BREAKING en live! Mogelijk man met vuurwapen TU Delft binnengelopen!

De redactie van Regio15.nl en The Post Online rapporteren beide dat er mogelijk een man met een vuurwapen de TU Delft is binnengelopen!

Op de beelden van Regio15 is te zien hoe de politie massaal ter plaatse is bij de TU Delft. Aanleiding zou een man met een vuurwapen zijn die een gebouw is binnengelopen. Of er ook daadwerkelijk iets aan de hand is of dat er sprake is van een misverstand, is nog niet bekend.

Ook over de man zelf is nog niets bekend, evenmin over waar de melding vandaan kwam. The Post Online spreekt over dat de man op het terrein loopt terwijl Regio15 beweert dat de man het gebouw is ingelopen.

De Telegraaf meldt dat een deel van het gebouw is doorzocht. Daarbij is nog geen vuurwapen aangetroffen. Wel is bekend dat de politie eenheid die aanwezig is, onderdeel uitmaakt van het Rapid Response Team. Zo’n team wordt niet voor lichte gevallen ingezet waardoor het dus aannemelijk is dat het inderdaad om een melding van een man met een vuurwapen gaat.

Het AD weet ons te vertellen dat het over het gebouw gaat waar de studies Werktuigbouwkunde en Scheepsbouwkunde zijn gehuisvest. Een klein gedeelte is ontruimd. De politie heeft nog geen gevaar aangetroffen.

Update [15:50]: De politieactie heeft niets opgeleverd en wordt afgebouwd. Er is niemand gearresteerd en er is geen vuurwapen gevonden.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. tomygun

  Tja vuurwapen de beste man rookt en liep met een aansteker .

 2. Fortiori

  In ieder geval weten we wat. Maar nog niet het fijne. MSM rapporteert later.

  1. tomygun

   Fotiori , je hebt info uit la la land .

 3. Troelstra

  Verwarde man?

  1. Jozias Visser

   Veel nieuwkomers nemen hun achterlijk weerzinwekkend geloof in Allah en hun daaraan gekoppeld geweld mee naar Europa.

   Ze komen niet naar ons land om zich aan te passen, maar om te parasiteren. Weleens een islamiet meegemaakt die zijn smerige perverse achterlijke achterstandsreligie inwisselde voor het vredelievende positieve opbouwende wetenschappelijke onderwijs van niet-moslims?

   Ik ben atheïst, neutraal in deze kwestie van geloof, maar geenszins een idioot, hypocriet als de leiders in de EU.

   1. Adriaan

    Zeer juist @Jozias. Het is opvallend hoeveel nieuwkomers overdag rondwandelen, in hun mannencafé’s zitten, waar vrouwen achter hun man aan slenteren. En dat allemaal met financiële steun van de Nederlandse bevolking. De bom gaat een keer barsten.

    1. Jozias Visser

     Wij moeten ons zorgen maken om de voortdurende, niet aflatende achterlijkheid verzameld en gebonden in de islam en haar 1.7 miljard volgers.

     Dit wat nu volgt is puur mijn persoonlijke mening. 1,7 miljard moslims zouden, bij de geest van Allah – gelet op zijn voorkeur voor de prestaties van christenen, joden en atheïsten, naar een andere planeet met maagden kunnen verhuizen.

     Ik geef aan de gehele wereld met ongeveer 7 miljard bewoners de garantie dat Allah daaraan zijn goedkeuring geeft. Hoe ik dit met zekerheid kan weten? Nogal simpel en net zo logisch. Allah is de niet stijf te krijgen fantasielul van 1,7 miljard islamvolgers die lijden aan het syndroom van volslagen achterlijkheid.

     1. Marija

      🙂

    2. Marija

     Dat hoor ik al jaaaaren.
     Gaat niet gebeuren.
     Nederland is laf en mocht het ooit, ooit zo ver komen dan wordt een opstand met grof geweld neergeslagen en zijn wij de slachtoffers.

     1. Ernst Quispel

      We zijn in dat geval ook slachtoffers als het wel lukt.

  2. tomygun

   Troelstra , TU Delft is geen uva dat is la la volk
   bij de TU bouwen ze soms dingetjes en een verwarde M/V
   kan zo,n knutsel dingetje wat hij meaby aan iemand heeft
   laten zien voor een vraag of wat dan ook aanzien voor iets
   wat zij of hij ook maar denken dat het een vuurwapen is .
   Een licht gevende dildo zou het ook kunnen zijn haha .

 4. Troelstra

  Het gaat om loos alarm.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.