VIDEO: Baudet dient moties in over klimaathysterie en VN-migratiepact

Thierry Baudet riep afgelopen week in de Tweede Kamer op dat de regering moet afzien van het ondertekenen van het VN-migratiepact. Natuurlijk maakte de motie deel uit van de beraadslagingen, maar een meerderheid van de Kamer is vooralsnog voor. Ondanks dat het maken van internationale afspraken kansen biedt voor het beperken van de instroom, lijkt het er niet op dat dit de intentie is van de regering, de EU of de Verenigde Naties. Zeker gezien de resultaten in het verleden.

Het akkoord noemt tal van activiteiten, die moeten worden ontplooid door ook Nederland, waardoor een aanzuigende werking kan worden voorzien. Het verleden biedt in ieder geval weinig vertrouwen voor de toekomst als het gaat om dit onderwerp. Massa-immigratie is een niet-duurzaam fenomeen. Meer mensen in het land stoten uiteindelijk ook meer CO2 uit. Je zou verwachten dat de duurzaamheidsfanaten in de Tweede Kamer dus wel iets willen doen aan de bevolkingsgroeimaar nee. Vooralsnog is de regering dus niet bewogen om het pact niet te tekenen. Geert Wilders (PVV) is er ook he-le-maal klaar mee en liet Rutte weten: “Óf Verdrag van Marrakesh niet tekenen, óf aftreden!

https://www.youtube.com/watch?v=pEj8Wg1ubf4

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Eugenie de la Fleur

  Het is maar goed dat deze waardeloze stukker niets te zeggen heeft in de politiek.

  1. robroy

   Eerlijk jammer dat jij nog adem haalt, jij bent werkelijk te waardeloos voor de zuurstof die je inademt .

   1. nogmaals

    En bovendien ademt dit EU genie ook heel veel CO2 uit ! !

    1. robroy

     Ja ook dat nog lol

  2. robroy

   stukker mmmmmmmm hahahahahahaha

  3. fockingworst

   @eugenie wil ook haar MENINKJE kwijt, goed hoor toe maar.

  4. Ernst Quispel

   En we hoeven gelukkig ook niet te vrezen dat deze charlatan ooit enige politieke invloed gaat krijgen.

   1. Baaz

    Dat vind jij, en dat mag jij vinden.

    1. Aytas

     Wow dat mag van baaz. Lekker belangrijk.

   2. Jacco

    Nee maar waar we wel voor moeten vrezen is nog meer gaaijes als dit linkse zooitje tuig gaat tekenen bah en dat keur jij goed achterlijke gek

   3. Troelstra

    Stabiel op 13 zetels in de peilingen is een winst van 11 zetels. Dat is dan toch maar weer een mooie inleverpot voor het partijkartel.

  5. Rosasolis

   @Eugenie. ja, inderdaad een zielig kereltje die niets te vertellen heeft, en niets heeft te bijdragen aan onze samenleving.

  6. Baaz

   “waardeloze stukker”

   Interessant, de laatste stukker die ik zag moet nog gebeuren worden.

 2. fockingworst

  Baudet is iemand die WEL duurzaam vooruitkijkt.dit word hem niet in dank afgenomen door de klimaatterroristen van het partijkartel.
  Het stukje vlees wat Dijkhof deze week in de 2e kamer gooide in de vorm van kerncentrales., is bedoelt om fvd uit de wind te houden niks meer en niks minder.
  De vvd voelt de fvd in de nek hijgen, vooral ondernemers zijn de vvd zat met meer regels en ongekende belastingverhogingen sinds rutte 1.

 3. Ernst Quispel

  Dát zal er politiek inhakken!

  🙂

 4. victus

  Mocht het land vol en vastlopen door ondoordachte maatregelen, denken we in de regen,kou, onzekerheid en duisternis waarin huis en haard en alles gehuld is, misschien wel eens terug aan de woorden van deze man.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Uitstekende actie maar het vee graast.

  Heb wel respect voor Thierry en ome Geert maar ik zou een andere hobby gaan zoeken.
  Het vee zal blijven grazen
  Grazen terwijl de kalveren geslacht worden.
  Thierry rolt zinloos de aardbol de berghelling op
  De Identity Politics gifbalg heeft gewonnen.
  West-Europa is over en uit

  …en het vee graast…

 6. Aytas

  Grenzen moeten open tenzij er over kapitaalvlucht gesproken gaat worden. Het moet over zijn met de meerderheid van de wereld zwoegen voor de minderheid. Dan zul je zien dat er ook effectief iets tegen overbevolking kan worden gedaan.

  1. Seneca

   @aytas
   zing eens een ander deuntje. je bent vervelend.

   1. Baaz

    @Seneca: Het gaat sowieso fout, hij/zij vergeet Afrika te benoemen.

    1. Troelstra

     Nu je het hebt over Afrika en kapitaalvlucht; Hier een artikeltje over een bank in Zuid-Afrika, de eerste bank door zwarten opgericht en bestemd voor arme spaarders heeft de deuren gesloten vanwege een kapitaalvlucht van arme spaarders naar rijke zwarte plunderaars. Heel gewoon trouwens hoor in (Zuid-)Afrika. @Aytas, kom er eens in!

     >> VBS Mutual Bank, gehuldigd als de eerste Zuid-Afrikaanse bank die volledig in handen is van en beheerd wordt door zwarte Afrikanen, is na interne plundering volledig ingestort.
     VBS Mutual Bank is de bank die als eerste Zuid-Afrikaanse bank volledig in handen is van en beheerd wordt door zwarte Afrikanen.

     Nu is de bank ingestort nadat de eigenaars het geld hadden gestolen en de regering en lokale overheidsfunctionarissen hadden omgekocht om geld te storten in hun onderneming.

     De misdaad is ontdekt door de Zuid-Afrikaanse reservebank (SARB).

     Volgens een officieel rapport van de SARB hebben de Afrikaanse eigenaars van VBS “bijna twee miljard rand” (meer dan een 100 miljoen euro) verduisterd in wat de reservebank “één enkel crimineel project” noemt.

     VBS werd in 2017 beursgenoteerd. Begin 2018 kreeg de bank te maken met wat door de mainstream media zogenaamde liquiditeitsproblemen werd genoemd. Daarom werd de bank in maart onder toezicht geplaatst.

     Volgens het rapport is er tussen 15 maart 2015 en 17 juni 2018 1. 894.923.674 rand van de bank overgeheveld naar 53 personen, allemaal zwarten. Bankchef Tshifhiwa Matodzi heeft van het totale bedrag het equivalent van bijna 20 miljoen euro gestolen. Hij was het die, samen met zijn handlanger Robert Madzonga, de plundering uitvoerde.

     Brian Shivambu, de jongere broer van de anti-blanke politieke economische vrijheidsstrijder Floyd Shivambu, die om “rechtvaardigheidsredenen” strijd voor de inbeslagname van land en eigendommen van blanken zonder compensatie, ontving bijna een miljoen euro van het gestolen bankgeld.

     SARB heeft aanbevolen dat de 53 zwarten die gestolen geld van de bank hebben ontvangen dit jaar worden vervolgd en aansprakelijk worden gesteld voor de economische toestand van de bank. Het gaat om de bankmanagers en hun medewerkers, managers, politici en hun familieleden en accountants die de frauduleuze financiële daden van de bank hebben goedgekeurd.

     Naast de feitelijke plunderingen hebben VBS-medewerkers hun banksystemen gemanipuleerd om fictieve deposito’s te creëren ten gunste voor de grootste aandeelhouders van de bank, Vele Investments, hun talrijke gelieerde en aanverwante bedrijven, alsmede het tenietdoen van de schulden van Vele en haar vennoten voor in totaal honderden miljoenen rand.

     “De overtreders en hun werknemers begonnen ‘massaal geld te spenderen ten koste van de VBS spaarders’”, aldus het rapport.

     Het internationale accountantskantoor KPMG is partner van VBS-accountant Sipho Malaba en heeft ook geleden onder de georganiseerde misdaad van VBS. Malaba heeft de jaarrekening van de bank goedgekeurd en gerapporteerd aan de reservebank.

     Volgens SARB zijn er geen vooruitzichten om de bank te redden.

     “Er is nauwelijks iemand onder de verantwoordelijke medewerkers van de bank die op geen enkele manier niet medeplichtig is”, schrijft SARB in zijn rapport. <<

     Bron:
     South Africa: “First Black Bank” Collapses after Being Looted by Owners

   2. AS210854

    Seneca, aytas weet niet beter. Waar bij hem het verstand zou moeten zitten, zit gewoon zand.

  2. Troelstra

   Kapitaalvlucht? Bedoel je daar die sommen ontwikkelingshulp mee, waarvoor een meerderheid van werkend Nederland moet zwoegen om middels de staatsroof belasting deze gratis geldzakjes uit te kunnen delen aan corrupte cleptocraten in Afrika bijvoorbeeld? Met die kapitaalvlucht moeten we inderdaad maar eens stoppen.

 7. C.A.Barstow

  Ga zo door Baudet!, laat het volk horen op hoe een onvoorstelbare manier zij door dat stelletje ratten in onze regering worden voorgelogen, bedonderd en bestolen.
  Wanneer komt het moment dat die smeerlappen uit het binnenhof gerookt en met pek en veren worden weggetrapt.

 8. Jacco

  Weg met dat verdrag

 9. Baaz

  Citaat Elseviersweekblad 26 sept. 2018:

  “Meebuigen met de natuur is soms slimmer dan denken de natuur de baas te kunnen zijn. Dat werkt in elk geval met het water dat met de rivieren het land binnenstroomt. Door een wassende rivier de ruimte te geven in de ­uiterwaarden, worden overstromingen voorkomen.

  Tegen een stijging van de zeespiegel met 3 meter, die vorige week als extreem scenario werd voorspeld, vallen geen dijken te bouwen. Kwelders en moerassen kunnen in het begin het extra water opvangen. En daarna kun je beter verhuizen naar het gebied achter Amersfoort. De windmolens die nu nog op het land staan, zijn dan windmolens in zee geworden.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.