TRIGGERED: Mannenhater Saskia Noort gaat helemaal los op Jensen

Geen categorienov 03 2018, 12:00
Gelukkig zijn er voldoende vrouwen in Nederland die rationeel kunnen nadenken, want anders was het borduursel van Saskia Noort in het Algemeen Dagblad ondragelijk. Gelukkig blijft het echter bij incidenten als deze. In het stukje weet ze een opsomming te geven van allerlei dingen die er mis gaan in de wereld en het is allemaal de schuld van mannen! Want hun boosheid zou enkel negatieve kanten kennen. Als klap op de vuurpijl weet ze te melden dat het mannen zijn die hun leven wagen voor Zwarte Piet. Wacht, is Jenny Douwes stiekem een man? Dat is nieuwe informatie, Saskia!
Hoe het precies mogelijk is dat dergelijke columns in de traditionele media verschijnen is onduidelijk, maar de anti-man agenda wordt in ieder geval weer gespekt met een heilloos artikel. Zo, die kan het archief in voor latere generaties. De boosheid van de man, waarnaar ze verwijst, is echter niet alleen een kracht van het kwade. Zoals met alle emoties is er een zekere mate van dualiteit. Uit boosheid kunnen ook hele goede zaken voort komen. Zonder woede om onrecht zou de wereld er heel anders uitzien. Dan zou de verlichting zou nooit hebben plaatsgevonden en de Franse revolutie tot mislukking gedoemd. Ook zou in 1776 in Amerika de Verenigde Staten niet tot ontstaan zijn gekomen, want die ontstond onder meer door boosheid over hogere belastingen. En de onafhankelijkheid van Nederland? Er zou geen Nederland zijn.
Met het artikel laat Noort in ieder geval zien niet te begrijpen waar het om gaat. Wat verklaart dan de publicatie van dergelijke stukjes? Zou de drang om mannen weg te zetten komen vanwege triggers, die de komst van Nigel Farage bij Jensen veroorzaakt? Want Farage is een tegenstander van links vanwege zijn inzet voor de Brexit. En wil Noort nu een statement maken om deze, in haar ogen, waanzin te stoppen? Of omdat de links globalistische agenda, waaronder ook de radicale feministen behoren, langzaam wordt ontmanteld door het verloop van de tijd? Hoe het ook zij, het wegzetten van mensen omdat zij emoties ervaren door hetgeen zij meemaken is dehumaniserend. Het is niet meer dan logisch dat mensen angstig en onzeker zijn, zeker gezien de wijze waarop de EU met de Europeanen om gaat.
Is Saskia Noort gewoon toe aan een échte man, omdat het vrijgezellenbestaan zo zwaar is en een boze kerel zoekt die haar even vertelt dat ze moet dimmen? Wat de reden ook moge zijn, vermakelijk is het zeker en we moeten hopen op meer Saskia, want het is hilarisch! Ondertussen kijken wij wel mooie video's van boze en bange mannen, die iets te melden hebben over hoe het beter kan:
https://www.youtube.com/watch?v=NLMHTbyJ_OM
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten