Democratische 'held' John Kerry gaat los: "Massa-immigratie verplettert Europa"

Geen categorienov 24 2018, 22:00
"Van je vrienden moet je het hebben," zal links Europa denken.
Zo, zo! Het heeft even geduurd, maar blijkbaar beseffen steeds meer Amerikaanse 'Democraten' dat de massa-immigratie links electoraal flink in de problemen heeft gebracht. Eerder berichtten wij bijvoorbeeld al dat Hillary Clinton nu zegt dat Europa de massa-immigratie een halt moet toeroepen. Europas rol is in dat opzicht, zei zij afgelopen week, "uitgespeeld."
Die mening wordt gedeeld door John Kerry. Je weet wel: de man die in 2004 de presidentskandidaat was van de Democratische Partij, en die in de Obama-regering diende als minister van Buitenlandse Zaken (hij volgde Clinton toen op). Tijdens een reis naar Europa liet Kerry zich in bijzonder duidelijke taal uit over de gevolgen van de massa-immigratie:

"Europe is already crushed under this transformation that is taking place due to migration. In Germany, Angela Merkel is weakened. Italian politics is significantly impacted."

Oftewel:

"Europa is al verpletterd onder de transformatie die plaatsvindt door immigratie. In Duitsland is Angela Merkel ernstig verzwakt. Het heeft [ook] een significante invloed op de Italiaanse politiek."

In het geval dat links-menschen niet geloven dat een Democraat zoiets kan zeggen, hier de beelden:
https://twitter.com/RealSaavedra/status/1063635662996455424
Eerder zei zijn grote vriendin Clinton dus al:

"Ik denk dat het juist is om te zeggen dat Europa haar deel heeft gedaan en dat ze een duidelijk signaal moet afgeven -- 'we zijn niet in staat om steun en opvang te blijven geven' -- omdat als we geen oplossing vinden voor het migratieprobleem, het electoraal voor onrust zal blijven zorgen."

Kortom, Amerikaanse Democraten lijken eindelijk door te hebben dat massa-immigratie van 'vluchtelingen' uit met name Noord-Afrika en het Midden-Oosten alles behalve populair is onder kiezers, en dat het open grenzenbeleid van types als Merkel electoraal niet haalbaar is.
De enige vraag is nu: wanneer zullen linkse politici in Europa hun Amerikaanse vrienden van 'rechtsextremisme' beschuldigen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten