Politie geeft beelden vrij van granaat gooier Amsterdam

9d3064de-0f5f-4931-a63d-3374c4ea2ee3
Foto: Granaat-meneer met strakke baard, lijp fedora-hoedje en een Primark-trui. Foto via Politie Amsterdam

Echt een verrassing kan het inmiddels niet meer zijn, maar toch fijn om er even een beeld bij te hebben! De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van de verdachten omtrent de granaatincidenten in Zuidoost en Diemen. Via Het Parool.

In de nacht van 5 op 6 juni vond iemand het nodig om een putdeksel door een winkelruit te smijten. Toen de schade gering bleef gooide hij er maar een handgranaat achteraan, half werk houdt hij niet zo van!

Op 29 juni, ‘s nachts, moest een woning aan de Trekschuit het ontgelden. Geen putdeksels dit keer maar gewoon bestoken met een vuurwapen en wederom een granaat. Deze ging echter niet af. Het gebrek aan schade werd echter enigszins gecompenseerd door een scooter in de hens te zetten, óók leuk!

De verdachte is een lichtgetinte twintiger met donker haar en een baardje. Gelukkig gaf de politie beelden vrij want zo’n signalement an sich is natuurlijk niet voldoende in een stad als Amsterdam. Kent u deze man of heeft u tips die voor de politie van belang kunnen zijn? Laat het ze weten. Of u een discriminerende racist en een islamhatende xenofoob bent zien we tegen die tijd wel weer. De man is nogal makkelijk in het gebruiken van zijn handgranaten dus hij heeft er vast nog wel meer. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij ook een paar connecties met de onderwereld want handgranaten lagen vóór 2018 nou niet echt voor het oprapen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  Je verwacht het niet hè..

 2.   

  ‘Kent u deze man of heeft u tips die voor de politie van belang kunnen zijn? Laat het ze weten. Of u een discriminerende racist en een islamhatende xenofoob bent zien we tegen die tijd wel weer.’

  Wat heeft dat er mee te maken? Zonder de laatste opmerking zou ik geen reden hebben om te denken dat je een racist bent. Zou je net als ik willen dat misdaad wordt opgelost. Rechts slachtofferschap is gevaarlijk, lees het oudere werk van petersen maar eens voordat hij het verdienmodel ontdekte.

  Hopen dat hij snel gepakt wordt, waardeloos mens.

  1.   

   @Aytas je zit zelf structureel in een slachtofferrol.

   1.   

    Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders in de keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij nog steeds in Woodstock of Kralingen popfestival zijn blijven zitten. Ze reageert dan ook alleen in tussenuren en na schooltijd. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje. Het is dat Mispel geen kip kan maken al krijgt hij de veren kado, want anders zou je denken, dat dit een dochter van hem is. En dat vind ik nu weer zielig voor haar.

   2.   

    AYAYAYAYAYAY …TAS TIKT NIET ZUIVER .
    Ik heb nog nooit iemand met zoveel zelfmedelijden mee gemaakt @Siemen .
    Waarom keert ze niet gewoon terug naar haar geliefde Mombasa daar is alles VEEEEEEEEEEEEEEEl beter o wacht hier ligt het geld voor het oprapen.
    MMMMM weer eentje die we nooit meer kwijt raken.

    1.   

     Ehm zelfmedelijden dat lijkt me niet correct. Van jou verbaast me dat niet deze opmerking, begrijpend lezen is jouw ding niet gezien je reacties.

     1.   

      @Aytas ehm “zelfmedelijden” daar heb ik het niet over, je schreeuwt bij het minste geringste iets over slachtofferrol, de enige die slachtofferrolletjes vervuld ben jijzelf.

  2.   

   Het is misschien wel een populist?

  3.   

   Quote:
   Aytas schreef:

   Zou je net als ik willen dat misdaad wordt opgelost?”

   En daarom deze foto hier op DDS. Vind je ook niet dat DDS hulde verdient middels verspreiding van de foto wellicht opsporing van de dader kan bevorderen?

   Ik heb er geen bezwaar tegen.

 3.   

  Ik hoop dat de man een straf krijgt.
  Maar ik vrees dat er weer alleen een keer FOEI gezegd wordt. En dat hij vrijuit gaat.

 4.   

  POTVERDOMME HET LIJKT WEL EEN BUITENLANDER ??

  1.   

   Ja je verwacht het niet he.

 5.   

  Nou nou, dat gaat nog lastig worden dat oppakken met zo’n uiterlijk..het stikt in A’dam van dat soort….en oh wee als je de verkeerde oppakt, wat natuurlijk zo maar kan, dan gaan er nog veel meer handgranaten gegooid worden en komt heel Amsterdam in opstand….maar 1 voordeel heeft hij, als hij gepakt wordt toevalligerwijs, dan mag hij zo door de achterdeur weer naar huis…..dat mag bij dit soort….nou en noem dat dan maar racisme….nee toch?

 6.   

  Duidelijk een “verwarde man”.
  Of is “een verwarde man” tegenwoordig de manier waarmee we iemand aanduiden woens daden wij niet kunnen begrijpen.
  Laat staan de reden van deze daden?

 7.   

  Lijkt wel op Dave Roelvink ???

 8.   

  Heeft-ie nu Mecca Cola in zijn hand?

  1.   

   Wat hij in zijn hand heeft zou natuurlijk wel kunnen leiden naar een spoor wat hij heeft achtergelaten. En moet Coca Cola tegenwoordig al Mecca Cola heten bij sommige verkooppunten? Dat geeft dan natuurlijk wel weer een aanknopingspunt.

 9.   

  Ziet er wel als een Mohammed uit, het zal ook vast wel een Mohammed zijn.

  1.   

   “Het zal wel” ik ben er zeker van hoor ;)

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!