Hilarisch! Asha ten Broeke: "Mijn columns dragen bij aan een betere wereld"

Geen categorienov 13 2018, 19:00
Asha ten Broeke, zo'n columniste die zich overal druk over maakt en vooral blanke, hetero mannen overal de schuld van geeft, heeft haar 85 'beste' columns gebundeld! Wat een feest! Niet kopen!
Met onderwerpen als seksisme, racisme, dikke mensen en 'neoliberaal kapitalisme' gaat zij de strijd aan via kranten als de Volkskrant en Trouw. HP/De Tijd hield een interview waardoor we een kijkje in het brein van dit kortpittige pollewopje konden krijgen.
Asha doet wel twintig uur over één column, weet ze ons te vertellen. Ze doet graag grondig onderzoek en betwijfelt alles. Behalve dat blanke, hetero mannen overal de schuld van zijn natuurlijk. Dat staat gewoon vast.
Zo heeft ze ook 'grondig onderzoek' gedaan naar Thierry Baudet en zijn politieke overtuigingen. En wat blijkt? Fascist! Hoe kan het ook anders? Zij zegt:

"Het is extreem belangrijk om Baudets gedachtegoed te bestempelen als fascisme, om te voorkomen dat hij aan de macht komt.”

Dat gaat natuurlijk werken, dikkerdjes-verdediger en neoliberaal-kapitalisme-bestrijder Asha ten Broeke 'draagt bij' aan het bestrijden van Baudet met haar columns. Hoe? Door haar columns te bundelen en te verkopen als boek natuurlijk!
Het is voor haar te hopen dat de verkoopcijfers niet tegen zullen vallen, want ze valt nog een keer dood neer door al die stress die daar van zou komen. Zo geeft ze aan een paniekaanval te hebben gehad tijdens het schrijven van een column terwijl ze nog pissig was over het onderwerp van haar vorige column twee weken terug. Da's niet helemaal gezond he?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten