In woord en beeld: partijkartel (inclusief GroenLinks en PvdA) feliciteert elkaar na geslaagde theatervoorstelling APB

Geen categoriesep 23 2018, 8:00
Het is één grote schijnvertoning.
Toen Thierry Baudet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen liet weten dat hij zich niet geroepen voelde om actief mee te doen aan het debat, omdat het één grote schertsvertoning was, reageerde de rest van de Kamer a) furieus en b) door hem keihard uit te lachen. Het was belachelijk wat hij zei! Hij maakte een lachertje van de democratie! Het was een schandaal! En meneer was ook nog eens een clown omdat hij zich blijkbaar zo verheven voelt boven de rest van het parlement.
Nou, beelden die opgenomen werden direct na beëindiging van het 'debat' bewijzen dat Baudet honderd procent gelijk had. Het was een schijndebat, een theatervoorstelling voor de bühne.
https://twitter.com/Leonvangalen99/status/1043232474573271042
https://twitter.com/JimFaas/status/1043582532950867968
Zoals Baudet terecht stelt op Twitter:

"De jaarlijkse tweedaagse (48 uur schijnluisteren, schijndebatteren en schijnmoties) zit er weer op. Steun FVD om deze schertsvertoning, deze parodie op een parlement te veranderen."

Dat is natuurlijk écht wat er gebeurt in Nederland. Onze Tweede Kamer is een fopparlement. Zelfs de betrokkenen zelf nemen het volstrekt niet serieus.
Het ergste zijn, natuurlijk, de beelden van Klaver en Asscher. Dit zijn zogenaamd twee 'oppositieleiders.' Asscher maakte zelfs 'indruk' tijdens het debat als we het mediakartel moeten geloven. Maar wat blijkt duidelijk op dat screenshot hierboven? Ook dat was deel van de theatershow. Het was allemaal niet eens bijna gemeend. Ze hielden een voorstelling, en feliciteerden elkaar nadien dat ze het publiek weer een geweldige show hadden voorgeschoteld.
Schandalig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten