Zweden schaft zichzelf af: viert dit jaar geen 'O Helga natt'

Geen categorieokt 15 2018, 8:10
Het land waar spontaan auto's in de brand vliegen en de jeugd wordt geleerd om seks te hebben met migranten, is nu ook het land waar 'O Helga Natt' (Oh heilige nacht) wordt afgeschaft. Dat meldt de Zweedse zender TV4, die het kerstevenement normaal gesproken uitzendt. Elk jaar trekt het evenement wel 20 000 bezoekers, dus er leek geen wolkje aan de lucht, totdat dit bericht werd verzonden.
Het is de zoveelste vreemde keuze die in Zweden 'feminist foreign policy' wordt gemaakt. Zo werd op 13 december het Luciafeest gewijzigd door gekken die vonden dat het Luciafeest racistisch zou zijn. Want het draait om een blonde vrouw, stel je voor! Is het niet juist bijzonder mooi dat ergens op de wereld een feest kan worden gevierd met daarin in de hoofdrol een blonde vrouw? En dat het geen gore gangbang betreft, maar een prachtig christelijk feest? Prachtig? Kijk zelf:
[caption id="attachment_211156" align="aligncenter" width="600"]Lucia_(31528343171) Zweedse Luciaviering. Je hoeft geen christen te zijn om te kunnen genieten van dit sprookjesachtige aanblik. Bron: Wikimedia Commons / Foreign & Commonwealth Office in London[/caption]
The Voice of Europe heeft een complete lijst geleverd met daarin de vreemde keuzes die Zweden maken als het gaat om hun cultuur. Zo plaatsten ze een vrouw met hijab op kerstmisposters, zodat de moslims te lande zich ook 'included' zouden voelen. Hoeveel moslims dankzij de poster christelijk zijn geworden is ondertussen nog steeds onduidelijk. Het lijkt dan ook eerder op het pesten van de christelijke Zweden, dan daadwerkelijk enig nut te sorteren qua conversie van islamieten naar het christendom. Of was dat niet de doelstelling?
Ook de jeugd wordt klaargestoomd voor de nieuwe 'inclusive society', dat Zweden pretendeert te zijn. Schoolleiders vertellen hun leerlingen dat ze 'niet met de Zweedse vlag' mogen zwaaien als ze zijn geslaagd. Op de nationale tv is men zo gek geworden dat men tegenwoordig bidt voor diversiteit, alsof het land nu niet voldoende diversiteit heeft om van te genieten. Nee het moet allemaal nog radicaler. Waarschijnlijk gaan de Zweden door totdat het complete Scandinavische schiereiland van hun Noorse wortelen is ontdaan. Ach, het is hun keuze, maar laat het een les zijn voor Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten