Haal maar vast popcorn! Sylvana Simons krijgt een documentaire!

Dit kan natuurlijk niet anders dan een mix van hilarisch, bedroevend, irritant en onnozel worden. De documentaire, gecoproduceerd door de EO, over Sylvana Simons genaamd Sylvana: Demon of Diva.

Wellicht dat Simons hoopte op een iets minder propagandistische documentaire als die van Jesse Klaver, maar iedereen weet dat dit sowieso wel gaat gebeuren. De EO zal tegenwoordig wel multicultureel en divers genoeg zijn voor Simons om hun geld en expertise te gebruiken voor deze behind the scenes documentaire.

Of nou ja, Simons kennende brandt ze de EO ook gewoon af om hun verleden als christelijk propagandakanaal vol witte hetero mannen die persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de kolonisatie van Afrika en Azië.

Wat we in ieder geval te zien krijgen zijn delen van haar therapie-sessies en de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tref maar vast de nodige voorbereidingen want u kunt er op rekenen dat Zwarte Piet er flink van langs gaat krijgen, haar tijd bij TMF hilarisch pijnlijk wordt en de rest van de partij ook de nodige ongemakken met zich mee zullen brengen.

De film zal eerst te zien zijn op het IDFA festival te Amsterdam en vervolgens verschijnen op NPO2 ergens eind november. Genoeg tijd om popcorn, nootjes en stressballen in te slaan en alvast een back-up film in te plannen voor als je het na een kwartier al niet meer trekt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  De Orwelliaanse NationalePropagandaOrganisatie, agitprop. van, voor en door de inteelt Grachtengordel-Policor Goegemeente, gefinancierd door al die Nederlanders waarop ze neerkijken.

  Wanneer wordt deze miljardendans eindelijk eens gestopt !!
  Ontmantel de Fake News Haat-NPO !
  het bastion van de Apartheid, het bastion van de Identiy Polics !

  En maar zuigen, polariseren en mensen wegzetten als racisten.
  Scum !

 2. Job Jansen

  “witte hetero mannen die persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de kolonisatie van Afrika en Azië”

  Hoe hebben ze dat destijds eigenlijk voor elkaar gekregen? Dacht dat rascisten achterlijk waren.

  1. Moh de pedo

   Kolonisatie? Daar ben ik niet verantwoordelijk voor. Hoe dom kun je zijn om het daar steeds over te hebben?

   Moeten we de generatie Duitsers die na de 2e WO zijn geboren ook de schuld in de schoenen schuiven van het nazisme? Gewoon eens kappen met dit soort onzin. Rest de vraag waarom dit nog steeds naar voren komt. Wil men er nog steeds financieel een slaatje uit slaan? Zo Nee, Waarom eist men dan excuses van de Nederlandse regering en neemt men geen genoegen met diepe spijt? Dat schijnt juridisch nogal uit te maken met het oog op een mogelijke schadevergoeding.

 3. Baaz

  Ik heb niet zoveel met Sylvana, nee ik heb helemaal niets met Sylvana.

 4. Gerlos

  Dit wordt een kijkers record, ik schat 150 belangstellende.

  1. Siemien

   @Gerlos en ieder weldenkend EO-lid stopt hier zijn lidmaatschap..

 5. marco1

  Persoonlijk zit ik er niet op te wachrrn. Maar wat zal ze trots zijn.

 6. A3aan

  Heb mij vanmiddag de pokke staan zagen. Een boom van de buren is omgewaaid. Dwars over onze oprit. Oprit geblokkeerd. Lastig als je écht weg moet. Of iemand moet ontvangen. Een dennenboom. Een zwarte boom. Een boom die precies een jaar geleden is verbrand.

  1. Job Jansen

   Liever eiken of beuken, ruikt beter in de kachel. Maar die zijn niet zwart.

 7. Ernst Quispel

  Wel pijnlijk voor DDS, deze roem voor Sylvana.

  1. Job Jansen

   Roem vanuit de linkse publieke omroep. Wat een verrassing.

   1. meanstreak2099

    ach syllie en haar vrienden zullen dit fantastisch vinden en de rest zal het afschuwelijk vinden. ik denk er over om het te gaan bekijken of het mijn mening over syllie verandert

    1. Ernst Quispel

     Ik denk dat veel reaguurders op het puntje van hun stoel zitten; Sylvana was hier het afgelopen jaar het belangrijkste onderwerp.

     1. Baaz

      Dan heb je niet goed gelezen, zoals we van jou wel vaker zien.

  2. Siemien

   @Ernst en? nat plekje in je broekje denk?

   1. Ernst Quispel

    Je bent een beetje ziek, Siemien.

    1. Siemien

     @Ernst nee ernst dat ben ik niet natuurlijk, je doet zeer denigrerend over heel veel reaguurders hier en ik verdenk jou ervan dat je daar een nat plekje van krijgt.

     1. Adriaan

      Dat klopt @Siemien. Ernst is een grote arrogante h…… Ik druk me maar netjes uit, anders komt dit er niet door.

    2. Baaz

     “Je bent een beetje ziek, Siemien”

     Nee hoor, daar is geen enkele aanwijzing voor. Wel adviseer ik jou regelmatig contact op te nemen met de huisarts, misschien mag je wel met Sylvana mee.

    3. Troelstra

     @Kwispel,

     Ad hominem is toch tegen de huisregels?

     @redactie,

     Lezen jullie mee?

     1. Ernst Quispel

      Welke ad hominem meende je aan te treffen, Troelstra.

      Voordat je reageert, google even op het begrip ad hominem. Daarover bestaat veel misverstand.

    4. Troelstra

     Ad hominem?

  3. Scaldis

   Roem is een groot woord voor een handjevol kijkers

  4. Rosasolis

   @Ernst. Dit Sylvana show wordt voor niemand pijnlijk. Het zal een gezellig uurtje van entertainment opleveren. Dat de redactie vertelde dat je een schal popcorn klaar moet zetten is, is een uitstekend idee. Maar waarschijnlijk zal ik zorgen voor een doos ijsjes.
   Dit lijkt me een interessante show…in plaats van al die domme oude films die wij op de RTL kanalen krijgen met 1001 reclames iedere 15 minuten. Waarbij van de film heel veel wordt ingekort. Misschien wordt dit programma wel interessant. Wie weet?

 8. Vraagtekentje

  How low can you go EO?

 9. Duke

  Als ze deze ellende gaan uitzenden, dan hopelijk pas na 22.00 uur zodat jeugdige kijkers niet blootgesteld worden aan deze rotzooi.

 10. Rosasolis

  Ik zal mijn TV gids zeer nauwkeurig volgen, om te weten wanneer dit Sylvana show van de EO wordt uitgezonden. Hoewel ik begrijp niet waarom. In ons land is er geen discriminatie tegen kleurlingen. En hoelang gaat Sylvana zeuren over Zwarte Piet?
  Twee weken geleden was er een artikel in Trouw over een prachtige vrouw: de bekende
  oud TV nieuws-lezer Noraly Beyer. Dit van oorsprong uit Suriname, vrouw met kleur, vertelde over het leven van velen in de Bijlmeer, Amsterdam. Dat dit bevolkingsgroep zeer gehecht aan elkaar is. Het leven in de Bijlmeer is beter dan wat deze mensen vroeger in Suriname hebben gehad.

 11. Vliegenvanger

  Hoe halen ze het bij de NPO in hun botte kop om die SS van ons belastinggeld in de kijkert te zetten. Kunnen ze geen betere programma’s maken dan een met zo’n opruiend haatdragend figuur. Maar ja NPO is een staats omroep betaald door ons belasting geld. Dus doen ze net als hun bazen, Nederland afbreken tot de grond toe.
  Gelukkig word er al een omroep met de grond gelijk gemaakt, hopelijk volgen er nog een paar in Hilversum.

  1. Ernst Quispel

   Heeft SYlvana iets strafbaars gedaan waardoor ze niet op de televisie mag komen, Vliegenvanger?

   1. Baaz

    Welk verband houdt strafbaarheid met de verschijning op televisie?

    #holleeder

 12. shidaian

  Dan gaar NPO 2 op Zwart hahaha

  1. shidaian

   “gaat”

 13. Troelstra

  Moet ze niet bijv. Gloria Wekker en Anja Vuulnisbelt er ook nog bij betrekken? Dan heb je echt een triiitje gekken bij elkaar.

  1. Moh de pedo

   Wees niet bevreesd, Vuulnisbelt en andere nieuwe tv sterren zullen deze STST serie vullen. Ja, dat mag best wel wat belastingcentjes kosten.

   Ik heb alvast bier en chips in huis gehaald en mijn luie tv stoel staat al klaar. Voor de zekerheid ook een paar kalmeringspillen bij de huisarts op recept laten zetten. Omschakelen naar NPO politiek is ook geen garantie op rust sinds men bij D’66 het blanke ras besmet heeft verklaard. Verder zal die Jeffrey Afriyie ook wel weer elke dag ergens opduiken dus een beetje veiligheid inbouwen is wel zo prettig.

 14. Troelstra

  Ik zit nu op NPO2 te kijken naar een VPRO-documentaire Mauretanië. Ze zou daar eens een snuffelstage moeten gaan volgen. Dan kan ze nog eens leren wat racisme en slavernij werkelijk inhoudt.

  1. IJsbrand Koudvuur

   @Troelstra,

   Ik kijk dit programma nu ook.
   Geen racisme te bespeuren hier…
   …want, er zijn geen ‘witte'(blanke) mensen te zien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.