Europa?

  Omdat in Noord/West Europa de “honingpot” staat.

  1. hans-e-pans

   Leuke woordspeling, “Een illegaal die illegaal stroom aftapt”.

 2. Ritter

  Het verloren sharia-district Saint-Denis – het Parijs van de toekomst?

  In de bedompte zomernacht klinkt en ruikt het naar Afrika. Straathandelaars grillen vlees in winkelwagentjes. De mensen duwen, dringen en zweten, er hangt een dikke rook in de lucht. West-Afrikaanse vrouwen verkopen vervalste merkkleren. Boeven met zonnebrillen banen zich een weg door de menigte. Onder “Burrha, Burrha”-geroep prijzen ze tassen vol pakjes Marlboro aan.

  Er worden talen gesproken uit de sub-Sahara landen Ivoorkust, Nigeria, Soedan, Eritrea, Kongo, Guinea en Sierra Leone. Afghanen praten en maken grappen in het Pasjtoe, andere talen heb ik nog nooit in mijn leven gehoord. Er zijn duizenden onderweg. Ze pingelen, eten, drinken.

  In het World Express Café maken mannen ruzie in het Arabisch. Aan de andere kant van de straat roken mannen shisha, zwaar gesluierde vrouwen doen inkopen, altijd in begeleiding van een mannelijk familielid. Als blanke Europeanen kreeg ik vreemde blikken toegeworpen. Wanneer ik mijn mobiele telefoon pak om een foto te maken, duikt er een jonge man voor me op die met zijn wijsvinger zwaait en roept “La! La! La!” (Nee! Nee! Nee!).

  Dit hier is geen ver verwijderd exotisch oord. Het is Frankrijk. Het is Parijs, slechts enkele kilometers verwijderd van de Eiffeltoren. Het is het district Saint-Denis, waar in de basiliek de stoffelijke resten van vele Franse koningen en koninginnen liggen begraven. Een district, dat zelfs de meest betrokken makelaar nauwelijks nog kan aanprijzen als “open naar de wereld toe” of “bohémien”. Reden daarvoor: de immigratie heeft een gigantische omvang aangenomen.

  Hier zouden inmiddels meer dan 300.000 illegale immigranten leven, velen van hen verstrikt in criminaliteit en zwarte markt. Volgens officiële informatie leven er 1,5 miljoen mensen in Saint-Denis, van wie 420.000 onder de armoedegrens, zoals onlangs werd onthuld in een rapport van het parlement.

  Het probleem wordt met de dag groter. Er komen elke dag ongeveer 80 migranten bij in Parijs – 550 per week. Velen van hen komen terecht in Saint-Denis vanwege de goede verkeersverbinding, inclusief de treinen, die van hieruit richting de noordelijke kust en Groot-Brittannië vertrekken.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-6001135/A-devastating-report-reveals-300-000-illegal-migrants-living-one-French-suburb.html

 3. Holland

  Hij heeft in ieder geval een ondernemende geest. Daar wordt links Nederland toch helemaal lyrisch van? Een echte ondernemende ondernemer: nog beter dan een apotheker of arts. Past helemaal in het Hollandse VOC-plaatje.

 4. Adriaan

  Je zou toch een gewapende burgeropstand in het leven willen roepen.

  1. Elu Thingol

   @ Adriaan

   Bij een burgeropstand heeft u de burger nodig en de burger is niet zo van de opstanden.

   1. Adriaan

    @Thingol, heb geduld. Gaat vanzelf wel komen.

    1. Elu Thingol

     @ Adriaan

     De verkiezingsuitslagen bewijzen het tegendeel. Anderzijds kan het volk de hen onwelgevallige bestuurders op een democratische wijze naar huis sturen.

     1. swetsnek

      GET A LIFE IDIOT
      WAT LUL JIJ UIT JE NEK MET JE VERKIEZINGEN

  2. Capo

   @Adriaan: Een bijl kost bij de Action slechts 4 euro. Nog wel even slijpen, maar dat treft ik heb een slijpsteen.

   1. Heinz

    Maar gaat u hem ook gebruiken, @lugar ? Of hitst u een ander op omdat u feitelijk geweld schuwt.

    1. Capo

     Als het nodig is Heinz, dan zal ik niet twijfelen mijzelf te verdedigen. En ik hits niet graag op, ik raad iedereen aan zichzelf en zijn/haar geliefden te beschermen met álle mogelijke middelen.

     De kans dat je fatsoenlijk aangifte kunt doen waarna de politie de zaak oplost is nihil, snap je?

     1. denk eens na

      begin met een flinke hond , maar ik zelf zie de usa manier van bewapenen het beste ,recht op zelf verdediging zo dra iemand je huis ongevraagt betreed

     2. Capo

      @DEN: “(…) begin met een flinke hond…”

      Ik heb er twee, dat werk inderdaad uitstekend. Er over het tweede gedeelte van je reactie; in Nederland heb je recht op zelfverdediging, dat is wel geregeld. Punt is alleen dat de rechter daar meestal iets van gaat vinden omdat inbrekers met het grootste gemak een rechtszaak beginnen wanneer je ze jouw huis uittimmert. Die aangifte zou eigenlijk niet mogelijk moeten zijn. Als je inbreekt dan loop je het risico om een ander gezicht te krijgen.

     3. Rechtsaf

      @Capo uiteraard zal ik ook geen seconden nadenken om mijn hond erop af te sturen waarna ikzelf, nadat diegene, die ongeoorloofd in mijn huis staat/zit, even (kuch) woordelijk(kuch) mijn huis uit veeg..

    2. swetsnek

     HIER WORDEN ZE IN ELKAAR GETRIMD EN DAN GAAN ZE DE GRENS OVER
     EN JA ZONDER POLITIE WERKT PERFECT

 5. palko

  Alle asielzoekers uit Syrië die de laatste jaren hun toevlucht hebben gezocht in West Europa beschouw ik als nepvluchteling. het woord ‘Mickey Mouse vluchteling keur ik ook goed. Deze nepvluchtelingen zijn alleen maar naar West en Noord Europa gekomen om daar tot in lengte van jaren te profiteren van en te parasiteren op de Westerse samenleving. Echte vluchtelingen zijn in de tegenwoordige tijd alleen die mensen die hun land vanwege oorlogsgeweld ontvlucht zijn. En tijdelijk een veilig heenkomen in de eigen regio krijgen tot het moment dat ze naar hun vaderland kunnen terugkeren. Om daar keihard aan de slag te gaan met de opbouw/wederopbouw van het land. Zoals onze (groot)ouders dat ook in Nederland deden na de Tweede Wereldoorlog.

 6. dinaro

  Ritter, ben al zoveel jaren lang niet in Parijs geweest,
  vroeger, ja meer op terug reis van Italy.
  Schrik ervan.
  Dus daar ik nooit meer naartoe!
  Sowieso niet meer naar grote plaatsen.
  Ga het niet ‘opzoeken’.

 7. Bes Tolen

  Nederlanders moeten zich collectief leren verdedigen. Anders gaan ze er aan. Dat is een ijzeren wet. Als je alleen al na gaat dat er jaarlijks een groot aantal jonge vrouwen naar buitenlanders hier over gaat en dan zich ook als buitenlander gaat gedragen. Niet alleen hier in Nederland ook in Denemarken. Er was een protestdemonstratie van jonge vrouwen met boerka tegen het boerkaverbod dat nu ingaat. Het waren boerkavrouwen van Deense afkomst in Kopenhagen! We moeten onze eigen landgenoten wakker schudden en vooral dat deel wat zo overal achter aan loopt. Alles goed vindt. Op onze regeringen hoeven we niet te rekenen. in tegendeel. De Nederlandse zijn één van de meest kwalijke van heel de wereld. Koloniale mentaliteit, die niets om Nederlanders hier geeft, ook er geen enkel idee van heeft, echt! En lieden, die meer te maken hebben met het Midden Oosten enzovoort dan met Nederland. Wellicht zijn ze ook nog populair. Weet het domme volk veel? Die laten zich wel verneuken. Ze denken altijd dat het overal mee valt en kijken niet verder dan eigenlijk hun eigen huis. Nou ja, ze merken helemaal niks. Ook al hebben ze thuis te vaak ruzie waarvan ze een dag of langer ziek zijn dan gebeurt er naar hun eigen zeggen nooit wat ernstigs. ”Wij hebben nooit problemen”, jokken ze dan. Sommige kinderen lopen daarom rond met een minderwaardigheidscomplex. We moeten regeringen hebben, die er voor ons zijn en alles wat hier niet thuis hoort tegen houdt. Het tegendeel is het geval. Je ziet het aan het ministerie van buitenlandse zaken. Die zitten er alleen voor de rest van de wereld. Liefst de verre rest, die ons komt overwoekeren. Ik hoop dat dat nu eens ieder duidelijk is geworden!!

  1. Fortiori

   Tja, het is droevig. Sterker nog, zeer kwalijk.

 8. Pescador

  Gewoon terug schoppen die gasten , ga maar lekker naar assad

 9. Ni28

  Willen de islamieten eindelijk werken, gaat het mis.

 10. rexm

  Alle Nederlanders boven de 18 jaar [ niet diegene met dubbel paspoort ] verplicht schiet oefeningen houden, daarna lid worden van een schiet vereniging.
  Tussentijds een geslepen hooivork achter de deur zetten, dat is de enigste bescherming voor de toekomst.

  1. Capo

   @Rexm: Een bijl kost maar 4 euro bij de Action, nog wel even slijpen.

  2. Johnny Roest

   Gestoorde gek.

 11. Duckday

  Nu zie je dat de politiek helemaal is doorgeslagen Om dit allemaal te ontkennen doet men dat het zo zielig is Schop ze er gewoon uit En de wethouder is aansprakelijk voor de schade

 12. Frits Jansen

  Wie klaagt er nog dat Syriërs luie flikkers zijn die het verdommen de handen uit de mouwen te steken.

  1. Rechtsaf

   @Frits ja om bij de sociale dienst hun hand op te houden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.