Amsterdamse imam riep op Wilders te beschermen; moslims woedend

Amsterdamse imam Yassin Elforkani lijkt zijn geloof héél anders te interpreteren dan zijn moslim broeders. Waar hij vraagt om bescherming van Geert Wilders wil de rest Geert en nu hem liever dood. Via Elsevier Weekblad.

Imam Elforkani kreeg enige bekendheid toen hij moslims opriep om orgaandonor te worden (blijkt namelijk dat zo’n 95% daar geen zin in heeft). Dat vonden onze medelanders al niet zo’n fijne mening, daar deed de imam nu even een schepje bovenop!

Elforkani reageerde op de Pakistaanse mafkees die laatst Geert Wilders wilde vermoorden door middel van een aanslag op het parlementsgebouw, vanwege de cartoonwedstrijd natuurlijk. Elforkani riep daarom moslims op om Wilders te beschermen. Leuke gedachte, beetje good will kweken onder de Nederlandse bevolking, moet het wel volk zijn die ook daadwerkelijk good will hébben!

Daar ging de hoop en naïviteit van Elforkani in één Twitter-aanslag aan diggelen! Elforkani legt nog uit dat ‘een ziel belangrijker is dan een beledigende cartoon’ maar krijgt reacties als:

‘Dit is niet de eerste keer, dat je Wilders verdedigt. Jij bent voor mij en vele andere moslims niks meer, dan een door de overheid gesubsidieerde krokettenimam. Ik hoop dat je hart (net als die van Wilders) ’t snel begeeft, zodat je naast je vriendje Wilders eeuwig zal branden in de hel.’

Ergens gaat er dus flink wat mis als diverse moslims zó verschillen van mening over een door de lens van religie bekeken onderwerp als deze. En het punt van discussie dat wordt gemaakt is ook niet niets, namelijk: ‘is een ziel meer waard dan een beledigende cartoon?’ diverse (vermeende?) moslims op Twitter vinden van niet…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. DolleDries

  ‘We are Charlie’, riepen de verzamelde NWO-marionetten in Parijs na de aanslag op de kleurpotlodenslijpers van Charlie Hebdo, nadat zij de aanslagplegers toegang verleend hadden tot onze landen.
  ‘We are Charlie’, riepen de deugers op hun demonstratie op De Dam om te laten zien dat ze echt wel aan de goede kant stonden al hadden ze jarenlang de anti-kleurpotlodenideologie en diens voorgangers, aanhangers, en uitvoerders verdedigd, en actief geimporteerd en ondersteund in het uitbouwen van hun anti-kleurpotlodenideologie alsof die ook beschaafd zou zijn.
  Het zijn dezelfden die de afgelopen weken hun ongenoegen kenbaar maakten over de kleurpotlodenwedstrijd van Geert Wilders.
  Charlie Hebdo, en wat ze daarna geroepen hadden, waren ze al lang weer vergeten. Ze hebben geen principes, nul, hun leven is een aaneenschakeling van gemakkelijke, luie en goedkope deugmomentjes om hun deugklier te kietelen zonder zich ooit maar de moeite te getroosten om zich in de ideologie van een verklaarde vijand te verdiepen of diens ‘heilige’ boeken te lezen.
  De wereld is van iedereen, en iedereen is gelijk, ook de kannibaal van twee huizen verderop, en de pedo hier schuin tegenover, en islam is net als het Christendom.
  Trekpop Rutte, angehauchte media, en BN-ers kunnen opgelucht ademhalen. Geert Wilders heeft de cartoonwedstrijd afgeblazen. Was het niet de VVD die ooit kortstondig pleitte voor een ‘vrijsprekersruimte’ in het Tweede Kamergebouw, maar die al snel weer ophief ?
  Opgelucht ademhalen doe je alleen als je op het punt stond in je broek te schijten als je niet de guts hebt om op te staan voor je principes. Opgelucht ademhalen doen alleen lafbekken die te bang zijn om uberhaupt te erkennen dat er op deze wereld mensen rondlopen die hen naar het leven staan. Als dat je geestelijke gesteldheid is ben je niet in staat tot zelfverdediging.
  En denk nou niet dat Pakistan een onschuldig en vreedzaam land is dat onze atoombom alleen maar gestolen heeft om vrede mee te stichten. Miljoenen Hindoes zijn er etnisch gezuiverd na de splitsing van India en Pakistan na 1948. Pakistan heeft 3 miljoen Hindoes vermoord in Bangladesh in 1971 en 300.000 vrouwen verkracht in een paar maanden tijd. Wees vooral ‘opgelucht’ als we buigen voor dergelijke Endlosungspecialisten.
  Pakistan is ook het land waar het christelijke meisje Asia Bibi al jaren opgesloten zit in afwachting van de voltrekking van haar doodvonnis, omdat ze water gedronken had uit een beekje waar even vererdop moslima’ s hun was in deden en klaagden dat het water onzuiver geworden was omdat een Christin er uit had gedronken. Zelfs de moslimitische gouverneur van Punjab, Salman Taseer, voelde zich hierna verplicht zich uit te spreken tegen de Pakistaanse blasfemiewetten, waarop hij vermoord werd door Mumtaz Qadri, en bewonderaars van die moordenaar prediken met zeer grote regelmaat in moskeeen hier te lande en in Engeland.
  Waarom buigen we voor deze barbaren ? Pakistan is geen wereldmacht. Het is een derde wereldland dat van oa. ons afhankelijk is. Gebruik die positie die we, nog, hebben. Stop elke ontwikkelingssamenwerking omdat er vanuit dat shithole een van onze politici bedreigd wordt. Dat had na Asia Bibi al moeten gebeuren. Sluit elke Pakistaanse moskee. Verbied Jamaat-al-sunna (of islam, Jamaat gebruikt vele namen en is groter dan de moslimbroederschap). Het was Jamaat die huishield in Bangladesh. Roep de ambassadeur op het matje, stop zijn hoofd in een duurzaam houten kistje met een rooie strik er om en stuur het op naar Islamabad. Verklaar dat helse land de oorlog.
  Laat zien dat je het meent. Zet alle Pakistanen uit en repatrieer die eikels van Nederlanders die dachten dat ze iets in dat shithole te zoeken hadden. Haal eindelijk eens die paar lullige soldaten terug uit Afghanistan waar we niks te zoeken hebben. Laat de Amerikanen en Israelies, bankiers en oliemaatschappijen hun eigen oorlogen vechten. We zijn meer waard dan te fungeren als hun kanonnenvoer.
  What is next
  Wat als die Paki’s zo meteen een verbod op meisjesbesnijdenis niet kosher vinden, of, een verbod op kindhuwelijken-pedofilie-kinderverkrachting, of, als GroenLinks het niet weer tegenhoudt, een verbod op halal-slacht. Luisteren we dan ook ? Of als Pakistan het ongepast vindt dat er nog levende Christenen zijn in ons land, wat dan ? Brengen we die dan om om Pakistan te plezieren zodat halal-bedrijf Campina zijn melk kan blijven verkopen ?
  Toegeven leidt maar tot een ding, meer toegeven. Toegeven aan islamitische kleinzielige kleurpotloodgevoeligheden leidt maar tot een ding, meer islam.
  Laat iedereeen die nu ‘opgelucht’ was in al zijn lafheid maar eens goed voor zichzelf bedenken of ze graag in een islamitisch land zouden willen wonen …
  Als dat je niet aanlokkelijk lijkt, heb je maar een keuze:
  Islam bestrijden !

  1. DolleDries

   Bron Fe-ni-xx

 2. Pecunia

  Moslims zijn echt zo dom als het achtereind van een varken, pleegt hun voorganger taqiyya hebben ze het niet door, hij bedoeld het tegenovergestelde.

 3. Ni28

  Elforkani, de Wilders onder de moslims.:)

 4. Capo

  Deze imam zal door de islampleitbezorgers toch worden binnengehaald als ultieme polderheld? Dat de overgrote meerderheid van de moslims in Nederland hem niet moet, wordt, net als talloze andere islamfeiten, onder het halalkleed geschoven.

  1. Onno

   Jawel Capo, de redelijkheid is soms ver te zoeken. Of eigenlijk helemaal niet.

   1. Capo

    @Ad Infinitum: Dat weet ik Tengo, ik weet ook hoe dat zover heeft kunnen komen.

    O__O

    Michael van der Galien
    21 februari 2015 at 22:40

    Dames en heren, we houden nieuwe reageerders de komende tijd nauwlettend in de gaten. Als we op basis van verschillende informatiebronnen (analyse van comments, ip-adressen, emailadressen, en meer) denken dat er een stroman van Jacobus bij is gekomen wordt die meteen geband. Enige oplettendheid van jullie is daarbij welkom.

    1. Holland

     Capo de DDS-sloper en patient-stalker wentelt zich weer in zijn paranoia wanen en denkt dat ieder forumlid een trollensokpop is.

     Heb medelij met deze verwarde en verdwaalde ziel. Hij weet niet wat hij zegt.

     1. Capo

      “(…) en denkt dat ieder forumlid een trollensokpop is.”

      Jij bent inderdaad en trollensokpop, je hebt mee lopen huilen onder de naam Jan Kelderman, je hebt het nog zelf toegegeven ook.

      En ik wil DDS niet slopen, ik zie uit naar een DDS zonder Tengo c.s. Helaas heeft hij al wel driemaal afscheid genomen, maar ook dat bleken leugens.

     2. Holland

      Je bent paranoia Capo, en zwaar ook. Weet je trouwens dat er in jouw geplombeerde kies een door de AIVD verstopte zender zit die alles wat je doet doorgeeft aan headquarters? En dat iedere beweging van jou hier op DDS gemonitord wordt en opgeslagen? Trouwens, ik ben niet alleen een sokpop, maar beschik ook over geheime krachten om jou remote te controllen. Je bent nergens meer veilig, besef je dat wel?

      Je bent een achterlijke debiel Capo en ik wil dat ophoud met jouw inquisitie, heksenjacht en demoniseren. Je hebt geen missie, je hebt geen taak. Kappen!

 5. Mar

  Nederlanders gaan ook niet als één man achter Wilders staan. Ellian kan wel roepen dat we Wilders juist moeten omarmen, maar dat maakt een ieder zelf wel uit.

  “Land van 1000 meningen” werd er ooit gezongen, weet je nog.

  1. Capo

   En toen hij door een moslim werd beschermd (Faris K) werden er cruciale beveiligingsgegevens doorgespeeld.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2018/08/06/strafzaak-tegen-beveiliger-wilders-is-pijnlijk-voor-verdachte-en-aanklager-a1612262

   🙂

 6. H.Vaes

  Hierui blijkt eens te meer dat het overgrote deel der moslims het licht nog steeds niet gezien heeft en nog onder stenen leeft….Maar deze achterlijkheid bezitten zij niet alleen….Wat te denken van Rutte met zijn kabinet die geen antwoord hebben op de gruwelijke bedreigingen van moslims als het om …notabene…ONZE …vrijheid van meningsuiting gaat.
  De achterlijkheid ten top.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.