BREAKING en live! Mogelijk man met vuurwapen TU Delft binnengelopen!

Geen categorieokt 31 2018, 15:40
De redactie van Regio15.nl en The Post Online rapporteren beide dat er mogelijk een man met een vuurwapen de TU Delft is binnengelopen!
Op de beelden van Regio15 is te zien hoe de politie massaal ter plaatse is bij de TU Delft. Aanleiding zou een man met een vuurwapen zijn die een gebouw is binnengelopen. Of er ook daadwerkelijk iets aan de hand is of dat er sprake is van een misverstand, is nog niet bekend.
Ook over de man zelf is nog niets bekend, evenmin over waar de melding vandaan kwam. The Post Online spreekt over dat de man op het terrein loopt terwijl Regio15 beweert dat de man het gebouw is ingelopen.
De Telegraaf meldt dat een deel van het gebouw is doorzocht. Daarbij is nog geen vuurwapen aangetroffen. Wel is bekend dat de politie eenheid die aanwezig is, onderdeel uitmaakt van het Rapid Response Team. Zo'n team wordt niet voor lichte gevallen ingezet waardoor het dus aannemelijk is dat het inderdaad om een melding van een man met een vuurwapen gaat.
Het AD weet ons te vertellen dat het over het gebouw gaat waar de studies Werktuigbouwkunde en Scheepsbouwkunde zijn gehuisvest. Een klein gedeelte is ontruimd. De politie heeft nog geen gevaar aangetroffen.
Update [15:50]: De politieactie heeft niets opgeleverd en wordt afgebouwd. Er is niemand gearresteerd en er is geen vuurwapen gevonden.
[embed]https://twitter.com/POL_DenHaag/status/1057642391111417857[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten