FILMPJE: Farage eist excuses van Merkel vanwege aanpak Europese migratiecrisis

Nigel Farage in het Europese Parlement. Bron: Screenshot European Parliament / BBC
Foto: Nigel Farage in het Europese Parlement. Bron: Screenshot European Parliament / BBC.

Wij willen geen deel zijn van een Europese Unie gedomineerd door Berlijn en willen ook niet leven met de gevolgen van de foute keuzes van Angela Merkel‘ zo oreerde Nigel Farage tegen Merkel en tegen de plannen van de EU om een Europees leger op te zetten. Dat de Britten zich al langer storen aan de macht van Berlijn moge duidelijk zijn, maar Farage gaat wel erg ver door het plan van Macron en Merkel weg te zetten als ‘imperialistisch‘. Dat terwijl er nog helemaal niets kan worden gezegd over de aard van het Europese leger en hoe deze ooit zou worden ingezet. 

Tevens is op de beelden te zien hoe Farage een dankwoord uitspreekt richting Angela Merkel. Dat was natuurlijk sarcastisch bedoeld. Want, zonder de foute immigratiekeuzes van Merkel ‘wir schaffen das’ waren er minder onrusten geweest in Europa. Dan was het conflict tussen Brussel, Budapest en Warsaw wellicht niet geëscaleerd. Het is zelfs waarschijnlijk dat de Brexit niet had plaatsgevonden. Immers de Brexit kan niet los worden gezien van de massale instroom van migranten naar het Verenigd Koninkrijk. Farage vroeg ten slotte om een excuus voor haar foute keuzes: “Is it not time for you, at last, to admit for you were wrong?” Het excuses van Merkel bleef uit.

Wat betreft die imperialistische plannen van Brussel: er is al een Europees leger(tje). Dat kleine legertje bestaat uit een aantal bataljons en valt onder het commando van de Europese Unie. Imperialistische oorlogen hebben deze troepen nog niet gevoerd. Wel doen ze af en toe wat oefeningen, maar sinds 2005 heb ik geen invasies gezien of agressie jegens andere soevereine staten kunnen waarnemen. Hoe anders is dat voor het Verenigd Koninkrijk van Nigel Farage, gezien hun aandeel in de agressieoorlog tegen Irak. Bijzonder hypocriet dus van de Atlantische Farage om het Europese leger bij voorbaat al weg te zetten als ‘imperialistisch‘.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

70 reacties

 1.   

  Merkel moet voor het tribunaal.

  1.   

   En Rutte ook.

 2.   

  Het is verbazingwekkend dat DDS nog aandacht besteedt aan de charlatan en leugenaar Farage.

  1.   

   “charlatan en leugenaar Farage.”

   De vraag is of dat juist is. Ik hou het er maar op dat het voortkomt uit jouw eigen verzinsels.

   “Een charlatan is een speciaal soort oplichter die voorziet in zijn behoeften door systematisch mensen te bedriegen over zijn afkomst, vaardigheden, intenties of prestaties. Een charlatan maakt gebruik van zijn charme om mensen iets aan te smeren.”

   1.   

    Dat is precies wat Farage deed, het Britse volk bewust voorliegen. De gevolgen zijn dramatisch.

    1.   

     Dat is jouw mening, op DDS is dat vrij te publiceren.

     1.   

      Er is maar 1 plausibele verklaring en dat is dat de redactie hem dw hand boven het hoofd houdt

    2.   

     nee hoor Ernst, wat Farage heeft gedaan is zijn woord gehouden en daar kunnen misbaksels zoals jij niet mee omgaan.
     Dure aandikkende woorden zijn jouw deel, hierin laat je zien dat het je raakt :)

  2.   

   Ach guttegut, moet de oude man weer een ‘boertje’ laten? Al je bammetje op? Ze gaan steeds minder goed smaken hè. Nog even doorrotten en dan is het voorbij voor je. En is je stank hier ook enigzins weg.

   1.   

    Volgens mij is Baaz niet zo oud. Zijn bijdragen ademen een jeugdige onnozelheid.

    1.   

     Zo seniel ben je nog (jammer) niet. Je weet precies, wie er bedoelt wordt. Kom op, wees eens een keer in je leven een echte vent en stop ermee. Doe jezelf, een velen anderen een plezier. Ik beloof je, dat ik het nooit meer over jou zal hebben. Net zoals de rest van de wereld.

     1.   

      bedoeld

     2.   

      Maak niet uit, je weet wat ik bedoel, bedoeld, bedoelt! Stil hè, bij jouw in huis!

    2.   

     @ernst hier een overzicht van UW bevlogen bijdragen en MENINGEN op dit topic.

     Ernst Quispel 51 minuten ago Beantwoorden
     Het is verbazingwekkend dat DDS nog aandacht besteedt aan de charlatan en leugenaar Farage.

     Ernst Quispel 45 minuten ago Beantwoorden
     Dat is precies wat Farage deed, het Britse volk bewust voorliegen. De gevolgen zijn dramatisch

     Ernst Quispel 12 minuten ago Beantwoorden
     Volgens mij is Baaz niet zo oud. Zijn bijdragen ademen een jeugdige onnozelheid.

     @ernst over onnozelheid gesproken hahaha.

    3.   

     “Volgens mij…”

     Precies!

  3.   

   EQ jij mag toch ook je zegje zeggen op DDS.

  4.   

   Het is verbazingwekkend dat DDS je er nog steeds maar niet uit flikkert quisling.

   1.   

    Is het jou ook opgevallen? Wat zou voor jou de voornaamste reden zijn? Je mag er natuurlijk meerdere noemen.

   2.   

    @Original NL. Ik ben jarenlang lid van DDS, vanaf hun oprichting. Ik vindt hun dagelijkse onderwerpen altijd actueel en interessant. Helaas waren er de laatste tijd te veel zeer ordinaire trollen bij gekomen. Die het prachtig vinden om mede-corresponderen op de meest lage manieren aan te vallen. Als zij durven anders te denken, en hun eigen mening door te geven… Je hoeft niet naar de correspondentie te lezen van Ernst, Eugenie, en ook niet van mij te lezen. Fijn is het dat ik wel een aantal vrienden hebben op dit zeer geliefde DDS site, die zonder twijfel de allerbeste van Nederland is. Het is aan de redactie van DDS om te beslissen wie mag blijven en wie is te ver gegaan met zeer lage, ordinaire commentaren…Jullie trollen vergeten een belangrijke feit: Dat DDS een nieuws site is SPECIAAL voor ons Nederlanders. Hun redactie medewerkers geven korte,
    interessante berichten over nationale en internationale nieuws. Het is iederdag heel interessant op deze oude, stabiele site… Maar jullie trollen, moeten weten dat als je doorgaat met het proberen “tegenstanders” weg te werken via de redactie!…dat dit niet gaat werken. Er zijn er, zeer fijne commentaren, waarvan een aantal nog steeds zijn, hoewel wij worden steeds meer beschouwd als “oud en dement”, als wij durven onze meningen door te geven. Voor jullie domme trollen, weten jullie niet dat vele heel oude mensen hun beste hebben gegeven in alle vakken na hun 80ste jaar, en nog veel jaren ouder?… Hoe ouder je wordt, hoe wijzer je wordt. Behalve als je ziek wordt. Vergeet dit niet jullie domme trollen. Ga eens kijken naar wie u bent en wat je hebt bereikt, en waarom jullie trollen dagelijks zo lang blijven aan deze zeer informatieve site om iedereen lastig te vallen met je domme, ordinaire opmerkingen. Waarom ga je niet zoeken voor een goede baan, of een studie?
    In plaats van misbruik van deze gewaardig site misbruik te maken…alleen omdat je oneens bent van iemand anders.

  5.   

   Beste heer Quispel Het is verbazingwekkend dat DDS u nog steeds binnen boord houdt. Tim mag u danwel het zuurdesem van de discussie noemen op dit forum, het is voor andere forumdeelnemers erg zuur dat uw aanwezigheid slechts leidt tot ergernis en agressie. Ik volg de discussies die u hier op het forum negatief beïnvloed nu een tijdje, en verbaas mezelf over de onzin die u uitkraamt en de manier waarop u fatsoenlijke forumdeelnemers belastert en hoe u bepaalde vredelievende burgers van een bepaalde geloofsovertuiging steeds weer weet te demoniseren. Enige tijd terug meende de hoofdredactie nog dat er scherp gelet zou worden op dergelijk gedrag waaraan u zich telkenmale schuldig maakt. Één ieder heeft het recht op een meming, uw mening is er echter eentje die schuurt tegen de grenzen van het betamelijke en uw stijl is schofferend voor iedere vorm van fatsoen en beachaving. Tegengas krijgt u hier niet echt op het forum, op de een of andere manier lijkt u weg te komen met uw abjecte strapatsen.

   1.   

    Heeft u inhoudelijk nog iets te melden?

    1.   

     Je bewijst, en zeer nadrukkelijk, het grote gelijk van Scarletti

     1.   

      Hoezo?

     2.   

      “Hoezo?”

      Vragen stellen terwijl je er zelf voor wegloopt is niet echt handig.

      (Sukkel)

    2.   

     Is dit niet inhoudelijk genoeg voor je smerige trol?

   2.   

    De toon klinkt redelijk de boodschap echter te idioot voor woorden.

   3.   

    De pot verwijt de ketel.

    1.   

     Volgens mij is Scarletti geen pot en jij wijst wel de ketel aan.

 3.   

  “Het excuses van Merkel bleef uit”
  Teunis, kom op!

 4.   

  “We want our country back” zoiets beweerde Farage toch? Als er een realm is wat imperialistisch was (en misschien wel is) is dat Engeland wel. Er wordt met angst en beven uitgezien naar de dood van Elizabeth. Wat wel eens de start van het einde van het gemene best zou kunnen zijn.

  1.   

   Het einde zijn? Dat is gemeen en niet best!

  2.   

   @julian geeft zijn mening over Engeland en zijn Koninkrijk.
   @julian mag dat ook.

  3.   

   Veel Engelse leven nog in de waan dat de UK een wereldspeler is, die het ooit was.
   Farage bedient dat deel van de bevolking dat Brittannië nog steeds over de zee heerst.

   Natuurlijk weten wij Nederlanders wel beter.

   1.   

    @blauwe maandag u mag uw MENING verkondigen.
    @blauwe maandag MEENT de mening van de helft van de Engelsen te vertegenwoordigen.
    @blauwe maandag bedoelt @blauwe maandag en @ernst als nederlanders, de rest vertegenwoordigd hij niet.

 5.   

  N. Farage heeft niets te vertellen in het Britse Parliament. Hij is niets meer dan de oprichter van de Independant Party (in 2006), die zeer weinig zetels in het Britse parlement heeft. Voor een tijdje wou hij proberen burgemeester van Londen te worden, maar hij is in dit stad, net als B. Johnson, zeer ongewenst. Het is een gefrustreerde politicus die tegen alles en iedereen is. Die weinig goeds heeft te vertellen. Eigenlijk
  niets meer dan een zwakke miskleun.

  1.   

   “Het is een gefrustreerde politicus…”

   Jij mag dat vinden, DDS is bij uitstek geschikt om jouw mening te geven.

   1.   

    @Baaz. DDS is ook “bij uitstek geschikt om jouw mening te geven”. DDS geeft ook uw waanzinnige meningen door.

    1.   

     Klopt, ik kan mijn mening ook geven. De kwalificatie ‘waanzinnig’ laat ik voor jouw Noord-Hollandse rekening.

  2.   

   Rosasolis,
   Farrage een zwakke miskleun?
   UKIP was in aantal stemmen de derde partij geworden, maar door de werking van het Britse systeem haalde de partij maar een zetel, nu jij weer!

   1.   

    Zucht…. weer eentje die het verlies niet kan dragen…

    Trump werd met minderheid van stemmen President…
    Ik hoor je nog zeggen dat zn tegenstanders niet moeten janken, WANT DAT IS NU EENMAAL HET SYSTEEM!

    Dus niet janken, dit zijn de spelregels in de UK en winnen takes all!

  3.   

   “Eigenlijk niets meer dan een zwakke miskleun.”

   Fijn dat jij je mening hebt gegeven.

  4.   

   Juist…uitstekende mening

  5.   

   Aldus sprak zij, die dagelijks genadebrood moet eten.

   “No representation without taxation ”.

 6.   

  Het is en blijft een prachtige vent die Farage!

 7.   

  @teunis
  u vergeet dat toen Engeland meedeed aan de krijgsverrichtingen in Irak, dit land werd ‘geleid’ door een socialist ene Tony Blair. wat u nu precies bedoelt met uw verwijt richting Ffarage is mij niet geheel duidelijk. maar ik ben ook geen socialist. iedereen is het erover eens dat het fout was dat zowel GB als USA tegen Irak ten strijde trokken. het ware beter geweest las men dat niet had gedaan. net zo als met het verdrag van Marrakesh, zodra er getekend is, kan NL geen kant meer op en zegt men over 20 jaar, had men maar niet getekend. dat heet: voortschrijdend inzicht, dus niet meer zulke dwaze topics schrijven anders zie ik mij genoodzaakt uw pennenvruchten niet meer te lezen.

  1.   

   Jep voortschrijdend inzicht. Engeland ziet dat het fout gaat met Europa en stapt er uit!! Vlak voor de ww2 was Churchill die stem die riep stop de Duitsers!! Nu is het Farage die roept… De brenger van slecht nieuws word altijd met boegeroep ontvangen.

   1.   

    Churchill en Farage…wat een vergelijking!

    Farage en Mosley is een betere vergelijking…allebei dwazen van hun tijd.

    1.   

     Vergelijking nu ga je te ver… Churchill was ook geen heilige. Maar wel de juiste man op de juiste plek op de juiste moment. Het gaat over de boodschap niet over de man. Maar Farage met mosley vergelijken vind ik een stap te ver. Ik vergelijk jou toch ook niet met Tengo.

     1.   

      Jij niet, anderen gingen je voor.

   2.   

    Churchill riep ook op tot een Verenigde Staten van Europa. :-) Een verstandig man.

    1.   

     Dat is nog maar de vraag,

     Ten eerste sprak Churchill over “een soort van Verenigde Staten van Europa”. Ten tweede plaatste Churchill zijn land in het rijtje van het Britse Gemenebest, Amerika en de Sovjet-Unie, als “vrienden en sponsoren” van de Europese samenwerking. De staatsman plaats het Verenigd Koninkrijk met andere woorden buiten ‘Europa’.

     Bron: Novini

     1.   

      Dat Churchill zijn land toen niet binnen een Europese eenwording zag neemt niet weg dat zijn verlangen tot deze eenwording zich bij hem wel bevond.

     2.   

      Van mij mag het meneer Brandebok, het citaat zegt wat het zegt en past binnen de historische context. Engeland was weliswaar lid van de EU maar is toch deels haar eigen koers blijven varen, Churchill zou dat wellicht ook hebben gedaan.

     3.   

      Dat klopt, Baaz.

 8.   

  Gaat Farage excuses aanbieden voor het feit dat het uiterst precaire vredesbestand in Noord Ierland aan gort is als Farage zijn zin gekregen zou hebben?

  Boze moslims kennen we, boze katholieken van de IRA doen er niet voor onder

  1.   

   Soliciteren? Of weet je niet wat dat is? Paria!

   1.   

    Nee dank u, Ik heb al een baan.

    Verdedigde geslapen heer Top?

    1.   

     “Ik heb al een baan.”

     Nee hoor.

 9.   

  Merkel, Rutte en de hele kluit insmeren met pek en veren en wegjagen.

  1.   

   Zij zijn democratisch gekozen.

   1.   

    “democratisch gekozen”

    Dat ligt aan de gebruikte definitie.

 10.   

  Het woord sorry hoeft merkel niet te zeggen, nadat zij willens en wetens het Europese volk heeft aangedaan. Zij verdiend de hoogste straf, levenslang zonder vervroegde kans op vrijlating, dit mens heeft heel veel bloed aan haar handen. Het zou een schande zijn als zij daar mee wegkomt.

  1.   

   Welk strafbaar feit zou u deze staatsvrouw ten laste willen leggen, fusilier?

   1.   

    Onverantwoord bestuur en wanbeleid.

    1.   

     Verraad van het volk door ongekende stromen met anti-Duits islamtuig. Er zijn doden gevallen!

 11.   

  Merkel moet inderdaad op het schavot. Farage heeft groot gelijk. Rutte is een nietsontziende machtspoliticus die schijt heeft aan Nederland. Maar ja, het zal zo nog wel een eindje blijven doorsudderen totdat er een Nexit komt. Nederland zit bomvol.

 12.   

  Nigel Farage vraagt:
  “Is it not time for you, at last, to admit for you were wrong?”

  Misschien zou Nigel zichzelf deze vraag eens kunnen stellen. Wat spiegelde de man de Britten ook alweer voor na een Brexit, die ook nog eens soepel zou verlopen?

  Nigel rende na het referendum keihard weg, om vervolgens goedbetaalde “werknemer” te worden van de organisatie die hij altijd had bekritiseerd: de EU. Hoe ironisch.
  Dat uitgerekend een man die vlucht voor zijn eigen verantwoordelijkheid, kritiek durft te hebben op een vrouw die wél vuile handen durft te maken, maakt het dubbel ironisch.

 13.   

  In 2010 werd aan de Duitse Kanselier Angela Dorothea “Merkel” (Kasner/Kazmierczak) de European Award by the European Society Coudenhove-Kalergi verleend. Daarbij is zij een counselor van deze foundation, net als voormalig Duits Kanselier Helmut Kohl (Cohn), Jean-Claude Juncker (EU-commissie president), en Herman van Rompuy (president van de Europese raad) waren.

  Ze willen gewoonweg de Europese bevolking er inluizen :-(

 14.   

  Wie schaffen das Mutti een groot NEE tegen jullie plannen. helaas maken Duitsland en Frankrijk een beetje de dienst uit voor het gedrocht EU.

 15.   

  Ironisch dat een Engelse politicus politici uit andere landen imperialistisch gedrag verwijt terwijl London City op de financiële markten nog steeds imperialistisch gedrag vertoont nadat het Engelse wereldimperium instortte.

  Niettemin heeft hij wel een punt inzake de tandem Merkel en Macron die spoedig door de eigen kiezers politiek zullen worden afgerekend. Die loopjongen van de banken maakt gerede kans het Elysee te worden uitgejaagd en ook de DDR-prinses is aan haar laatste loodjes als regeringsleider bezig nu ze haar land, volk en partij met zich meesleept in de afgrond die ze met haar wanbeleid creëerde.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!