Je garderobe klaarmaken voor het najaar

De warme dagen zijn achter de rug en het zonnetje laat zich steeds minder vaak zien. De kledingkast hangt waarschijnlijk nog vol met de zomertrends van 2018; maar het is inmiddels tijd om schoon schip te maken en een najaarsgarderobe samen te stellen. Met deze handige tips heb jij jouw garderobe zo klaargemaakt voor het najaar.

  1. Mutsen en capuchons

Nederland kent natuurlijk veel onverwachte regenbuien; een moment waarop een muts of capuchon van pas komt. Zorg dus ook zeker dat je een aantal mutsen en capuchons klaar hebt liggen; indien mogelijk in allerlei kleuren zodat het makkelijk te combineren is met verschillende outfits. Geen zin om iedere dag een muts op te zetten? Kies dan voor een hoodie: een echte must-have voor de najaarsgarderobe. Meer informatie over de herkomst en functionaliteiten van de hoodie kun je online teruglezen.

  1. Warm en toch stijlvol

Als je erg modebewust bent kun je ook tijdens het najaar natuurlijk de fashion trends van de herfst en winter 2018 weer in de gaten houden. Denk hierbij aan terugkerende trends zoals bijvoorbeeld de leather look; ideaal voor het regenachtige najaarsweer. Maar ook het faux fur, en andere leuke trends komen dit najaar weer terug. Reden genoeg om jezelf warm, en toch stijlvol aan te kleden.

  1. Bescherm jezelf tegen de regen

Ga je regelmatig wandelen of fietsen? Dan is een goede regenbroek- en jas natuurlijk ook erg handig. Ook wanneer je een korte wandeling maakt om bij de bus te komen is een goede bescherming tegen de regen aan te raden. Een paraplu is natuurlijk erg handig, maar met hevige windvlagen is een regenbroek- en jas toch efficiënter. Gelukkig zijn ook de regenbroeken- jassen- en pakken tegenwoordig in stijlvolle uitvoeringen te vinden.

  1. Sjaals en wanten

De winterse temperaturen laten nog even op zich wachten, maar het kan ook tijdens de herfst zomaar ineens erg koud zijn. Een goede sjaal helpt je om griepjes en verkoudheden te voorkomen, en een paar fijne wanten zorgt ervoor dat ook je handen lekker warm blijven. Helemaal fijn wanneer je er dagelijks op de fiets of scooter op uit gaat.

  1. Warme onderkleding

Wil je nog geen afscheid nemen van je zomerse outfits? Zorg dan dat je voldoende warme onderkleding in huis hebt. Een warm hemd of zelfs een thermobroek zorgen ervoor dat je ook in een outfit van minder dik stof, lekker warm blijft. Zo kun je al je leuke outfits blijven dragen, en toch lekker warm blijven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. hans-e-pans

    Goh, is het nog steeds komkommertijd, of valt dit onder betutteling?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.